Zenor Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μάλλον η το SIM 2 slot έχει και micro SD slot όπως σε άλλα κινητά, αυτό θα εννοούν (χωρίς να γνωρίζω 100%). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 microSD, up to 128 GB (uses SIM 2 slot) αληθευει αυτο? εγω ηθελα dual sim + sd card slot ναι. υπαρχουν μονο 2 θεσεις. δεν μπορεις ταυτοχρονα να εχεις και τις 2 σιμ και την sd. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolibas Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Σκεφτομαι κι εγω να το παρω...! φαινεται καλη περιπτωση στα 150 ευρω. Οριστε και 2 review: https://www.youtube.com/watch?v=V3uvp0Cvbw0 http://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Redmi-3-Smartphone-Review.158306.0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Σκεφτομαι κι εγω να το παρω...! φαινεται καλη περιπτωση στα 150 ευρω. Οριστε και 2 review: https://www.youtube.com/watch?v=V3uvp0Cvbw0 http://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Redmi-3-Smartphone-Review.158306.0.html Δε νομίζω ότι είναι καλή αγορά ακόμα, μόλις πέσει καμιά 20αρια δολάρια το συζητάμε. (άσε που δεν έχει και 800αρα). Περα από την πλάκα με το redmi note 2 και wind μια χαρά 4g έχω στην Πάτρα που νομίζω είναι ίδιες μπάντες με τις υπόλοιπες στην Πελοπόννησο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Ρε παιδιά τι κάνετε με αυτο το 4G απορία το έχω..κατεβάζετε gb αρχεία με torrent?? δεν έχετε pc??:confused: Το 3g πιστεύω οτι είναι υπεραρκετό ,τελος πάντων εδω που μένω,δεν εχει να πιάσω ουτε 3g. θα συμφωνήσω οτι πρέπει να πέσει στα 120-130.(το note2 που βρίσκετε κοντά είναι αρκετά δελεαστικό για κάποιον πού δεν τον ενδιαφέρει το μέγεθος) Edited January 29, 2016 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolibas Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Δε νομίζω ότι είναι καλή αγορά ακόμα, μόλις πέσει καμιά 20αρια δολάρια το συζητάμε. (άσε που δεν έχει και 800αρα). Περα από την πλάκα με το redmi note 2 και wind μια χαρά 4g έχω στην Πάτρα που νομίζω είναι ίδιες μπάντες με τις υπόλοιπες στην Πελοπόννησο. Το έχω ψάξει αρκετά και νομίζω οτι σε αυτή την τιμή και αυτές τις διαστάσεις (μέχρι 5''), δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Προσωπικά δεν με πειράζει και πολύ για την 800. Mόνο μένει να περιμένουμε λίγο καιρό να δούμε αν παρουσιάσει τιποτα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλησπέρα.Αν και το κινητό δεν έχει καιρό που βγήκε για να δουμε τυχόν προβλήματα μου αρέσει η τιμή του.Εχω το Lumia 920 κοντά 3 χρόνια τώρα και ψάχνω κινητό μέχρι 5". Αξίζει η μεταβαση σε αυτό;; Είναι κάτι καλύτερο απο το 920;;Εννοώ απο κατασκευή, ανάλυση,καμερα κλπ μιας και το λειτουργικό είναι διαφορετικό.Ήθελα να πάρω ενα κινητό τουλάχιστον για μια 2ετια όπως έκανα με το Νοκια και δεν με απογοήτευσε.Θα ήθελα την γνώμη σας μιας και δέν έχω τρελή εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulysses21 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παράγγειλα ένα χρυσό απο 22/1 από http://www.spemall.com και ακόμη να το στείλουν.... έχει παραγγείλει κανείς γενικά από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Το πηρα σήμερα σε χρυσό. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. φίλε πες δυο λόγια για το κινητό,βασικά απο που το πήρες και το έχεις τόσο γρήγορα.(εκτός και αν έχεις μπερδευτεί με το note 3) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Μπορεί κάποιος που το έχει να πει αν στην official ROM και με επιλογή English εμφανίζονται οπουδήποτε στο κινητό ιδεογράμματα και κινέζικα? Στις εφαρμογές στον dialer στα notifications, οπουδήποτε? Υποθέτω ναι αν κρίνω από αυτά τα screenshots που έχω βρει: http://cdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/16/xiaomi-redmi-3/shots/gsmarena_011.jpg http://cdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/16/xiaomi-redmi-3/shots/gsmarena_026.jpg http://cdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/16/xiaomi-redmi-3/shots/gsmarena_019.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 καλά οι φώτος είναι λίγο άσχετες γιατί , αν εξαιρέσεις το όνομα του αππ, που ναι κάποια αππ δεν πρέπει να έχουν αγγλικό όνομα (και ούτε χρήση μη σου πω, για σβήσιμο θα 'ναι) τα άλλα είναι κινέζικα-κινέζικα και θα ήταν περίεργο να σου τα βγάλει στα αγγλικά (το ένα είναι κινέζικο αππ, από το store ίσως , το άλλο επαφες κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Στο DX εχει πέσει στα 128 ευρω το χρυσό. μάλλον θα πιάσει γρήγορα τα 120 που είναι μια χαρά για το κινητό. το review του GSMarena έτοιμο.(και μάλλον πάλι εγώ είμαι ο περίεργος που βλέπω την κάμερα ισάξια(η και καλύτερη)του note3) So, we ran our battery test, and the Xiaomi Redmi 3 scored a 107h rating, which means you can count on the battery to last 4 and a half days if you do an hour each of calling, web browsing and video playback a day. http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3-review-1368.php Edited January 31, 2016 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Το έφερε και ελληνικό κατάστημα απ'ότι φαίνεται, βέβαια η τιμή είναι πιο ψηλά από τα κινεζομάγαζα: http://youhou.gr/product_info.php?cPath=70_79&products_id=967&osCsid=q2ru1j2p3ketk17a8ostubu566 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Μόλις έπεσε και η δική μου παραγγελία στο vickmall μέσω PayPal με κάρτα της Εθνικής. Το κουφό ειναι οτι στο vickmall γράφει 142,42€ ενώ από την κάρτα το paypal τραβηξε 137,31€ Για να δούμε πότε θα έρθει; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 στο review του gsmarena πάντως γράφει για κλειδωμένο bootloader και αυτή η συσκευή. Οπότε δεν είναι λόγω του δαχτυλικού αποτυπώματος αλλά απόφαση της εταιρίας για όλες τις νέες συσκευές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 στο review του gsmarena πάντως γράφει για κλειδωμένο bootloader και αυτή η συσκευή. Οπότε δεν είναι λόγω του δαχτυλικού αποτυπώματος αλλά απόφαση της εταιρίας για όλες τις νέες συσκευές . Δηλαδή εαν κάνουμε παραγγελία απο vickmall τι να επιλέξουμε:multi η original? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolibas Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Δηλαδή εαν κάνουμε παραγγελία απο vickmall τι να επιλέξουμε:multi η original? Κι εγώ αύτη την απορία εχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εγώ για φίλο που το παρήγγειλα το ζητήσαμε με original rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το morelicale το δέχεται; Με ενδιαφέρει να μπορώ να χρησιμοποιήσω τις εφαρμογές μου που έχουν ελληνικά Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το morelicale το δέχεται; Με ενδιαφέρει να μπορώ να χρησιμοποιήσω τις εφαρμογές μου που έχουν ελληνικά γιατί έχεις δει συσκευή να μη μπορεί να αναγνωρίσει τα ελληνικά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 γιατί έχεις δει συσκευή να μη μπορεί να αναγνωρίσει τα ελληνικά ; Στο Coolpad f2 που εχω, με την official rom, δε δούλευε το morelocale. Πάντως σ ένα redmi note 3 που επιασα πρόσφατα, το περασα κανονικα. Οπότε θα δουλεύει σ ολες τις miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Selina από Vickmall, σήμερα : Dear customer, Pls order phones soon. we will leave tomorrow night after we ship parcels. So if you order now,we can ship it,thanks. Οπότε όσοι είναι να παραγγείλετε ή σήμερα, ή από 14/02 που τελειώνουν οι διακοπές τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Σήμερα το μεσημέρι μου έστειλαν tracking number. Αυτό σημαίνει ότι έφυγε από vickmall για sg post ; Στο 17track πάντως δεν μου δείχνει κάτι. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εμένα από honorbuy από τις 26 έχω πάρει tracking και μου γράφει info received χωρίς άλλο update από τότε... Ελπίζω να το έχουν στείλει και να μην περιμένω μέχρι το Πάσχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
henaro Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Δεν άντεξα και παρήγγειλα το dark grey για το έτερον μου ήμισυ από το vickmall στα 149,99. Μέχρι να απλοποιηθεί (ελπίζω) η κατάσταση με το ξεκλείδωμα του bootloader θα το αφήσω με την original rom στα Αγγλικά και θα του βάλω απλώς το swype για πληκτρολόγιο. Απ'οτι καταλαβαίνω από οδηγίες στο miui en forum τα google play services εγκαθίστανται εύκολα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω κάποιον που έχει εμπειρία από την miui 7 είναι το αν μπορούν να απεγκατασταθούν οι περισσότερες κινέζικες εφαρμογές χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts