Romantrix Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αν είσαι root ναι, θα κάνεις τη δουλειά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Eγω θελω να απεγκαταστησω εφαρμογες σε ενα παλιοτερο κινητο (το facebook συγκεκριμενα) αλλα δεν το απεγκαθιστα με τπτ. Στο Titanium μου εβγαλε μηνυμα οτι το εχουν περασει σαν εφαρμογη συστηματος και δε μπορει να το απεγκαταστησει. Θα γινει τπτ με το clean master? Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έκανες ήδη κάτι με τις εφαρμογές, αλλά συγκεκριμένα το facebook το απεγκατέστησα με hard reset ( για άλλο λόγο το έκανα ). Μόλις έκανα boot τη συσκευή, το facebook έλειπε. P.S.: Η συσκευή που το έκανα ήταν Samsung. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Eγω θελω να απεγκαταστησω εφαρμογες σε ενα παλιοτερο κινητο (το facebook συγκεκριμενα) αλλα δεν το απεγκαθιστα με τπτ. Στο Titanium μου εβγαλε μηνυμα οτι το εχουν περασει σαν εφαρμογη συστηματος και δε μπορει να το απεγκαταστησει. Θα γινει τπτ με το clean master? Μετέτρεψε το με το titanium σε εφαρμογή χρήστη (user app) και στην συνέχεια πέτα το... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Πριν απο αρκετό καιρό είχε γίνει μια ενημέρωση στο fb και μου έβαλε στην notification bar ενα widget (persistant notification) το οποίο μπορω να πω οτι με βόλευε αρκετά. Αυτό το widget μετα απο κάποιο καιρό εξαφανίστηκε. Στο fb δεν έχει επιλογή για να το ενεργοποιησω . ξέρει καποιος αν υπάρχει κάποιααλλη εεφαρμογή με αυτή την επιλογή ή αν μπορω με κάποιο τροπο να το επαναφερω; ειμαι ροοταρισμενος με 4.3 σε note 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisnew Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη για ραδιοφωνο σε tablet android χωρις Internet, το κλασικο που εχουν και τα κινητα με τα ακουστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη για ραδιοφωνο σε tablet android χωρις Internet, το κλασικο που εχουν και τα κινητα με τα ακουστικα? Αν δεν το υποστηρίζει το hardware της συσκευής εξ αρχής, δεν γίνεται. Για το τριτο,αν βαλω την καρτα για να αγοραστουν λιγες εφαρμογες,μετα μπορω να διαγραψω τα στοιχεια της καρτας απο το δευτερο κινητο? Μπορείς κανονικά να τη διαγράψεις. Για λεπτομέρειες κοίτα εδώ. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 αυτη η εφαρμογη αυτο δεν κανει? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&hl=el Αυτη η εφαρμογη ειναι για αντικατασταση της εργοστασιακης εφαρμογης του ραδιοφωνου. Αν δεν εχεις εργοστασιακη εφαρμογη ραδιοφωνου τοτε κατα 99% (το 1% το αφησα για το πρωτο Nexus που ναι μεν ειχε τον δεκτη, αλλα τον ειχε disabled :) ) δεν θα εχει και τον καταλληλο δεκτη η συσκευη σου. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Γιατί όταν βγαίνω από τον browser ή το app του youtube σταματάει ο ήχος/βίντεο??Υποτίθεται ότι έχουμε Multitasking σωστά?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Γιατί όταν βγαίνω από τον browser ή το app του youtube σταματάει ο ήχος/βίντεο??Υποτίθεται ότι έχουμε Multitasking σωστά?? :wacko: Δεν έχει να κάνει με το multitasking αυτό καθ'αυτό αλλά με τη λειτουργικότητα που έχει δώσει ο εκάστοτε developer στην εφαρμογή. Το PVSTAR+ κάνει αυτό που ζητάς. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opados2010 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλησπέρα Έχω εδώ και ένα μήνα μου αλλάζει η εμφάνιση από το Facebook (γίνεται όπως στην εικόνα παρακάτω) Πώς μπορώ να το επαναφέρω στο κανονικό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και αυτό ξαναγίνεται έτσι. [ATTACH]42011[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το εχω κανει αλλα τίποτα. Δεν μου κανει αναβαθμιση. Ξαφνικα οταν την ανοίγω μου το δειχνει ετσι. Συνήθισέ το. Ή κάνε παράπονα στο Facebook που το άλλαξε:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opados2010 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Συνήθισέ το. Ή κάνε παράπονα στο Facebook που το άλλαξε:p Το προβλημα ειναι οτι σε 4 ατομα που ειμαστε μονο σε εμενα έχει αλλάξει. Στους αλλους Είναι κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καμιά εφαρμογή για video κλήσεις προς windows pc; Όπως το skype πχ. Το απεγκατέστησα το skype γιατί ρουφάει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καμιά εφαρμογή για video κλήσεις προς windows pc; Όπως το skype πχ. Το απεγκατέστησα το skype γιατί ρουφάει μπαταρία. Υπάρχει το viber (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα) Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 παιδια οντος εχουμε καμια εφαρμογη που να κανεις video κλησεις μεσω ιντερνετ δωρεαν χωρις να θελει add οπως το skype,κατι σαν το viber ας πουμε αλλα με βιντεο κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλημερα..μια απορια ρε παιδια...μετα το update του fb (κατοχος note 3) που παω για να βλεπω τις ενημερωσεις?πχ αν θελω να ενημερωσω τις πιο προσφατες οι κορυφαιες ανακοινωσεις...πριν την αναβαθμιση το ειχε...τωρα δν το βλεπω..γνωριζει καποιος κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλημερα..μια απορια ρε παιδια...μετα το update του fb (κατοχος note 3) που παω για να βλεπω τις ενημερωσεις?πχ αν θελω να ενημερωσω τις πιο προσφατες οι κορυφαιες ανακοινωσεις...πριν την αναβαθμιση το ειχε...τωρα δν το βλεπω..γνωριζει καποιος κατι? Καλημερα.στο πανω μερος πουχει 5 καρτελες πας στην τερμα δεξια κανεις κλικ,σκρολαρεις εκει που λεει ροες-πιο προσφατα.οι κορυφαιες ανακοινωσεις ειναι στην πρωτη απο αριστερα καρτελα.εγινε χαλια το app.πριν ηταν καλυτερο. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλημερα.στο πανω μερος πουχει 5 καρτελες πας στην τερμα δεξια κανεις κλικ,σκρολαρεις εκει που λεει ροες-πιο προσφατα.οι κορυφαιες ανακοινωσεις ειναι στην πρωτη απο αριστερα καρτελα.εγινε χαλια το app.πριν ηταν καλυτερο. αδερφε παω εκει που λες....παταω μια φορα πανω του παω στις ενημερωσεις τερμα αριστερα δν βλεπω κατι,ξαναπαω στις ροες παταω πατημενο πανω στις πιο προσφατες και μου γραφει προβλημα στη φορτωση των ενημερωσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 αδερφε παω εκει που λες....παταω μια φορα πανω του παω στις ενημερωσεις τερμα αριστερα δν βλεπω κατι,ξαναπαω στις ροες παταω πατημενο πανω στις πιο προσφατες και μου γραφει προβλημα στη φορτωση των ενημερωσεων... Για κλεισε και ξανανοιξε το app και πηγαινε κατευθειαν στις πιο προσφατες ροες.λογικα θα δεις τις ενημερωσεις με χρονολογικη σειρα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 το εκανα.....δν πιανει......και πες οτι επιασε μετα πως το ξερω οτι οντος δουλευει η θελω να το αλλαξω στις πιο κορυφαιες ανακοινωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 το εκανα.....δν πιανει......και πες οτι επιασε μετα πως το ξερω οτι οντος δουλευει η θελω να το αλλαξω στις πιο κορυφαιες ανακοινωσεις? Ανοιγοντας το facebook app σε βγαζει στις ενημερωσεις που ειναι οι πιο κορυφαιες.για να τις δεις με χρονολογικη σειρα πας στις ροες---πιο προσφατα.[ATTACH]44374[/ATTACH] Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markospav Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 θα ηθελα μια εφαρμογη που να παιζει background music απο το youtube αλλα και να αποθηκευει καποια τραγουδια που επιλεγω για να τα ακουω και offline...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 θα ηθελα μια εφαρμογη που να παιζει background music απο το youtube αλλα και να αποθηκευει καποια τραγουδια που επιλεγω για να τα ακουω και offline...ευχαριστω Supertube για μουσική στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εχω το samsung galaxy S4 με την τελευταια εκδοση 4.4.2 και ενώ κανω αποσυνδεση από την εφαρμογή του Facebook στο κινητο o Messenger παραμενει σε συνδεση χωρις δυνατοτητα αποσύνδεσης . Υπαρχει καποια λυση ?? Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εχω το samsung galaxy S4 με την τελευταια εκδοση 4.4.2 και ενώ κανω αποσυνδεση από την εφαρμογή του Facebook στο κινητο o Messenger παραμενει σε συνδεση χωρις δυνατοτητα αποσύνδεσης . Υπαρχει καποια λυση ?? Ευχαριστω Για να κάνεις log out στο Facebook Messenger, θα ξε-τικάρεις το "Συνομιλία Facebook" (πας στην τελευταία καρτέλα, στις Ρυθμίσεις και είναι η πρώτη επιλογή) και θα είσαι εκτός. Δηλ. αν θέλετε να αποσυνδεθείτε, πατάτε απλώς απενεργοποίηση συνομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts