thagro Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Καλησπέρα! Μήπως έχει κανένας/καμία απο εδώ μέσα κανά "περισσευούμενο" tempered glass, να το αγοράσω; Δυστυχώς είμαι μεταξύ ταξιδιών και δεν προλαβαίνω να παραλάβω απο εξωτερικό. Όποιος/-α έχει ας μου στείλει pm παρακαλώ. Ευχαριστώ! Έχω εγώ και το πιο πιθανό δε θα το βάλω (δε ξέρω και τη χρήση του ακριβώς) Αξίζει τον κόπο να στο στείλω εκεί που είσαι? Θεσσαλονίκη είμαι.. Edited April 19, 2016 by thagro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Θέλω και γω ένα :rolleyes: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλημέρα, παράγγειλε ένας φίλος απο το βικμολ με Mutli-language ROM. Δεν ξέρει αγγλικά - θα είναι οκ με τα ελληνικά ή θέλει φλασάρισμα; Ευχαριστώ :) Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Έχω εγώ και το πιο πιθανό δε θα το βάλω (δε ξέρω και τη χρήση του ακριβώς) Αξίζει τον κόπο να στο στείλω εκεί που είσαι? Θεσσαλονίκη είμαι.. Σου έστειλα πμ. Σ' ευχαριστώ! την καλημέρα μου σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλημέρα, παράγγειλε ένας φίλος απο το βικμολ με Mutli-language ROM. Δεν ξέρει αγγλικά - θα είναι οκ με τα ελληνικά ή θέλει φλασάρισμα; Ευχαριστώ :) Θα τα βγάλει πέρα με τα ελληνικά, αλλά θα έχει κάποια προβληματάκια, μπορεί με το Playstore, το Wi-Fi, κολλήματα, την τοποθεσία... Και ειναι πιο δύσκολο να ξεκλειδώσει αν δεν είναι με official rom ώστε να βάλει την ελληνικη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Θα τα βγάλει πέρα με τα ελληνικά, αλλά θα έχει κάποια προβληματάκια, μπορεί με το Playstore, το Wi-Fi, κολλήματα, την τοποθεσία... Και ειναι πιο δύσκολο να ξεκλειδώσει αν δεν είναι με official rom ώστε να βάλει την ελληνικη Σ' ευχαριστώ. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι πρέπει να κάνω; Να του περάσω κάποια ελληνική ρομ για να μην έχει τα προβλήματα που αναφέρεις; για να ξεκλειδώσει πρέπει να αναμένω την εταιρία έτσι δεν είναι; συγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα απο xiaomi Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αν δεν εχει φυγει ακομα, πες να βαλουν την official κινεζικη ρομ. Αν ερθει με μουλτι πρεπει να περασει fastboot rom, μετα official κινεζικη dev rom, μετα να γινει το ξεκλειδωμα για το οποιο θα κανει αιτηση απο τωρα (καλο ειναι να εχει την εγκριση, περασει δεν περασει ρομ) και μετα να περασει την ελληνικη. Το δυσκολο βημα σε αυτα ειναι το πρωτο, να περαστει η official (αγγλο)κινεζικη ρομ. Οποτε αν ερχοταν με αυτην, τοτε θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αν δεν εχει φυγει ακομα, πες να βαλουν την official κινεζικη ρομ. Αν ερθει με μουλτι πρεπει να περασει fastboot rom, μετα official κινεζικη dev rom, μετα να γινει το ξεκλειδωμα για το οποιο θα κανει αιτηση απο τωρα (καλο ειναι να εχει την εγκριση, περασει δεν περασει ρομ) και μετα να περασει την ελληνικη. Το δυσκολο βημα σε αυτα ειναι το πρωτο, να περαστει η official (αγγλο)κινεζικη ρομ. Οποτε αν ερχοταν με αυτην, τοτε θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα. Δυστυχώς φτάνει ελλάδα το κινητό οπότε θα χρειαστεί η αλλαγή που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 χρησιμοποιεί κανείς docking station (για φόρτιση) και έχει βάλει την ipaky θήκη ; αυτό μας έλειπε τώρα , πρέπει να αλλάξω γιατί με την θήκη δεν φτάνει το βύσμα και δε φορτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Οι ipaky δεν είναι θήκες, θωρηκτό Αβέρωφ είναι.. Έχω για το Redmi note 2, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ,φτανει όμως το βύσμα..Επίσης το να βγαζεις τη μπαταρία (ή εννοεις ακουμπας όλο το κινητό πανω; ) είναι extreme λύση, κοιτα για το magnetic usb charger κατι, το upgraded version που έχει μακρί ρουξουνι για τέτοιες θήκες...:grin: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Χαιρετώ την παρέα! Παράλαβα το κινητάκι σήμερα από Gearbest, 3 εβδομάδες μετά την αποστολή του. Ήρθε με την Global (Multilanguage) Rom 7.1.9 κλπ η οποία δεν δέχεται αναβαθμίσεις. Το τηλέφωνο ήρθε σε σφραγισμένο πακέτο, άρα η Rom είναι της Xiaomi γα τις διεθνείς αγορές και όχι του εκάστοτε μαγαζιού. Την βγάζει η Xiaomi αλλά δεν την αναγνωρίζει/υποστηρίζει περαιτέρω. Μάλλον καλά κάνει. Πάντως δεν το ανάφερε πουθενά το Gearbest, ή δεν το κατάλαβα εγώ πως θα ερχόταν έτσι, νόμιζα πως θα είχε την official. Ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ το φλασάρισα με την τελευταία Κινεζοαγγλική stable Rom 7.2.7.0. Να σημειώσω πως δεν είναι απαραίτητο να περαστεί ο driver για Qualcomm αν εγκατασταθούν σωστά οι drivers του flashtool (MiPhone20151028). Συνολική διαδικασία, μισή ώρα σκάρτη. To τηλέφωνο προορίζεται για φίλη, αλλά ομολογώ πως το ζήλεψα. Ωραία κατασκευή, αρκετά ελαφρύ, ταχύτατο UI, κομψό χωρίς υπερβολές, μπαταρία που φαίνεται εξαρχής πως δεν μασάει. Μέτρια κάμερα σε σχέση με κάτι Sony και Samsung αλλά στη μισή τιμή τους και λιγότερο δεν απασχολεί ιδιαίτερα. Καλή ένταση ηχείων, οθόνη λίγο σκοτεινή για την ανοιξιάτικη λιακάδα αλλά απροβλημάτιστη γενικά. Στα 130 $ που αγοράστηκε νομίζω πως μόνο το K3 Note της Lenovo ήταν σοβαρή εναλλακτική, ίσως... Θα το συνιστούσα άφοβα κι ευχαριστώ τα παιδιά που το εντόπισαν, το πρωτοδοκίμασαν και το σύστησαν.:up: Edited April 20, 2016 by Bernie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 προκαταβολικα συγγνωμη αν σπαμαρω κι αν επρεπε να γραψω αλλου.. ειναι σχετικα καλη η καμερα του κινητου 'η το redmi2 εχει καλυτερη? (καπου ειδα πως εχει σαμσουνγκ) ή σε σχεση με αλλο με παρομοια χρηματα/χαρακτηριστικα παιρνει αναβαθμισεις γενικα? Vickmall συστηνετε για την αγορα? Ευχαριστω κι ετοιμαζομαι να μπω στο κλαμπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantin0s Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ το φλασάρισα με την τελευταία Κινεζοαγγλική stable Rom 7.2.7.0..:up: Φίλε μου να σε ρωτήσω, η stable ρομ που φλασαρισες είχε play store? επίσης σου συγχρόνισε επαφές απο το google? Με τα notifications είχες θέματα; Γενικώς ήθελε κάτι επιπλέον? Edited April 20, 2016 by constantin0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Φίλε μου να σε ρωτήσω, η stable ρομ που φλασαρισες είχε play store? επίσης σου συγχρόνισε επαφές απο το google? Γενικώς ήθελε κάτι επιπλέον? Δεν είχε. Κατεβάζεις από το forum της Xiaomi ένα αρχείο, Google Installer.apk και το τρέχεις από τον file manager του τηλεφώνου. Κατεβάζει κι εγκαθιστά ό,τι είναι απαραίτητο για να δουλέψει το play store. Από εκεί και πέρα δουλεύεις κανονικά όπως στα άλλα τηλέφωνα, το play store είναι πλήρες. Θα κάνεις όμως πρώτα εγγραφή στο φόρουμ. Δύο λεπτάκια. Ζήτα επί τη ευκαιρία και τον κωδικό ξεκλειδώματος να τον έχεις αν χρειαστεί αργότερα. Τις επαφές δεν τις συγχρόνισα από το Google, αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην μπορεί να το κάνει. Γενικά, αν εξαιρέσεις αυτή τη "μανούβρα" αν σου έρθει με multilanguage (η οποία είχε βέβαια προεγκαταστημένο το store! ), το τηλέφωνο θέλει αυτή τη μία ή τις δύο ώρες να το φέρεις στα μέτρα σου. Οι κινεζιές είναι λίγες και βγαίνουν εύκολα ή κρύβονται. Βάζεις τις εφαρμογές που θέλεις, μεταφέρεις τις επαφές σου και δουλεύεις αμέσως. Ε, στην πορεία όλο και θυμάσαι κάτι ακόμα που θέλεις αλλά αν είσαι οργανωμένος σε μιά ωρίτσα το έχεις φέρει εκεί που θέλεις. Edited April 20, 2016 by Bernie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisSe Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλησπερα παιδια και απο μενα. Μολις παρελαβα σημερα το xiaomi redmi note 3 3/32 gold. Το ειχα παρει για τη κοπελα του αδερφου μου αλλα τελικα χαλασε η δουλεια....:oops: και μας εμεινε !!!! Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ. Παίδες επειδή πολλοί ρωτάτε έχουμε δυο επιλογές. Υπάρχει ένα REDMI 3 2/16 classic gold που είναι στο κουτί με τις ζελατίνες του κανονικά, και ένα REDMI NOTE 3 3/32 mtk helio, στο οποίο βάλαμε το tempered glass γιατί το κιν ήταν να πάει εκτός πόλης Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ για ποιο κινητό ενδιαφέρεται γιατί ένα από τα δυο θα πάει για δώρο γενεθλίων της γυναίκας τις επόμενες μέρες. Και τα δυο κινητα ειναι με official CN/EN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 παιδες στα γρηγορα κανα 2 ερωτησεις.το παραγγελνω σε λιγο για κολλλητο και μου ειπε χρωμα οτι να ειναι εκτος απο χρυσο.απο τα αλλα ποιο θεωρειτε ειναι καλυτερο?λεω το ασημι μαυρο αλλα θα θελα κανα 2 γνωμες.και επισης επειδη θα το παρω απο vickmall τι εξτρα λεει να παρω σαν θηκη?ειναι καλες αυτες που δινει?να πω για κανα δωρο η τζαμπα κοπος!σορυ αν εχουν απαντηθει αλλα μπηκα ετσι βιαστικα σε λιγο κανω την παραγγελια,ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Πολύ καλό το γκρι. Δίνει τη σιλικονης και το tempered glass, οκ μια κανονική διάφανη σιλικονης ειναι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Και το ασημί-λευκό είναι πολύ όμορφο. Η θήκη της Nillkin που είδα φαίνεται πολύ καλής κατασκευής και προστατεύει καλά το τηλέφωνο, το παχαίνει αρκετά όμως. Η θήκη της Xiaomi είναι πιό λεπτή αν την βρεις κάπου και ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του τηλεφώνου καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 εχει κανεις θεμα με το gps?δε βρισκει σημα με τιποτα φοραω τη dev Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Πολύ καλό το γκρι. Δίνει τη σιλικονης και το tempered glass, οκ μια κανονική διάφανη σιλικονης ειναι. Και το ασημί-λευκό είναι πολύ όμορφο. Η θήκη της Nillkin που είδα φαίνεται πολύ καλής κατασκευής και προστατεύει καλά το τηλέφωνο, το παχαίνει αρκετά όμως. Η θήκη της Xiaomi είναι πιό λεπτή αν την βρεις κάπου και ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του τηλεφώνου καλύτερα. σας ευχαριστω παιδες για τον χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Για ξεκλειδωμα του BootLoader μπαινουμε στην παρακάτω σελιδα http://www.miui.com/unlock/apply.php δεν χρειάζεται να δηλώσουμε την συσκευή και το ΙΜΕΙ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Για ξεκλειδωμα του BootLoader μπαινουμε στην παρακάτω σελιδα http://www.miui.com/unlock/apply.php δεν χρειάζεται να δηλώσουμε την συσκευή και το ΙΜΕΙ ; όχι , δεν χρειάζεται καν να έχεις συσκευή για να κάνεις την αίτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Είναι φυσιολογικό που δεν έχει μήνυμα για το ξεκλείδωμα 1 μήνα μετά την αίτηση; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Και πως αναγνωρίζει σε ποιο κινητό θα κάνει ξεκλείδωμα;;; Μας στέλνει κάποιο κωδικό για το πρόγραμμα ξεκλειδωματος;;; Το MI unlock tool; όχι , δεν χρειάζεται καν να έχεις συσκευή για να κάνεις την αίτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Και πως αναγνωρίζει σε ποιο κινητό θα κάνει ξεκλείδωμα;;; Μας στέλνει κάποιο κωδικό για το πρόγραμμα ξεκλειδωματος;;; Το MI unlock tool; δεν έχει σχέση το κινητό , δικαίωμα για ξεκλείδωμα δίνει στον λογαριασμό miui που έχεις , μετά ξεκλείδωσε ό.τι θες δεν στέλνει κωδικό , απλά σμσ που σου λέει ότι τώρα έχεις την "άδεια" για να ξεκλειδώσεις εγώ π.χ. είχα κάνει την "αίτηση" τον Φεβρουάριο (όπου έγινε δεκτή μετά από 10-14 μέρες) και τώρα πήρα (προχτές) συσκευή και ξεκλείδωσα απλά στο Mi unlock tool βάζεις τα στοιχεία του Miui account σου και ελέγχει αν έχεις άδεια για ξεκλείδωμα ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts