ovelix5 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Λοιπόν απαντώ για το τι γίνεται αν δεν υπάρχει παραστατικό αγοράς... Καλύπτει κανονικά μέσω imei (φυσικά αγορά από Ελλάδα) η αντιπροσωπεία τυχόν βλάβη. Χρειάζεται όμως σε περίπτωση που το "κλειδώσεις"... ;) Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Έχω παρατηρήσει πως όταν κατεβάζω την μπάρα με τις ειδοποιήσεις και έχω το ίντερνετ κλειστό τότε αυτό ανοίγει από μόνο του.. Και το κάνει όταν ει αι κλειδωμένο Κ8α το ξεκλειδώνω.. Το εχει παρατηρήσει και άλλος αυτό; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Για πείτε κάποια εφαρμογή που να δουλεύει το call recorder γιατί 2 που δοκίμασα τζίφος.... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Έχω παρατηρήσει πως όταν κατεβάζω την μπάρα με τις ειδοποιήσεις και έχω το ίντερνετ κλειστό τότε αυτό ανοίγει από μόνο του.. Και το κάνει όταν ει αι κλειδωμένο Κ8α το ξεκλειδώνω.. Το εχει παρατηρήσει και άλλος αυτό; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικα παρατηρω οτι κανει καποια κουλα πραγματα. Οπως οταν το ανοιγω και το βαζω αθορυβο , μεσα σε 1-2 λεπτα το γυριζει μονο του σε κανονικο ηχο. Δεν μου εχει ξανατυχει σε αλλη συσκευη αυτο!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Γενικα παρατηρω οτι κανει καποια κουλα πραγματα. Οπως οταν το ανοιγω και το βαζω αθορυβο , μεσα σε 1-2 λεπτα το γυριζει μονο του σε κανονικο ηχο. Δεν μου εχει ξανατυχει σε αλλη συσκευη αυτο!!! Δεν το κάνεις μια εργοστασιακή επαναφορά μήπως στρώσει μπας και κόλλησες κανένα μπαρμπαδάκι ; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Δυστυχως το εχω κανει. Και το εκανε απο την αρχη που το πηρα το κινητο. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Έχεις εγγύηση; γιατί δεν το στέλνεις στο HUAWEI service center; 5€ κόστος είναι με τα ΕΛΤΑ courier. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Παρακαλώ την βοήθεια σας!! Εκανα αναβάθμιση σε Android 7 πριν 15 μέρες. Όλα καλά σαν συμπεριφορά συσκευής, αλλά το GPS το βρίσκω ανοικτό συνέχεια. Το κλείνω και μετά από λίγο ξανά ανοίγει.. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Είναι λογικό να ανοίγει.... Απλά ρυθμίσετο στη 2η επιλογή, χρήση δικτύων και wifi Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Είναι λογικό να ανοίγει.... Απλά ρυθμίσετο στη 2η επιλογή, χρήση δικτύων και wifi Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω να Φταίει αυτό. Δεν πρέπει να ανοίγει μόνο του κάποια εφαρμογή ίσως δίνει την εντολή και δεν μου κάνει φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Δεν νομίζω να Φταίει αυτό. Δεν πρέπει να ανοίγει μόνο του κάποια εφαρμογή ίσως δίνει την εντολή και δεν μου κάνει φυσιολογικό. Στο Android 6 και μετά μόνο εφαρμογή συστήματος έχει άδεια για κάτι τέτοιο έτσι μάλλον bug είναι η θέλει factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Να κάνω μια ερώτηση (γιατί απλά το θεωρώ δεδομένο) δεν υποστηρίζει 4g+;;;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Να κάνω μια ερώτηση (γιατί απλά το θεωρώ δεδομένο) δεν υποστηρίζει 4g+;;;;; Στο προσπέκτους λέει οτι υποστηρίζει μέχρι 300Mbit/s, άρα 4g+, εγώ με voda ποτέ δεν εχω δει το plus (+) Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Μα ορμώμενος αυτό, το 300mbit/s το ρωτώ και εγω... Με wind πάντως 2 μέρες κάτοχος δεν έχω δει (ή προσέξει) κάτι... Υπάρχει περίπτωση να μην βγάζει το + στο εικονίδιο όπως σε άλλα κινητά; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Στο προσπέκτους λέει οτι υποστηρίζει μέχρι 300Mbit/s, άρα 4g+, εγώ με voda ποτέ δεν εχω δει το plus (+) Από το manual του mate 8 Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Θα πρέπει να δούμε κάτι συγκεκριμένο στις φωτογραφίες από το μανουάλι;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά το GPS άνοιγε από κάποιες εφαρμογές.. Τους έκοψα τα δικαιώματα και όλα οκ νομίζω. ΔΕΎΤΕΡΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ που αντιμετωπίζω είναι με τα δακτυλικά αποτυπώματα στην 7. Ενω πριν ξεκλείδωνα την οθόνη τώρα μετά την αναβάθμιση με βγάζει στο πληκτρολόγιο για να πατήσω κωδικό που έχω ως δεύτερη επιλογή. Βοηθάτε ρε παλικάρια λίγο Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 ΔΕΎΤΕΡΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ που αντιμετωπίζω είναι με τα δακτυλικά αποτυπώματα στην 7. Ενω πριν ξεκλείδωνα την οθόνη τώρα μετά την αναβάθμιση με βγάζει στο πληκτρολόγιο για να πατήσω κωδικό που έχω ως δεύτερη επιλογή. Βοηθάτε ρε παλικάρια λίγο Ευχαριστώ!! Aυτό συμβαίνει γιατί κλειδώνεις την οθόνη με κάποιο πρόγραμμα για double tap. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Aυτό συμβαίνει γιατί κλειδώνεις την οθόνη με κάποιο πρόγραμμα για double tap. Και εγώ την "πάτησα" έτσι με συγκεκριμένη εφαρμογή που βάζω για κλείδωμα οθόνης και αναγκάστηκα και την έβγαλα... Κάποια λύση; Κάποια άλλη εφαρμογή; Προσωρινά έχω "βολευτεί" με το αιωρούμενο κουμπί αλλά δεν είναι εύχρηστο... Edit, τελικά υποστηρίζει 4g+ ;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Και εγώ την "πάτησα" έτσι με συγκεκριμένη εφαρμογή που βάζω για κλείδωμα οθόνης και αναγκάστηκα και την έβγαλα... Κάποια λύση; Κάποια άλλη εφαρμογή; Προσωρινά έχω "βολευτεί" με το αιωρούμενο κουμπί αλλά δεν είναι εύχρηστο... Edit, τελικά υποστηρίζει 4g+ ;;; Στα widget της συσκευης έχει κλείδωμα οθόνης. Παρατεταμένο πάτημα στην αρχική οθόνη Πατάς widget και βρίσκεις κλείδωμα οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Φίλτατε araditsas.... Με έπιασε "αδιάβαστο" ευχαριστώ!!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Ναι παίζει 4g+ Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Ναι παίζει 4g+ Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Το έχεις δει δηλαδή σε εικονίδιο πάνω στη μπάρα; Με ποιο πάροχο και σε ποία περιοχή; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Το έχεις δει δηλαδή σε εικονίδιο πάνω στη μπάρα; Με ποιο πάροχο και σε ποία περιοχή; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Cosmote. Πάντως + δεν θυμάμαι να.μου είχε βγάλει. Τώρα έχω άλλη εταιρία επάνω και την Cosmoteσε άλλη συσκευή. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Cosmote. Πάντως + δεν θυμάμαι να.μου είχε βγάλει. Τώρα έχω άλλη εταιρία επάνω και την Cosmoteσε άλλη συσκευή. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Οκ Πώς το γράφεις τότε ότι είχες "+"; Περιοχή; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts