NikoSoti Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Έχει μόνο δύο μειονεκτήματα, το κεντρικό κουμπί πατιεται δύσκολα, 100 φορές να είχε soft key και η φωτεινότητα είναι πολύ χαμηλή. Η αλήθεια είναι ότι το κεντρικό κουμπί είναι λίγο "σκληρό" και απέφευγα να το χρησιμοποιώ, πάντα με double tap to wake ενεργοποιούσα την οθόνη. Η οθόνη επίσης είναι λίγο κάπως... Αν την παρατηρήσεις σε διάφορες γωνίες μοιάζει... ξεκολλημένη! :lol: Btw μην επιχειρήσετε να βάλετε χαμηλά τη φωτεινότητα σε περιβάλλον με λίγο φως, πχ σκοτεινό δωμάτιο. Το δοκίμασα και ήταν σα να είχα κλειστή την οθόνη, δεν ήξερα που να πατήσω.. :wacko: Κατα τ' άλλα το κινητό είναι σκύλος! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Το προβλημα με το κεντρικο κουμπι ειναι οτι εχει βαθουλωμα προς τα μεσα και δυσκολευεσαι να το πατησεις. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Στο Κιμοβιλ που τα εβαλα διπλα διπλα, δινει ιδιες διαστασεις, αλλα η καμερα, τα κουμπια, θα πεφτουν ακριβως? Ασε που εμφανισιακα την μια τα διχνουν ιδια (με κεντρικο κουμπι) την αλλη διαφορετικα! Σε αναμονη λοιπον! Κατάφερα επιτέλους να μπω στο σάιτ της Blackview... Οι διαστάσεις φαίνονται ίδιες. Τα κουμπιά δε νομίζω να είναι πρόβλημα, το tempered glass λογικά δε θα τα καλύπτει (εκτός αν μένει εκτεθειμένο μόνο το μεσαίο) και η θήκη απλά θα τα σκεπάζει. Περισσότερα όταν παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Όλες οι rom για το BV2000: https://mega.nz/#F!uotFWB6K κωδικός: !6mxiC6R6bKeu-54oc3vP6w Για το Β1 μοντέλο η τελευταία ρομ είναι η "20160112". Ας την δοκιμάσει κάποιος εξπέρ να μας πεί εντυπώσεις. Στο mega.nz υπάρχει οδηγός για εγκατάσταση με windows10. Εκεί λέει και για το "Checksum.ini" που πρέπει να διαγραφεί. Εγώ συνεχίζω να έχω τα ίδια προβλήματα με την "20151211", θέλω να δοκιμάσω την τελευταία ρομ αλλά δεν γνωρίζω και πολλά από φλασαρίσματα και ψιλοφοβάμαι. > Edit: Να και το επίσημο φόρουμ για το κινητό μας. http://bbs.blackview.hk/viewforum.php?f=121 Edited March 11, 2016 by LarryAn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 το πηρα σε ενα φιλο και μου κανει παραπονα οτι ζεματαει ... εχετε καποια αποψη για αυτο το θεμα.. η ειναι προβληματικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Εξαρτάται πως ερμηνεύει ο καθένας το "ζεματάει". Αν μιλάει κυριολεκτικά και δεν μπορεί να το κρατήσει καν στα χέρια του... όχι δεν είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Όλες οι rom για το BV2000: https://mega.nz/#F!uotFWB6K κωδικός: !6mxiC6R6bKeu-54oc3vP6w Για το Β1 μοντέλο η τελευταία ρομ είναι η "20160112". Ας την δοκιμάσει κάποιος εξπέρ να μας πεί εντυπώσεις. Στο mega.nz υπάρχει οδηγός για εγκατάσταση με windows10. Εκεί λέει και για το "Checksum.ini" που πρέπει να διαγραφεί. Εγώ συνεχίζω να έχω τα ίδια προβλήματα με την "20151211", θέλω να δοκιμάσω την τελευταία ρομ αλλά δεν γνωρίζω και πολλά από φλασαρίσματα και ψιλοφοβάμαι. > Edit: Να και το επίσημο φόρουμ για το κινητό μας. http://bbs.blackview.hk/viewforum.php?f=121 Πραγματικα το πιο καλο post εδω μεσα, σε ευχαριστουμε, να μπει στην πρωτη σελιδα Κε MOD. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIF Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 το πηρα σε ενα φιλο και μου κανει παραπονα οτι ζεματαει ... εχετε καποια αποψη για αυτο το θεμα.. η ειναι προβληματικο? Το παρατηρησα κ εγω αυτο. Το εγραψα πριν μερικες ημερες. Ζεσταινεται στο επανω μερος, γυρω απο τον φακο της καμερας περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παιδια, οσοι το εχετε η cpu ειναι στο 1GHz ή στο 1,3GHz ? γιατι εδω λεει οτι ειναι στο 1,3..επισης η GPU ειναι 2πυρινη ? (Mali T720 mp2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Παιδια, οσοι το εχετε η cpu ειναι στο 1GHz ή στο 1,3GHz ? γιατι εδω λεει οτι ειναι στο 1,3..επισης η GPU ειναι 2πυρινη ? (Mali T720 mp2) Στο 14:30 του βίντεο, φαίνεται να παίζει στα 1,3 GHz. Πάντως τα 4GB ROM που είναι διαθέσιμα είναι πολύ λίγα, αν είχε τουλάχιστον 6, θα ήταν ΟΚ. UPDATE: Παρέλαβα σήμερα το BlackView BV2000S που το είχα πάρει με $40. Σε αυτά τα λεφτά είναι φοβερό! Όλα λειτουργούν κανονικά, με το που το άνοιξα βρήκε Update και το εγκατέστησα, το OS είναι αρκετά όμορφο και με πολλά themes, η οθόνη σε αυτά τα λεφτά είναι αρκετά καλή, το ηχείο και η πίσω κάμερα μέτρια, το πλαστικό κάλυμμα πίσω λίγο φτηνιάρικο και γλιστράει, η δόνηση είναι της πλάκας (κάνει τη δουλειά της όμως). Η μπαταρία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι 2400mAh που γράφει, με το "μάτι" μου φαίνεται για 2000mAh, αλλά τις λίγες ώρες που το δούλεψα, μου φάνηκε ΟΚ, αλλά θα δείξει. Τώρα το έκλεισα στο 15% και το έβαλα να φορτίσει πλήρως, να γίνει σωστό calibration. Προς το παρόν, φαίνεται καλύτερο απ' όσο περίμενα. ;) Περισσότερα αύριο μάλλον, όταν το ψάξω περισσότερο. Edited March 18, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Καλησπερα παιδια! διαβασα ολα τα μηνυματα στο νημα!!!! Νταξει ρε παιδες 50 ευρο κινητο παιρνουμε τι περιμενετε να κανει παπαδες ??? Σαφως και θα εχει μετρια ως κακη καμερα ! Στα του θεματος τωρα! θελω να παρω το Blackview BV2000S δωρακι για τον -πανασχετο- πατερα μου ! (αν εχεται να προτεινετε κ κατι αλλο στα ιδια λεφτα καλοδεχουμενο ) το βρηκα στο κορυφαιο (για μενα) vickmall στα $59.99 . τζιτζι:rolleyes: !!! τα πληκτρα ειναι τελικα ή δεν ειναι φωτιζομενα γιατι λιγο μπερδευτικα με 2-3 σχολια ! ΥΓ. Τωρα που τα ξαναβλεπω μαλλον ειναι διαφορετικα τηλεφωνα! εγω νομιζα μονο στο 3g/4g ειχαν διαφορα ! Edited March 22, 2016 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Καλησπερα παιδια! διαβασα ολα τα μηνυματα στο νημα!!!! Νταξει ρε παιδες 50 ευρο κινητο παιρνουμε τι περιμενετε να κανει παπαδες ??? Σαφως και θα εχει μετρια ως κακη καμερα ! Στα του θεματος τωρα! θελω να παρω το Blackview BV2000S δωρακι για τον -πανασχετο- πατερα μου ! (αν εχεται να προτεινετε κ κατι αλλο στα ιδια λεφτα καλοδεχουμενο ) το βρηκα στο κορυφαιο (για μενα) vickmall στα $59.99 . τζιτζι:rolleyes: !!! τα πληκτρα ειναι τελικα ή δεν ειναι φωτιζομενα γιατι λιγο μπερδευτικα με 2-3 σχολια ! ΥΓ. Τωρα που τα ξαναβλεπω μαλλον ειναι διαφορετικα τηλεφωνα! εγω νομιζα μονο στο 3g/4g ειχαν διαφορα ! Έχει κάνει λάθος το Vickmall, οι φωτογραφίες που έχει στο BV2000s είναι του ακριβού BV2000 με 4G και φωτιζόμενα κουμπιά! Το BV2000s δεν τα έχει αυτά. Μια καλή εναλλακτική, είναι το HomTom HT3, που ούτε αυτό έχει φωτιζόμενα κουμπιά και 4G, αλλά ούτε και φωτάκι ειδοποιήσεων (όλα τα BV2000 έχουν). Παρέλαβα σήμερα το BlackView BV2000S που το είχα πάρει με $40. Σε αυτά τα λεφτά είναι φοβερό! Όλα λειτουργούν κανονικά, με το που το άνοιξα βρήκε Update και το εγκατέστησα, το OS είναι αρκετά όμορφο και με πολλά themes, η οθόνη σε αυτά τα λεφτά είναι αρκετά καλή, το ηχείο και η πίσω κάμερα μέτρια, το πλαστικό κάλυμμα πίσω λίγο φτηνιάρικο και γλιστράει, η δόνηση είναι της πλάκας (κάνει τη δουλειά της όμως). Η μπαταρία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι 2400mAh που γράφει, με το "μάτι" μου φαίνεται για 2000mAh, αλλά τις λίγες ώρες που το δούλεψα, μου φάνηκε ΟΚ, αλλά θα δείξει. Τώρα το έκλεισα στο 15% και το έβαλα να φορτίσει πλήρως, να γίνει σωστό calibration. Προς το παρόν, φαίνεται καλύτερο απ' όσο περίμενα. ;) Περισσότερα αύριο μάλλον, όταν το ψάξω περισσότερο. Θα γράψω μερικά σχόλια ακόμα, σε συνέχεια αυτών της προηγούμενης σελίδας. Το κινητάκι (BV2000s) είναι φανταστικό για τα λεφτά του, ειδικά για την προσφορά στα 37€ που το πρόλαβα! Η θήκη του ακριβού BV2000 ταιριάζει άψογα και για 4€ είναι πολύ καλή! Επίσης, κάτι που ανακάλυψα... Το BV2000s μάλλον έρχεται με tempered glass προ-εγκατεστημένο!! Δοκίμασα να το βγάλω νομίζοντας πως είναι απλή ταινία και είναι πολύ σκληρό, οπότε το άφησα! Τα ηχεία είναι λίγο μέτρια σε ποιότητα ήχου και σε ένταση, αλλά είναι ΟΚ. Μερικά πιο βαριά παιχνίδια μπορεί να κολλάνε λίιιγο, αλλά παίζουν. Το LED πίσω δεν είναι πολύ δυνατό, αλλά κάνει τη δουλειά του. Το φωτάκι ειδοποιήσεων μπλε χρώματος μπροστά, πολύ χρήσιμο. Η μπαταρία με μέτρια χρήση και κλειστό το βράδυ, πιστεύω ότι βγάζει 2-3 μέρες (με επιφύλαξη καθώς δεν το έχω πολύ καιρό). Τα υπόλοιπα, όπως σας τα είχα πει στο προηγούμενο σχόλιο. ;) Y.Γ.1. Το σήμα GPS δεν φαίνεται πολύ δυνατό, αλλά θα σας πω καλύτερα όταν το δοκιμάσω σε αμάξι. Υ.Γ.2. Το μόντεμ του 3G πρέπει να είναι μέχρι 21 Mbps, γιατί με τη WIND πιάνω στο Black μέχρι 13-14 Mbps με Η+, όταν σε άλλα πιο ακριβά κινητά στο ίδιο σημείο πιάνω πάνω από 25 Mbps πάλι με WIND. Μια χαρά είναι και η ταχύτητα του 3G σε αυτά τα λεφτά! Edited March 23, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) ναι το καταλαβα και εγω το μπερδεμα στο vickmall ! Το HomTom HT3 το πηρα στη μανα μου ! εεε να μην εχουν το ιδιο τηλ ! χαχαχχαχαχαχα τι προτεινεις ? Blackview BV2000 ή Blackview BV2000S ???? (δηλαδη περα απο τα κεντρικα κουμπια αν εχει αλλη διαφορα ) Edited March 23, 2016 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 ναι το καταλαβα και εγω το μπερδεμα στο vickmall ! Το HomTom HT3 το πηρα στη μανα μου ! εεε να μην εχουν το ιδιο τηλ ! χαχαχχαχαχαχα τι προτεινεις ? Blackview BV2000S ή Blackview BV2000S ???? (δηλαδη περα απο τα κεντρικα κουμπια αν εχει αλλη διαφορα ) Κοίτα, η διαφορά τους στο Vickmall είναι μόνο $10. Για μένα το 4G και τα φωτιζόμενα κουμπιά είναι τεράστιο "συν" σε ένα κινητό. Για τον πατέρα σου, δεν ξέρω πόσο χρήσιμα θα είναι, ειδικά το 4G... Τα φωτιζόμενα κουμπιά ίσως να τα θέλει όμως, ρώτα τον. Το BV2000s το πήρα περισσότερο για την τρελή τιμή που το βρήκα, να το έχω σαν δεύτερο κινητό ή μπορεί να το δώσω σε κάποιο μικρότερο αδερφό μου... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Το 4g όπως καταλαβαίνεις είναι άχρηστο στον πατέρα μου! Τα φωτιζομενα κουμπιά είναι ένα συν! Το κεντρικό κουμπί στο BV2000 είναι εύχρηστο? . Ή δεν θα την παλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Υ.Γ.2. Το μόντεμ του 3G πρέπει να είναι μέχρι 21 Mbps, γιατί με τη WIND πιάνω στο Black μέχρι 13-14 Mbps με Η+, όταν σε άλλα πιο ακριβά κινητά στο ίδιο σημείο πιάνω πάνω από 25 Mbps πάλι με WIND. Μια χαρά είναι και η ταχύτητα του 3G σε αυτά τα λεφτά! Στο πάνω από 25mbps είσαι σίγουρος ότι δεν είναι σε 4G; Αν επιτρέπεται σε πoιο περίπου σημείο; Edited March 23, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Τελικά το χτύπησα σήμερα από vickmall το blackview BV2000s! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Τελικά το χτύπησα σήμερα από vickmall το blackview BV2000s! γνωμη μου φιλε ειναι να το ακυρωσεις το BV2000s και να παρεις το BV2000 που ειναι μακραν ανώτερο δεν αξιζει το s για τοσο μικρη διαφορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 O πατερας μου αν μαθει να το ξεκλειδωνει και να απανταει στο τηλ θα ειμαι ευχαριστημενος ! μεχρι εκει φτανουν οι απαιτησεις μου για το κινητο που μολις τσιμπισα ! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Στο πάνω από 25mbps είσαι σίγουρος ότι δεν είναι σε 4G; Αν επιτρέπεται σε πoιο περίπου σημείο; Αργά το βράδυ, στο σπίτι μου στους Αμπελοκήπους έκανα τα τεστ και ήταν σίγουρα με 3G σε όλα τα κινητά που δοκίμασα. Ένα λαθάκι που έκανα πριν, είναι ότι το BlackView δε λέει αν έχει συνδεθεί με σκέτο Η ή με Η+, απλά γράφει 3G επάνω, ακόμα και αφού ανοίξω τα δεδομένα. Πάντως, πάνω από 13-14 Mbps στο BV2000s δεν έχω δει, ενώ σε άλλα κινητά τις ίδιες ώρες με Η+, η WIND πλησιάζει τα 30 Mbps (πρέπει να έχουν μόντεμ 42 Mbps εκείνα). Επίσης, έχω εντοπίσει και μερικά bugs στο λειτουργικό. Μερικές φορές, ακόμα και αν πατάω δυνατά την οθόνη, δεν έχει καμία απόκριση για μερικά δεύτερα και ύστερα φτιάχνει. Σπάνια συμβαίνει αυτό. Σήμερα, πήγα να βγάλω το Flight Mode και ενώ έδειχνε πως το "αεροπλάνο" έκλεισε, δε είχε σήμα. Έπρεπε να το ανοιγοκλείσω 5-6 φορές για να βγει εντελώς το Flight Mode, για να βρει σήμα και Wi-Fi... :blink: Y.Γ.1. Δύο πραγματάκια που ξέχασα να γράψω... Είτε έχω τη θήκη είτε το πίσω κάλυμμα σκέτο, στο σημείο λίγο πιο κάτω από το Power button, ακούγεται ένα μικρό τρίξιμο όποτε το ακουμπάω. Υ.Γ.2. Το μενού των themes όπως και των Gestures είναι στα Αγγλικά, αλλά ακόμα και αυτοί που δεν τα ξέρουν καλά, δε νομίζω να δυσκολευτούν. Edited March 23, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλημέρα στο φόρουμ. Από περιέργεια και μόνο, αν και ειπώθηκε εδώ μέσα, προσπάθησα να το ρουτάρω με Kingoroot και Root Genius αλλά τίποτα. Έτσι πήγα να περάσω TWRP μόνο και μόνο για να ρουταριστεί. Ακολούθησα την παρακάτω διαδικασία, χωρίς όμως να καταφέρω κάτι. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=700323&st=340#entry45678949 Για το root Κατεβάζεις την επισημη ρομ από δω https://mega.nz/#!EJJkRZCI!EqYwKCY6EdaQ5hQZtpdNXcMnTVOr4N7bG2kxV7dvEmI και από αυτή θα χρειαστείς το scatter file Κατεβάζεις το TWPR από το παραπάνω site και το περνάς με SP FLASHTOOLS Για να περαστει θα πρέπει πρώτα να παμε στο τηλέφωνο και ρυθμίσεις/επιλογές για προγραμματιστές/και επιλέγουμε να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader.Μετά μέσα από το ΤWPR εφόσον δεν είσαι ρουτ σε ρωτάει αν θες να εγκαταστήσει το SU Αν θελετε μπορείτε να βάλετε και xpozed .Θα χρειαστείτε τα xposed-v79-sdk22-arm64.zip XposedInstaller_3.0_alpha4.apk http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Κατέβασα TWRP και επίσημη ρομ, πήρα το scatter file, αλλά κόλλησα στο SP flash tool (v1.548). Με OEM bootloader ανοιχτό, ανοίγω το σκάτερ που μετακίνησα μέσα στον φάκελο με το recovery.img του TWRP. 1) Τι επιλέγω? "Download only"? "Firmware upgrade"? 2) Με μπαταρία πάνω? Χωρίς μπαταρία? Πατώ πρώτα "download" και μετά κουμπώνω την μπαταρία? 3) Με το USB καλώδιο πάνω και μετά "Download" ή το αντίστροφο? Έκανα εκεί κανα δυό συνδυασμούς αλλά τίποτα. USB debugging ανοιχτό, ακόμη και χωρίς μπαταρία το λαπτοπ αναγνωρίζει το κινητό αφού ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο. Σκέφτηκα οτι πιθανώς να μην ταιριάζει το σκάτερ αλλά δεν ξέρω πώς να κάνω αντίγραφο της ρομ μου για να χρησιμοποιήσω το δικό της real scatter. Αν μπορεί κάποιος ας αναλύσει λίγο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για TWRP και root. THX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Sorry δεν μπορώ να βρω νήμα σε αυτό (?) Blackview A8 Android 5.1 3G Smartphone 5.0 inch HD Screen MTK6580 Quad Core 1.3GHz 8GB ROM 1GB RAM EUR € 56.89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αν μπορεί κάποιος ας αναλύσει λίγο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για TWRP και root. Καμιά βοήθεια βρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καμιά βοήθεια βρε παιδιά? Δες τα ποστ #132-145. Εκεί θα βρεις άμεσα απαντήσεις!;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καμιά βοήθεια βρε παιδιά? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6493834#post6493834 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts