zxr Δημοσιεύτηκε April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2010 [imgalign]http://www.myphone.gr/news/android.gif[/imgalign]Οτιδήποτε αφορά την ψυχαγωγία, το social networking, το lifestyle μέσω του Android κινητού μας το αναφέρουμε εδώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση, υπαρχει καποιο προγραμματακι για Facebook Chat? Ευχαριστω Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 FaBook chat. Υπάρχει και σε κάποια άλλα προγραμματα ΙΜ όπως Meebo Και buddy Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Official Twitter for Android now available First we hinted, then we confirmed, now we install. Today Twitter announced that their Android client is now available for download. Full impressions are coming soon, but we wanted to share with our readers that the app is out. Unfortunately, the official Twitter requires Android 2.1 or greater. Συνέχεια εδώ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Το eBuddy ενώ βάζω σωστά τα facebook-στοιχεία μου για να με συνδέσει στο facebook-chat , με πετάει. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι μετά όταν μπαίνω facebook από κανονικό pc μου λέει ότι κάποιος προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό μου από κάποιον απομακρυσμένο αμερικάνικο server και με περνάει από κάποια βήματα προκειμένου να εξακριβώσει ότι είμαι όντως ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού και ότι έγινε εν γνώση μου αυτή η απόπειρα εισόδου απομακρυσμένα. Αφού το επιβεβαιώσω ότι όλα είναι ok την επόμενη φορά που θα ξαναδοκιμάσω να μπω από το eBuddy , πάλι τα ίδια!!! Καμιά πρόταση? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Το eBuddy ενώ βάζω σωστά τα facebook-στοιχεία μου για να με συνδέσει στο facebook-chat , με πετάει. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι μετά όταν μπαίνω facebook από κανονικό pc μου λέει ότι κάποιος προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό μου από κάποιον απομακρυσμένο αμερικάνικο server και με περνάει από κάποια βήματα προκειμένου να εξακριβώσει ότι είμαι όντως ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού και ότι έγινε εν γνώση μου αυτή η απόπειρα εισόδου απομακρυσμένα. Αφού το επιβεβαιώσω ότι όλα είναι ok την επόμενη φορά που θα ξαναδοκιμάσω να μπω από το eBuddy , πάλι τα ίδια!!! Καμιά πρόταση? :cry: Απ' τα συμπτώματα καταλαβαίνω ότι πιθανώς βάζεις λάθος το password σου. Εγώ μπαίνω κανονικά facebook chat από Ebuddy και μάλιστα μπορώ να είμαι ταυτόχρονα online και από pc μέσω κάποιου browser και από το κινητό μέσω Ebuddy. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 οποιος θελει διαφανη facebook και twitter, there you go :grin: το facebook δεν το εφτιαξα εγω. http://depositfiles.com/en/files/taonvbl3t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Παιδιά γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο chat τoy Facebook μέσω του E-Buddy...???Ούτε από το κινητό μου,ούτε κι απ' το iPod μου...Αντιμετωπίζει η εφαρμογή κάποιο πρόβλημα??? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Κάποια ελαφριά εφαρμογή για το facebook που να μπορείς να δουλέψεις τα μηνύματα και τις σελίδες, υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 μονο σε εμενα η επισημη εφαρμογη του fb στελνει οποτε γουσταρει τα notifications? υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη που να ειναι κομπλε σε αυτο το θεμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 βγήκε νέο Facebook έκδοση 2.0 πλέον και δεν είναι πια σε HTML 5 γραμμένο. όλοι λένε ότι είναι επιτέλους σχετικά σωστή εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 βγήκε νέο Facebook έκδοση 2.0 πλέον και δεν είναι πια σε HTML 5 γραμμένο. όλοι λένε ότι είναι επιτέλους σχετικά σωστή εφαρμογή. Είναι απίστευτο το update εγώ έπαθα πλάκα.. Επιτέλους... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 βγήκε νέο Facebook έκδοση 2.0 πλέον και δεν είναι πια σε HTML 5 γραμμένο. όλοι λένε ότι είναι επιτέλους σχετικά σωστή εφαρμογή. Σαν να ετρεξε λιγο καλυτερα, οντως. Μ'αρεσει ο ταχυτατος τροπος που ανοιγει τις φωτο μεσα απ'τη ροη δημοσιευσεων των φιλων οπως επισης και το αναδυομενο παραθυρο για τα σχολια, για να δουμε..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 δε θα ρωτήσω αν το κάνει μόνο σε μένα, γιατί ήδη βρήκα σχόλιο κι'άλλου στο μάρκετ για...''connection error''! ππφφ..κάθε update και μια priceless εμπειρία αυτό το facebook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 δε θα ρωτήσω αν το κάνει μόνο σε μένα, γιατί ήδη βρήκα σχόλιο κι'άλλου στο μάρκετ για...''connection error''! ππφφ..κάθε update και μια priceless εμπειρία αυτό το facebook... κανενα προβλημα εδω... η εφαρμογη πλεον παει σφαιρα.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 έφτιαξε μόνο του και μένα...λογικά θέμα server τους ήταν..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Μια απορία. Έχει βάλει κανείς την εφαρμογή "Facebook Messenger" που είναι για το τσατ του φέισμπουκ ? Γίνεται να μη μου έρχονται ειδοποιήσεις όταν έχω κάποιο νέο μήνυμα ? Πηγαίνω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και στις ειδοποιήσεις το βάζω απενεργοποιημένο αλλά μου βγάζει ότι απενεργοποιούνται μόνο για 8 ώρες και μετά επανέρχεται η επιλογή στο "ενεργοποιημένο" πάλι. Γιατί γίνεται αυτό ? Είναι bug της εφαρμογής ή εγώ κάνω κάτι λάθος ? Ευχαριστώ !) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Μια απορία. Έχει βάλει κανείς την εφαρμογή "Facebook Messenger" που είναι για το τσατ του φέισμπουκ ? Γίνεται να μη μου έρχονται ειδοποιήσεις όταν έχω κάποιο νέο μήνυμα ? Πηγαίνω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και στις ειδοποιήσεις το βάζω απενεργοποιημένο αλλά μου βγάζει ότι απενεργοποιούνται μόνο για 8 ώρες και μετά επανέρχεται η επιλογή στο "ενεργοποιημένο" πάλι. Γιατί γίνεται αυτό ? Είναι bug της εφαρμογής ή εγώ κάνω κάτι λάθος ? Ευχαριστώ !) Μπες στην εφαρμογή, απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις και βγει από την εφαρμογή. Πάντως, αν έχεις την εφαρμογή του facebook, o messenger δε χρειάζεται. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Στο Facebook απενεργοποιούνται οι ειδοποιήσεις, στο Messenger του είναι που απενεργοποιούνται μόνο για 8 ώρες. Anyway, μάλλον θα το σβήσω και θα αφήσω μόνο το Facebook :) Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Παιδια κανω login στο νεο skype με τα στοιχεια του msn μου και σε καποια contacts μου μπορω να κσνω βιντεοκληση ενω σε καποια αλλα οχι. Γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 ποια εφαρμογή προτείνετε για fb chating; εκτός του fb messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 ποια εφαρμογή προτείνετε για fb chating; εκτός του fb messenger im plus. το αγοραζεις μια φορα και ησυχαζεις. και εισαι online συγχρονως σε οτιδηποτε χρησιμοποιεις (fb, msn, skype, yahoo, κτλ). https://play.google.com/store/apps/details?id=de.shapeservices.impluslite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLnNoYXBlc2VydmljZXMuaW1wbHVzbGl0ZSJd https://play.google.com/store/apps/details?id=de.shapeservices.implusfull Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 με το που πηγα να ανοιξω το fb εκανε αναβαθμιση διοτι δεν θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 με το που πηγα να ανοιξω το fb εκανε αναβαθμιση διοτι δεν θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω. Το έβγαλε σήμερα και σε έναν φίλο αλλά στο δικό μου τίποτα μέχρι στιγμής. Ξέρει κάποιος περί τίνος πρόκειται; Όσοι το αναβαθμίσατε είδατε κάποια διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Το έβγαλε σήμερα και σε έναν φίλο αλλά στο δικό μου τίποτα μέχρι στιγμής. Ξέρει κάποιος περί τίνος πρόκειται; Όσοι το αναβαθμίσατε είδατε κάποια διαφορά; σαν να ανοιγει πιο γρηγορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts