Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καντο.. Πάντα αξίζει το Ρουτ.! Έξτρα δικαιώματα κτλ. Γνώμη μου να το κανείς! Και αν χρειαστεί την εγγύηση, τότε τι θα του πεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Και αν χρειαστεί την εγγύηση, τότε τι θα του πεις; Ο καθένας πέρνει τα ρίσκα του με τις επιλογές του.! Ζήτησε γνώμες κ γω του είπα την δικιά μου.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μπορεί να απαντήσει κανείς υπεύθυνα στο εξής? αν αναβαθμίσουμε σε android 6 μέσω της διαδικασίας που αναφέρατε πριν χάνουμε την εγγύηση ή όχι ?? Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μπορεί να απαντήσει κανείς υπεύθυνα στο εξής? αν αναβαθμίσουμε σε android 6 μέσω της διαδικασίας που αναφέρατε πριν χάνουμε την εγγύηση ή όχι ?? Γιατί να χάσεις εγγύηση; η LG δίνει την αναβάθμιση. Δεν κάνεις κάτι παράτυπο... Εμείς μιλούσαμε στα προηγούμενα post για "root" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Και όμως φίλε δεν μου την δίνει την 6 αυτή τη στιγμή ούτε μέσω bridge μου λέει έχω την τελευταία ! υπόψιν έχω παρτίδα 506 αγορασμένο από Cosmote Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Δηλαδη αυτοι που το αγορασαν απο cosmote δεν θα παιρνουν ota ή bridge updates απο την lg? Θα περιμενουν ειδικο cosmote update ? Οι υπολοιποι που εχουν ευρωπαικο τους δινει το bridge το 6.0 update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Και όμως φίλε δεν μου την δίνει την 6 αυτή τη στιγμή ούτε μέσω bridge μου λέει έχω την τελευταία ! υπόψιν έχω παρτίδα 506 αγορασμένο από Cosmote Από όσο ξέρω και από το G2 που ήμουν... Έβαζα πχ την τελευταία έκδοση μέσω flsshtool... Φλασαρα το KDZ.... και είχα την τελευταία που έβγαζε η LG ανεξαρτήτως χώρας η παρτίδας κινητού. Αν για το G4 υπάρχει κάτι παρόμοιο να περνάς χειροκίνητα την τελευταία έκδοση πιθανολογώ δεν χάνεις εγγύηση.. Γιατί δεν κάνεις κάτι παράνομο... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 ακριβώς στην αρχή δείχνει logo Cosmote Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 ακριβώς στην αρχή δείχνει logo Cosmote Στο κουτί απ' έξω επάνω στην ταμπέλα σου γράφει CSM; Ποια έκδοση φοράει η συσκευή σου... τη v10d; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εγω το αγορασα απο Γερμανο, το κουτι γραφει CSM και ειχε version v10d-202-01. Φλασαρα 6 με lgup και τωρα εχω v20b-202-01. Η απορια μου ειναι γιατι δε γυρισε σε EUR-xx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) v10d-202-01 ειναι οτι μου έδινε onair η συσκεύ έκανε 3 αναβαθμίσεις οταν το ανοιξα για να φτάσω εδω. οσον αφορά το CSM ναι το γράφει αυτό στο κουτί Zoid70 εσύ που το πείρες από Γερμανό στην αρχή δεν έγραφε COSMOTE όταν το άνοιγες? τώρα υποθέτω δε θα λέει σίγουρα Edited January 3, 2016 by dimtsef Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Σωστα. Εγραφε cosmote...αλλα μετα το update δεν εμφανιζει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Κανένα νέο για root στην MM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Κανένα νέο για root στην MM? Είπαμε και πιο πάνω... Root γίνεται αλλά πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Είπαμε και πιο πάνω... Root γίνεται αλλά πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Υπάρχει link που να το περιγράφει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Υπάρχει link που να το περιγράφει σωστά; http://forum.xda-developers.com/g4/development/repack-kernel-root-android-6-0-t3232387 Πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader πρώτα μέσω του site της LG. Αν διαβάσεις λίγο μέσα στο παραπάνω link θα βρεις περισσότερες οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Καταφερα και εκανα root... Ολα καλα... Xposed στην MM ΧΩΡΙΣ BOOTLOOP υπαρχει ? κανενα λινκ ? δε θελω να τρεχω Edited January 6, 2016 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Για πείτε βρε παιδιά 420MB RAM ελεύθερα είναι νορμαλ?? εσείς ποση RAM ελεύθερη έχετε για να ψαχτούμε λίγο γιατί σαν λίγη μου φαίνεται.. 5,1 Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoraDiam Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλή χρόνια σε ολους!γνωριζει κάποιος να μου πει γιατί από το LG bridge δεν κατεβαίνει η αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 το έχεις αγοράσει απο COSMOTE ? Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoraDiam Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Από το skroutz ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το έχεις αγοράσει απο COSMOTE ? Από skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 δεν ξέρω να σου πω παρα μονο αν ηταν απο COSMOTE ξέρω ότι ακόμα δεν την δίνει την 6 Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Για πείτε βρε παιδιά 420MB RAM ελεύθερα είναι νορμαλ?? εσείς ποση RAM ελεύθερη έχετε για να ψαχτούμε λίγο γιατί σαν λίγη μου φαίνεται.. 5,1 Γιατί φίλε μου αγχώνεσαι για τη free ram; Όπως έχει υποθεί πάρα πολλές φορές, στο android, free ram= άχρηστη ram. Κολάει το κινητό σου ή ζορίζεται στις εργασίες που κάνεις; Τουλάχιστον το G4 έχει απ' τα καλύτερα multitasking της αγοράς, αυτό σημαίνει ότι κάνει καλή διαχείριση της ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoraDiam Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 δεν ξέρω να σου πω παρα μονο αν ηταν απο COSMOTE ξέρω ότι ακόμα δεν την δίνει την 6 Δεν πειραζει.θα το ψαξω!thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Γιατί φίλε μου αγχώνεσαι για τη free ram; Όπως έχει υποθεί πάρα πολλές φορές, στο android, free ram= άχρηστη ram. Κολάει το κινητό σου ή ζορίζεται στις εργασίες που κάνεις; Τουλάχιστον το G4 έχει απ' τα καλύτερα multitasking της αγοράς, αυτό σημαίνει ότι κάνει καλή διαχείριση της ram. αστειεύεσαι ? πετάει !! απλά δεν ήξερα αυτό που είπες και μου έκανε εντύπωση αυτή που έβλεπα.. Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts