loud Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παιδιά καλησπέρα, δεν μου δουλεύουν σωστά το notifications του viber. Εσάς? καμμια ιδέα? Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παιδιά καλησπέρα, δεν μου δουλεύουν σωστά το notifications του viber. Εσάς? καμμια ιδέα? Πείτε μας και τι rom φοράτε για να ξέρουμε που είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Καλησπέρα και από εμένα. Ψήνομαι πολύ να αγοράσω το συγκεκριμένο. Παρακολουθώ εδώ και μέρες το τοπικ και βλεπω δεν εχει κάποιο ιδιαίτερο προβλημα οπότε θα κάνω την κίνηση μου για το πρώτο κινέζικο κινητό! :) Είδα βέβαια σήμερα την είδηση για την pro εκδοση και θα περιμένω να γίνει διαθέσιμη και αυτή. Ερώτηση: Βλέπω το παίρνεται όλοι σχεδόν από το http://www.vickmall.com. Ειναι λόγο after sale service και σωστής επικοινωνίας με το καταστημα? Γιατί όπως όλοι και εγώ διστάζω να πάρω τόσα χρόνια από κινέζικο μαγαζί κινητό τηλέφωνο λόγο αξιοπιστίας. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) μα και να υπάρχει κάποιο θέμα και να στο πει κάποιος με f2go τι θα καταλάβεις ; κι χρήστης f2go δεν θα έχει πρόβλημα με το 4G στο κέντρο της Αθήνας αλλά άλλος στο κέντρο της Κοζάνης δεν θα πιάνει τίποτα (τυχαία παραδείγματα φυσικά) Δηλαδη μου λες οτι στην Αθήνα θα πιάνει 4G ενώ στην Κοζάνη όχι; Άλλη εταιρία ειναι στην Κοζάνη ή χρησιμοποιεί άλλες κεραίες; Τέλος πάντων επειδή θα δώσω λεφτα δεν θέλω να κάνω υποθέσεις εργασίας. Οποίος έχει το κινητο με κάρτα wind f2go ας μου πει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- f2go σε note 3 λαρισα 4g Φίλε άλλο το Κ3 άλλο το Redmi 3. Δεν μπορω να βασιστώ στο οτι ενα τηλεφωνο άλλης εταιριας πιάνει 4G ενώ δεν έχει την 800αρα. ;-) Και για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη. Άντε και δεν πιάνει 4G. Στο 3G ειναι συμβατό; Edited March 29, 2016 by karlosamos Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 για το xiaomi redmi note 3 λεω. αν περιμενεις μια βδομάδα θα σου πω για το redmi 3 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για το xiaomi redmi note 3 λεω. αν περιμενεις μια βδομάδα θα σου πω για το redmi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Δηλαδη μου λες οτι στην Αθήνα θα πιάνει 4G ενώ στην Κοζάνη όχι; Άλλη εταιρία ειναι στην Κοζάνη ή χρησιμοποιεί άλλες κεραίες; Τέλος πάντων επειδή θα δώσω λεφτα δεν θέλω να κάνω υποθέσεις εργασίας. Οποίος έχει το κινητο με κάρτα wind f2go ας μου πει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε άλλο το Κ3 άλλο το Redmi 3. Δεν μπορω να βασιστώ στο οτι ενα τηλεφωνο άλλης εταιριας πιάνει 4G ενώ δεν έχει την 800αρα. ;-) Και για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη. Άντε και δεν πιάνει 4G. Στο 3G ειναι συμβατό; ναι , στο κέντρο των μεγάλων πόλεων που υπάρχει και πολύς κόσμος θα παίζουν οι μπάντες που έχει το κινητό (ενώ σε επαρχεία θα παίζει , από wind κυρίως , περισσότερο η 800αρα που δεν την έχει) σου λέει για το Redmi Note 3 (όχι το Κ3) για 4G που έχει τις ίδιες μπάντες για 3g έχει τις μπάντες HSDPA 850 / 1900 / 2100 , τι να σου πω , προσωπικά δεν είδα να έχει κάποιος θέμα με το 3g , πέραν του κλασικού που έχουν όλοι και είναι το 3G "είναι gtp" γιατί και στο κέντρο τις Θεσσαλονίκης δεν έχουμε παντού :)) αλλά να στο πω άλλη μια , και να υπήρχε μια πιθανότητα να υπάρχει θέμα , πρέπει να πεις "έχει κανένας f2go και κυκλοφορεί στην τάδε περιοχή/πόλη " ; γιατί άλλο 3g έχουμε στη Θεσσαλονίκη με την vodafone , άλλο με Cosmot;e και άλλο σε άλλες πόλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Είχα και εγώ αυτόν τον ενδοιασμό λογω της έλλειψης 800 μπάντας αλλά το πήρα τελικά και πιάνει καμπάνα 4g!Έχω Vodafone βέβαια! Μένω Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα(φοιτητής) και στις δύο πόλεις πιάνει τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 για το xiaomi redmi note 3 λεω. αν περιμενεις μια βδομάδα θα σου πω για το redmi 3 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για το xiaomi redmi note 3 λεω. αν περιμενεις μια βδομάδα θα σου πω για το redmi 3 Όταν εχεις νέα κανε μου ενα quote και πες μου. Σε ευχαριστω για την βοήθεια. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλά να στο πω άλλη μια , και να υπήρχε μια πιθανότητα να υπάρχει θέμα , πρέπει να πεις "έχει κανένας f2go και κυκλοφορεί στην τάδε περιοχή/πόλη " ; γιατί άλλο 3g έχουμε στη Θεσσαλονίκη με την vodafone , άλλο με Cosmot;e και άλλο σε άλλες πόλεις Εχεις δίκιο έπρεπε να ήμουν πιο σαφής. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 εντάξει εννοείτε μόλις παρήγγειλα το κινητό και βλέπω στο vickmall για έκδοση (οκ δεν υπάρχει ακόμα στις αποθήκες) Pro με 3GB ram και 32αρι εεεεεεεεεελεοςςςς http://en.miui.com/thread-251834-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 εντάξει εννοείτε μόλις παρήγγειλα το κινητό και βλέπω στο vickmall για έκδοση (οκ δεν υπάρχει ακόμα στις αποθήκες) Pro με 3GB ram και 32αρι εεεεεεεεεελεοςςςς http://en.miui.com/thread-251834-1-1.html Έτσι ξαφνικά;! Είχαν πει για νέα έκδοση redmi 3 με finger Id και μικρότερη μπαταρία, δηλαδή downgrade.. Πάντως αρχίζει και τα ακριβαίνει τα κινητα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Έτσι ξαφνικά;! Είχαν πει για νέα έκδοση redmi 3 με finger Id και μικρότερη μπαταρία, δηλαδή downgrade.. Πάντως αρχίζει και τα ακριβαίνει τα κινητα.. ναι το ξέρω, αλλά αυτό δεν είναι downgrade, γιατί είναι το ίδιο +finger +3/32 (μπαταρία ίδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Αυτό ειναι ενα note 3 σε μικρό μέγεθος. Αλλά έπρεπε να είναι στα 170-180$.. Αν το πηρες χθες, προλαβαίνεις να το αλλαξεις πάντως. Αν δεν πρόλαβαν να το στείλουν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Αυτό ειναι ενα note 3 σε μικρό μέγεθος. Αλλά έπρεπε να είναι στα 170-180$.. Αν το πηρες χθες, προλαβαίνεις να το αλλαξεις πάντως. Αν δεν πρόλαβαν να το στείλουν πρόλαβαν (υποθέτω, πήρα νούμερο) καλά δε θα το έκανα γιατί πάλι θα έμπαινα σε τριπάκι "άντε περίμενε καμιά 10αρια μέρες για να κυκλοφορήσει , άντε περίμενε λίγο να πέσει η τιμή" κλπ και δυστυχώς δεν αντέχω άλλο με το redmi 1 (έχει μπουκώσει το καημένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ακόμα το hongmi έχεις!! Εγώ είδα που ποσταρες στα άλλα και λέω κατι θα έχει πάρει.. Το 3 πάντως είναι παναξιος συνεχιστής του 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ακόμα το hongmi έχεις!! Εγώ είδα που ποσταρες στα άλλα και λέω κατι θα έχει πάρει.. Το 3 πάντως είναι παναξιος συνεχιστής του 1 ε κοίτα γλυκοκοιτούσα το note 3, μετά θα έπαιρνα "σίγουρα" το pro (3/32 πάντα) αλλά το μετάνιωσα (μέγεθος και κυρίως για οικονομία) και πήρα το redmi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Και εγώ δευτέρα πρωί το παρήγγειλα & μόλις είδα το pro! Ωστόσο δε λέει στα 200$, εάν είναι να δώσεις τέτοια λεφτά πας & στο note 3 pro. Αντίθετα το redmi 3 στα 150$, που λογικά θα πέσει κι άλλο τώρα, είναι μια δίκαιη αγορά. Δεν αξίζει +50$ για fingerprint & 3/32. Γνώμη μου... Έτσι κι αλλιώς την τεχνολογία ποτέ δεν την προλαβαίνεις & από τα σχόλια των παιδιών που έχουν παλιότερα μοντέλα της xiaomi μια χαρά κρατάνε τη διετία. Νομίζω οτι το σημαντικότερο απ΄όλα είναι οι συνεχείς αναβαθμίσεις του λειτουργικού. Edited March 29, 2016 by batafoukos ορθρογραφικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 εντάξει εννοείτε μόλις παρήγγειλα το κινητό και βλέπω στο vickmall για έκδοση (οκ δεν υπάρχει ακόμα στις αποθήκες) Pro με 3GB ram και 32αρι εεεεεεεεεελεοςςςς http://en.miui.com/thread-251834-1-1.html http://www.techgear.gr/xiaomi-redmi-3-pro-announced-106298/#more-106298 Μπαταρία 3000mAh Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Θα πήγαινα στο pro αλλά η μείωση της μπαταρίας δεν το κάνει το ίδιο θελκτικό Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 http://www.techgear.gr/xiaomi-redmi-3-pro-announced-106298/#more-106298 Μπαταρία 3000mAh δεν διαβάζεις σωστά :) 1) αν πατήσεις στο VIA κάτω και πας στην πηγή θα δεις ότι εκεί γράφει 4100 οπότε κάναν άσχετο c/p (της παλιάς είδησης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Αυτό το via δεν το είδα καν ότι υπάρχει :geek: Αυτό δεν είναι c/p, εδώ το τροποποιησαν κιολας Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Όλα καλά με το κινητάκι, το παρέδωσα κι εγώ αφού πρώτα το τεσταρα και έμαθα και λίγο τη miui. Ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι σε όποιο widget ώρας-καιρούς κατέβασε, κολλάει η ώρα όταν είναι κλειστή η οθόνη με αποτέλεσμα πχ σήμερα το ξυπνητήρι να μη χτυπήσει γιατί έλεγε ώρες πίσω το widget. Πρότεινα αλλαγή και σε δυο τρια διαφορετικά φαίνεται σε όλα να κολλάει ή ώρα. Υπάρχει κάποια λύση; το έχει κανένας αυτό;; Και μένα στο κ3 note μου έτυχε μια φορά αλλά με επανεγκατασταση του ίδιου widget λύθηκε. Εδώ μετά από 3-4 διαφορετικά το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Περίεργο, στα xiaomi χτυπάει το ξυπνητήρι ότι και να κανεις. Ας κατεβάσει το ρολόι στις πρόσφατες εφαρμογές κάτω να κλειδωσει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Αυτό το via δεν το είδα καν ότι υπάρχει :geek: Αυτό δεν είναι c/p, εδώ το τροποποιησαν κιολας c/p ήταν από την παλιά είδηση που βγήκε πριν καμιά 25αριά μέρες με την εμφάνιση μιας συσκευής που την λέγανε τότε 3s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Μάγκες με Cosmote έχετε 4G στο κινητό; Γιατι εγώ όχι, όπου και να πηγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Μάγκες με Cosmote έχετε 4G στο κινητό; Γιατι εγώ όχι, όπου και να πηγα. πρώτα από όλα , που πήγες ; (πόλη/περιοχή για να σου πει κάποιος ναι εγώ εκεί έχω) μετά , έχεις ενεργό το 4G στο κινητό; και επίσης στην Cosmote ; (νομίζω , αν δεν είχες πριν, πρέπει να στείλεις κάπου μήνυμα για να ενεργοποιηθεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts