freddaras Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Κάνε clear cache και δεδομένα ή στη χειρότερη βγάλτο και ξαναπέρνα το. OKKKK θα το δοκιμασω thanks .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Το messenger lite άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες από μόνο του!! Μπαίνω Σήμερα και βλέπω αλλαγές που δεν υπήρχαν χθες χωρίς να του έχω κάνει update! Πλέον εκεί που είναι τα inbox πάνω πάνω έχει σε οριζόντια γραμμή τις φωτογραφίες των φίλων που είναι αυτή την στιγμή ενεργοί. Και στα εικονίδια των συνομιλιών έχει ένα πράσινο κουκλάκι με τους φίλους που είναι τώρα ενεργοί. Αυτά πριν δεν υπήρχαν. Αν ήθελα να δω τους ενεργούς έπρεπε να πάω στην 2 καρτέλα που έχει την λίστα των φίλων. Ωραια είναι η αλλαγή αλλά χωρίς να κάνω update??? Μάλλον θα έγινε κάποιο force update! Η έκδοση που είχα πριν τις αλλαγές και έχω μετά τις αλλαγές είναι η ίδια 7.0.0.9.280 Επίσης το ίδιο είχε γίνει και παλαιότερα που είχα το κανονικό messenger. 1-2 φορές. Edited May 17, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 δε βλεπω καποια αλλαγη εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) δε βλεπω καποια αλλαγη εγω... Δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω στιγμιότυπο οθόνης γιατί θα τους βγάλω όλους στη φόρα! :p Διαφορετικα θα σας έδειχνα! Edited May 17, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ούτε εγώ έχω θέμα, μήπως έκανε απδειτ μόνο του; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ούτε εγώ έχω θέμα, μήπως έκανε απδειτ μόνο του; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν έκανε! Τα έχω απενεργοποιησει ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια μουτζούρα έγινε αλλά τέλος πάντων.... Αυτά που χρειάζεται να φανούν φαίνονται. Πάνω έχει οριζόντια τους ενεργούς χρήστες και στην συνομιλία που είναι ο χρήστης ενεργός έχει δίπλα το πράσινο κουκλάκι όπως φαίνεται στην τελευταία συνομιλία κάτω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Server side update. Γίνεται συχνά τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Server side update. Γίνεται συχνά τελευταία. Μου κάνει εντύπωση το γιατί γίνεται Server side update σε διάφορες εφαρμογές μερικές φορές ! Έτσι δεν έχεις την επιλογή να μείνεις στην έκδοση που είσαι και σε βολεύει! Με την αλλαγή μπορεί να σου προσθέσουν η να αφαιρέσουν το οτιδήποτε. Υποτίθεται ότι στις εφαρμογές του Google play υπάρχει η επιλογή να μη γίνονται αυτόματα ενημερώσεις εφαρμογών χωρίς να θες. Ποιος ο λόγος τότε να κάνουν Server update. Διαφορετικα θα γινόταν αυτόματα αυτό σε όλες τις εφαρμογές. Δεν είναι ότι με ενοχλεί αυτή η αλλαγή... Απλά έχω απορίες μιας και έτυχε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Μου κάνει εντύπωση το γιατί γίνεται Server side update σε διάφορες εφαρμογές μερικές φορές ! Έτσι δεν έχεις την επιλογή να μείνεις στην έκδοση που είσαι και σε βολεύει! Με την αλλαγή μπορεί να σου προσθέσουν η να αφαιρέσουν το οτιδήποτε. Υποτίθεται ότι στις εφαρμογές του Google play υπάρχει η επιλογή να μη γίνονται αυτόματα ενημερώσεις εφαρμογών χωρίς να θες. Ποιος ο λόγος τότε να κάνουν Server update. Διαφορετικα θα γινόταν αυτόματα αυτό σε όλες τις εφαρμογές. Δεν είναι ότι με ενοχλεί αυτή η αλλαγή... Απλά έχω απορίες μιας και έτυχε αυτό. Είναι στο χέρι της κάθε εταιρείας το τι θέλουν να δίνουν στους χρήστες δυστυχώς. Από την άλλη ίσως να το κάνουν για να δοκιμάζουν καινούριες αλλαγές, αφού έτσι μπορούν να ελέγχουν το ποσοστό των χρηστών στο οποίο εφαρμόζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Σήμερα άλλαξε πάλι η πρώτη καρτέλα. Έχει πάνω πάνω(εκεί που ήταν χθες οι ενεργοί) την πρώτη πιο πρόσφατη συνομιλία, από κάτω ακριβώς έχει οριζόντια τους φίλους που είναι τώρα ενεργοί και από κάτω έχει τις υπόλοιπες συνομιλίες. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει καμια αλλαγή που να κολλάει το σύμπαν η να βγάλουν κάτι χρήσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Σήμερα άλλαξε πάλι η πρώτη καρτέλα. Έχει πάνω πάνω(εκεί που ήταν χθες οι ενεργοί) την πρώτη πιο πρόσφατη συνομιλία, από κάτω ακριβώς έχει οριζόντια τους φίλους που είναι τώρα ενεργοί και από κάτω έχει τις υπόλοιπες συνομιλίες. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει καμια αλλαγή που να κολλάει το σύμπαν η να βγάλουν κάτι χρήσιμο θέμα χρόνου είναι να το κάνουν και αυτό να σέρνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Πρώτη φορά μου έρχεται τέτοιο μήνυμα από το viber! Έχει έρθει ποτέ σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ρε πως σας έκανε απδειτ το messenger lite μόνο του; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ρε πως σας έκανε απδειτ το messenger lite μόνο του; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντελώς μόνο του όμως! Ήμουν μέσα κανονικά και μίλαγα με μηνύματα. Βγαίνω και ξαναμπαίνω μετά από λίγο να δω ένα νέο εισερχόμενο και είχε αλλαγές στην εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ρε πως σας έκανε απδειτ το messenger lite μόνο του; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η συγκεκριμένη εταιρία τα συνηθίζει αυτά... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Σε μένα γιατί δεν έχει κάνει; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Δεν τα κάνει σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο παλιότερα ότι το Facebook πουσαρει αυτές τις αναβαθμίσεις μόνη της σε κάποιους για να δει αντιδράσεις από τους χρήστες. Μάλιστα αυτό το άρθρο έλεγε ότι σε ένα μικρό ποσοστό των αναβαθμίσεων έκανε επίτηδες τις εφαρμογές της απίστευτα προβληματικές (κολλάνε-έχουν απίστευτα μπαγκ κτλ) για να δει τι ποσοστό των χρηστών αυτών θα βγάλουν την εφαρμογή (φτάνουν σε σημείο να μην την ανέχονται πια) και τι ποσοστό κρατάει την εφαρμογή ακόμα και αυτή να είναι ουσιαστικά απίστευτα δύστροπη και προβληματική για αυτούς... Θέλουν να δουν το επίπεδο της ανοχής των χρηστών. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Ικανούς τους έχω.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 το facebook η εφαρμογη παραμενει ενα μπαχαλο και παλι ... ενω εχεις κανει λαικ σε post δεν τα εμφανιζει σου βγαζει posts στην αρχικη σελιδα που εγιναν μερες πριν (μου βγαζει πλεον posts που εγιναν 4 μερες πριν ) και γενικα ενα χαος και μισο παλι ... αντίθετα το friendly παει σφαίρα ....στα πάντα .. πραγματικα οι προγραμματιστες εδω ειναι αχρηστοι ... (στο facebook ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 για τη χρονολογικη σειρα, επιτηδες το κανουν, αυτο θελουν να δεις εσυ πρωτα. Ειναι χαλι ομως, με θυμαμαι μια ζωη να δινω ενα αστερι στο play store :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 το facebook η εφαρμογη παραμενει ενα μπαχαλο και παλι ... ενω εχεις κανει λαικ σε post δεν τα εμφανιζει σου βγαζει posts στην αρχικη σελιδα που εγιναν μερες πριν (μου βγαζει πλεον posts που εγιναν 4 μερες πριν ) και γενικα ενα χαος και μισο παλι ... αντίθετα το friendly παει σφαίρα ....στα πάντα .. πραγματικα οι προγραμματιστες εδω ειναι αχρηστοι ... (στο facebook ) Μην περιμένεις να φτιάξει η επίσημη εφαρμογή του Facebook...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Οι εφαρμογές του facebook είναι εντελώς web. Στην ουσία οι αλλαγές εφαρμόζονται στον server κι η εφαρμογή στο κινητό είναι σαν client, σαν browser με απλά λόγια. Έτσι την εφαρμογή την αναβαθμίζουν μόνο όταν χρειάζεται αλλαγή από πλευράς client. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Οι εφαρμογές του facebook είναι εντελώς web. Στην ουσία οι αλλαγές εφαρμόζονται στον server κι η εφαρμογή στο κινητό είναι σαν client, σαν browser με απλά λόγια. Έτσι την εφαρμογή την αναβαθμίζουν μόνο όταν χρειάζεται αλλαγή από πλευράς client. Το αποτέλεσμα όμως είναι τραγικό... Ειδικά σε αυτό με τα λαικ έχει χαθεί η μπαλα εκεί μέσα... Πρακτικά για μένα η εφαρμογή είναι πλέον άχρηστη.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 "Χάλασε" και πάλι η δυνατότητα να κάνεις turn on notifications μέσα σε ένα γκρουπ για ένα ποστ. Υπήρχε πρόβλημα και παλιότερα, το έφτιαξαν και ξαναχάλασε... Το πατάω και απλά με "γράφει". Δεν το κάνει... Όντως αυτή η εφαρμογή είχε γίνει πλέον εκνευριστική... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts