socratis_g Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 αυτό το ξέρει κανείς ? https://block-this.com/ λέει ότι δουλέυει και σε Non routed devices. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 αυτό το ξέρει κανείς ? https://block-this.com/ λέει ότι δουλέυει και σε Non routed devices. Πολυ καλο αλλα οταν σου κλεψουν λεφτα απο τη τραπεζα ή λογαριασμους ιντερνετ μη λες φταει η google και το android:p Μακρια απο κατι τετοια.. καλυτερα να αγορασεις αυτες τις 2-3 εφαρμογες που δουλευεις κ γουσταρεις. Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Πολυ καλο αλλα οταν σου κλεψουν λεφτα απο τη τραπεζα ή λογαριασμους ιντερνετ μη λες φταει η google και το android:p Μακρια απο κατι τετοια.. καλυτερα να αγορασεις αυτες τις 2-3 εφαρμογες που δουλευεις κ γουσταρεις. Φιλικα και μένα μου φένεται πολύ καλό για να είναι τσαμπέ. και να κάνει τόσα πράγματα. γιαυτό ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_4 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αυτο παντως με τις διαφημισεις κατανταει κουραστικο.Ξερει παιδια κανεις μια αξιοπιστη λυση για μπλοκαρισμα διαφημισεων σε non root συσκευες?Η συγκεκριμενη κι εμενα δεν μου φαινεται αξιοπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αυτο παντως με τις διαφημισεις κατανταει κουραστικο.Ξερει παιδια κανεις μια αξιοπιστη λυση για μπλοκαρισμα διαφημισεων σε non root συσκευες?Η συγκεκριμενη κι εμενα δεν μου φαινεται αξιοπιστη. δεν υπάρχει φιλε δυστηχώς. Αν δεν υπάρχει διαφήμιση, δεν έχει συμφέρον κάποιος να ανεβάσει μια εφαρμογή του στις "δωρεάν" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AEROPOSTALE Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 το κανα πριν μια εβδομαδα σε marshmallow δεν βλεπω κατι μειον οπως λενε πολλοι σε σχεση με το lolipop τωρα θα μου πεις ειναι νωρις ακομα στην πορεια βλεπουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 το κανα πριν μια εβδομαδα σε marshmallow δεν βλεπω κατι μειον οπως λενε πολλοι σε σχεση με το lolipop τωρα θα μου πεις ειναι νωρις ακομα στην πορεια βλεπουμε :D Δεν είσαι ο μόνος, πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν παράπονο από την αναβάθμιση σε marshmallow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπέρα παίδες έχω ένα θέμα με το G4 στην κάμερα το βράδυ όταν βγάζω φωτογραφία με φλας μου κιτρινίζει την φώτο όταν έχει θέμα το άσπρο π.χ. για δοκιμή έβγαλα έναν άσπρο τοίχο και μου τον κιτρινίζει πάρα πολύ, και υπάρχει κανένα site να κατεβάσω rom το τηλ... μου γράφει ROM στο κουτί μαλλον ειναι από Ρουμανία, αν βάλω rom άλλης χώρας π.χ. ελληνική θα έχω θέμα με την εγγύηση του τηλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα παίδες έχω ένα θέμα με το G4 στην κάμερα το βράδυ όταν βγάζω φωτογραφία με φλας μου κιτρινίζει την φώτο όταν έχει θέμα το άσπρο π.χ. για δοκιμή έβγαλα έναν άσπρο τοίχο και μου τον κιτρινίζει πάρα πολύ, και υπάρχει κανένα site να κατεβάσω rom το τηλ... μου γράφει ROM στο κουτί μαλλον ειναι από Ρουμανία, αν βάλω rom άλλης χώρας π.χ. ελληνική θα έχω θέμα με την εγγύηση του τηλ.. Φιλε πρεπει να εχεις την rom την δικη του.Απο την χωρα που προερχεται ιδαλως δεν θα ισχυει η εγγυηση. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 μου γράφει ROM στο κουτί μαλλον ειναι από Ρουμανία, αν βάλω rom άλλης χώρας π.χ. ελληνική θα έχω θέμα με την εγγύηση του τηλ.. Ποιος ο λόγος να βάλεις άλλη rom; Δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Καλημέρα βρήκα αυτό το site http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/country.php?country=Romania για να κατεβάσω την συγκεκριμένο firmware (ROM) βρίσκω πολλές διαφορετικές rom ποια να διαλέξω? Το SUFFIX τι ειναι εκεί με μπερδεύει, και πού μπορώ να το βρω στο τηλέφωνο μου? Edited February 29, 2016 by johntsia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Σκέφτομαι να αποχωριστω το σκυλί g2 για το g4. Στην τιμή που είναι τώρα γύρω στα 310€ δεν υπάρχει καλύτερο πιστεύω... Διάβασα όλο το νήμα αλλά τρόπος να ξανακλειδωσει ο bootloader δεν υπάρχει σωστά; κ στο επίσημο διάβασα για προβλήματα σε παλιές παρτίδες... Τι παίζει τελικά; θα βρεθεί τρόπος για να έχουμε ξανά εγγύηση; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγγύηση έχεις κανονικά και οι συσκευές που έβγαλαν προβλήματα καλυφθηκαν κανονικά. Αν ρουταρεις δε θα έχεις και δεν υπάρχει τρόπος προς το Παρόν να κλειδώσει ξανά ο bootloader. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Σε lollipop γίνεται root χωρίς ξεκλείδωμα του boot loader, σε marshmallow όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σε σας (με ΜΜ) σας βγάζει αυτά τα δυο που έχω κάνει με βελάκια? Τα έχω όλα ενεργοποιημένα μέσα από τις ρυθμίσεις του καιρού αλλά δεν βγάζει τίποτα. http://s10.postimg.org/7ptrmaho9/12189027_189249031410883_8756789924095531487_n.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Σε μένα δεν τα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Σε μένα δεν τα έχει. Τι να πω. Μήπως τα έχει μόνο στο lollipop. Ούτε σε μένα τα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Μπορώ να κάνω root το κινητό χωρίς τον bootloader? Είμαι με εγγύηση και θέλω εάν γίνει κάτι, να τα επαναφέρω όλα όπως είναι ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε lollipop γίνεται root χωρίς ξεκλείδωμα του boot loader, σε marshmallow όχι. ΟΚ. Απαντήθηκε. Κάποιο λινκ φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 ΟΚ. Απαντήθηκε. Κάποιο λινκ φίλε μου? http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 ΟΚ. Απαντήθηκε. Κάποιο λινκ φίλε μου? http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765 Edit: Με πρόλαβαν... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημερα, εδω και δεκαπεντε μερες που πηρα το τηλ περασα την ΜΜ μεσω WIFI, ολα πηγαιναν καλα κανενα κολλημα μπαταρια μια χαρα ολα καλα και ξαφνικα ανακαλυοτω οτι εχει χαθει η επεξεργασια απο τις φωτογραφιες μου αυτο το σηματακι με το στυλο. Αποφασισα χθες να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις μια και διαβασα οτι πρεπει να το κανεις μετα απο περασμα λογισμικου εχοντας κανει και ενα back up στην SD. Με φοβο βεβαια τι θα γινει πως θα επανελθει ολα καλα ανοιξε σαν να ηταν καινουργιο απο την αρχη εβαλα και το Back up που βεβαια ηθελε καποιες ρυθμησεις να της ξανακανεις, το καλο ηταν οτι εμφανηστικε η επεξεργασια και καποιες εφαρμογες οπως FB MESSENGER KAI SPORT 24 της ξαναπερασα γιατι δεν τις εμφανιζε με το σηματακι τους αλλα με ενα ανθρωπακι androit και ολα καλα δουλευουν ολα και το επανεφερα πληρως . Τελικα καταλαβα οτι ειναι απαραιτητη η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για καλο και για κακο αν και απο το back up περιμενα να μου τα επαναφερει ολα, αλλα οκ ολα καλα:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιδιά κανένας να ξέρει πού μπορούμε να το βρούμε το SUFFIX code που για να κατεβάσω το κατάλληλο frimware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπέρα. Στο παλιό τηλέφωνο G2, είχα βρει το path από τα εικονίδια που είναι στην κάτω μεριά του dektop (τηλέφωνο κτλ) και μπόρεσα να βάλω κάποιο δικό μου. Δεν θυμάμαι καθόλου ποιος ήταν ο φάκελος, γνωρίζει κανείς? Ουσιαστικά θέλω να αλλάξω τα εικονίδια του τηλεφώνου και των μηνυμάτων αλλά κρατώντας τα πατημένα, οι επιλογές των εναλλακτικών εικονιδιων είναι λίγες. Εκεί λοιπόν είχα προσθέσει και κάποια δικά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 ...ή μπορείς να αλλάξεις launcher και να βάλεις πχ τον Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Το ξέρω, απλά δεν θέλω να αλλάξω launcher, μόνο αυτό θέλω να κάνω. Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν θυμάμαι που ήταν το path Επίσης εφαρμογή για ράδιο δεν έχει το κινητό? Μήπως φταίει επειδή το έχω κάνει root? Edited March 8, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts