letom Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Τι εννοείς πραγματικό ονλάιν στάτους? Τι παραπάνω δείχνει δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Ναι άλλαξε επιτέλους!!! Έγινε σαν την κατάσταση του whatsapp messenger !! Σήμερα το παρατήρησα κ εγω που ήρθε η νέα έκδοση.... Αν και αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάποιο κόλλημα της εφαρμογής. Δηλαδή σε δείχνει σε σύνδεση μόνο όταν βρίσκεσαι μέσα στην εφαρμογή! Και όχι μόνιμα online όταν έχεις το ιντερνετ ανοιχτό! Αρχικά νόμιζα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή που μου τα δείχνει έτσι σήμερα αλλά τελικά ηταν αλλαγη. Το θέμα είναι ότι δεν το ξέρουν πολλοί αυτό κ είναι πρόβλημα.... Ήθελα να στειλω μήνυμα σε φίλο σήμερα και έγραφε στην επαφή του "ενεργός πριν 3 ωρες" και λέω θα έχει κλειστό το ιντερνετ οπότε θα στείλω άδικα και δεν θα το δει. Αλλά έστειλα και πήγε αμέσως. Δεν το έχουν καταλάβει πολλοί... Επίσης έπρεπε κανονικά να το γράφουν στο Google play στις αλλαγές. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 14, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Όταν πάω στα αυτοκόλλητα μου λέει πως δεν υπάρχει σύνδεση ίντερνετ Περίμενα μετά το update που μόλις έκανα να διορθωθεί αλλά όχι Το κάνει και σε εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Όταν πάω στα αυτοκόλλητα μου λέει πως δεν υπάρχει σύνδεση ίντερνετ Περίμενα μετά το update που μόλις έκανα να διορθωθεί αλλά όχι Το κάνει και σε εσάς? Μια χαρά τα αυτοκόλλητα σε μένα. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andpol Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Μέχρι σήμερα έβλεπα στο κινητό μου (Samsung S3) τις επαφές που ήταν συνδεδεμένες στο ίντερνετ μέσω wifi ή δικτύου με την ένδειξη "Σε σύνδεση", έστω και αν δεν είχαν ανοίξει την εφαρμογή. Σήμερα βλέπω μόνο τις επαφές που έχουν ανοίξει την εφαρμογή viber με την ένδειξη "Σε σύνδεση", ακόμα και αν αυτή βρίσκεται σε περιβάλλον wifi με κλειστή όμως την εφαρμογή Να σημειώσω ότι σήμερα έγινε ενημέρωση της εφαρμογής. Άλλαξε κάτι; =========== Μετακινήθηκε μιας και ταίριαζε καλύτερα σε αυτό το θέμα ZZW30 Edited March 14, 2017 by ZZW30 Μετακίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Έβαλα μια προηγούμενη έκδοση και λειτουργεί κανονικά. Οπότε κάτι φταει στις δύο τελευταίες εκδόσεις, τουλάχιστον για τα samsung κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andpol Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Έβαλα μια προηγούμενη έκδοση και λειτουργεί κανονικά. Οπότε κάτι φταει στις δύο τελευταίες εκδόσεις, τουλάχιστον για τα samsung κινητά Ευχαριστώ για την απάντηση Και στο iphone το παρατήρησα Πώς βάζεις προηγούμενη έκδοση; Πρέπει να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω ξανά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση Και στο iphone το παρατήρησα Πώς βάζεις προηγούμενη έκδοση; Πρέπει να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω ξανά;;; Συγνώμη αν σε μπέρδεμα αλλά εγώ έχω πρόβλημα με το κατάστημα αυτοκόλλητων Αυτό που είπες εσύ δεν είναι πρόβλημα αλλά νέα δυνατότητα Όπως και να έχει πάντως ψάξε στο Google μια παλιότερη έκδοση Εγώ έβαλα αυτή 3 Μαρτίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Εμένα κρασαρει και δεν ανοίγει καν. Μου απάντησαν ότι ανέβασαν νέα έκδοση αλλά είναι ακόμα η ίδια. Έκανα back up με titanium, την έβγαλα, έβαλα μία πιο παλιά και restore τα data και είμαι οκ Sent from my Nexus+6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Καλησπερα παιδια μια ερωτηση σχετικα με το Facebook εχω να κανω που το παρατηρησα απο αναβαθμισεις στην νεοτερη του εκδοση. Οταν ανεβασω τωρα μια φωτογραφια σε ενα αλμπουμ του φακεβοοκ μου στο προφιλ μου και μετα απο μια ωρα παω να ανεβασω ακομα μια ή 10 μ εμφανιζονται στο προφιλ μου σαν νεα δημοσιευη μαλλον καποιο bug ειναι των νεων εκδοσεων οπως και να χει αλλαξα το facebook μαζι με τον messenger facebook και εβαλα αυτες τις παλιες εκδοσεις εδω: Facebook 60.0.0.13.76 Facebook Messenger 60.0.0.24.70 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Καλησπερα παιδια μια ερωτηση σχετικα με το Facebook εχω να κανω που το παρατηρησα απο αναβαθμισεις στην νεοτερη του εκδοση. Οταν ανεβασω τωρα μια φωτογραφια σε ενα αλμπουμ του φακεβοοκ μου στο προφιλ μου και μετα απο μια ωρα παω να ανεβασω ακομα μια ή 10 μ εμφανιζονται στο προφιλ μου σαν νεα δημοσιευη μαλλον καποιο bug ειναι των νεων εκδοσεων οπως και να χει αλλαξα το facebook μαζι με τον messenger facebook και εβαλα αυτες τις παλιες εκδοσεις εδω: Facebook 60.0.0.13.76 Facebook Messenger 60.0.0.24.70 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα.Αλλαξα αριθμό κινητού αλλά δεν έκανα επανεργοποίηση στο viber και έτσι μπορώ να επικοινωνώ και να επικοινωνούν μαζί μου όλοι στο παλιό μου νούμερο (καρτοκινητό f2g) παρόλο που πλέον το έχω στο συρτάρι ανενεργό.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μετά τους 13 μήνες που θα έχει λήξει ο αριθμός και πιθανόν η wind να διαθέσει σε άλλον τον αριθμό μου,το viber θα συνεχίσει να λειτουργεί με αυτό το νούμερο σε εμένα? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα.Αλλαξα αριθμό κινητού αλλά δεν έκανα επανεργοποίηση στο viber και έτσι μπορώ να επικοινωνώ και να επικοινωνούν μαζί μου όλοι στο παλιό μου νούμερο (καρτοκινητό f2g) παρόλο που πλέον το έχω στο συρτάρι ανενεργό.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μετά τους 13 μήνες που θα έχει λήξει ο αριθμός και πιθανόν η wind να διαθέσει σε άλλον τον αριθμό μου,το viber θα συνεχίσει να λειτουργεί με αυτό το νούμερο σε εμένα? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Εάν ο καινούριος κάτοχος του αριθμού ενεργοποιήσει Viber τότε δεν θα λειτουργεί το δικό σου. Αλλιώς θα λειτουργεί σε εσένα κανονικά.... Αλλά θα γίνουν διάφορα μπερδέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα.Αλλαξα αριθμό κινητού αλλά δεν έκανα επανεργοποίηση στο viber και έτσι μπορώ να επικοινωνώ και να επικοινωνούν μαζί μου όλοι στο παλιό μου νούμερο (καρτοκινητό f2g) παρόλο που πλέον το έχω στο συρτάρι ανενεργό.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μετά τους 13 μήνες που θα έχει λήξει ο αριθμός και πιθανόν η wind να διαθέσει σε άλλον τον αριθμό μου,το viber θα συνεχίσει να λειτουργεί με αυτό το νούμερο σε εμένα? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Την παλιά σιμ την έχεις ακόμα; αν ναι, βάλτην στο κινητο σου και κάνε μια διαγραφή λογαριασμού στο viber και θα είσαι οκ. Διαγραφή λογαριασμού όχι απενεργοποιηση!! (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παιδιά καλησπέρα.Αλλαξα αριθμό κινητού αλλά δεν έκανα επανεργοποίηση στο viber και έτσι μπορώ να επικοινωνώ και να επικοινωνούν μαζί μου όλοι στο παλιό μου νούμερο (καρτοκινητό f2g) παρόλο που πλέον το έχω στο συρτάρι ανενεργό.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μετά τους 13 μήνες που θα έχει λήξει ο αριθμός και πιθανόν η wind να διαθέσει σε άλλον τον αριθμό μου,το viber θα συνεχίσει να λειτουργεί με αυτό το νούμερο σε εμένα? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Αν ο άλλος φτιάξει νέο λογαριασμό με το νούμερό σου, εσύ δε θα μπορείς να μπεις. Κατήργησε το viber κι ενημερωσε τους συνομιλιτές σου, γιατί καμιά μέρα θα στείλουν μήνυμα στον πιθανό νέο κάτοχο του νούμερου, νομίζοντας πως είσαι εσύ. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Την έχω ακόμη την sim και θα λήξει του χρόνου τέτοιο καιρό αν δεν βάλω χρήματα μέχρι τότε.Αν η wind μέχρι του χρόνου φτιάξει το δίκτυο στην περιοχή μου,θα την ξανανοίξω.Αν όχι θα την πετάξω οριστικά.Το ξέρω ότι μπορώ να κάνω διαγραφή λογαριασμού απλά ήθελα να μάθω αν ισχύει αυτό που ρώτησα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Το Viber θα συνεχίσει να λειτουργεί. Αλλά αν χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να ενεργοποιηθεί ξανά (π.χ. αλλάζεις συσκευή) χωρίς τον αριθμό αυτόν σε λειτουργία δεν θα μπορείς να το κάνεις. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Έχει καταφέρει κανείς τον τελευταίο καιρό να πάρει backup στο viber και αν ναι πως ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Ρυθμίσεις> αντίγραφο ασφαλείας Viber>δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Προχτές το χρησιμοποίησα. Μία χαρά έκανε restore, αλλά εννοείται μόνο τα μηνύματα, όχι εικόνες κλπ Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Ναι άλλαξε επιτέλους!!! Έγινε σαν την κατάσταση του whatsapp messenger !! Σήμερα το παρατήρησα κ εγω που ήρθε η νέα έκδοση.... Αν και αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάποιο κόλλημα της εφαρμογής. Δηλαδή σε δείχνει σε σύνδεση μόνο όταν βρίσκεσαι μέσα στην εφαρμογή! Και όχι μόνιμα online όταν έχεις το ιντερνετ ανοιχτό! Αρχικά νόμιζα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή που μου τα δείχνει έτσι σήμερα αλλά τελικά ηταν αλλαγη. Το θέμα είναι ότι δεν το ξέρουν πολλοί αυτό κ είναι πρόβλημα.... Ήθελα να στειλω μήνυμα σε φίλο σήμερα και έγραφε στην επαφή του "ενεργός πριν 3 ωρες" και λέω θα έχει κλειστό το ιντερνετ οπότε θα στείλω άδικα και δεν θα το δει. Αλλά έστειλα και πήγε αμέσως. Δεν το έχουν καταλάβει πολλοί... Επίσης έπρεπε κανονικά να το γράφουν στο Google play στις αλλαγές. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το "επιτέλους" γιατί το λες μπορείς να εξηγήσεις; Πολύ δυσάρεστη -και λανθασμένη- αλλαγή τη θεωρώ εγώ αυτή. Με το παλιό καθεστώς, όσο κάποιος είχε ενεργή τη σύνδεση ίντερνετ και το viber να τρέχει, πολύ ορθώς τον έβγαζε online! Γιατί ήταν online! Τώρα όπως το έκαναν, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη τι συμβαίνει! Έχασε το ίντερνετ πριν "Χ ώρες"; Έκλεισε το τηλέφωνο; Δεν έχει απλά φέρει στο foreground το viber app αυτές τις "Χ ώρες"; Δεν έχει πια κανένα νόημα αυτή η ένδειξη... Ο ίδιος είπες ότι σε βοηθούσε να ξέρεις αν έχει νόημα να στείλεις μήνυμα σε κάποιον. Τώρα δεν σε βοηθάει πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Το "επιτέλους" γιατί το λες μπορείς να εξηγήσεις; Πολύ δυσάρεστη -και λανθασμένη- αλλαγή τη θεωρώ εγώ αυτή. Με το παλιό καθεστώς, όσο κάποιος είχε ενεργή τη σύνδεση ίντερνετ και το viber να τρέχει, πολύ ορθώς τον έβγαζε online! Γιατί ήταν online! Τώρα όπως το έκαναν, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη τι συμβαίνει! Έχασε το ίντερνετ πριν "Χ ώρες"; Έκλεισε το τηλέφωνο; Δεν έχει απλά φέρει στο foreground το viber app αυτές τις "Χ ώρες"; Δεν έχει πια κανένα νόημα αυτή η ένδειξη... Ο ίδιος είπες ότι σε βοηθούσε να ξέρεις αν έχει νόημα να στείλεις μήνυμα σε κάποιον. Τώρα δεν σε βοηθάει πουθενά... Τελικά δεν λειτουργεί σωστά και είναι ένα μπέρδεμα!!! Όντως δεν βολευει. Ενώ μιλάω πχ αυτή τη στιγμή με φίλους γραφεί ότι ηταν σε σύνδεση πριν 3 μέρες. Η τους λέει τώρα σε σύνδεση και μετά από πέντε λεπτά γράφει τελευταία σύνδεση χθες. Ενώ πριν πέντε λεπτά μιλαγαμε (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wtf08 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ατυχέστατη θα ελεγα και γω η αλλαγή. Θέλεις να στείλεις μήνυμα και δεν ξέρεις αν ο άλλος δεν έχει μπει απλά στην εφαρμογή και τον δείχνει εκτός, αν είναι εκτός σύνδεσης, αν έχει κλείσει το τηλέφωνο, αν το έχει κλείσει και το'χει πετάξει στη θάλασσα! Η τελευταία σύνδεση πολλές φορές δείχνει ό,τι να'ναι και στα αυτοκόλλητα δεν μπορώ ούτε και γω να μπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Εμένα δε με ενοχλεί η αλλαγή.Όταν θέλω να στείλω σε καποιον μήνυμα,θα στείλω.το πότε θα το παραλάβει θα γραψει σωστά παραδόθηκε και μετά προβλήθηκε όταν το διαβάσει.ιδανικά εγώ θα ήθελα να με δείχνει εκτός σύνδεσης συνέχεια αλλά να διαβάζω αν μου έστειλε κάποιος μήνυμα και σε συνδεση με όποιον επιλέξω να μιλήσω ή να μιλαω και οι άλλοι να με βλέπουν offline.Αυτό το κάνει για το fb messenger η εφαρμογή xmessenger privacy και δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογη και για το Viber. Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 στο viber πας στις ρυθμισεις για το privacy και ξετσεκαρεις τα 2 πρωτα, ετσι το εχω κι εγω, ουτε να βλεπω με ενδιαφερει, ουτε να με βλεπουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 μήπως λέω μήπως δουλεύει κανείς το facebook με κανένα παλιό apk που να δουλεύει απροβλημάτιστα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts