Asdf_7 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Τραβα μια φωτο απο αλλο κινητο που εχεις για να φανει καλυτερα.ειχα και εγω Image retention και μου αλλαξαν οθονη. http://i.imgur.com/3RXmFkLl.jpg Ιδιο προβλημα παρουσιαστηκε και σε εμενα οταν ανοιγω το πανω menu για το wifi πανω που εμφανιζονται παλια εικονιδια πχ 4G+ ενω το εχω σβησει. Ειναι προβλημα αυτο hardware η software να το ξαναστειλω πισω; Να πω πως προσφατα ηρθε απο service λογω αλλαγη πλακετας σειρας 603 επειδη ειχε προβλημα bootloop. Παλια σε πλακετα 507 δεν ειχα προβλημα με τα εικονιδια Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Προβλημα της οθονης ειναι..Εμενα αλλαξαν οθονη η οποια παει μαζι με το πλαισιο σετ!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Προβλημα της οθονης ειναι..Εμενα αλλαξαν οθονη η οποια παει μαζι με το πλαισιο σετ!! :) Μου αλλαξαν ηδη μια φορα πλακετα με την παλια πλακετα πριν το bootloop δεν ειχα αυτο το προβλημα Παιζει να μου εβαλαν αλλη οθονη μετα; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με την παλια πλακετα ειχες lollipop? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με την παλια πλακετα ειχες lollipop? οχι ειχε ερθει το update καπου στα Χριστουγεννα και ειχα βαλει MM μεχρι που επαθε bootloop μεσα Μαρτιου Τωρα οπως εχω πει στο και στο αλλο αλλο thread δεν εχει ερθει η ΜΜ ακομα στο δικο μου σειρας 603 μετα την αλλαγη πλακετας. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Α ναι το διαβασα δικιο εχεις..κοιτα αυτο με την οθονη πολυ απλα μπορει να το παρατηρησες τωρα.Η οθονη φταιει 100%. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Α ναι το διαβασα δικιο εχεις..κοιτα αυτο με την οθονη πολυ απλα μπορει να το παρατηρησες τωρα.Η οθονη φταιει 100%. Μαλιστα το ειχα δει 2 εβδομαδες πριν απο τοτε που ηρθε απο το service αλλα δεν το εβλεπα παντα. Νομιζα ηταν καποιο bug και κρατουσε τα προηγουμενα εικονιδια στο statusbar. Παρατηρησα οτι δεν φαινεται παντα τοσο εντονα μαλλον εχει να κανει με την θερμοκρασια του κινητου. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δεν εχει σχεση με την θερμοκρασια ειναι απλα προβλημα της οθονης.Εμενα κατευθειαν την αλλαξαν γιατι κανει πολυ μπαμ.Πανε παλι στο service. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 χααχχαχα τι ζουμε ρε θεε πλακετες μικροφωνα οθονες σε λιγο θα αλλαζουμε και button Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Τραβα μια φωτο απο αλλο κινητο που εχεις για να φανει καλυτερα.ειχα και εγω Image retention και μου αλλαξαν οθονη. http://i.imgur.com/3RXmFkLl.jpg Αν βγάλεις την αυτόματη φωτεινότητα και την βάλεις στο 100% δεν φαίνεται καθόλου σαν διάφανο; δηλαδή δεν βλέπεις καθόλου(ούτε ανεπαίσθητα) την ώρα και ημερομηνία στην πάνω δεξιά γωνία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Την εβλεπα παλι.εξαφανιζοταν λιγο μονο εαν δεν χρησιμοποιουσα το κινητο.μολις το επιανα στα χερια μετα απο 2-3 λεπτα να σου παλι.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Την εβλεπα παλι.εξαφανιζοταν λιγο μονο εαν δεν χρησιμοποιουσα το κινητο.μολις το επιανα στα χερια μετα απο 2-3 λεπτα να σου παλι.. Δεν το διευκρίνησα, λέω τώρα με την καινούρια οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Δεν το διευκρίνησα, λέω τώρα με την καινούρια οθόνη. Oχι φιλε μου τπτ δεν φενεται ειναι αψογο οπως πρεπει να ειναι!!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Oχι φιλε μου τπτ δεν φενεται ειναι αψογο οπως πρεπει να ειναι!!! :) Ευχαριστώ! Εγώ στο δικό μου μόνο αν βάλω την φωτεινότητα στο 100% και κολλήσω το πρόσωπό μου στην οθόνη, τότε βλέπω με το ζόρι κάποια από τα σύμβολα της πάνω μπάρας του τηλεφώνου. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι κάποιες φορές κάτω από τον ήλιο η οθόνη αλλάζει και δείχνει τα χρώματα σαν ξεθωριασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Πρεπει να αρχιζει να εχει καποιο προβλημα η οθονη σου!ποσο καιρο το εχεις οττο κινητο? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Πρεπει να αρχιζει να εχει καποιο προβλημα η οθονη σου!ποσο καιρο το εχεις οττο κινητο? Κάπου είχα διαβάσει εδώ στο forum ότι είναι φυσιολογικό και ότι έχει κάποια λειτουργία σαν υπερφωτεινότητα, αν καταφέρω να το βρω θα βάλω το link. 4 μήνες το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Λειτουργία της οθόνης είναι παιδιά... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodioktis100 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Καλησπέρα... Επειδη προσπαθω ακομα να βρω λυση στο προβλημα με την ανοιχτη ακροαση που ο συνομιλητης μου δεν με ακουει, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... το G4 έχει 2 μικρόφωνα? εννοω εχει αλλο μικροφωνο για την ανοιχτη και αλλο για την κανονικη ομιλια? γιατι μου ανεφεραν οτι το μικροφωνο της ανοιχτης ειναι στο πανω μερος και χρησιμοποιειται και για το βιντεο. ελα ομως που οταν γυριζω βιντεο ο ηχος καταγραφεται κανονικα... edit..τελικα εκανα δοκιμες με βιντεο και το βιντεο σε ολες τις αναλυσεις χρησιμοποιει το κανονικο μικροφωνο στο κατω μερος..υπαρχει τροπος να μπω σε καποιο μενου να δοκιμασω το πανω μικροφωνο αν λειτουργει κανονικα.? απλα πριν το στειλω θελω να αποκλεισω οτι ειναι bug και ειναι καθαρα θεμα hardware. ευχαριστώ Edited April 29, 2016 by tyxodioktis100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ευχαριστώ! Εγώ στο δικό μου μόνο αν βάλω την φωτεινότητα στο 100% και κολλήσω το πρόσωπό μου στην οθόνη, τότε βλέπω με το ζόρι κάποια από τα σύμβολα της πάνω μπάρας του τηλεφώνου. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι κάποιες φορές κάτω από τον ήλιο η οθόνη αλλάζει και δείχνει τα χρώματα σαν ξεθωριασμένα. Φιλε μου τιποτα απο αυτα τα δυο δεν εχω διαπιστωσει εγω εδω και 2μηνες ++ που το εχω στην κατοχη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpr Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Αγόρασα την Τρίτη το τηλέφωνο, αλλά μόλις εχθές το χρησιμοποίησα για να φωτογραφίσω. Παρατήρησα πως αρκετές φωτογραφίες στο manual και στο auto έβγαιναν εκτός εστίασης. Δηλαδή, ενώ ζητούσα να εστιάσει σε συγκεκριμένο σημείο (touch focus) και έδινε επιβεβαίωση εστίασης, στην πραγματικότητα ήταν εκτός εστίασης. Δοκίμασα τότε το εξής, πλησίασα στο πληκτρολόγια σε απόσταση 2-3 εκ. ώστε να μην μπορεί να εστιάσει (λογικό και αναμενόμενο) και πατούσα στην οθόνη επιβεβαίωνε την εστίαση, ενώ ήταν ολοφάνερα εκτός εστίασης, και φωτογράφιζε. Φυσικά ήταν εκτός εστίασης. Το έστειλα στο e-shop για DOA και περιμένω απάντηση. Παρακαλώ όποιος έχει την διάθεση να επαναλάβει το τεστ και να με ενημερώσει για το αποτέλεσμα. Καλή Ανάσταση! Edited April 30, 2016 by agpr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Αγόρασα την Τρίτη το τηλέφωνο, αλλά μόλις εχθές το χρησιμοποίησα για να φωτογραφίσω. Παρατήρησα πως αρκετές φωτογραφίες στο manual και στο auto έβγαιναν εκτός εστίασης. Δηλαδή, ενώ ζητούσα να εστιάσει σε συγκεκριμένο σημείο (touch focus) και έδινε επιβεβαίωση εστίασης, στην πραγματικότητα ήταν εκτός εστίασης. Δοκίμασα τότε το εξής, πλησίασα στο πληκτρολόγια σε απόσταση 2-3 εκ. ώστε να μην μπορεί να εστιάσει (λογικό και αναμενόμενο) και πατούσα στην οθόνη επιβεβαίωνε την εστίαση, ενώ ήταν ολοφάνερα εκτός εστίασης, και φωτογράφιζε. Φυσικά ήταν εκτός εστίασης. Το έστειλα στο e-shop για DOA και περιμένω απάντηση. Παρακαλώ όποιος έχει την διάθεση να επαναλάβει το τεστ και να με ενημερώσει για το αποτέλεσμα. Καλή Ανάσταση! Το κανει αυτο που και που και σε μενα, δεν κανει focus σωστα αν και πατας να εστιασει.. Επισης το ιδιο θεμα κανει και στο βιντεο, αργει να εστιασει σωστα και ειναι γνωστο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpr Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν είχα ανάλογο ζήτημα με κανένα άλλο τηλέφωνο μου και μου κακοφάνηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 παιδες εκανα απενεργοποιηση καποιες εφαρμογες της google kαι μολις το εκανα επανεκκινηση δεν ανοιγει εχει κολλησει στο αρχικο εικονιδιο δεν μπαινει στο μενου.... καμια ιδεα?? Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Subamaniac90 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπέρα έχω παρτίδα 602 και από προχθές έχει αρχίσει να ζεσταίνεται και να τελειώνει η μπαταριά πολύ γρήγορα. Μάλιστα προχθές το βράδυ έκλεισε μόνο του. Το έκλεισα και ξανάνοιξα και μετά οκ. Άλλα πάλι σήμερα μου έκανε τα ίδια. Γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Κοίτα τη σου τρώει την μπαταρία μαλλον καμία εφαρμογή Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts