lek88 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Παιδιά σε πιο cloud προτείνεται να ανεβάσω προσωπικές φωτογραφίες από το κινητό? Πιο είναι το πιο ασφαλές? Ευχαριστώ. Mate the 10 pro be with youΕγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Google drive [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Για να κάνεις κλήση στο Facebook θα πρέπει να έχουν και οι δύο την ίδια εφαρμογή εγκατεστημένη ή γίνετε ο ένας να έχει την lite έκδοση; Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Γίνεται κανονικά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 δεν γίνεται κλήση με messenger lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 δεν γίνεται κλήση με messenger liteΓιατί όμως φίλε; υπάρχει η εποχή; απορώ γιατί κολλάει. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 εποχή;; μάλλον κάτι άλλο ήθελες να γράψεις.. δεν υπάρχει επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Το messenger lite έχει κλήση. Βιντεοκλήση δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Το messenger lite έχει κλήση. Βιντεοκλήση δεν έχει.Δεν την έχω την εφαρμογή, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι πλέον υποστηρίζει και βιντεοκλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Δεν την έχω την εφαρμογή, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι πλέον υποστηρίζει και βιντεοκλήσηΣωστός. Έχουν βάλει και βιντεοκλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Αν μπλοκάρω κάποια επαφή στο vider, θα μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες που αλλάζω;;; [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Αν μπλοκάρω κάποια επαφή στο vider, θα μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες που αλλάζω;;; [Στάλθηκε από μόνο του]Νομίζω όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Απογοητευμένος από simple pro. Κανένα άλλο app παρόμοιο έχουμε? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Απογοητευμένος από simple pro. Κανένα άλλο app παρόμοιο έχουμε? Friendly for Facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Απογοητευμένος από simple pro. Κανένα άλλο app παρόμοιο έχουμε?Για ποιο λόγο; Στο ΟΡ3Τ μου τρέχει σφαίρα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Κολλάει σε συλλογές φωτό, δεν ανοίγουν links, δε βλέπεις σχόλια κ πολλά άλλα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Κολλάει σε συλλογές φωτό, δεν ανοίγουν links, δε βλέπεις σχόλια κ πολλά άλλα.Δεν έχω τέτοια θέματα. Μήπως η συσκευή σου ζορίζεται ή κάτι παίζει με το ίντερνετ; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 για μένα παιδιά από το να εγκαταστήσετε τέτοιες εφαρμογές βάλτε το κανονικό fb και ας γονατίζει η συσκευή τις είχα γυρίσει όλες σαν το fb/fb lite δεν υπάρχει σε χρηστικότητα και σβελτάδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 για μένα παιδιά από το να εγκαταστήσετε τέτοιες εφαρμογές βάλτε το κανονικό fb και ας γονατίζει η συσκευή τις είχα γυρίσει όλες σαν το fb/fb lite δεν υπάρχει σε χρηστικότητα και σβελτάδαΣυν άπειρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Συν άπειρο. Η μόνη τίμια εφαρμογή που μπορούσε να αντικαταστήσει το facebook, ήταν το friendcaster, άλλα δυστυχώς δεν προχώρησε το project. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Κολλάει σε συλλογές φωτό, δεν ανοίγουν links, δε βλέπεις σχόλια κ πολλά άλλα.Όντως μερικές φορές τα τρώει τα κολλήματά της εφαρμογή, σπανίως βέβαια, αλλά τα τρώει. Εγώ κολλήματα με το simple pro έχω όταν τη χρησιμοποιώ αρκετή ωρα συνεχόμενα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενώ στην αργή το σκρολάρισμα είναι βούτυρο και όλα ανοίγουν γρήγορα, αν χρησιμοποιήσω την εφαρμογή συνεχόμενα πάνω από 15-20 λεπτά, είναι σαν να μπουκωνει και δυσκολεύει το σκρολάρισμα σε σημείο που δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και αναγκάζομαι να την κλείσω. Βέβαια καλό μου κάνει αυτό αν το δω από άλλη οπτική γωνία... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Και μόλις πριν μια βδομάδα έβαλα μετά από ένα χρόνο με το Simple PRO το FB lite. Δεν παλευότανε άλλο η κατάσταση. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μόλις πριν μια βδομάδα έβαλα μετά από ένα χρόνο με το Simple PRO το FB lite. Δεν παλευότανε άλλο η κατάσταση. Εάν υπάρχει και τρόπος/ρύθμιση να σταματήσω και το αυτόματο refresh που κάνει το Lite όταν κλείσω την οθόνη ή πάω σε άλλη εφαρμογή για λίγη ώρα, θα είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Όταν βάζω 2960x1440 ανάλυση στο τηλέφωνο, το background του viber δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Δεν είναι optimised για τέτοια ανάλυση η bug? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Δοκίμασα τώρα ένα στα γρήγορα και πιάνει όλη την οθόνη. Για δοκίμασε καποιο από τα built-in. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Xiaomi Mi Max Έκανα χθες το βράδυ φρέσκια εγκατάσταση την 9.5.4.0 την ελληνική μέσω TWRP με τα κατάλληλα wipes. Έκτοτε δεν κατάφερα με τίποτα να κάνω να δουλέψει καμία από τις δύο επίσημες FB Messenger εφαρμογές. http://i65.tinypic.com/kbvawz.jpg Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Unistall/Install, Clear data, Clear cache.....επανεκκινήσεις.... Τα πάντα. Καμία ιδέα;;; Ο γκούγκλης δεν με βοήθησε. Επίσης, στο μενού SYNC, δεν θα έπρεπε να υπάρχει και του Facebook μαζί με τους άλλους λογαριασμούς (Google,Whatsapp);;; Θυμάμαι λάθος;;; Γιατί τώρα δεν υπάρχει....:hmm: ΥΓ Το FB lite αλλά και το κανονικό δουλεύουν απροβλημάτιστα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 backup πήρες πριν; αν ναι, restore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts