Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια μια πολυ βασικη ερωτηση.

Σε online βιντεο youtube και οπουδηποτε πως μπορω να κανω rewind η forward?

Παλιοτερα ειχε βελακια στο κατω μερος του βιντεο, αλλα στις τελευταιες εκδοσεις εχει εξαφανιστει.

Δεν παλευεται να παιζεις με την μπαρα γιατι το χανεισ συνεχως...

Ρε παιδια μια πολυ βασικη ερωτηση.

Σε online βιντεο youtube και οπουδηποτε πως μπορω να κανω rewind η forward?

Παλιοτερα ειχε βελακια στο κατω μερος του βιντεο, αλλα στις τελευταιες εκδοσεις εχει εξαφανιστει.

Δεν παλευεται να παιζεις με την μπαρα γιατι το χανεισ συνεχως...

Κάποιοι web players υποστηρίζουν το κλασικό Ctr+βελάκια δεξιά/αριστερά.

Nα προτεινω μια δικη μου εφαρμογη πολυ απλη

που εχει κατα κυριο λογο τα μαγαζια με nova και ote tv για να ξερουμε που θα δουμε τους αγωνες οταν βγαινουμε εξω

και κατα δευτερο εχει αθλητικες ειδησεις και online μουσικη με οτι νεο ακουγεται

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wSPORTSLIVEGR&hl=el

καλημέρα , μια ερώτηση να κάνω και εγώ για μια απορία μου.

Έχω καρτοκινητό whats up και τις τελευταίες μέρες συνομιλώντας με έναν φίλο μου στην Γερμανία μέσω της εφαρμογής WhatsApp βλέπω ότι μου μειώνεται ο λογαριασμός κατά 21 λεπτά (που σημαίνει στον τιμοκατάλογο sms εξωτερικού) συνεχώς ώσπου μηδενίστηκε. Είναι σωστό αυτό, κανονικά δεν γίνεται χρέωση mb σε αυτήν την εφαρμογή ;

Στην εφαρμογη whatsapp δεν υπαρχει χρεωση. Μηπως μπερδεψες την εφαρμογη whatsapp με τη what`s up?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Στην εφαρμογη whatsapp δεν υπαρχει χρεωση. Μηπως μπερδεψες την εφαρμογη whatsapp με τη what`s up?

όχι δεν το μπέρδεψα, η μείωση στα λεπτά μου όμως άρχισε όταν άρχισα την συνομιλία στην Γερμανία μέσω whatsapp, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση και δεν καταλαβαίνω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει

Εχεις δωρεαν Internet?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εχεις δωρεαν Internet?

ναι, είναι φοιτητικό και έχω πακέτο με χρονο ομιλίας, sms και ιντερνετ. Άσε με το που μηδένισαν τα χρήματα δε μπορώ να στείλω από τα δωρεάν sms !

• 4 weeks later...
Σε κινητό με κιτ-κατ (lg fino) όταν από την εφαρμογή του facebook ανοίγω κάποιον εξωτερικό σύνδεσμο τον ανοίγει μέσα από την εφαρμογή ενώ σε ένα σονυ με jb τον ανοίγει με browser . Είναι θέμα ρύθμισης ή έκδοσης λειτουργικού? Η εφαρμογή του facebook είναι και στα 2 τηλέφωνα ενημερωμένη

Σε κινητό με κιτ-κατ (lg fino) όταν από την εφαρμογή του facebook ανοίγω κάποιον εξωτερικό σύνδεσμο τον ανοίγει μέσα από την εφαρμογή ενώ σε ένα σονυ με jb τον ανοίγει με browser . Είναι θέμα ρύθμισης ή έκδοσης λειτουργικού? Η εφαρμογή του facebook είναι και στα 2 τηλέφωνα ενημερωμένη

Θέμα της εφαρμογής. Πήγαινε και ψάξε στις ρυθμίσεις, κάπου υπάρχει η επιλογή να σου ανοίγει τους συνδέσμους σε άλλον browser κ όχι μέσα από το fb.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Εκανα χτες update στην τελευταια εκδοση του viber που μου ηρθε στο play store τις προαλλες.

Μετα το update το viber δεν "βλεπει" τις επαφες μου εκτως απο πεντε επαφες. Ολες τις υπολοιπες δεν τις βλεπει με αποτελεσμα ολες οι συνομιλιες που εχω να τις δειχνει χωρις ονομα,μονο με τον αριθμο του κινητου της καθε επαφης. Στο ταμπλετ που εκανα το ιδιο update το παραπανω προβλημα δεν εμφανιστηκε.

Διεγραψα την προσωρινη μνημη αλλα τιποτα. Επανεκινηση το κινητο παλι τιποτα. Σκεφτομαι να κανω απεγκατασταση κ ξανα εγκατασταση μηπως κ φτιαξει αλλα δεν θελω να χασω τις συνομιλιες που εχω.

Υπαρχει τροπος να τις κανω backup ωστε μετα να τις ξαναπερασω?

Το κινητο ειναι root.

Εκανα χτες update στην τελευταια εκδοση του viber που μου ηρθε στο play store τις προαλλες.

Μετα το update το viber δεν "βλεπει" τις επαφες μου εκτως απο πεντε επαφες. Ολες τις υπολοιπες δεν τις βλεπει με αποτελεσμα ολες οι συνομιλιες που εχω να τις δειχνει χωρις ονομα,μονο με τον αριθμο του κινητου της καθε επαφης. Στο ταμπλετ που εκανα το ιδιο update το παραπανω προβλημα δεν εμφανιστηκε.

Διεγραψα την προσωρινη μνημη αλλα τιποτα. Επανεκινηση το κινητο παλι τιποτα. Σκεφτομαι να κανω απεγκατασταση κ ξανα εγκατασταση μηπως κ φτιαξει αλλα δεν θελω να χασω τις συνομιλιες που εχω.

Υπαρχει τροπος να τις κανω backup ωστε μετα να τις ξαναπερασω?

Το κινητο ειναι root.

Αφού έχεις root πας στο /data/data/com.viber.voip/databases και σβήνεις το viber_messages-journal.

Έτσι θα ξανασυγχρονήσει τις επαφές σου και θα σου δείχνει τα ονόματα κανονικά.

Όσο για το backup των μηνυμάτων είναι στον ίδιο φάκελο και είναι το αρχείο viber_messages.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αφού έχεις root πας στο /data/data/com.viber.voip/databases και σβήνεις το viber_messages-journal.

Έτσι θα ξανασυγχρονήσει τις επαφές σου και θα σου δείχνει τα ονόματα κανονικά.

Όσο για το backup των μηνυμάτων είναι στον ίδιο φάκελο και είναι το αρχείο viber_messages.

Το διαγραφω αυτο που ειπες , παω ανοιγω το viber αλλα δεν γινεται τιποτα , οι επαφες παραμενουν οπως ηταν. Ξαναπαω στον es file explorer στο path που ειπες κ αυτο εχει ξαναδημιουργηθει. Παντως οταν παταω διαγραφη λεει οτι διαγραφηκε επιτυχως.

Κλείσε τελείως το viber από τις εφαρμογές και μετά διέγραψε το αρχείο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δεν ξερω τι κολλημα εχει παθει. Το εκλεισα απο τις εφαρμογες , διεγραψα το αρχειο που ειπες αλλα παλι τιποτα. Αλλα εχει 6 επαφες που αυτες τις βλεπει κανονικα. Τι να πω...

Θα το διαγραψω κ θα το ξαναεγκαταστησω αμα ειναι. Οποτε αντιγραφω το viber_messages σε εναν ασχετο φακελο κ αφου το κανω εγκατασταση ,παιρνω το αρχειο αυτο και το ξαναβαζω στον φακελο databases. Σωστα τα λεω?

Εδω και λίγες μέρες σε ενα JIAYU G4 (android 4.2.1) έχω πρόβλημα αναπαραγωγής των βίντεο στο youtube (δεν ξεκινουν τα βίντεο, ενω στο XBMC έχω μόνο ήχο και καθόλου εικόνα άσχετα ποιο addon χρησιμοποιώ.. Τα βίντεο που παίζω με MX player παίζουν κανονικά ακόμα και τα πιο απαιτητικά..

Καμιά ιδέα?

Εδω και λίγες μέρες σε ενα JIAYU G4 (android 4.2.1) έχω πρόβλημα αναπαραγωγής των βίντεο στο youtube (δεν ξεκινουν τα βίντεο, ενω στο XBMC έχω μόνο ήχο και καθόλου εικόνα άσχετα ποιο addon χρησιμοποιώ.. Τα βίντεο που παίζω με MX player παίζουν κανονικά ακόμα και τα πιο απαιτητικά..

Καμιά ιδέα?

Καλυτερα να το ρωτησεις στο νημα του κινητου σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354248. Οσο για το xbmc, αν εχεις την εκδοση 13.2 μαλλον χρειαζεται να του δωσεις καποια permissions su, γι' αυτο δεν παιζει η εικονα. Αλλα οπως σου ειπα, ρωτα στο νημα.

The day is my enemy, the night my friend

καλη χρονια σε ολους απο χθες στ φβ δεν εμφανιζει καμια φωτο ουτε οταν ανοιγω να δω ποιοι ειναι μεσα δεν μου βγαζει τις φωτος τους ενω τα βιντεο παιζουν κανονικα

Εντιτ οταν παταω μια φωτο μπας και φορτωσει με παει στα σχολια

Edited by nitrox

• 2 weeks later...

Παιδια καλησπερα.

Εχω μια απορια, εδω και κανα δυο χρονια, απο τοτε που πηρα το πρωτο μου android, αλλα δεν αξιωθηκα να το ρωτησω ποτέ.

Σαν αναφορα παραλαβης οταν στελνω μυνημα μου βγαζει για μερικα δευτερολεπτα ενα παραθυρακι που λεει οτι το sms παρεληφθη. Τροπος να εχουμε και ηχο δεν υπαρχει??

Thanks

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Καλημέρα

Ξέρει κανείς σε ποιο φάκελο βάζει το WatchApp τις φωτογραφίες από το προφίλ των χρηστών?

Όχι την δική μου αλλά των άλλων που έχω στην εφαρμογή

Ευχαριστώ

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X

Παιδια καλησπερα.

Εχω μια απορια, εδω και κανα δυο χρονια, απο τοτε που πηρα το πρωτο μου android, αλλα δεν αξιωθηκα να το ρωτησω ποτέ.

Σαν αναφορα παραλαβης οταν στελνω μυνημα μου βγαζει για μερικα δευτερολεπτα ενα παραθυρακι που λεει οτι το sms παρεληφθη. Τροπος να εχουμε και ηχο δεν υπαρχει??

Thanks

Φυσικα...Απο τις ρυθμισεις των μηνυματων στις ειδοποιησεις/αναφορα παραδοσης βαζεις οτι ηχο θελεις.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking