araditsas Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Κύριοι καλημέρα σας. Παρακαλώ πολύ θα ήθελα την βοήθεια σας. Δεν λαμβανω ειδοποιήσεις απο messenger και κτλ. Αν κάποιος έχει την καλοσύνη να με καθοδηγήσει γιατί άρχισα να απελπίζομαι για την επιλογή μου. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Μην απελπίζεσαι. Στην πρώτη σελίδα θα βρεις ότι χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorzos1058 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Αγαπητέ κύριε, σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να με ενημερώσεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πως να εκτελέσω το δεύτερο βήμα. Να ξεκαθαρίσω οτι εχω το android 7. Ισως αυτη η λίστα με τα βήματα να είναι για άλλη έκδοση. Μέχρι τωρα δεν εχω καταφέρει να κανω πρόοδο. Το κινητό τοαγόρασα απο κινα καθότι είμαι ναυτικός. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό, γιαυτό στο αναφέρω. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Ρε παιδιά είναι δυνατόν μια πρώην ναυαρχίδα να έχει τόσο κακή κάμερα, όπως λένε τα reviews? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Αγαπητέ κύριε, σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να με ενημερώσεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πως να εκτελέσω το δεύτερο βήμα. Να ξεκαθαρίσω οτι εχω το android 7. Ισως αυτη η λίστα με τα βήματα να είναι για άλλη έκδοση. Μέχρι τωρα δεν εχω καταφέρει να κανω πρόοδο. Το κινητό τοαγόρασα απο κινα καθότι είμαι ναυτικός. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό, γιαυτό στο αναφέρω. ευχαριστω πολυ. Ναι η αλήθεια είναι πως τα μοντέλα τις Κίνας έχουν θέμα έχει αναφερθεί αυτό δοκίμασε τις εφαρμογές που θες να τις κλειδώσεις στο παρασκήνιο μπας και. Δες φώτο. Ρε παιδιά είναι δυνατόν μια πρώην ναυαρχίδα να έχει τόσο κακή κάμερα, όπως λένε τα reviews? Κακή δεν είναι. Χειρότερο του ς7 ναι . Αλλά με τίποτε δεν είναι χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorzos1058 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πως να κλειδώσω την εφαρμογή ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ βρήκα πως την κλειδώνεις. Θα το δοκιμάσω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorzos1058 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Αυτό είναι τι κινητό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Αυτό είναι τι κινητό μου Τι θες να πεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorzos1058 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Προσπαθώ να στείλω screenshot με τα στοιχεία του κινητού αλλα μάλλον δεν κατάφερα να ανεβάσω τις φωτογραφίες. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα; ελπίζω να μπόρεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Mετα την τελευταια αναβαθμιση του chrome, μου τρωει πολλη μπαταρια στο παρασκηνιο. Συνεβη σε καποιον αλλο; Λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Mετα την τελευταια αναβαθμιση του chrome, μου τρωει πολλη μπαταρια στο παρασκηνιο. Συνεβη σε καποιον αλλο; Λυση; Η μόνη λύση που έχω βρει είναι πάγωμα και πέταμα του Chrome και βάζω άλλον browser. Εγώ δουλεύω τον yandex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλημέρα σε όλους. Μετά την αναβάθμιση σε android 7 μπορώ να πω ότι είμαι πλήρως δυσαρεστημένος από τη συσκευή μου. Έχει γίνει ορατά πιο αργό και η απόδοση της μπαταρίας έχει πέσει αισθητά. Έχει κάποιος ιδέα για το πως θα πάω πίσω στην 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbullakias Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα πριν 3 μέρες απέκτησα κ τω αυτήν την κορυφαία συσκευή αλλά σήμερα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Εκεί που έχει σημα χάνεται η δεύτερη σου κ δεν την βρίσκει αν.δεν κανω επαννεκινηση κ μετά πάλι χάνεται είναι κΆποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει;το τηλ είναι 3 μερών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flimit Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Εγω που ειμαι στην 192 γιατι δεν μου ερχεται η αναβαθμιση σε 520????Το κινητο το αγορασα χθες καινουριο....εχω wind...δεν ξερω αν παιζει ρολο Edited May 8, 2017 by flimit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Καλημερα. Μια σημαντικη ερωτηση, τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι ενω εχω τελειως κλειστα τα δεδομενα με χρεωνει σε ασχετες φασεις (εχω Q telecom). Εντωμεταξύ οχι μονο τα χω κλειστα αλλα και εχω αλλαξει και το σημειο προσβασης βαζοντας ενα ασχετο που εχω φτιαξει για την περιπτωση που καταλαθος πατησω τα δεδομενα. Καποια βοηθεια απο καποιον τι μπορει να συμβαινει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Καλυτερα να μιλησεις με τη εταιρεια κινητης. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Εγω που ειμαι στην 192 γιατι δεν μου ερχεται η αναβαθμιση σε 520????Το κινητο το αγορασα χθες καινουριο....εχω wind...δεν ξερω αν παιζει ρολο Την τελευταία φορά που δοκίμασα σε μενα μου έδωσε ΟΤΑ από την Β330 στην Β560 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Πάντως εγώ με την 560 δεν έμεινα ευχαριστημένος. Κάποια θέματα όπως η διάρκεια της μπαταρίας που χειροτέρεψε, όπως και το ότι η εξοικονόμηση ενέργειας ρίχνει τη φωτεινότητα της οθόνης πράγμα που με εκνευρίζει τρομερά με έκανε να γυρίσω πίσω στην 330.Θα περιμένω την επόμενη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Βλέπω σήμερα στο firmware finder την έκδοση C432Β581. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 την βλέπω και Εγώ αλλά δεν έχω ιδέα ... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Την κατέβασα, αλλά δεν μπαίνει με dload. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Τι αλλαγές έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 ΟΤΑ δεν δίνει τίποτα,μόνο αν το ψάξω με το πρόγραμμα το βρίσκει.όποτε δεν ξέρω αν είναι Και επίσημο η κάνα δοκιμαστικό.. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Σε αυτο το Link....https://hwid5.vmall.com/CAS/portal/loginAuth.html?lang=en-us&validated=true&themeName=red&service=http%3A%2F%2Femui.huawei.com%2Fen%2Fplugin%2Fhwlogin%2Fvalidate%3Fru%3Dhttp%253A%252F%252Femui.huawei.com%252Fen%252Fplugin%252Fhwdownload%252Fdownload&loginChannel=22000000&reqClientType=2023 κανουμε log in (εφοσον εχουμε δημιουργησει λογαριασμο πρωτα) για 15 συνεχομενες μερες και μετα πηγαινουμε σε αυτη τη σελιδα....http://emui.huawei.com/en/plugin/hwdownload/download και επιλεγουμε το προφανες... Unlock Bootloader Μετα τις 15 μερες εχουμε την δυνατοτητα με το ιδιο ID να ζητησουμε κωδικο ξεκλειδωματος εως 2 συσκευες το 6 μηνο. Λοιπον περασαν οι 15 ημερες και εκανα οτι μου ειπες και πηρα ενα unlocking password. Προσπαθω μεσω του ADB toolkit να περασω τον κωδικο ξεκλειδωματος μα μου γραφει "FAILED (remote : Command not allowed)" Update : Ολα καλα. Ηθελε ξεκλειδωμα το ΟΕΜ και τωρα μου ξεκλειδωσε. Το μονο που δεν περιμενα οτι θα κανει επαναφορα εργοστασιακων. Και τωρα πως κανω root? Ειμαι στην Β330. Edited May 14, 2017 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Λοιπον περασαν οι 15 ημερες και εκανα οτι μου ειπες και πηρα ενα unlocking password. Προσπαθω μεσω του ADB toolkit να περασω τον κωδικο ξεκλειδωματος μα μου γραφει "FAILED (remote : Command not allowed)" Update : Ολα καλα. Ηθελε ξεκλειδωμα το ΟΕΜ και τωρα μου ξεκλειδωσε. Το μονο που δεν περιμενα οτι θα κανει επαναφορα εργοστασιακων. Και τωρα πως κανω root? Ειμαι στην Β330. Εδω ......https://forum.xda-developers.com/mate-8/development/tool-srk-tool-huawei-t3369797 θα βρεις το mooltitool που τα κανει ολα και συμφερει :D Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Εδω ......https://forum.xda-developers.com/mate-8/development/tool-srk-tool-huawei-t3369797 θα βρεις το mooltitool που τα κανει ολα και συμφερει :D Ευχαριστώ! Εντάξει όλα καλά. Μόνο θέλω να ρωτήσω κάθε φορά που κάνει εκκίνηση το κινητό μου βγάζει ένα μήνυμα ότι το κινητό είναι ξεκλειδωτο και ότι δεν είναι εμπιστευσιμο και μετά ξεκινάει η κανονική εκκίνηση. Υπάρχει τρόπος να μην βγαίνει αυτό το μήνυμα ; Edited May 17, 2017 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts