nikaki71 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 το gps σας κλειδωνει καλα ή χανει το σημα ευκολα; Εμενα 1 χαρα ειναι.Κλειδωνει γρηγορα και αφου κλειδωσει δορυφορους δεν τους χανει Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δεν ξέρω αν σε καλύπτει άλλα έχει αυτο Αυτό που λες κάνει για άλλη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 ραδιοφωνο εχει το g5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Έχει ναι. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 το τηλεφωνο εχει σταματησει να το βγαζει η lg ; παρατηρω οτι ειναι σε ελειψη και σε σκρουτζομαγαζα και σε αλυσιδες και ετσι εχει εκτοξευθει η τιμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) Για τον φιλο που ρωτησε πιο πανω η εφαρμογη του fb ειναι κανονικα στην v20a δεν ξερω γιατ αλλα ειναι εγω βεβαια την χω απενεργοποιησει αλλα δεν ξερω αν ειναι το διο σαν να μην υπηρχε καθολου δυσυχως δεν ειμαι ρουτ για να την βγαλω τελειως facebook, Skype, Messenger, είτε τις απενεργοποίησης είτε όχι δεν έχουν διαφορα είναι σαν να μην είναι απενεργοποιημένες όλα τα άσχημα wakelocks λειτουργούν στο background και δεν απενεργοποιούνται με αποτέλεσμα πολύ drain στα κινητά και πολλά αλλα πράματα είτε το χειρίζεσαι είτε όχι το κινητο. Η μονη λύση είναι η πλήρη διαγραφή η freeze με titanium backup τότε είναι 100% απενεργοποιημένο για αυτο άλλωστε βγαίνουν και η χειρότερες εφαρμογές κάθε χρόνο και η τρεις τους. Λόγο ότι πίσω τρέχουν τόσα πολλά wakelocks όσα τρέχει όλο το google service και πολύ χειρότερα και από αυτό. Το G5 έχει στις προεγκατεστημένες εφαρμογές facebook, messenger, Skype? Edited January 12, 2017 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 facebook, Skype, Messenger, είτε τις απενεργοποίησης είτε όχι δεν έχουν διαφορα είναι σαν να μην είναι απενεργοποιημένες όλα τα άσχημα wakelocks λειτουργούν στο background και δεν απενεργοποιούνται με αποτέλεσμα πολύ drain στα κινητά και πολλά αλλα πράματα είτε το χειρίζεσαι είτε όχι το κινητο. Η μονη λύση είναι η πλήρη διαγραφή η freeze με titanium backup τότε είναι 100% απενεργοποιημένο για αυτο άλλωστε βγαίνουν και η χειρότερες εφαρμογές κάθε χρόνο και η τρεις τους. Λόγο ότι πίσω τρέχουν τόσα πολλά wakelocks όσα τρέχει όλο το google service και πολύ χειρότερα και από αυτό. Το G5 έχει στις προεγκατεστημένες εφαρμογές facebook, messenger, Skype? Ενημερωτικά στην v20c που πέρασα Δεν έχει καμία εφαρμογή.... Μέχρι και το YouTube είναι εγκατεστημένες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 v20c απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 v20c απο που? Απο http://lg-firmwares.com/lg-h850-firmwares/ lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Απο http://lg-firmwares.com/lg-h850-firmwares/ lg g5 nougat monster Την πέρασα χθες με LGUP και μου ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες και ανάλογη κατανάλωση ισχύος. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Την έβαλα για να απαλλαγώ από το bloatware (Facebook, Instagram κλπ) και βρήκα τον μπελά μου. Έχω μόνο Facebook messenger, αλλά το είχα και στην 20a χωρίς κανένα πρόβλημα... Edited January 14, 2017 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Την πέρασα χθες με LGUP και μου ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες και ανάλογη κατανάλωση ισχύος. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Την έβαλα για να απαλλαγώ από το bloatware (Facebook, Instagram κλπ) και βρήκα τον μπελά μου. Έχω μόνο Facebook messenger, αλλά το είχα και στην 20a χωρίς κανένα πρόβλημα... Το bloatware αν το απενεργοποιήσεις δεν επηρεάζει την απόδοση της συσκευής σου. Αυτό φάνηκε και πρόσφατα με το πρόβλημα που είχε το facebook, το απενεργοποίησα και σταμάτησε να ζεσταίνεται η συσκευή και να ρουφάει τη μπαταρία. Αν έχεις πρόβλημα φλάσαρε εκ νέου τη v20a, απενεργοποίησε τις εφαρμογές που δε θέλεις και είσαι οκ Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Το bloatware αν το απενεργοποιήσεις δεν επηρεάζει την απόδοση της συσκευής σου. Αυτό φάνηκε και πρόσφατα με το πρόβλημα που είχε το facebook, το απενεργοποίησα και σταμάτησε να ζεσταίνεται η συσκευή και να ρουφάει τη μπαταρία. Αν έχεις πρόβλημα φλάσαρε εκ νέου τη v20a, απενεργοποίησε τις εφαρμογές που δε θέλεις και είσαι οκ Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση. Διέκοψα και ξαναξεκίνησα τον Messenger και όλα πλέον φαίνονται νορμάλ. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί, όπως είπα, όταν ξέσπασε το θέμα με τις εφαρμογές του Facebook, εγώ δεν είχα πρόβλημα. Μου "βγήκε" τώρα, τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Παιδιά από image retention πως τα πάτε? Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 το δαχτυλικο αποτυπωμα σκετο εντελως δε γινεται να δουλεψει? μονο μαζι με αλλο ξεκλειδωμα μετα? θελω δηλαδη με το που βαζω το δαχτυλο μου πισω μετα απλα να κανω swap στην οθονη και να ανοιγει απλα.. οχι να βαζω μετα κωδικους κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 το δαχτυλικο αποτυπωμα σκετο εντελως δε γινεται να δουλεψει? μονο μαζι με αλλο ξεκλειδωμα μετα? θελω δηλαδη με το που βαζω το δαχτυλο μου πισω μετα απλα να κανω swap στην οθονη και να ανοιγει απλα.. οχι να βαζω μετα κωδικους κλπ.. Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να μπει κωδικός μετά. Τον κωδικό πρέπει να τον βάλεις σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δε πιάσει το άνοιγμα με αποτύπωμα. Ψάξτο καλύτερα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Παιδιά από image retention πως τα πάτε? Send from my awesome LG G5 leather black Δοξα τω Θεό έχουμε και το βλέπουμε...:) Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Παιδιά από image retention πως τα πάτε? Send from my awesome LG G5 leather black Ακόμα το περιμένω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Παιδιά από image retention πως τα πάτε? Send from my awesome LG G5 leather black αν θέλεις να σου στείλω μου περισσεύει .....:lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Παιδιά από image retention πως τα πάτε? Send from my awesome LG G5 leather black Δεν εχω κ ουτε θελω να αποκτησω :D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς που ακριβώς μέσα στο νήμα μπορώ να δω για router;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 εχεις κανεις αλλος προβλημα με το lg bridge?? δε μπορω να συνδεθω με το καλωδιο usb για να κανω back up που θελω.. συνδεω το καλωδιο βαζω στα usb για μεταφορα αρχειου οπως πρεπει αλλα τπτ no mobile device connected στο lg bridge.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Παιδιά από image retention πως τα πάτε? Send from my awesome LG G5 leather black Ευτυχώς δεν τόχω συναντήσει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Με συγχωρείτε αν έχει απαντηθεί, αλλά μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο καλό τζαμάκι προστασίας; Κάποια στιγμή είδα να προτείνεται της Nillkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καλημέρα. Το έχεις τεστάρει με το Dead pixel test σε γκρι φόντο? Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Είναι έντονο κάποιες φορές το image retention ειδικά όταν το έχεις σε υψηλό φωτισμό. Να δούμε τι θα γίνεις όταν μπεί το καλοκαίρι γιατί κατά τ αλλά δεν έχω παράπονο από το κινητό. Τώρα έχω δίπλα μου το s7 του κολλητού μου και το g5 είναι πιο σβέλτο Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts