Jump to content

Blackview BV2000

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για οσους ψαχνουν ενα φτηνο Meizu M2 και δεν τους αρεσει εμφανισιακα το απολυτο vfm Doogee X5 (απλο & pro),ηρθε απο την Blackview το ΒV2000.

http://www.vickmall.com/media/catalog/product/cache/1/image/600x600/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/z/h/zhut1.png

http://des.gearbest.com/uploads/2015/201511/heditor/201511091916201724.jpg

- Οθονη 5 ιντσων HD

- MTK6735 64bit Quad Core 1.0GHz

- 1GB ram 8GB rom+SD

- Καμερες 2 και 5 ΜΡ (με interpolation πιθανων 5 και 8ΜΡ)

- Android 5.1,Ελληνικα,2 SIM

- Μπαταρια 2400mAh

- Σε 5 χρωματα

Προσφορα στα 69.99$ στο vickmall και με επιπλεον 2.99$ παιρνετε πολυ ωραια θηκη πορτοφολι και tempered glass.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• Απαντήσεις 317
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ψαχνω εναλλακτικη για το doogee x5, το οποιο προοριζοταν για δωρο αλλα δεν ηρθε ποτε.

Τα αρνητικα ειναι:

Σε σχεση με το απλο doogee Χ5 το συγκεκριμενο ειναι περιπου 10€ πιο ακριβο (δεν τα λες και λιγα στα 55€ που κανει το doogee) και κυριως το γεγονος οτι δεν ειναι δοκιμασμενο! Τουλαχιστον το Χ5 εχει μικρα ποσοστα βλαβων. Επιστης πλησιαζει πολυ την τιμη του Χ5 PRO που εχει 2γιγα ραμ.

Τα θετικα:

Καλυτερο μεγεθος, καλυτερη μπαταρια (αν τα 2400 ειναι αληθινα), φωτιζομενα πληκτρα. Αν καποιος το εχει στα χερια του ας μας πει.

H διαφορά στο vickmall μεταξύ του bv2000 και του x5 ειναι λιγότερο απο 10€ -->61.99 vs 69.99 και το επιπλέον θετικό του σε σχέση με το απλο x5 ειναι ότι υποστηρίζει και 4G δίκτυα.Για 8€ περίπου διαφορά προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει παραπάνω λόγω του 4G.Aπο εκει και πέρα,όντως δεν ειναι δοκιμασμένο όπως το x5

Χτες εριξα παραγγελια (πρωτον λογω κορυφαιας αξιοπιστιας καταστηματος,πολυ καλης προσφορας με τη θηκη και το γυαλι και επειτα λογω εμφανισης-χαρακτηριστικων) και σημερα πηρα tracking number.

Kλασσικο vickmall!:D

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Χτες εριξα παραγγελια (πρωτον λογω κορυφαιας αξιοπισταιας καταστηματος,πολυ καλης προσφορας με τη θηκη και το γυαλι και επειτα λογω εμφανισης-χαρακτηριστικων) και σημερα πηρα tracking number.

Kλασσικο vickmall!:D

Αν εχει και καλυτερη καμερα τοτε δεν βλεπω τον λογο να ακυρωσω το επομενο Χ5

Θα κανεις μια παρουσιαση οταν το παρεις ...ε;;;

Αν εχει και καλυτερη καμερα τοτε δεν βλεπω τον λογο να ακυρωσω το επομενο Χ5

Θα κανεις μια παρουσιαση οταν το παρεις ...ε;;;

Αν και τα ρωσσικα δεν ειναι στο φορτε μου, την βλεπω αρκετα καλυτερη απο το Χ5

Γενικος η Blackview εχει δειξει αρκετη σοβαροτητα, σε αντιθεση με την doogee

Έφυγε και από εμένα η παραγγελία πριν από λίγο

Εάν είχε και notification led θα ήταν σούπερ!!

Ελπίζω να έρθει πριν τα Χριστούγεννα :D

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Συγκριτικό με Doogee X5 pro:

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Δεν υπάρχει σύγκριση στην κάμερα, η blackview έχει κάνει πολυ καλή δουλειά σε αυτόν το τομέα σε όλα τα μοντέλα της. Ίσως οφείλεται και στο ότι η ίδια η εταιρία παράγει κάμερες.
The day is my enemy, the night my friend

Πέρα απο την κάμερα πιο ποιοτικό δείχνει το blackview και με βαρύτερη μπαταρία αρα και μεγαλύτερη χωρητικότητα συν του ότι τρέχει στα 1,3ghz ο 6735 και με 64bit λειτουργικό.

• 2 weeks later...

στον δρόμο πλέον είναι 3 γκρι bv2000 για φίλο

Ανάμεσα σε doogee x5 ήταν αλλά μετά τις φόλες που έχει φάει με 2 doogee πήγε σε blackview

με το νέο έτος μάλλον το review

Παρελαβαααααα

Συνεχιζεται.....

Παιδιά όσοι παραλαμβάνεται πείτε τίποτα για το κινητό.

Όπως και από πού το πήρατε και πόσο καιρό έκανε να έρθει.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους

:!:

παραγγελια απο βικμαλ στις 18,πεταξε 19 κ σημερα ειναι στο κεντρο διαλογης στηχ αθηνα

τα 2 που πηρα στις 16 κ πεταξαν μαζι με το απο πανω δεν μου δειχνει πως εφτασαν

Καλησπέρα & καλά Χριστούγεννα σε όλους :D

Λίγα λόγια

-συσκευασία αποστολής πολύ καλή (φελιζόλ)

-περιεχόμενο "λιτό" τηλ. / φορτιστής 500ma / usb καλώδιο

-tempered glass με καλή αφή αλλά κρατάει πολλές δαχτυλιές

-θήκη δε μου αρέσει αλλά την έβαλα (βλέπε παρακάτω γιατί)

Συσκευή:

-όμορφη & ελαφριά

-οθόνη με ευκρίνεια και καλές γωνίες θέασης (ευαίσθητη στο touch)

-wifi / 4G / BT ok (το wifi στο μέσο όρο)

-ακουστικό & ηχείο δεν με ενθουσιάζουν (χαμηλά παρά τις εξτρά ρυθμίσεις που τους έκανα)

-κάμερα με πολύ λίγες φωτό που τράβηξα μάλον μια από τα ίδια θα έλεγα με τα άλλα κινέζικα

-πρόβλημα με wifi spot + vodafone κάρτα υπάρχει αλλά μάλον συναντάται και σε άλλα τηλέφωνα από ότι διάβασα

-η πίσω του πλευρά γλυστράει (έτσι έβαλα τη θήκη)

-το ποσοστό της μπαταρίας εμφανίζεται στη μπάρα

-ΕΧΕΙ notification led ενός χρώματος (μπλέ) για αναπάντητες, sms, viber, what's up, fb

επίσης ανάβει όταν φορτίζει τι γίνεται όταν φορτίσει δεν το ξέρω ακόμη

- τα 2 πλήκτρα του είναι φωτιζόμενα και το μεσαίο εύχρηστο

-δεν δοκίμασα gps

-η μεμβράνη με την οποία έρχεται είναι απαράδεκτη

-στο set up δεν είχα κάποιο πρόβλημα

Hands-on από ITXtutor

Στα 43 γραμμάρια η μπαταρία, μάλλον είναι κοντά στα ανγραφόμενα 2400 mAh.

Edited by kalligator

Mi A3 με EvolutionX 7.5

Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητάκι για δώρο μπορείτε να μου πείτε τελευταίες εντυπώσεις;

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητάκι για δώρο μπορείτε να μου πείτε τελευταίες εντυπώσεις;

Αυριο θα το έχω στα χερια μου και θα γράψω εντυπώσεις

Μανώλης

Το έχω μία μέρα, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ αλλά η μέχρι στιγμής εντύπωσή μου είναι πως πρόκειται για τιμιότατο τηλέφωνο για τα λεφτά του.

Έχει άμεση απόκριση, χωρίς κολλήματα και η σύνδεση στο wifi γίνεται εντός 3''.

Για κάποιο λόγο μου είχε μπει η ιδέα πως θα είναι σαν ψεύτικο / παιχνίδι αλλά διαψεύστηκα. Έχει μια κάποια στιβαρότητα και δείχνει σημαντικά ακριβότερο.

Ένα αρνητικό σημείο για μένα είναι η άκυρη θέση του βύσματος usb (πάνω).

Mi A3 με EvolutionX 7.5

Σημερα παρέλαβα το κινητό για λογαριασμό φίλου.Θα το έχω για 3 μέρες στα χέρια μου

Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό για τα λεφτά του.Καλύτερο από το Doogee x5 που έχω δίπλα του.

-Wifi και σήμα τηλεφωνίας άψογο

-GPS με igo primo κλείδωσε σε λιγότερο από 10 " και με δείχνει κανονικά σε πλοήγηση 15 λεπτών που έκανα

-Κάμερα καλύτερη από το x5 σε φωτο ημέρας(νύχτα δεν δοκίμασα ακόμα.Φωτογραφίες λοιπόν καλές για τα λεφτά που δίνεις

-Το φόρτωσα με εφαρμογές που θα δουλέψει ο φίλος και όλα καλά .Εβαλα nova launcher γιατί ο μαμα δεν άρεσε.

-αποθηκευτικό χώρο που έχει ελεύθερο στην εσωτερική μόλις 3,85GB μετά από τις 2 ενημερώσεις συστήματος που έκανε μέσω wirelesss update

-όμορφο και στιβαρό όσο αφορά την εμφάνιση και εξίσου καλή η θήκη που ήρθε μαζί από vickmall η οποία για να μπει πρέπει να βγει το πίσω καπάκι του τηλεφώνου αφού η ίδια η θήκη είναι και πίσω καπάκι(αυτό ίσως να μην βολέψει κάποιους)

-φωτιζ'ομενα πλήκτρα κάτω και led ειδοποίηση μπλε χρωμα πάνω δεξια

-Μπαταρία από αυριο μιας που το έχω λίγες ώρες στα χέρια μου και δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα

Αυτα εν ολίγοις θα επανέλθω σύντομα

Μανώλης