freddaras Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Ρε παιδιά από χθες στο redmi note 10 pro κάθε φορά που ανοίγω τον messenger μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα (εικόνα). Στο LG 8s μου δουλεύουν όλα ρολόι. Έκανα εγκατάσταση και επανεγκατάσταση την εφαρμογή αλλά πάλι τίποτα. Γνωρίζει κανείς κάτι; Η έχει τέλος πάντων το ίδιο πρόβλημα με μένα; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Μου το έκανε και σε εμένα τελευταία, αλλά τώρα που το κοίταξα είναι ΟΚ. Το έκανε επίσης και στο Redme 8, οπότε ίσως να ήταν πρόβλημα ενημέρωσης εφαρμογής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 14 ώρες πριν, freddaras said: Ρε παιδιά από χθες στο redmi note 10 pro κάθε φορά που ανοίγω τον messenger μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα (εικόνα). Στο LG 8s μου δουλεύουν όλα ρολόι. Έκανα εγκατάσταση και επανεγκατάσταση την εφαρμογή αλλά πάλι τίποτα. Γνωρίζει κανείς κάτι; Η έχει τέλος πάντων το ίδιο πρόβλημα με μένα; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χθες μου έκανε και εμένα, σε realme gt master edition, δεν έδωσα σημασία. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: Χθες μου έκανε και εμένα, σε realme gt master edition, δεν έδωσα σημασία. ειναι σπαστικο ομως γιατι χανεις pm ...τεσπα λυθηκε με αλλαγη γλωσσας στα αγγλικα και μετα στα ελληνικα ξανα ! τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 Στο παιχνίδι World Blitz του Messenger, όταν μου δείχνει ότι κάποιος φίλος έπαιξε, μόλις πατάω για να παίξω μου βγάζει συνέχεια το unavailable και δεν ανοίγει το παιχνίδι. Ενώ παλιά έβγαζε το παιχνίδι και έπαιζα απευθείας. Αναγκάστηκα να το βάλω στη κεντρική οθόνη και να το ανοίγω από κει. Είναι θέμα του Messenger ή του συγκεκριμένου παιχνιδιού; Ξέρει κανείς; Πάντως 2-3 φορές που ενημερώθηκε το Messenger δεν διορθώθηκε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 Καλησπέρα. Το "προβλημα" το εχω στο πρώην twitter και νυν Χ. Με το που έγινε η αναβάθμιση - μετονομασία σε X, μίκρυνε το πεδίο των δημοσιεύσεων, και υπαρχουν δεξιά κ αριστερά, λευκά κενά (τα εχω κάνει με κόκκινο), με αποτέλεσμα να ειναι πιο μικρά τα γράμματα, και δύσκολο να" πιάσεις" το κουμπί scroll για πανω κάτω. Αυτό έχει συμβει στα tablets. Στα τηλέφωνα ειναι οκ. Υπάρχει κάποια λύση ώστε οι δημοσιεύσεις να φαίνονται σε όλο το πλατος της οθόνης όπως πριν την αλλαγή σε "Χ"? Υγ. Εγινε απεγκατάσταση κ εγκατάσταση και διορθώθηκε. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labroukos66 Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Πρόβλημα με το facebook....Μετά την τελευταία ενημέρωση και ενώ ορίζω ότι θέλω να μου ανοίγει σε εξωτερικό browser (samsung Internet beta) αυτό μου ανοίγει στο δικό του.... Πήρα το δικό μου (s10 lite) και της γυναίκας μου (A52) δίπλα δίπλα, όλες οι ρυθμίσεις ίδιες αυτό εκεί, το δικό του.... Τα φώτα σας παρακαλώ... Είναι κάποια ρύθμιση άλλη που αγνοώ;;;Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Το έχω πάθει και εγώ στο παρελθόν. Διαφορετικές συσκευές ίδια έκδοση ΦΒ. Έστρωσε στο δικό μου σε επόμενο Update. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Πρόβλημα με το facebook....Μετά την τελευταία ενημέρωση και ενώ ορίζω ότι θέλω να μου ανοίγει σε εξωτερικό browser (samsung Internet beta) αυτό μου ανοίγει στο δικό του.... Πήρα το δικό μου (s10 lite) και της γυναίκας μου (A52) δίπλα δίπλα, όλες οι ρυθμίσεις ίδιες αυτό εκεί, το δικό του.... Τα φώτα σας παρακαλώ... Είναι κάποια ρύθμιση άλλη που αγνοώ;;;Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜετά το σημερινό update το ίδιο κάνει και σε μένα.. (poco x5 pro) Στάλθηκε από το 22101320G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 βαλτε αυτο https://androidapksfree.com/facebook/com-facebook-katana/download-old/facebook-418-0-0-33-69-apk/ και κλειστε τα updates σε οτι δουλευει καλα Στο messenger το boomerang που πηγε? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Χρησιμοποιεί κανείς το Revanced Extended, έκδοση 18.36.39; Σας λειτουργεί κανονικά η "Λειτουργία περιβάλλοντος"; Εμένα, αν και ενεργοποιημένη, όχι. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ή είναι bug;Στάλθηκε από το SM-A346B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Καλημέρα έχετε να προτείνετε καμιά εφαρμογή για ταινίες και σειρές που να σου προτείνει ανάλογα με τα γούστα σου από αυτά που θα του επιλέξεις ότι σου αρέσουν αλλά να τραβάει και περιεχόμενο και από συνδρομητικά netflix apple tvΕυχαριστώ Στάλθηκε από το Galaxy S23 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Παιδιά δεν ξερω αν ειναι το σωστό μερος ! Στο twitter πως μπορω να δω ποιος εκανε λαικ ενα ποστ μου ? παλιότερα πατούσα πανω στο νουμερο και μου εβγαζε αυτους που εκαναν λαικ ! Τώρα πλεον δε γινεται αυτο πρεπει να μπω απο κινητο για να το δω ! Εκτός αν μου διαφεύγει κατι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Από desktop: Θα πατήσεις πάνω στο tweet και θα επιλέξεις: Προβολή ανάρτηση αλληλεπιδράσεων Το 3ο tab που σου ανοίγει είναι τα Likes. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 και άλλη ερώτηση...η εφαρμογή του skroutz για να συνδεθείς, πρέπει να έχεις κάνει logout από την παλιά συσκευή? Προσπαθώ να συνδεθώ στη νέα συσκευή και δεν κάνει τίποτα. (Δεν αποσυνδέομαι από την παλιά ακόμα, γιατί περιμένω παράδοση παραγγελίας και πρέπει να ανοίξω το ντουλάπι στο skroutz point...οπότε αν έχει θέμα γενικά το sign in , δεν θα έχω τρόπο να παραλάβω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 και άλλη ερώτηση...η εφαρμογή του skroutz για να συνδεθείς, πρέπει να έχεις κάνει logout από την παλιά συσκευή? Προσπαθώ να συνδεθώ στη νέα συσκευή και δεν κάνει τίποτα. (Δεν αποσυνδέομαι από την παλιά ακόμα, γιατί περιμένω παράδοση παραγγελίας και πρέπει να ανοίξω το ντουλάπι στο skroutz point...οπότε αν έχει θέμα γενικά το sign in , δεν θα έχω τρόπο να παραλάβω)Πλέον κάνεις login με το email σου κ όχι με το username Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 το username δεν αποκλείει να βάλεις email...και προφανώς δεν είμαι τοσο newbie... Συνεχίζει και δεν συνδέεται.... Αν κάποιος γνωρίζει , ας απαντήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 το username δεν αποκλείει να βάλεις email...και προφανώς δεν είμαι τοσο newbie... Συνεχίζει και δεν συνδέεται.... Αν κάποιος γνωρίζει , ας απαντήσειΔεν θα πας στο πεδίο usernane.Θα πας επάνω που λεει για emailΚ 'γω δεν είμαι newbie κ τελικά μπήκα με τον πιο πανω τρόπο. Κατι σαν το παρόν φόρουμ που από καποια στιγμή κ μετά, κάναμε λογκίν, μόνο με το μαιλ μας. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 (edited) δηλαδή μου λες , να μην κάνω login με τον λογαριασμό skroutz που έχω (και είναι ενεργός στην άλλη συσκευή- και δεν είναι με google mail/fb/apple id) αλλά να φτιάξω νέο με έναν από τους 3 τρόπους που κύκλωσες..... έγινε... edit: εν τέλει, το πρόβλημα ήταν ο default browser ( ό,τι νάναι το σκρουτζ)...επειδή έχω τον firefox, δεν έκανε redirect to request....μόλις γύρισα τον default σε chrome, συνδέθηκε και στην εφαρμογή κανονικά.... Edited October 26, 2023 by Nikos_s3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Από σήμερα με πετάει συνεχώς έξω το Facebook όταν θέλω να κοινοποιήσω κάτι εκτός Facebook. Μόνο εσωτερικά του Facebook μπορώ να κάνω κοινοποίηση. Σας συμβαίνει κι εσάς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 17 ώρες πριν, evris2013 said: Από σήμερα με πετάει συνεχώς έξω το Facebook όταν θέλω να κοινοποιήσω κάτι εκτός Facebook. Μόνο εσωτερικά του Facebook μπορώ να κάνω κοινοποίηση. Σας συμβαίνει κι εσάς; Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά σε μένα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 hour ago, akilleas said: Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά σε μένα. Σήμερα κι εμένα κανονικά δούλεψε. Χθες είχα θέμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Αν είναι από κινητό, μερικές φορές το κάνει όταν κάνει ενημέρωση και εγκατάσταση της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 On 10/12/2023 at 2:15 ΜΜ, D_G said: Αν είναι από κινητό, μερικές φορές το κάνει όταν κάνει ενημέρωση και εγκατάσταση της εφαρμογής Πόση ώρα κάνει ενημέρωση και εγκατάσταση. Μισή μέρα; Σήμερα ξανά το ίδιο πριν από λίγο. Πάλι δεν μπορώ να ανεβάσω τίποτα εκτός Facebook. Για το κινητό πάντα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Από χθες το απόγευμα μέχρι και τώρα ακόμα δεν μπορώ να αναρτήσω στο Facebook τίποτα. Συμβαίνει σε όλους σας; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts