kyrgeo1978 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το γνωριζω οτι υπαρχει αντίστοιχο θεμα αλλα δεν νομίζω να το εχει κανεις ακομα. Φωτο εχω δει στο ίντερνετ αλλά άλλο απο φωτό απο google και φωτογαφησεις και άλλο η γνώμη απο καποιον που ηδη το εχει Το έχω πάρει για τη γυναίκα μου. Θεωρώ πάντως ότι δεν είναι γυναικείο το χρώμα. Παιδιά καλησπέρα, μια βοήθεια παρακαλω. Πήρα ακριβώς το ίδιο και για τη γυναίκα μου αφού το δοκίμασα εγω για κανένα μήνα. Το θέμα είναι ότι το πρώτο θέλω να της το δώσω (ειναι χρυσό) και εγω να κράτησω το τελευταίο. Ωστόσο το μι account έχει καταγεγραμενο το δικό μου τηλέφωνο απο το αρχικό σεταρισμα ... και φοβάμαι μήπως γίνει καμμια μαλ£&ia με το cloud στο sync. Τι κάνω; Θα κάνεις factory reset και θα περάσεις νέο account αν δεν έχει η γυναίκα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 μπορούμε να περάσουμε rom μετά το ξεκλείδωμα με το Flashify, όπως δείχνει στο παρακάτω link; το έχει δοκιμάσει κανείς; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Flashify/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Εγώ το εχω σε χρυσο εδώ και μια εβδομάδα. Δεν είναι χρυσό έντονο (όπως περίμενα) αλλα ούτε και "χρυσό ροζ" έντονο. Θα έλεγα ότι ανάλογα την φάση της ημέρας φαίνεται και άλλο χρώμα. Σε έντονο φως θα έλεγα ότι έρχεται πιο πολύ προς το "ανοιχτό χρυσό" , καμία φορά δείχνει και κρεμ. Το βράδυ χρυσιζει ελάχιστα. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ elegant η απόχρωση αυτή που έχει. Δεδομένο ότι είχα βαρεθεί τα μαύρα τηλέφωνα και απεχθανομαι τα ασπαρ, αυτή η απόχρωση είναι ιδανικη. Φωτογραφίες πως ανεβάζω για το παλικάρι? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- By the way, ξερει κανεις που θα βρω το wallpaper με το Jet που έχει στα τηλέφωνα της η xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Θα κάνεις factory reset και θα περάσεις νέο account αν δεν έχει η γυναίκα σου. Μα ακομα και μετα το factory reset το κινητό εξακολουθεί να είναι καταχωρημένο με το νούμερο του τηλεφώνου μου..... Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μα ακομα και μετα το factory reset το κινητό εξακολουθεί να είναι καταχωρημένο με το νούμερο του τηλεφώνου μου..... το πρόβλημα που φοβάσαι πιο είναι , δε κατάλαβα sign Κάνεις έτσι κι αλλιώς στο cloud , δεν νομίζω να τσεκάρει τον αριθμό τηλεφώνου , γιατί δεν έχει λογική , όπως μπορείς να αλλάξεις συσκευή έτσι μπορείς να αλλάξεις και αριθμό (απλά σαν "username" θα είναι ο παλιός αν συνδέεσαι με τον αριθμό αντί για email) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μα ακομα και μετα το factory reset το κινητό εξακολουθεί να είναι καταχωρημένο με το νούμερο του τηλεφώνου μου..... Συνδέεσαι με το λογαριασμό σου μπαίνεις στο mi accound και απλά κάνεις αποσύνδεση. Οταν έχεις συνδεθεί με κάποιο mi accound δεν αποσυνδέεσαι ούτε με factory reset. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλά να αποσυνδεθείς. Μετά μπορείς να το έχεις και χωρίς mi accound...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ο κωδικός της xiaomi για το unlock έρχεται με sms ή σε mail;Το περιμένω για φιλο 1 μήνα τωρα Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Mε SMS. Μην περιμενεις αλλο φιλε, εχει εγκριθει προ πολλου, απλα δε σου εχει ερθει. Βαλτο να το ξεκλειδωσεις. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Συνδέεσαι με το λογαριασμό σου μπαίνεις στο mi accound και απλά κάνεις αποσύνδεση. Οταν έχεις συνδεθεί με κάποιο mi accound δεν αποσυνδέεσαι ούτε με factory reset. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλά να αποσυνδεθείς. Μετά μπορείς να το έχεις και χωρίς mi accound...:) Άρα δεν θα έχει δικό της cloud? Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssavvass Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδιά δεν έχω υπομονή, το τωρινό μου κινητό τα έφτυσε και σκέφτομαι να πάρω το κινητό από εδώ Ελλάδα(σκρουτζ), με το καπέλο και το φπα που το πουλάνε.Το θέμα μου τώρα, επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως έχει την multilanguage κατεβασμένη από το miui ευρωπαϊκό φόρουμ. Έχω διαβάσει όλα το θέμα και αν κατάλαβα καλά με την multilanguage δεν θα έχω ota αναβαθμίσεις και γενικά δεν θα έχω αναβαθμίσεις σε σχέση με την official αγγλοκινέζικη.Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδιά δεν έχω υπομονή, το τωρινό μου κινητό τα έφτυσε και σκέφτομαι να πάρω το κινητό από εδώ Ελλάδα(σκρουτζ), με το καπέλο και το φπα που το πουλάνε.Το θέμα μου τώρα, επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως έχει την multilanguage κατεβασμένη από το miui ευρωπαϊκό φόρουμ. Έχω διαβάσει όλα το θέμα και αν κατάλαβα καλά με την multilanguage δεν θα έχω ota αναβαθμίσεις και γενικά δεν θα έχω αναβαθμίσεις σε σχέση με την official αγγλοκινέζικη.Κάνω λάθος; Tι σε νοιαζει; Κανεις αιτηση για unlock και σε 2-3 εβδομαδες βαζεις οτι ρομ θελεις εσυ. Ορεξη να εχεις να ταλαιπωρεισαι και απο επιλογες εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδιά δεν έχω υπομονή, το τωρινό μου κινητό τα έφτυσε και σκέφτομαι να πάρω το κινητό από εδώ Ελλάδα(σκρουτζ), με το καπέλο και το φπα που το πουλάνε.Το θέμα μου τώρα, επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως έχει την multilanguage κατεβασμένη από το miui ευρωπαϊκό φόρουμ. Έχω διαβάσει όλα το θέμα και αν κατάλαβα καλά με την multilanguage δεν θα έχω ota αναβαθμίσεις και γενικά δεν θα έχω αναβαθμίσεις σε σχέση με την official αγγλοκινέζικη.Κάνω λάθος; Δεν έχεις καταλάβει λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Συνδέεσαι με το λογαριασμό σου μπαίνεις στο mi accound και απλά κάνεις αποσύνδεση. Οταν έχεις συνδεθεί με κάποιο mi accound δεν αποσυνδέεσαι ούτε με factory reset. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλά να αποσυνδεθείς. Μετά μπορείς να το έχεις και χωρίς mi accound...:) Καλησπερα Ωραια, κανουμε αποσυνδεση. Μετα θα μπορει ο νεος κατοχος να συνδεθει με δικο του mi accound ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλησπερα,εαν καποιος ενδιαφερεται για θηκη ipaky χρωμα χρυσο μου λεει. Αχρησιμοποιητη,μπηκε μονο για καμια ωρα στο κινητο και δε με βολεψε θα κρατησω την διαφανη με την οποια ηρθε η συσκευη. Λεπτομερειες με πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssavvass Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Tι σε νοιαζει; Κανεις αιτηση για unlock και σε 2-3 εβδομαδες βαζεις οτι ρομ θελεις εσυ. Ορεξη να εχεις να ταλαιπωρεισαι και απο επιλογες εχεις. Δεν έχω υπολογιστή σπίτι και είναι κομματάκι δύσκολο.Εκτός και αν το παραγγείλω με multi και περάσω μετά την official.κομπλέ δεν θα είμαι; ota δεν θα έχω; είμαι λίγο άσχετος και ειδικά με miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 παίδες , sar 2015816 SAR 10g limit2.0W/kg, SAR Value Head: 0.904W/Kg, Body: 0.562W/Kg (MAX, 10mm distance). http://www.mi.com/en/certification/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 παίδες , sar 2015816 SAR 10g limit2.0W/kg, SAR Value Head: 0.904W/Kg, Body: 0.562W/Kg (MAX, 10mm distance). http://www.mi.com/en/certification/ Επιτέλους λύθηκε η απορία πολλών!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλησπερα Ωραια, κανουμε αποσυνδεση. Μετα θα μπορει ο νεος κατοχος να συνδεθει με δικο του mi accound ? Εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Το έχει αγοράσει κανείς εκτός από vickmall να μου πει τι παίζει με τις ROM των άλλων καταστημάτων; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 παίδες , sar 2015816 SAR 10g limit2.0W/kg, SAR Value Head: 0.904W/Kg, Body: 0.562W/Kg (MAX, 10mm distance). http://www.mi.com/en/certification/ Καλο ειναι αυτο ή κακο? :? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλο ειναι αυτο ή κακο? :? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ε τι να σου πω, σκέψου ότι το όριο είναι στα 2 για μένα χαμηλό , για άλλον μπορεί να είναι υψηλό (αν π.χ. έχει συσκευή με ακόμα χαμηλότερο) δεν μπορώ να μπω σε αυτήν την διαδικασία (του ελέγχου του sar) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλο ειναι αυτο ή κακο? :? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk καλό σε σχέση με το 1.5 που γράφανε εδώ κι'εκει. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Παιδιά το έχει ζητήσει κανείς με global official από vickmall ? Ή μόνο με τη δική τους ιντερνατιοναλ και την επίσημη κινέζικη στέλνουν; edit: Λάθος μου. Δεν έχει βγει ακόμη official global :( Edited April 15, 2016 by Kaboomzer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Παιδιά το έχει ζητήσει κανείς με global official από vickmall ? Ή μόνο με τη δική τους ιντερνατιοναλ και την επίσημη κινέζικη στέλνουν; edit: Λάθος μου. Δεν έχει βγει ακόμη official global :( επισης αν θυμαμαι καλα, οι global εκδοσεις δεν εχουν παρα πολλες γλωσσες και συνηθως δεν περιλαμβανουν ελληνικα. Edited April 16, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Το ξεκλειδωσε κανείς για να βάλει την ελληνική; Για να μας πει εντυπώσεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts