Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη μέρα είναι τόσο ανώτερη η κάμερα του v10 από το mate? Ωραίο το v10 έχει και dac απλά μου φαίνεται λίγο βλακεία η 2η οθόνη όταν βλέπεις ταινίες πχ και γενικά δεν είναι τόσο οφελιμη νομίζω , μπορεί να είμαι και λάθος γιατί δεν το έχω δουλέψει , σαν κατασκευή το v10 φαίνεται πολυ καλό! Αν δεν λέγανε όλοι για την μπαταρία θα πήγαινα καρφί, είναι και 100 ευρώ φθηνότερο από το mate

Επειδή είχα το G4 & V10 με την δική μου χρήση το MATE με βγάζει 52 ώρες ενώ το G4 38 & το V10 36 ώρες... Αν σε αυτές υπολογισεις και την 2η μπαταρία που είχα το V10 θα μου έβγαζε περίπου 65 ώρες

Στα συν του V10 memory card, camera - video, τέλειο ήχο στα ακουστικά, UHD οθόνη, τέλειο μενού για λειτουργία dual sim (ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορα)

Στα Μείον του v10 οθόνη 5,7(αντί 6),ηχείο κλήσεων(μετριο) , dual standby (& οχι dual active), μεγαλύτερο και πιο βαρύ

Στα ίσα ποιότητα κατασκευής(ίσως λίγο καλύτερη του V10) , λειτουργικό, wifi, λήψη σήματος, GPS, ποιότητα κλήσεων

Αν και το πρότεινα δεν θα γυριζα πίσω στο LG για μένα ήταν υπερβολικά τέλειο και οι 6 ίντσες είναι κατάλληλες για την δική μου χρήση

Οπότε μιας και είμαι πανευτυχης με το Mate 8 βρίσκομαι σε αναμονή για την άφιξη του NOTE 6

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχε κατά νου και το Galaxy A9. Είχα το Mate 8 το έδωσα και πήρα το Α9. Αυτονομία έχουν την ίδια. Ποιότητα κατασκευής το ίδιο. Απλά το Mate 8 έχει αλουμίνιο ενώ το Α9 γυαλί. Οθόνη σαφώς καλύτερη το Α9 λόγω super amoled. Κάμερα το Α9 ανώτερη είτε νυχτερινή λήψη είτε ημέρα. Ηχείο ελαφρώς καλύτερο το Mate 8. Αλαγκαριστα και τα δύο. Στο χέρι το Mate κάθεται λίγο καλύτερα. Τιμή το Α9 καλύτερη.

Σαν μέγεθος αισθάνεσαι το ίδιο πράγμα. Επίσης υπάρχει στην ίδια κατηγορία και το Oppo R7 plus με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά δεν το έχω δουλέψει ποτέ. Υστερεί όμως σε επεξεργαστή.

Έχει βγει κανονικά και Ευρώπη ?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή είχα το G4 & V10 με την δική μου χρήση το MATE με βγάζει 52 ώρες ενώ το G4 38 & το V10 36 ώρες... Αν σε αυτές υπολογισεις και την 2η μπαταρία που είχα το V10 θα μου έβγαζε περίπου 65 ώρες

Στα συν του V10 memory card, camera - video, τέλειο ήχο στα ακουστικά, UHD οθόνη, τέλειο μενού για λειτουργία dual sim (ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορα)

Στα Μείον του v10 οθόνη 5,7(αντί 6),ηχείο κλήσεων(μετριο) , dual standby (& οχι dual active), μεγαλύτερο και πιο βαρύ

Στα ίσα ποιότητα κατασκευής(ίσως λίγο καλύτερη του V10) , λειτουργικό, wifi, λήψη σήματος, GPS, ποιότητα κλήσεων

Αν και το πρότεινα δεν θα γυριζα πίσω στο LG για μένα ήταν υπερβολικά τέλειο και οι 6 ίντσες είναι κατάλληλες για την δική μου χρήση

Οπότε μιας και είμαι πανευτυχης με το Mate 8 βρίσκομαι σε αναμονή για την άφιξη του NOTE 6

Το g4 πόσο σου έβγαζε οθόνη εμένα μου έβγαζε με το ζόρι 3:30 μεχρι το μεσημέρι με το mate 8 βγαζω 6 ώρες μέχρι το βράδυ έχω βγάλει και 7 ώρες με το g4 μου είχαν σπάσει τα νεύρα το χειρότερο κινητό σε αστρονομία πού είχα ποτέ.

Το g4 πόσο σου έβγαζε οθόνη εμένα μου έβγαζε με το ζόρι 3:30 μεχρι το μεσημέρι με το mate 8 βγαζω 6 ώρες μέχρι το βράδυ έχω βγάλει και 7 ώρες με το g4 μου είχαν σπάσει τα νεύρα το χειρότερο κινητό σε αστρονομία πού είχα ποτέ.

Λογικα εχει βγει και Ευρωπη. Απο σκρουτζομαγαζο το πηρα. εχει και 1 χρονο εγγυηση.

Είμαστε off topic απαντάω καικαι το κλείνουμε... Το G4 dual sim είχε πολύ καλύτερη αυτονομία από όλα τα G4 με μια σιμ.Και αυτό είναι γεγονός δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και όσοι από το μονοκαρτο πήγαν στο 2καρτο. Εβγαζα 3.15 σε 36ωρες αλλά δούλευα μόνο wifi.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Αν επιτρέπεται τι χρήση κάνεις με το mate? ρωτάω ώστε να δω τι μου ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μου και να αποφασίσω τι να πάρω.

Σίγουρα τα multimedia (ήχος+κάμερα) μετράνε για μένα αλλά απο την άλλη 6ίντσες σε αυτές τις διαστάσεις με τέτοια αυτονομία είναι πολύ μεγάλο +, πρέπει να θυσιάσω κάτι λοιπόν.

Η ρομ το v10 είναι καλή σε σχέση με του mate?

Samsung Note 9 Black

Αν επιτρέπεται τι χρήση κάνεις με το mate? ρωτάω ώστε να δω τι μου ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μου και να αποφασίσω τι να πάρω.

Σίγουρα τα multimedia (ήχος+κάμερα) μετράνε για μένα αλλά απο την άλλη 6ίντσες σε αυτές τις διαστάσεις με τέτοια αυτονομία είναι πολύ μεγάλο +, πρέπει να θυσιάσω κάτι λοιπόν.

Η ρομ το v10 είναι καλή σε σχέση με του mate?

Το δουλεύω σαν επαγγελματική και προσωπική συσκευή γιαυτό μου είναι απαραίτητο το dual sim (και ιδιαίτερα αν είναι Full active) 6 λογαριασμούς mail από τους οποίους μόνο ο exchange δέχεται 20 mail την ώρα και απαντάω και στέλνω από αρχεία Excel φώτο κτλ και πολύ διάβασμα, επεξεργασία εγγράφων Word Excel (να γιατί οι 6 ίντσες είναι απαραίτητες)

Το wifi είναι μόνιμα ανοιχτό,4g δουλεύω μόνο όταν είμαι έξω και στο αυτοκίνητο(οχι πολύ μιας και είμαι 12 ώρες στην δουλειά)

Πολύ browsing, Facebook, Viber, Instagram, twittertwitter, xbmc(kodi) youtube γενικά δεν χρησιμοποιώ πλέον καθόλου το PC

Αρκετές κλήσεις περίπου 2ωρες κάθε μέρα τεράστιος τηλεφωνικος κατάλογος με ομάδες και πολλούς διαφορετικούς ήχους όπως και πολλές φώτο επαφών

Περίπου 2 ώρες την εβδομάδα πλοήγηση (Igo)

Σπάνια παιχνίδια, sms, mms, ταινίες

Edited by tsiglas

Το δουλεύω σαν επαγγελματική και προσωπική συσκευή γιαυτό μου είναι απαραίτητο το dual sim (και ιδιαίτερα αν είναι Full active) 6 λογαριασμούς mail από τους οποίους μόνο ο exchange δέχεται 20 mail την ώρα και απαντάω και στέλνω από αρχεία Excel φώτο κτλ και πολύ διάβασμα, επεξεργασία εγγράφων Word Excel (να γιατί οι 6 ίντσες είναι απαραίτητες)

Το wifi είναι μόνιμα ανοιχτό,4g δουλεύω μόνο όταν είμαι έξω και στο αυτοκίνητο(οχι πολύ μιας και είμαι 12 ώρες στην δουλειά)

Πολύ browsing, Facebook, Viber, Instagram, twittertwitter, xbmc(kodi) youtube γενικά δεν χρησιμοποιώ πλέον καθόλου το PC

Αρκετές κλήσεις περίπου 2ωρες κάθε μέρα τεράστιος τηλεφωνικος κατάλογος με ομάδες και πολλούς διαφορετικούς ήχους όπως και πολλές φώτο επαφών

Περίπου 2 ώρες την εβδομάδα πλοήγηση (Igo)

Σπάνια παιχνίδια, sms, mms, ταινίες

Παρόμοια χρήση κάνουμε, εγώ απλά δεν δέχομαι τόσο μεγάλο όγκο email στον exchange, διαβάζω έγγραφα και ebooks, server monitoring, remote desktop, wifi analysis,ακούω μουσική on the go, φωτογραφίες-(σπάνια βίντεο), 2 ώρες περίπου κλήσεις και θέλω ουσιαστικά με μία συσκευή να καταργήσω τάμπλετ κλπ. δηλαδή θέλω να βλέπω ταινίες να σερφάρω και να ψυχαγωγούμαι χωρίς να χρειάζομαι 2 διαφορετικές συσκευές.

Τι πιστεύεις οτι θα μου ταιριάξει καλύτερα εσύ που είχες και τις 2 συσκευές? Αξίζει να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη κάτι άλλο πέρα απο το mate 8 και το v10 μέχρι 500 ευρώ?

Samsung Note 9 Black

Παρόμοια χρήση κάνουμε, εγώ απλά δεν δέχομαι τόσο μεγάλο όγκο email στον exchange, διαβάζω έγγραφα και ebooks, server monitoring, remote desktop, wifi analysis,ακούω μουσική on the go, φωτογραφίες-(σπάνια βίντεο), 2 ώρες περίπου κλήσεις και θέλω ουσιαστικά με μία συσκευή να καταργήσω τάμπλετ κλπ. δηλαδή θέλω να βλέπω ταινίες να σερφάρω και να ψυχαγωγούμαι χωρίς να χρειάζομαι 2 διαφορετικές συσκευές.

Τι πιστεύεις οτι θα μου ταιριάξει καλύτερα εσύ που είχες και τις 2 συσκευές? Αξίζει να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη κάτι άλλο πέρα απο το mate 8 και το v10 μέχρι 500 ευρώ?

Μένω στο ότι θες να καταργησεις το ταμπλετ και να βλέπεις ταινίες...

Λυπάμαι αλλά στην προκειμένη στιγμή νομίζω ότι το Mate είναι η καλύτερη επιλογή...

6αρα οθόνη με πολύ καλή απεικόνιση και θέαση

Ίσως η καλύτερη μπαταρία στην κατηγορία (6 ίντσες - 4g ram)

Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να το κάνεις να ζεσταθει

Δεν έχει νόημα να περιμένεις για κινητό συνέχεια βγαίνουν και το Σεπτέμβρη που θα έχει βγει το note 6 με το σκεπτικό αυτό μπορείς να περιμένεις και τοτε για το νεο s8 edge παράδειγμα.

Μένω στο ότι θες να καταργησεις το ταμπλετ και να βλέπεις ταινίες...

Λυπάμαι αλλά στην προκειμένη στιγμή νομίζω ότι το Mate είναι η καλύτερη επιλογή...

6αρα οθόνη με πολύ καλή απεικόνιση και θέαση

Ίσως η καλύτερη μπαταρία στην κατηγορία (6 ίντσες - 4g ram)

Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να το κάνεις να ζεσταθει

4gb-64αρι,από που;

Πάντος εγώ που το εχω για επαγγελματική χρήση πολύ WiFi ,4 mail , browsing,πολύ ομιλία πολύ YouTube ο μικρός ,έχω σταματήσει να δουλεύω pc . Το φορτώνω κάθε βράδυ. Δεν έχω δει κάτω από 8 ώρες οθόνη ποτέ το περισσότερο είναι 9και 45. Έχω αυτό με τα 3g ram και έχω πάνω μόνο μια κάρτα γιατι Θέλω κάρτα sd..

Για του λόγου του αληθές η μια είναι τώρα και η άλλη με τις 9,45ώρες.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160518/e3677a506a644173ec512fa472fdd850.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160518/a3614da16483780b0201ee6d15b3c4e2.jpg

βλέπωντας διάφορα reviews του v10 μου άρεσε πάρα πολύ, τρομερή κάμερα και hifi στα ακουστικά! κρίμα που έχει τόσο ελεινή μπαταρία, θα ήταν η καλύτερη συσκευή.

Αν πάω στο mate 8 απο πού το αγοράζω? (κάτι τελευταίο που μου διέφυγε, στο multitasking πως τα πάει?)

Samsung Note 9 Black

4gb-64αρι,από που;

Amazon.de,

βλέπωντας διάφορα reviews του v10 μου άρεσε πάρα πολύ, τρομερή κάμερα και hifi στα ακουστικά! κρίμα που έχει τόσο ελεινή μπαταρία, θα ήταν η καλύτερη συσκευή.

Αν πάω στο mate 8 απο πού το αγοράζω? (κάτι τελευταίο που μου διέφυγε, στο multitasking πως τα πάει?)

Άψογο multitasking... Μπορείς από σκρουτζ ή Best price... Εγω το έφερα απ έξω

Αν δεν σε απασχολεί η διάρκεια της μπαταρίας τότε δες και το LG V10 (το οποίο παίρνει 2η μπαταρία αποσπομενη) και θα με θυμηθείς...διαβασε στο θέμα του...

Η φώτο του είναι την ημέρα περίπου σαν του NOTE 4 δηλαδή πολύ καλές... Οπότε όχι απλά βλέπονται.....! Και την νύχτα με φλας είναι μια χαρά αλλά χωρίς φλας εκεί υστερεί πολύ στον ανταγωνισμό (π. χ LG G4 & V10, Galaxy s5, s7)

Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες, γιατί εγώ έχω διαπιστώσει ότι με το πρόγραμμα νυχτερινής λήψης αλλά πολύ περισσότερο με το επαγγελματικής, έχω μπορέσει να βγάλω πολύ καλές φωτό χωρίς φλας, παρά το ότι δεν το 'χω που λένε, είναι σίγουρο ότι κάποιος με σταθερό χέρι η τρίποδο με αυτά τα δύο προγράμματα θα κάνει παπάδες με την κάμερα αυτού του κινητού, τώρα για τα μοντέλα που αναφέρεις παραπάνω και το αν υστερεί σε σχέση μ΄αυτά δεν έχω άποψη παρά μόνο για το note 4 όπου συμφωνώ απόλυτα
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες, γιατί εγώ έχω διαπιστώσει ότι με το πρόγραμμα νυχτερινής λήψης αλλά πολύ περισσότερο με το επαγγελματικής, έχω μπορέσει να βγάλω πολύ καλές φωτό χωρίς φλας, παρά το ότι δεν το 'χω που λένε, είναι σίγουρο ότι κάποιος με σταθερό χέρι η τρίποδο με αυτά τα δύο προγράμματα θα κάνει παπάδες με την κάμερα αυτού του κινητού, τώρα για τα μοντέλα που αναφέρεις παραπάνω και το αν υστερεί σε σχέση μ΄αυτά δεν έχω άποψη παρά μόνο για το note 4 όπου συμφωνώ απόλυτα

Εγω οσες φορες δοκιμασα ακομα και ακουμπωντας το καπου για να βγαλω φωτογραφια βγηκε χαλια...Μονο σε τελειως ακινητη φαση ισως να δουλευει το night mode...

Μάριος...

Εγω οσες φορες δοκιμασα ακομα και ακουμπωντας το καπου για να βγαλω φωτογραφια βγηκε χαλια...Μονο σε τελειως ακινητη φαση ισως να δουλευει το night mode...

Ε ναι σε όλα τα κινητά για να βγάλεις νυχτερινή θα πρέπει να είναι σε κάποιο τρίποδο κλπ

https://www.imageupload.co.uk/image/cxO6

Δεν την λες και άσχημη . Και στο g4 σε χειροκίνητο σε χαμηλό φωτισμό ήθελες τρίποδα.Σε αυτόματο δεν ήταν τόσο καλό το αποτέλεσμα αλλα δεν χρειαζόσουν τρίποδα.

Edited by msdxgr

πως μπορουμε να βρουμε χωρα παραγωγης εβδομαδα και λοιπα?υπαρχει κατι?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Καλησπερα, εχει προσπαθησει κανεις παιδια να αλλαξει γραμματοσειρα και με ποιο τροπο; Υπαρχει μονο 1 σαν επιλογη στις ρυθμισεις... Προσπαθησα και με το ifont, το οποιο ναι μεν τις εγκαθιστα κανονικα, αλλα οταν τις επιλεγεις δεν αλλαζει τιποτα. L29C900B180

Ευχαριστω!

Καλησπερα, εχει προσπαθησει κανεις παιδια να αλλαξει γραμματοσειρα και με ποιο τροπο; Υπαρχει μονο 1 σαν επιλογη στις ρυθμισεις... Προσπαθησα και με το ifont, το οποιο ναι μεν τις εγκαθιστα κανονικα, αλλα οταν τις επιλεγεις δεν αλλαζει τιποτα. L29C900B180

Ευχαριστω!

Νομίζω ότι δεν γίνεται....

καλησπερα παιδια..

το εχω ερωντευτει το mate οποτε ηρ8ε ο καιρος να το παρω..

κ 8ελω την γνωμη σας..η διαφορες του του 3 γβ ραμ με το 4γβ ειναι εσ8ειταις στην χρηση?εκτος του οτι οκ το ειναι 32 κ το αλλο 64 αυτο ληνεται ετσι κ αλιως..(λογο και οτι δεν εχουμε εγγηση ελλαδα με το 64)

επεισης η καμερα του ειναι στο επιπεδο του lg g4?

και αν το πουλαει καπιος ας μου πει...

καλησπερα παιδια..

το εχω ερωντευτει το mate οποτε ηρ8ε ο καιρος να το παρω..

κ 8ελω την γνωμη σας..η διαφορες του του 3 γβ ραμ με το 4γβ ειναι εσ8ειταις στην χρηση?εκτος του οτι οκ το ειναι 32 κ το αλλο 64 αυτο ληνεται ετσι κ αλιως..(λογο και οτι δεν εχουμε εγγηση ελλαδα με το 64)

επεισης η καμερα του ειναι στο επιπεδο του lg g4?

και αν το πουλαει καπιος ας μου πει...

Δεν νομίζω να δεις διαφορά με τα 3gb ram (αν και εγώ έχω με 4gb) γενικός δεν έχει αναφερθεί πουθενά lags ή κάτι άλλο με την 3gb version.

Και όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές ΌΧΙ η κάμερα του δεν είναι στα επίπεδα του LG G4 αλλά στα επίπεδα του Note 4... Η διαφορα είναι στις σκοτεινες λήψεις χωρίς φλας...Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα πάει περίφημα... Άλλωστε το G4 εξακολουθεί να έχει μια από τις 3 καλύτερες υλοποιήσεις σε κάμερα-βίντεο στην αγορά...Το Mate 8 ειναι ένα κλικ κάτω... Αλλά σαν πρώην κάτοχος και του G4 και του V10 δεν θα άφηνα σε καμία περίπτωση το Mate για να ξανά γυρίσω στα LG...

Edited by tsiglas

να ρωτήσω σε περίπτωση που χαλάσει η μπαταρία τι γίνεται? πως αλλάζει? Ρωτάω γιατί αμα πάρω το mate θα το κρατήσω τουλάχιστον 3 χρόνια και φαντάζομαι η μπαταρία θα έχει φθαρεί πολύ στην 3ετία.
Samsung Note 9 Black

να ρωτήσω σε περίπτωση που χαλάσει η μπαταρία τι γίνεται? πως αλλάζει? Ρωτάω γιατί αμα πάρω το mate θα το κρατήσω τουλάχιστον 3 χρόνια και φαντάζομαι η μπαταρία θα έχει φθαρεί πολύ στην 3ετία.

Αλλάζει σε τεχνικό και μάλιστα την είχα πετύχει σε ένα σαιτ 10€ original