Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ήμουν σε mm και είχα ξενερώσει. Έτσι το πήρα το κινητό αλλά δεν έβγαζε γεμάτη μέρα με όλα ανοικτά εκτός gps. Γύρισα σε λολλιποπ και η μπαταρία είναι ακόμα καλύτερη και από το g2 root kit Kat που είχα παλιά. Όλα καλή ανοικτά πλην gps πολύ ίντερνετ ,tapatalk instagram καθόλου παιχνίδια. Κλήσεις και sms whatsapp.photo καμία 20 άρια την ημέρα και στο 50% έχω 4 ώρες και κάτι. Οθόνη. Το γύρισα σε λολλιποπ με σκοπό το ροοτ αλλά τελικά δε το ρουταρω. Και η αναμονή του βράχος.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160117/2aa433730de26e1b2fc5a48f17a79cde.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160117/a5c0afee94ae4af1ad3687d88c37d89b.jpg

Edited by Manosvasilakis

• Απαντήσεις 921
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραία. Αύριο περνάω lollipop μόλις σχολάσω.... Έχω ξεκλείδωτο bootloader οπότε δε με απασχολεί αυτό. Θα κάνω root όπως και να έχει.

Υπάρχει link για την lollipop;; επίσης xposed μπαίνει;

Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση όταν το έχω αυτόματο lte. Οπότε το ξαναγύρισα στο αυτόματο 3g.

Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση όταν το έχω αυτόματο lte. Οπότε το ξαναγύρισα στο αυτόματο 3g.

Εννοείς στην αναμονή ή στην ομιλία;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Administrators

Εννοείς στην αναμονή ή στην ομιλία;

Στην αναμονή Γιάννη. Φιλολογικά οι κλήσεις από όσο ξέρω δεν γίνονται με 4g αλλά με H+ τουλάχιστον στο μέρος που ζω. Δηλαδή ενώ είσαι με 4g με το που θα κάνεις κλήση κάνει drop.

Edited by achillesgk

Στην αναμονή Γιάννη. Φιλολογικά οι κλήσεις από όσο ξέρω δεν γίνονται με 4g αλλά με H+ τουλάχιστον στο μέρος που ζω. Δηλαδή ενώ είσαι με 4g με το που θα κάνεις κλήση κάνει drop.

Δεν υπάρχει φωνή μέσω 4G ακόμα ....

Δεν υπάρχει φωνή μέσω 4G ακόμα ....

Αυτό ήξερα κι εγώ, αλλά δεν ήξερα πόσο γενικό είναι.

Καλησπέρα παιδιά.. Είμαι κάτοχος G3 και σκέφτομαι σοβαρά να περάσω σε G4! Τι έχετε να μού πειτε; Συμφέρει αυτή η αλλαγή ή απλά δεν έχει νόημα; Έχω μπουχτίσει πια να περιμένω το Android 6 για το G3 που υποτίθεται ότι θα διόρθωνε όλα τα bugs που έφερε το Lollipop. Το κυριότερο απ'όλα, απίστευτα μικρή αυτονομία μπαταρίας.. (Και δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος φαντάζομαι κι άλλοι που έχετε G3 θα αντιμετωπίζετε κι άλλα διάφορα προβλήματα όπως κι εγώ). Το κινητό μετά από ένα χρόνο χρήση και αφού άρχισα να το φορτίζω σε επίπεδα 40-80% (για ευνόητους λόγους) πλέον μου αντέχει 2 ώρες το πολύ με ανοιχτή οθόνη και 4G. Η μπαταρία πέφτει δραματικά.. Όταν το φορτίζω μέχρι τα 80% καταρχάς πέφτει από μόνο του κατευθείαν μέσα σε διάστημα ενός μισαώρου τουλάχιστον στα 72-73%. Αλλά ας μην μακρυγορώ. Το G4 για τη χρήση που κάνω εγώ (δηλ. λίγο browsing, ανοικτό 4G κατά διαστήματα και όχι συνεχόμενα και Facebook/Messenger/Instagram/Snapchat) θα διαχειρίζεται καλύτερα την μπαταρία και δεν θα την ρουφάει τόσο άσχημα? Να κρατάει έστω και μια μέρα full ξέρω γω με ό,τι και να κάνω. Γιατί έτσι κι αλλιώς η χρήση μου δεν είναι τόσο βαριά. Παίζει ρόλο αν θα αναβαθμίσω σε Marshmallow ή όχι; Που απ' ό,τι βλέπω δεν έχει βγει ακόμη επίσημα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Θα το αγοράσω λογικά από Σκρουτζομάγαζο αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσω μόνος μου σε αναβάθμιση μέχρι να μού το βγάλει το LG Software Center από μόνο του. Κι όταν μού έρθει, να την κάνω ή όχι; Και πώς θα πρέπει να του φερθώ για να έχει την ίδια ζωή μπαταρίας; Εκτός αν το 6 είναι κι αυτό προβληματικό οπότε εκεί δεν ξέρω.. Γι' αυτό κολώνω πιο πολύ, λόγω της καινούριας έκδοσης ξανά Android που είδαμε τι έκανε στο κακόμοιρο το G3. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν κούρασα.

Καλησπέρα παιδιά.. Είμαι κάτοχος G3 και σκέφτομαι σοβαρά να περάσω σε G4! Τι έχετε να μού πειτε; Συμφέρει αυτή η αλλαγή ή απλά δεν έχει νόημα; Έχω μπουχτίσει πια να περιμένω το Android 6 για το G3 που υποτίθεται ότι θα διόρθωνε όλα τα bugs που έφερε το Lollipop. Το κυριότερο απ'όλα, απίστευτα μικρή αυτονομία μπαταρίας.. (Και δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος φαντάζομαι κι άλλοι που έχετε G3 θα αντιμετωπίζετε κι άλλα διάφορα προβλήματα όπως κι εγώ). Το κινητό μετά από ένα χρόνο χρήση και αφού άρχισα να το φορτίζω σε επίπεδα 40-80% (για ευνόητους λόγους) πλέον μου αντέχει 2 ώρες το πολύ με ανοιχτή οθόνη και 4G. Η μπαταρία πέφτει δραματικά.. Όταν το φορτίζω μέχρι τα 80% καταρχάς πέφτει από μόνο του κατευθείαν μέσα σε διάστημα ενός μισαώρου τουλάχιστον στα 72-73%. Αλλά ας μην μακρυγορώ. Το G4 για τη χρήση που κάνω εγώ (δηλ. λίγο browsing, ανοικτό 4G κατά διαστήματα και όχι συνεχόμενα και Facebook/Messenger/Instagram/Snapchat) θα διαχειρίζεται καλύτερα την μπαταρία και δεν θα την ρουφάει τόσο άσχημα? Να κρατάει έστω και μια μέρα full ξέρω γω με ό,τι και να κάνω. Γιατί έτσι κι αλλιώς η χρήση μου δεν είναι τόσο βαριά. Παίζει ρόλο αν θα αναβαθμίσω σε Marshmallow ή όχι; Που απ' ό,τι βλέπω δεν έχει βγει ακόμη επίσημα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Θα το αγοράσω λογικά από Σκρουτζομάγαζο αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσω μόνος μου σε αναβάθμιση μέχρι να μού το βγάλει το LG Software Center από μόνο του. Κι όταν μού έρθει, να την κάνω ή όχι; Και πώς θα πρέπει να του φερθώ για να έχει την ίδια ζωή μπαταρίας; Εκτός αν το 6 είναι κι αυτό προβληματικό οπότε εκεί δεν ξέρω.. Γι' αυτό κολώνω πιο πολύ, λόγω της καινούριας έκδοσης ξανά Android που είδαμε τι έκανε στο κακόμοιρο το G3. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν κούρασα.

φίλος για αρχή πάρε μια καινούργια μπαταρία !!

Ολα γύρο μου γυρίζουν

Πάρε νέα μπαταρία και φορτιζε τη κανονικά σε όλη της τη χωρητικότητα.... Το g4 είναι πολύ δυνατή συσκευή σε όλα του και τώρα με την 20c πιάνει και καλά νούμερα και στη μπαταρία....

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Πάρε νέα μπαταρία και φορτιζε τη κανονικά σε όλη της τη χωρητικότητα.... Το g4 είναι πολύ δυνατή συσκευή σε όλα του και τώρα με την 20c πιάνει και καλά νούμερα και στη μπαταρία....

Δεν αξιζει δηλ να περασω σε G4? Γενικα δεν αντιμετωπιζω προβλημα μονο με την μπαταρια το τηλεφωνο εχει πολλα lags και επισης χανεται το σημα μονο του σε διαφορα σημεια και ειδικα μες στο σπιτι μου και περναει μεχρι και 5 λεπτο για να το ξαναβρει και οχι δεν φταιει η Cosmote που εχω γτ ποτε με κανενα αλλο τηλεφωνο στο παρελθον (ακομη και πλεον μπακατελες) δεν μου συνεβαινε αυτο με το σημα.

Δεν αξιζει δηλ να περασω σε G4? Γενικα δεν αντιμετωπιζω προβλημα μονο με την μπαταρια το τηλεφωνο εχει πολλα lags και επισης χανεται το σημα μονο του σε διαφορα σημεια και ειδικα μες στο σπιτι μου και περναει μεχρι και 5 λεπτο για να το ξαναβρει και οχι δεν φταιει η Cosmote που εχω γτ ποτε με κανενα αλλο τηλεφωνο στο παρελθον (ακομη και πλεον μπακατελες) δεν μου συνεβαινε αυτο με το σημα.

Μήπως να το πας στο service της lg

με τόσα θέματα που έχεις δεν θέλει και πολύ συζήτηση. το 4 πετάει πραγματικά το έχω 3 μήνες και δεν έχει φάει σκάλωμα ποτέ. μπαταρία μου βγάζει 4.30 ώρες μέσο όρο, μιάμιση μέρα σίγουρα. έχω ακόμα lollipop λόγω χρόνου για στήσιμο πιο πολύ αλλά έτσι απροβλημάτιστα που δουλεύει δεν καίγομαι κιόλας

Practice what you preach

με τόσα θέματα που έχεις δεν θέλει και πολύ συζήτηση. το 4 πετάει πραγματικά το έχω 3 μήνες και δεν έχει φάει σκάλωμα ποτέ. μπαταρία μου βγάζει 4.30 ώρες μέσο όρο, μιάμιση μέρα σίγουρα. έχω ακόμα lollipop λόγω χρόνου για στήσιμο πιο πολύ αλλά έτσι απροβλημάτιστα που δουλεύει δεν καίγομαι κιόλας

απλα το μονο που φοβαμαι ειναι οταν θα με αναγκασει να το αναβαθμισω σε Android 6 τελικα, αν θα γινει το ιδιο πραγμα με το G3 και θα πανε πεταμενα τα λεφτα μου.. Γιατι ειναι κριμα ειναι σχεδον 400€. Δηλ να κολλαει και να ρουφαει την μπαταρια τοσο ασχημα

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως να το πας στο service της lg

το χω σκεφτει πολλες φορες αλλα τους βλεπω να μου το κρατανε μισο μηνα εκει περα..

Φυσικά και αξίζει. Πολύ καλύτερη οθόνη και πιο φωτεινή, καλύτερη κάμερα, καλύτερο σήμα με διαφορά. Τα εκνευριστικά λαγκαρισματα του 3 δεν υπάρχουν στο 4.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Είναι αυτό που είχε γράψει και ένα παιδί παλιότερα, για το g3, είναι σε τι συσκευή θα πέσεις. Αν είναι εντάξει θα το ευχαριστηθεις, πραγματικά το 32αρι μου, είναι καλύτερο σε σήμα και ήχο από το επίσης εξαιρετικό g2 16 που ειχα. Κανένα απολύτως θέμα με θερμοκρασίες, λαγκς .GPS πολύ καλό, 4g 2 γραμμές εκεί που άλλα έχουν με το ζόρι 3g, γενικά αν εξαιρέσεις την πατάτα με το θέμα των οθονών στα μεταγενεστερα κομμάτια 5χχ πρόκειται για τίμια αγορά στα 280 ευρώ.Από την άλλη το g4 είναι πιο σύγχρονο με εξαιρετική κάμερα, ουσιαστικά αλαγκαριστο, όμως δεν μου άρεσε εμφανισιακά εμπρός πολύ και φυσικά οι διαστάσεις ξέφυγαν τόσο σε σχέση με g2 όσο και με g3...με την γνήσια Quick circle θήκη πολύ πιο μαζεμένο από το g4 το g3 ,ο λόγος και που το επέλεξα σε συνδυασμό με τη μεγάλη οικονομικη μεταξυ τους διαφορά 110 ευρώ .Εφόσον λοιπόν δεν είσαι ευχαριστημενος από το g3 σου νομίζω πως η μετάβαση στο g4 αξίζει!
Konakis.

απλα το μονο που φοβαμαι ειναι οταν θα με αναγκασει να το αναβαθμισω σε Android 6 τελικα, αν θα γινει το ιδιο πραγμα με το G3 και θα πανε πεταμενα τα λεφτα μου.. Γιατι ειναι κριμα ειναι σχεδον 400€. Δηλ να κολλαει και να ρουφαει την μπαταρια τοσο ασχημα

το χω σκεφτει πολλες φορες αλλα τους βλεπω να μου το κρατανε μισο μηνα εκει περα..

Το service της lg είναι πολύ καλό το πολύ 5 μερες να κάνουν σου μιλάω εκ πείρας και εάν είναι ελληνικό μπορεί και αντικατάστασή

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το service της lg είναι πολύ καλό το πολύ 5 μερες να κάνουν σου μιλάω εκ πείρας και εάν είναι ελληνικό μπορεί και αντικατάστασή

Αα αρκεί να το πας στην procordia

Τι εννοείς όταν λες θα σε αναγκάσει?

Practice what you preach

Ξεκίνησε να πίνει την μπαταρία νερό πρώτα είχα 3:30 και 4 ώρες οθόνης τώρα 3 μαχ αν κάνω επαναφορά θα στρώσει αλλα είναι κουραστικό θα το αφήσω έτσι και θα κουβαλάω φορτιστή μαζί μου.

Ξεκίνησε να πίνει την μπαταρία νερό πρώτα είχα 3:30 και 4 ώρες οθόνης τώρα 3 μαχ αν κάνω επαναφορά θα στρώσει αλλα είναι κουραστικό θα το αφήσω έτσι και θα κουβαλάω φορτιστή μαζί μου.

Κάνε λίγο υπομονή. Ήρθε σε κάποιους αναβάθμιση που λέει ότι βελτιώνει την μπαταρία.

Την έβαλε φίλος εδώ στο φόρουμ και λέει ότι για την ώρα δείχνει να είναι βράχος. Μακάρι να ισχύει σε γενική χρήση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Είσαι με λολιποπ η 6.0;;;

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αα αρκεί να το πας στην procordia

Το G3 μου το'χα παρει δυστυχως απο ενα ασχετο μαγαζι κοντα στο Θησειο-Γκαζι το myTel καπως ετσι και ειναι γερμανικο.. οποτε δε ξερω τι παιζει..

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι εννοείς όταν λες θα σε αναγκάσει?

Δεν θα με αναγκασει καποια στιγμη απο μονο του να κανω αναβαθμιση απ το Lollipop 5.1.1 που εχει στο Marshmallow 6?

Το G3 μου το'χα παρει δυστυχως απο ενα ασχετο μαγαζι κοντα στο Θησειο-Γκαζι το myTel καπως ετσι και ειναι γερμανικο.. οποτε δε ξερω τι παιζει..

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν θα με αναγκασει καποια στιγμη απο μονο του να κανω αναβαθμιση απ το Lollipop 5.1.1 που εχει στο Marshmallow 6?

Δεν σε αναγκάζει τίποτα και κανένας,δεν το αφήνεις να κάνει μόνο του ψάξιμο για νέες αναβαθμίσεις λογισμικού και το αφήνεις για όσο θες εσύ με την 5.

Practice what you preach

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4