ariadgr Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Πωπωπωπωπω απο μένα μακριά και αλάργα απο τα maxell (βέβαια εξαρτάται και τι αντιγραφικό έχεις προς Θεού). Τα Maxell θεωρούνται από τα πολύ καλά. Μάλιστα μερικές παρτίδες της παράγονται από την Taiyo Yuden, που φημίζεται για την ποιότητα στα δισκάκια της... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Εγω προσφατα αγορασα 500 dvd+r Taiyo Yuden(τα μπλε) απο e-shop .στην προνομιακη τιμη των 70 euro και εως τωρα ειμαι κατα'ευχαριστημενος.τα εχω δοκιμασει στα περισσσσοτερα dvd player της αγορας και σε μερικα που δεν επαιζε dvd+r της tdk τωρα τα παιζει κανονικοτατα. και δεν την ειχα σε εκτιμηση την παραπανω εταιρια αλλα τελικα εκανα μεγαλο λαθος και τωρα τις οφειλω :respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Εγω προσφατα αγορασα 500 dvd+r Taiyo Yuden(τα μπλε) απο e-shop .στην προνομιακη τιμη των 70 euro και εως τωρα ειμαι κατα'ευχαριστημενος.τα εχω δοκιμασει στα περισσσσοτερα dvd player της αγορας και σε μερικα που δεν επαιζε dvd+r της tdk τωρα τα παιζει κανονικοτατα. και δεν την ειχα σε εκτιμηση την παραπανω εταιρια αλλα τελικα εκανα μεγαλο λαθος και τωρα τις οφειλω :respect: Επειδή όπως θα δεις και στο προφίλ μου μένω στην Ηγουμενίτσα, αγοράζω dvd από τα multirama. Τα Maxell τα πήρα από το Storage. Πολλές φορές βέβαια φέρνω από την Αθήνα (πηγαίνω τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα) αν τύχει να φεύγω και ταυτόχρονα να ξεμείνω από dvd. Βέβαια και εκεί οι τιμές σχεδόν ίδιες είναι. Από Αθήνα ψωνίζω μόνο από το Πλαίσιο και ποτέ μα ποτέ από το e-shop.gr (άσε που αν θέλω να πάω στα κεντρικά τους στο Χαλάνδρι πρέπει να πάρω λεωφορείο ως το μετρό, μετρό ως την πλατεία Συντάγματος, τρόλεϊ ως το Μουσείο και από το Μουσείο πάλι τρόλεϊ για το e-shop) λόγω της άθλιας εξυπηρέτησής του. Εκεί είναι να μην μπλέξεις με το service τους. Αν μπλέξεις, την έβαψες. Τουλάχιστον το Πλαίσιο έχει πολύ καλύτερο after sales service. Επίσης παίζει ρόλο ότι από το Πλαίσιο το 90% των αγορών μου γίνονται από ένα συγκεκριμένο κατάστημα (της Γλυφάδας συγκεκριμένα) στο οποίο από το 1999 που άνοιξε, πηγαίνω σχεδόν καθημερινά απλά για να δω τι παίζει και με ξέρουν οι υπάλληλοι (άσχετα αν από τότε που άνοιξε έχουν φύγει κάποιοι και έχουν έρθει καινούργιοι) . Άσχετο: ανυπομονώ να πάω στην Αθήνα, δεν αντέχω άλλο εδώ. Δεν λέω ότι είναι άσχημη η Ηγουμενίτσα, ίσα-ίσα που μου αρέσει το ότι έχω την ησυχία μου, αλλά τόσα χρόνια έχω συνηθίσει στην Αθήνα και δύσκολα ξεσυνηθίζεις... Θα έφευγα Πέμπτη αλλά Δευτέρα δίνω εργαστήριο ιταλικά :mad: :mad: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Για εμενα τα καλυτερα ειναι τα ΣΟΝΥ(dvd +R) 1χ-16χ(μονο που εχει 1,10 το ενα:cry: )) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Για εμενα τα καλυτερα ειναι τα ΣΟΝΥ(dvd +R) 1χ-16χ(μονο που εχει 1,10 το ενα:cry: )) πολυ ακριβα τα αγοραζεις.εδω θα βρεις πολυ καλυτερα δισκακια και σε Τιμες Σοκ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Πήρα την Παρασκευή από το e-shop 100 dvd taiyo yuden επειδή ακούω ότι είναι καλά. Τώρα λοιπόν που επέστρεψα στην Ηγουμενίτσα για την εξεταστική έβαλα να γράψω μερικά. Το αποτέλεσμα είναι: σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές (2 φορητά και 1 desktop) έχουν καεί συνολικά τουλάχιστον 10 dvd :mad: :mad: :mad: :mad: Τα γράφω σε 8x. Το ότι είναι καλά που το είδατε;;;;;;; Από τα samsung και τα maxell που είχα αγοράσει δεν μου είχε καεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ στους ίδιους υπολογιστές. Τα πλήρωσα τα ρημάδια 26,92 και έχουν καεί τα 10 ενώ δεν μου έχει καεί ποτέ κανένα άλλο. Θα περιμένω να τελειώσουν (και θα σημειώνω πόσα καίγονται) και δεν ξαναγοράζω αυτή την μάρκα-μέκαψες... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 @t300: Τα παρακάτω, αν οι φωτογραφίες είναι σωστές, είναι That's (original Taiyo Yuden Α'διαλογής) ANA.TAY0006:THAT'S TAIYO YUDEN DVD+R 8X Jewel Case 5 Pack JAPAN MADE ANA.TAY0005:THAT'S TAIYO YUDEN DVD-R 8X Jewel Case 5 Pack JAPAN MADE ANA.TAY0013:TAIYO YUDEN DVD-R 8X CAKEBOX 10 ANA.TAY0011:TAIYO YUDEN DVD-R 8X Slim Case 10 Pack COLOR ANA.TAY0010:TAIYO YUDEN DVD-R 8X CAKEBOX 50 Τα υπόλοιπα είναι φτιαγμένα από την Taiyo Yuden για την Disk Impex Hellas και ίσως όχι τόσο ποιοτικά. Οπότε στη θέση σου θα επέλεγα κάποιο από τα 5 που αναφέρω στη λίστα παραπάνω (όποιο σε συμφέρει). Συμφωνα λοιπον με αυτο, εχω παρει συνολικα 4 50αδες ANA.TAY0010 Moυ εχoυν καει 2 dvd Μηπως πηρες τα αλλα? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Πήρα την Παρασκευή από το e-shop 100 dvd taiyo yuden επειδή ακούω ότι είναι καλά. Τώρα λοιπόν που επέστρεψα στην Ηγουμενίτσα για την εξεταστική έβαλα να γράψω μερικά. Το αποτέλεσμα είναι: σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές (2 φορητά και 1 desktop) έχουν καεί συνολικά τουλάχιστον 10 dvd :mad: :mad: :mad: :mad: Τα γράφω σε 8x. Το ότι είναι καλά που το είδατε;;;;;;; Από τα samsung και τα maxell που είχα αγοράσει δεν μου είχε καεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ στους ίδιους υπολογιστές. Τα πλήρωσα τα ρημάδια 26,92 και έχουν καεί τα 10 ενώ δεν μου έχει καεί ποτέ κανένα άλλο. Θα περιμένω να τελειώσουν (και θα σημειώνω πόσα καίγονται) και δεν ξαναγοράζω αυτή την μάρκα-μέκαψες... Από ότι φαίνεται πήρες τα "Disk Impex by TY" και όχι τα "original" Taiyo Yuden (That's). Αυτά θεωρούνται λιγότερο ποιοτικά από τα That's. Ωστόσο δε θα έπρεπε να σου κάνουν τέτοια προβλήματα. Έχω χρησιμοποιήσει τέτοια δισκάκια (Disk Impex by TY), προς το παρόν έχω γράψει τουλάχιστον 30 και κανένα δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Οπότε μπορώ να υποθέσω ότι έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα. Έχε πάντως υπόψη σου ότι όταν αναφερόμαστε σε ποιοτικά ΤΥ, πρόκειται για τα "That's". Αν συνεχίζεις να βρίσκεις προβλήματα, θα μπορούσες και να τους επιστρέψεις τα ελλατωματικά για αντικατάσταση (αν αυτά είναι πολλά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Εγω χρησιμοποιω τα παραπανω αλλα τα +R και εχω καψει κοντα στα 500 dvd.εως τωρα δεν εχω χαμενο κανενα.μαλιστα τα διαβαζουν και υπολογιστες με windows 98 χωρις κανενα προβλημα.επισης στα περισσοτερα dvd player της αγορας παιζουν χωρις κανενα προβλημα. Εγω δεν τ'αλλαζω με αλλη μαρκα σε σχεση αποδοσης-τιμης!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Από ότι φαίνεται πήρες τα "Disk Impex by TY" και όχι τα "original" Taiyo Yuden (That's). Αυτά θεωρούνται λιγότερο ποιοτικά από τα That's. Ωστόσο δε θα έπρεπε να σου κάνουν τέτοια προβλήματα. Έχω χρησιμοποιήσει τέτοια δισκάκια (Disk Impex by TY), προς το παρόν έχω γράψει τουλάχιστον 30 και κανένα δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Οπότε μπορώ να υποθέσω ότι έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα.Έχε πάντως υπόψη σου ότι όταν αναφερόμαστε σε ποιοτικά ΤΥ, πρόκειται για τα "That's". Αν συνεχίζεις να βρίσκεις προβλήματα, θα μπορούσες και να τους επιστρέψεις τα ελλατωματικά για αντικατάσταση (αν αυτά είναι πολλά). Έχουν καεί τουλάχιστον 15 dvd :mad: Και ναι, όντως είναι αυτά που έχουν σχέση με την diskimpex γιατί γράφουν πάνω www.diskimpex.gr . Αυτό το πράγμα όμως δεν το ανέφεραν πουθενά :mad: Το recorder μου πήγα να το σπάσω χτες. Τουλάχιστον 5 δισκάκια τα έκαψε επιτόπου, μόλις πάτησα από το Nero να ξεκινήσει η εγγραφή (έγραφα ταινίες που ήταν .iso) . Και με το alcohol 120% έκανε το ίδιο. Τα ήδη καμένα δισκάκια τα έχω πετάξει στα σκουπίδια γιατί αν τα κράταγα και τα έβλεπα δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ αυτό το πράγμα με dvd. Είχε τύχει παλιότερα με cd της creation τα οποία δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ και πλέον παίρνω από το Πλαίσιο το σιδερένιο κουτί της Intenso που έχει 150 cd των 700mb. Τόσο καιρό έγραφα σε dvd samsung και πραγματικά δεν είχε καεί ούτε ένα. Και κάτι maxell 16x που αγόρασα από την Ηγουμενίτσα βγήκαν πάρα πολύ καλά, και από αυτά δεν κάηκε ούτε ένα. Τα δισκάκια που αγόρασα δεν τα ξαναπαίρνω ποτέ. Ίσως να δοκιμάσω καμιά 10ριά από τα That's που λέτε αλλά αν καεί έστω και ένα θα τους τα σπάσω στο κεφάλι. Μαζί με κάτι θήκες που πήρα τους πλήρωσα γύρω στα 34 ευρώ και έχω χάσει τόσα δισκάκια. Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα και το "ταξίδι" σχεδόν μιάμισης ώρας (με λεωφορείο και 2 τρόλεϊ) που έκανα από την Βούλα για να πάω στο e-shop στο Χαλάνδρι :mad: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorcool Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 τα PRINCO τα δοκίμασες; oute giaa steio akouste kai ayto h synthesh ton dvd+/- r einai ximikh os gnoston h mia aithanoliko kai kati allo kai allh xoris aithanoliko kai to kati allo h proth otan kegete dimioyrgei atomous pou katastrefoun thn kefalh koinos blepe princo h allh den thymeme ti akribos kai to pos alla den thn katastrefei kaiexeikai kaliterh antoxh koinos blepe mam kai tauyo yuden (thats) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 TDK for ever!!! Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 για dvd-video απο τα καλυτερα θεωρουνται τα datawrite. Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 TDK for ever!!! αυτο ελεγα κι εγω μεχρι πριν λιγο καιρο:mad: τωρα λεω verbatim for ever:lol: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 TDK for ever!!!αυτο ελεγα κι εγω μεχρι πριν λιγο καιρο:mad: τωρα λεω verbatim for ever:lol: Και από άλλους το έχω ακούσει αυτό. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όλα τα DVD χαλάνε μετά από καιρό. Και δεν έχει να κάνει με το πόσο τα χρησιμοποιείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 αυτο ελεγα κι εγω μεχρι πριν λιγο καιρο:mad: Συμφωνώ και εγώ (για τα tdk). Τώρα χρησιμοποιώ μόνο Maxell και Verbatim :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 για dvd-video απο τα καλυτερα θεωρουνται τα datawrite. εχω παρει DVD+RW datawrite 0,65 ευρω το ενα και η ποιοτητα τους, τουλαχιστον αισθητικα γιατι σε βαθος χρονου δε μπορω να ξερω, ειναι απιστευτη. απ'τα καλυτερα δισκακια που εχω δει :)Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όλα τα DVD χαλάνε μετά από καιρό. Και δεν έχει να κάνει με το πόσο τα χρησιμοποιείς...μη λες τετοια τωρα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Τι εγινε ρε παιδια, το e-shop δεν φερνει πια τα ANA.TAY0010:TAIYO YUDEN DVD-R 8X CAKEBOX 50 ? :( εχει κανεις να προτεινει καποια αλλα ισως? Η ξερει κανεις που μπορω να τα βρω αυτα στην Θεσσαλονικη? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Τι εγινε ρε παιδια, το e-shop δεν φερνει πια τα ANA.TAY0010:TAIYO YUDEN DVD-R 8X CAKEBOX 50 ? :( εχει κανεις να προτεινει καποια αλλα ισως? Η ξερει κανεις που μπορω να τα βρω αυτα στην Θεσσαλονικη? μπορει να του τελειωσαν.εγω πριν 20 μερες περιπου παρηγγειλα 3 100αδες.παντως εχω βρει ενα αλλο e-shop το οποιο εχει φοβερες τιμες και στελνει αντικαταβολη σε ολη την Ελλαδα. http://www.discimpex.gr/firstlook.htm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Τελικα οντως βαζοντας την σελιδα που την ειχα αποθηκευσει μου εβγαλε οτι εχουν εξαντληθει. Με αντικαταβολη ειναι ταλαιπωρια για μενα, εξαλλου περναω καθε μερα απτο e-shop, κ δεν ξερω αν θα συμφερει μετα στην τιμη μεσω ελτα. Γιαυτο ρωταω αν εχει να προτεινει κανεις αναλογη αποδοση τιμης/ποιοτητας απτο e-shop πλαισιο μουλτιράμα ή κάτι τέτοιο. Σ'ευχαριστω παντως για το link ειχα προσεξει μονο δημοσιευσεις τους σε περιοδικα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 παρακαλω πολυ.εγω παραγγελνω απο το παραπανω και η αντικαταβολη μου κσοτιζει μεσω ελτα κοντα 7 ευρο(αναλογα και το βαρος).επισης αγοραζω και απο το e-shop και http://www.dvdr.gr/ ο καθενας εχει τις προσφορες του.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Απο Σονυ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Εγώ χρησιμοποιώ TDK και είμαι ευχαριστημένος, αλλά και τα ΤΥ που χρησιμοποιούσα λιγο παλιότερα μια χαρά μου βγήκαν. Μακριά από Princo. Επιπλέον και τα RiDisc (RiData) μια χαρούλα είναι. ;) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα Taiyo Yuden και τα Intenso!Δεν έχω κανένα παράπονο και με τα TDK και τα Creation!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Γιατί είναι τόσο ακριβά ακόμα τα DL σε σχέση με τα απλά? Πλέον όλα τα καινούρια writers είναι DL αλλά οι τιμές από τα δισκάκια είναι ακόμα τραγικές..Το ποιο φτηνό που βρήκα σε κατάστημα θεσσαλονίκη είναι 2,5 ευρώ! Αν γνωρίζει κάποιος που πουλάνε φτηνά σε μαγαζί , η σε website παρακαλώ να κάνει ένα post.. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts