patrickdrd Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 πρέπει να το επιλέξεις κάτω αριστερά, το επέλεξες (πατάς το checkbox); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 πρέπει να το επιλέξεις κάτω αριστερά, το επέλεξες (πατάς το checkbox); το βρηκα φιλε μου ολα καλα ... σε ευχαριστω ολα jet τωρα .. αυτο ακριβως που ηθελα ..:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Στο ios υπάρχουν οι γνωστές social εφαρμογές σε εκδόσεις με αυξημένες δυνατότητες https://beta.unlimapps.com και εγκαθίστανται με side loading, αντικαθιστώντας τις αντίστοιχες "απείραχτες". Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για android χωρίς ρουτ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Αυξημένες δυνατότητες; ; Δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Αν μπεις στο λιμκ και κάνεις κλικ στις εφαρμογές το έχει στην περιγραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 ολα τα λεφτα το disable read receipts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Καλησπερα σε όλους Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε κάτι ?? Που μπορώ να βρω τα Day Stickers που έχουν μερικά άτομα στα insta Stories? Από όλους τους φίλους μοθ μόνο 10 το έχουν. Έχω την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Καλημέρα. Χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό για Facebook την Simple Pro. Σε μία από τις τελευταίες αναβαθμίσεις έγραφε ότι υποστηρίζει λειτουργία lite για εξοικονόμηση δεδομένων. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Ξέρεις τυχών κάνεις πως γίνεται; Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Όταν ανοίγω το messenger, βγάζει μια ειδοποίηση ότι ο τάδε είναι ενεργός και πέφτει ακριβώς επάνω στο notification bar, με αποτέλεσμα ένα μπέρδεμα και μισό. Το κάνει και σε άλλους; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Όταν ανοίγω το messenger, βγάζει μια ειδοποίηση ότι ο τάδε είναι ενεργός και πέφτει ακριβώς επάνω στο notification bar, με αποτέλεσμα ένα μπέρδεμα και μισό. Το κάνει και σε άλλους; Μου βγάζει κι εμένα την ειδοποίηση αλλά μπαίνει στη θέση της notification bar για λίγα δευτερόλεπτα και μετά φεύγει. Δεν είναι όπως το δικό σου. Κάνε υπομονή μέχρι να φάνε κράξιμο και να το βγάλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Μου βγάζει κι εμένα την ειδοποίηση αλλά μπαίνει στη θέση της notification bar για λίγα δευτερόλεπτα και μετά φεύγει. Δεν είναι όπως το δικό σου. Κάνε υπομονή μέχρι να φάνε κράξιμο και να το βγάλουν. Έκανα ένα restatr και τώρα δουλεύει όπως λες. Άρα παίζει να είναι του τηλεφώνου μου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Το facebook από το κακό στο χειρότερο πάλι.. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχω πατήσει κάπου like η οχι.. Τόσα χρόνια μετά και ακόμη δεν μπόρεσαν να στρώσουν την εφαρμογή.. απαράδεκτοι.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάποιος από εσάς πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του facebook? Από το πρωί Δεν παίρνω ειδοποιήσεις από άτομα που έχω επιλέξει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάποιος από εσάς πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του facebook? Από το πρωί Δεν παίρνω ειδοποιήσεις από άτομα που έχω επιλέξει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚανένα προβλήματα σε μένα. Δοκίμασες log out και ξανά log in? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ναι το έχω κάνει πολλές φορές. Δεν γίνεται μόνο στο δικό μου αλλά και στης γυναίκας μου και του γιου μου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Καθότι λίγο άσχετος με το fb, πως προσθέτουμε το "σπουδάζει στην τάδε σχολή" Όχι αυτό που λέει "άρχισε να φοιτα" Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) Παιδιά στο VIBER αν φτιάξω μια ομαδική συνομιλία με φίλους (που έχω τον αριθμό τους στον κατάλογο μου και με έχουν κ αυτοί) και κάποιος από αυτούς προσθέσει στην συνομιλία κάποιον άλλον που ΔΕΝ έχει το νούμερο μου και ΔΕΝ το έχω ούτε εγω......... Θα μπορέσει να δει τον αριθμό τηλεφώνου μου με κάποιο τρόπο αυτός;; ___________Edit:_______________ τελικά μπορεί να δει τον αριθμό μου μέσα από την ομαδική συνομιλία. Άσχετα που δεν τον έχω και δεν με έχει στις επαφές του. Edited October 18, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ρε παιδιά καλησπέρα, στην εφαρμογή του Facebook πριν λίγες εκδόσεις είχε πάνω μια καρτέλα που ήταν για τις ομάδες που παρακολουθείς και βόλευε αρκετά..Τώρα δεν υπάρχει πια υπάρχει αυτή που σου λέει για προτεινόμενους φίλους κλπ..μπορούμε να το προσθέτουμε από καμμία ρύθμιση της εφαρμογής και δεν το έχω εντοπίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ρε παιδιά καλησπέρα, στην εφαρμογή του Facebook πριν λίγες εκδόσεις είχε πάνω μια καρτέλα που ήταν για τις ομάδες που παρακολουθείς και βόλευε αρκετά..Τώρα δεν υπάρχει πια υπάρχει αυτή που σου λέει για προτεινόμενους φίλους κλπ..μπορούμε να το προσθέτουμε από καμμία ρύθμιση της εφαρμογής και δεν το έχω εντοπίσει? Γενικότερα το Facebook παλιότερα ήταν πιο λειτουργικό. Πλέον είναι αυτό που είναι. Πλέον τους ενδιαφέρει να προωθούν άλλα πράγματα και ότι και να τους γράφουν σε κριτικές δεν σκαμπάζουν μία. Οπότε ότι έχουν φτιάξει δεν μπορεί να αλλάξει. Ακόμα και να βρεις αυτή τη παλιά έκδοση κάπου να την κατεβάσεις, πλέον κάνουν τις πιο βασικές αναβαθμίσεις μέσα από την εφαρμογή και όχι από το play store. So... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 βρε παιδια η εφαρμογη δεν δουλευει πλεον σωστα ουτε στον υπολογιστη τι ψαχνετε να βρειτε τωρα .. ανοιγω με chrome το facebook στο pc μου και το τι κολλήματα τρωει δεν εχω λογια .. παω να γραψω μια απαντηση και κολλαει ολος ο chrome ...εχουμε φτασει σε τετοιο level πλεον .. εγω εχω παθει την πλακα μου ! δεν ξερω πως μια τοσο προβληματικη πλατφορμα ειναι το νο1 σημερα .! 'ωρες ωρες απορω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Παιδιά έβαλα λάθος τοποθεσία σε φωτογραφία στο Facebook. Πως σβήνω την τοποθεσία;;; Από κινητό μιλάμε πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Έκανα αποσύνδεση από το messenger lite και όταν πήγα να κάνω σύνδεση μου πέταξε αυτό με τους αριθμούς που το βλέπω πρώτη φορά. Τι είναι;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Βάλτο μετά το Facebook url και δες σε βγάζει στο προφίλ σου; facebookodotcom/1000xxx Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Βάλτο μετά το Facebook url και δες σε βγάζει στο προφίλ σου; facebookodotcom/1000xxx Sent from my Nexus 6PΌχι δεν με βγάζει πουθενά!!!!!! Αλλά αν πατήσω το "συνέχεια ως 10000......" Οταν ανοίξει η εφαρμογή βλέπω κανονικά τις συνομιλίες μου και την φωτογραφία μου στην εφαρμογή. Αλλά μου κάνει εντύπωση που αυτοί οι αριθμοί δεν βγάζουν κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Ρε παίδες πως ρυθμίζω τις ειδοποιήσεις του facebook στον samsung broswer;Βαρέθηκα με την εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts