greg7vas Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ρε παιδια μια πολυ βασικη ερωτηση. Σε online βιντεο youtube και οπουδηποτε πως μπορω να κανω rewind η forward? Παλιοτερα ειχε βελακια στο κατω μερος του βιντεο, αλλα στις τελευταιες εκδοσεις εχει εξαφανιστει. Δεν παλευεται να παιζεις με την μπαρα γιατι το χανεισ συνεχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ρε παιδια μια πολυ βασικη ερωτηση. Σε online βιντεο youtube και οπουδηποτε πως μπορω να κανω rewind η forward? Παλιοτερα ειχε βελακια στο κατω μερος του βιντεο, αλλα στις τελευταιες εκδοσεις εχει εξαφανιστει. Δεν παλευεται να παιζεις με την μπαρα γιατι το χανεισ συνεχως... Κάποιοι web players υποστηρίζουν το κλασικό Ctr+βελάκια δεξιά/αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Facebook Groups https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.groups Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Nα προτεινω μια δικη μου εφαρμογη πολυ απλη που εχει κατα κυριο λογο τα μαγαζια με nova και ote tv για να ξερουμε που θα δουμε τους αγωνες οταν βγαινουμε εξω και κατα δευτερο εχει αθλητικες ειδησεις και online μουσικη με οτι νεο ακουγεται https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wSPORTSLIVEGR&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 καλημέρα , μια ερώτηση να κάνω και εγώ για μια απορία μου. Έχω καρτοκινητό whats up και τις τελευταίες μέρες συνομιλώντας με έναν φίλο μου στην Γερμανία μέσω της εφαρμογής WhatsApp βλέπω ότι μου μειώνεται ο λογαριασμός κατά 21 λεπτά (που σημαίνει στον τιμοκατάλογο sms εξωτερικού) συνεχώς ώσπου μηδενίστηκε. Είναι σωστό αυτό, κανονικά δεν γίνεται χρέωση mb σε αυτήν την εφαρμογή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Στην εφαρμογη whatsapp δεν υπαρχει χρεωση. Μηπως μπερδεψες την εφαρμογη whatsapp με τη what`s up? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Στην εφαρμογη whatsapp δεν υπαρχει χρεωση. Μηπως μπερδεψες την εφαρμογη whatsapp με τη what`s up? όχι δεν το μπέρδεψα, η μείωση στα λεπτά μου όμως άρχισε όταν άρχισα την συνομιλία στην Γερμανία μέσω whatsapp, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση και δεν καταλαβαίνω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχεις δωρεαν Internet? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχεις δωρεαν Internet? ναι, είναι φοιτητικό και έχω πακέτο με χρονο ομιλίας, sms και ιντερνετ. Άσε με το που μηδένισαν τα χρήματα δε μπορώ να στείλω από τα δωρεάν sms ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aa20112013 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 θα μπορουσα να κανω μια ερωτηση εδω περα σχετικα με την εφαρμογη Viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε κινητό με κιτ-κατ (lg fino) όταν από την εφαρμογή του facebook ανοίγω κάποιον εξωτερικό σύνδεσμο τον ανοίγει μέσα από την εφαρμογή ενώ σε ένα σονυ με jb τον ανοίγει με browser . Είναι θέμα ρύθμισης ή έκδοσης λειτουργικού? Η εφαρμογή του facebook είναι και στα 2 τηλέφωνα ενημερωμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε κινητό με κιτ-κατ (lg fino) όταν από την εφαρμογή του facebook ανοίγω κάποιον εξωτερικό σύνδεσμο τον ανοίγει μέσα από την εφαρμογή ενώ σε ένα σονυ με jb τον ανοίγει με browser . Είναι θέμα ρύθμισης ή έκδοσης λειτουργικού? Η εφαρμογή του facebook είναι και στα 2 τηλέφωνα ενημερωμένη Θέμα της εφαρμογής. Πήγαινε και ψάξε στις ρυθμίσεις, κάπου υπάρχει η επιλογή να σου ανοίγει τους συνδέσμους σε άλλον browser κ όχι μέσα από το fb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εκανα χτες update στην τελευταια εκδοση του viber που μου ηρθε στο play store τις προαλλες. Μετα το update το viber δεν "βλεπει" τις επαφες μου εκτως απο πεντε επαφες. Ολες τις υπολοιπες δεν τις βλεπει με αποτελεσμα ολες οι συνομιλιες που εχω να τις δειχνει χωρις ονομα,μονο με τον αριθμο του κινητου της καθε επαφης. Στο ταμπλετ που εκανα το ιδιο update το παραπανω προβλημα δεν εμφανιστηκε. Διεγραψα την προσωρινη μνημη αλλα τιποτα. Επανεκινηση το κινητο παλι τιποτα. Σκεφτομαι να κανω απεγκατασταση κ ξανα εγκατασταση μηπως κ φτιαξει αλλα δεν θελω να χασω τις συνομιλιες που εχω. Υπαρχει τροπος να τις κανω backup ωστε μετα να τις ξαναπερασω? Το κινητο ειναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εκανα χτες update στην τελευταια εκδοση του viber που μου ηρθε στο play store τις προαλλες. Μετα το update το viber δεν "βλεπει" τις επαφες μου εκτως απο πεντε επαφες. Ολες τις υπολοιπες δεν τις βλεπει με αποτελεσμα ολες οι συνομιλιες που εχω να τις δειχνει χωρις ονομα,μονο με τον αριθμο του κινητου της καθε επαφης. Στο ταμπλετ που εκανα το ιδιο update το παραπανω προβλημα δεν εμφανιστηκε. Διεγραψα την προσωρινη μνημη αλλα τιποτα. Επανεκινηση το κινητο παλι τιποτα. Σκεφτομαι να κανω απεγκατασταση κ ξανα εγκατασταση μηπως κ φτιαξει αλλα δεν θελω να χασω τις συνομιλιες που εχω. Υπαρχει τροπος να τις κανω backup ωστε μετα να τις ξαναπερασω? Το κινητο ειναι root. Αφού έχεις root πας στο /data/data/com.viber.voip/databases και σβήνεις το viber_messages-journal. Έτσι θα ξανασυγχρονήσει τις επαφές σου και θα σου δείχνει τα ονόματα κανονικά. Όσο για το backup των μηνυμάτων είναι στον ίδιο φάκελο και είναι το αρχείο viber_messages. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αφού έχεις root πας στο /data/data/com.viber.voip/databases και σβήνεις το viber_messages-journal. Έτσι θα ξανασυγχρονήσει τις επαφές σου και θα σου δείχνει τα ονόματα κανονικά. Όσο για το backup των μηνυμάτων είναι στον ίδιο φάκελο και είναι το αρχείο viber_messages. Το διαγραφω αυτο που ειπες , παω ανοιγω το viber αλλα δεν γινεται τιποτα , οι επαφες παραμενουν οπως ηταν. Ξαναπαω στον es file explorer στο path που ειπες κ αυτο εχει ξαναδημιουργηθει. Παντως οταν παταω διαγραφη λεει οτι διαγραφηκε επιτυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Κλείσε τελείως το viber από τις εφαρμογές και μετά διέγραψε το αρχείο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δεν ξερω τι κολλημα εχει παθει. Το εκλεισα απο τις εφαρμογες , διεγραψα το αρχειο που ειπες αλλα παλι τιποτα. Αλλα εχει 6 επαφες που αυτες τις βλεπει κανονικα. Τι να πω... Θα το διαγραψω κ θα το ξαναεγκαταστησω αμα ειναι. Οποτε αντιγραφω το viber_messages σε εναν ασχετο φακελο κ αφου το κανω εγκατασταση ,παιρνω το αρχειο αυτο και το ξαναβαζω στον φακελο databases. Σωστα τα λεω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ναι έτσι όπως το λες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Το πειραμα στεφθηκε με απολυτη επιτυχια. Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. Να'σαι καλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Εδω και λίγες μέρες σε ενα JIAYU G4 (android 4.2.1) έχω πρόβλημα αναπαραγωγής των βίντεο στο youtube (δεν ξεκινουν τα βίντεο, ενω στο XBMC έχω μόνο ήχο και καθόλου εικόνα άσχετα ποιο addon χρησιμοποιώ.. Τα βίντεο που παίζω με MX player παίζουν κανονικά ακόμα και τα πιο απαιτητικά.. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Εδω και λίγες μέρες σε ενα JIAYU G4 (android 4.2.1) έχω πρόβλημα αναπαραγωγής των βίντεο στο youtube (δεν ξεκινουν τα βίντεο, ενω στο XBMC έχω μόνο ήχο και καθόλου εικόνα άσχετα ποιο addon χρησιμοποιώ.. Τα βίντεο που παίζω με MX player παίζουν κανονικά ακόμα και τα πιο απαιτητικά.. Καμιά ιδέα? Καλυτερα να το ρωτησεις στο νημα του κινητου σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354248. Οσο για το xbmc, αν εχεις την εκδοση 13.2 μαλλον χρειαζεται να του δωσεις καποια permissions su, γι' αυτο δεν παιζει η εικονα. Αλλα οπως σου ειπα, ρωτα στο νημα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) καλη χρονια σε ολους απο χθες στ φβ δεν εμφανιζει καμια φωτο ουτε οταν ανοιγω να δω ποιοι ειναι μεσα δεν μου βγαζει τις φωτος τους ενω τα βιντεο παιζουν κανονικα Εντιτ οταν παταω μια φωτο μπας και φορτωσει με παει στα σχολια Edited January 1, 2015 by nitrox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα. Εχω μια απορια, εδω και κανα δυο χρονια, απο τοτε που πηρα το πρωτο μου android, αλλα δεν αξιωθηκα να το ρωτησω ποτέ. Σαν αναφορα παραλαβης οταν στελνω μυνημα μου βγαζει για μερικα δευτερολεπτα ενα παραθυρακι που λεει οτι το sms παρεληφθη. Τροπος να εχουμε και ηχο δεν υπαρχει?? Thanks Edited January 11, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλημέρα Ξέρει κανείς σε ποιο φάκελο βάζει το WatchApp τις φωτογραφίες από το προφίλ των χρηστών? Όχι την δική μου αλλά των άλλων που έχω στην εφαρμογή Ευχαριστώ Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παιδια καλησπερα. Εχω μια απορια, εδω και κανα δυο χρονια, απο τοτε που πηρα το πρωτο μου android, αλλα δεν αξιωθηκα να το ρωτησω ποτέ. Σαν αναφορα παραλαβης οταν στελνω μυνημα μου βγαζει για μερικα δευτερολεπτα ενα παραθυρακι που λεει οτι το sms παρεληφθη. Τροπος να εχουμε και ηχο δεν υπαρχει?? Thanks Φυσικα...Απο τις ρυθμισεις των μηνυματων στις ειδοποιησεις/αναφορα παραδοσης βαζεις οτι ηχο θελεις. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts