Jump to content

razorcool

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by razorcool

  1. επειδη δοκιμασα να γραψω το προβλημα μου σε αλλο section αλλα δεν μου εδινε δικαιωμα δεν ξερω το γιατι ας το δουν αν θελουν οι διαχειριστες παρακαλω θα το ανεβασω εδω και ας το μεταφερουν στο σωστο κομματι του foroym (αρκει να εχω και δικαιωαμα απαντησης βρε παπιδια οχι μονο read. Λοιπον εχω το doogee dg 550 σκυλι μαυρο 3 χρονια τωρα κανενα προβλημα δυστυχως ομως η ευτυχως τοσο αντεξε η μπαταρια του και αρχισε να τα παιζει στην διαρκεια της λογικο λοιπον να ψαξω για νεα μπαταρια ψαχνωντας βρηκα την πιο φθηνη και original μπαταρια απο το dikarto.gr και την πραηγγειλα ολα καλα μεχρι εδω η μπαταρια ηρθε και λειτουργουσε μια χαρα . Παρατηρησ α ομως οτι η μπαταρια μετα απο 1-2 μερες η αποδοση της απο 48 ωρες επεσε στα 2/3 των 24 ωρων και μου φανηκε παραξενο οποτε και εστειλα μαιλ στην εταιρεια οριστε λοιπον η απαντηση τους <<Καλώς ή κακώς, δεν πρόκειται να βρείτε πουθενά, ούτε στην ελλάδα ούτε στην Κίνα νεότερη μπαταρία, καθώς το εργοστάσιο σταμάτησε να παράγει απ όταν σταμάτησε και τη παραγωγή της συσκευής, το 2014. Απ οπουδήποτε λοιπόν κι αν πάρετε μπαταρία πλέον για αυτό το μοντέλο, θα είναι τα ίδια χάλια. Εμείς τις διατηρούμε στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, μακρυά από υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε και το ίδιο για το διάστημα πριν τις εισάγουμε, αλλά ούτε είναι δυνατόν οι μπαταρίες να διατηρηθούν στην αρχική τους αντοχή μετά από χρόνια αποθήκευσης.>> ΚΟΙΝΩΣ ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕΝ ΠΑΙΔΕΣ πηρα ακομα και την ΟΕΒΕ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΕΛΛΑΣ σαν αντειπρωσοπεια στην Ελλαδα οι οποιοι μου ειπαν πανω κατω τα ιδια και ισως να ξαναφερουν οταν η εταιρεια στην κινα αναπαραγει και κατι τετοια εστειλα και μαιλ εδω και 2 εβδομαδες στην ιδια την εταιρεια doggee.cc και βεβαιως σιγα και μην απαντησουν δεν τους συμφερει αρα τα κινεζακια δεν εχουν την υποστηριξη που εχουν τα επωνυμα τηλεφωνα οσο καλα και αν ειναι . ειναι τηλεφωνα 3-4ετιας μαξ το θεμα και η απορια μου ειναι υπαρχει site που να φτιαχνει combatible μπαταριες?? για το μοντελο αυτο ελλαδα η και εξωτερικο να βαλουμε παραγγελια? αλλα μονο combatible oxi γνησια γιατι θα ειναι στο στοκ της 2-3 χρονια αρα ληγμενη ενω η combatible πιθανων να ειναι φτιαγμενη η αναγωμομενη μεσα στο 2016 και ισως να αντεχει 48 ωρες χρησης μαξ ,ευχαριστω για το χρονο και την κατανοηση υγ MODERATORS ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΑΜ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ POST στο φορουμ σας??:blink:
  2. razorcool

    Doogee DG100

    α) δοκιμασα αλλο aplication τιποτα το ιδιο προβλημα β) τι εννοεις αν εχω viber? αφου εκανα reset ολα σβηστικαν εινα καθαρο το τηλεφονο
  3. razorcool

    Doogee DG100

    Πριν κανα 10μηνο πηρα το παραπανω κινητο ολα καλα μεχρι εδω απο προχθες κανω κλικ στο λογισμικο της καμερας και μου λεει δεν ειναι δυνατη η συνδεση με την καμερα ψαχνοντας βρηκα και αλλους με το ιδιο προβλημα δοκιμα να κανω και soft(μεσα απο το κινητο) και hard reset (power+vol up) τιποτα δοκιμασα να κανω firmware upgrade alla to sp tool που δινει η εταιρεια link εχει θεμα οποτε δεν ξερω ποια εκδοση να κανω χρηση γιατι κατεβασα την πιο τελευταια μεν εχω και την ROM(υποθετω οτι δεν ειναι η ιδια εκδοση με την δικια μου πρεπει να εχουν καποια αναβαθμιση λογικα) ακολουθησα τις οδηγιες οπως ελεγε αλλα παπαλα δεν περνουσε μου βγαζε καποιο ακαταλαβιστικο μυνημα για εμενα δεν ξερω τι να κανω καμμια ιδεα? βασικα περασα τους driver εβγαλα την μπατταρια ετρεξα τα sp flash πατησα download συνδεσα το κινητο πατησα power το δεχτηκε και μετα εβγαλε ενα μυνημα και αυτο ηταν τζιφος:blink:
  4. Βρε παιδια εχουμε κανενα adb drv για το Τ10 δεν βρισκω ακρη ,βρηκα διαφορα για root τροπους και συναφη αλλα δεν....... ενας ελεγε να το βρουμε οδηγους με το drivemax αλλος με ενα αλλο προγραμμα γενικα εχω χαθει και πεδευομαι εδω και καιρο να κανω root to T10 υπαρχει καποια βοηθεια απλη οσο δυνατον που να περιθεχει adb drVers + software για να κανουμε επιτελους το πολυποθητο root? το χει κανει κανεις????
  5. oute giaa steio akouste kai ayto h synthesh ton dvd+/- r einai ximikh os gnoston h mia aithanoliko kai kati allo kai allh xoris aithanoliko kai to kati allo h proth otan kegete dimioyrgei atomous pou katastrefoun thn kefalh koinos blepe princo h allh den thymeme ti akribos kai to pos alla den thn katastrefei kaiexeikai kaliterh antoxh koinos blepe mam kai tauyo yuden (thats)
×
×
  • Create New...