Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εισαιε σίγουρος οτι είναι απο public ;Τα ευρωπαϊκά δεν εχουνε καθόλου κινέζικα.

Οπ τώρα βλέπω το ποστ σου με τον αριθμό έκδοσης που έβαλες το κινητό είναι κινέζικο.

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πες μας από που το αγόρασες;

Και πόσο.

Το αγόρασες εσύ από public;

Η εγγύηση - απόδειξη έχει επάνω imai;

Έχεις τα στοιχεία από αυτόν που το αγόρασες αν δεν είναι που δεν θα είναι από το public;

Updating Huawei Mate 8 Nougat official.

Όσοι έχετε NXT AL10 ξεκινήστε το update απο το Hicare. Περισσότερα σε λίγες ώρες.

Το update είναι 2.10 GB, NXT-AL10C00B562.

Το update ολοκληρώθηκε. Πρώτη εντύπωση ; ΠΕΤΑΕΙ!

Εγω κλασικα θα περιμενω την L29 να βγαλει για να βαλω στο AL10 μου καθως δεν αντεχω τις κινεζικες εφαρμογες που εχει μεσα, μεχρι και στον καιρο κτλ εχει ενα καρο ακυρα...

Μέσα απο το Hicare πηγαίνεις στη σελίδα Service και εκεί πατάς το button Update. Θα κάνει έλεγχο και θα σου εμφανίσει το διαθέσιμο update. Αυτά τα βήματα ακολούθησα στο δικό μου. Το δικό μου ΔΕΝ είναι rooted. Η προηγούμενη έκδοση ήταν η B386. Ελπίζω να βρεις άκρη.

Για αρχή, κάνε μια αναζήτηση όπως αναφέρεται παραπάνω, για την αναβάθμιση σε Nougat (Android 7.0). Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση (πρώτα επαναφορά τηλεφώνου σε εργοστασιακές και μετά αναβάθμιση σε 7.0 και μετά πάλι μια επαναφορά) και ξεκίνα να το στήνεις.

Με λίγο ψάξιμο στο θέμα θα βρεις πως να βάλεις τα google services (που, νομίζω, ότι δεν υπάρχουν προ-εγκατεστημένα).

Οχι δεν το αγορασα εγω απο αλλον το πηρα.Στα 420 ευρω.

Δεν εχω την αποδειξη μαζι μιυ να το τσεκαρω.

Με ανησυχει η μπαταρια...πως ειναι δυνατο να μην κραταει ουτε 7 ωρες λειτουργιας με 4G αλλα με μικρα διαλεθματα .

Οχι δεν το αγορασα εγω απο αλλον το πηρα.Στα 420 ευρω.

Δεν εχω την αποδειξη μαζι μιυ να το τσεκαρω.

Με ανησυχει η μπαταρια...πως ειναι δυνατο να μην κραταει ουτε 7 ωρες λειτουργιας με 4G αλλα με μικρα διαλεθματα .

Η μπαταρία αν το δουλεύεις διαρκώς με 4g και σου βγάζει 6 ώρες οθόνη είναι πολύ καλά. Αλλά 6 ώρες να το σκαλίζεις εννοώ.

Αλλά η απόδειξη είναι σίγουρα ψεύτικη δεν έχει φέρει αυτό το μοντέλο το public οπότε αυτός που στο έδωσε σε κοροϊδεψε. Αν είναι από το φόρουμ να αναφέρεις το όνομα του να ξέρουμε όλοι με τι έχουμε να κάνουμε αν έχεις τα στοιχεία του μπορείς να πας και να του κάνεις μήνυση.

Λογικά δεν θα ξέρεις τίποτα και θα είσαι.

Μην στεναχωριθεις καλή καρδιά και αυτά είναι μαθήματα για να μαθαίνεις εσύ αλλά και όλοι μας.

Edited by Johny-B
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!!!

Η μπαταρία αν το δουλεύεις διαρκώς με 4g και σου βγάζει 6 ώρες οθόνη είναι πολύ καλά. Αλλά 6 ώρες να το σκαλίζεις εννοώ.

Αλλά η απόδειξη είναι σίγουρα ψεύτικη δεν έχει φέρει αυτό το μοντέλο το public οπότε αυτός που στο έδωσε σε κοροϊδεψε. Αν είναι από το φόρουμ να αναφέρεις το όνομα του να ξέρουμε όλοι με τι έχουμε να κάνουμε αν έχεις τα στοιχεία του μπορείς να πας και να του κάνεις μήνυση.

Λογικά δεν θα ξέρεις τπτ και θα είσαι.

Μην στεναχωριθεις καλή καρδιά και αυτά είναι μαθήματα για να μαθαίνεις εσύ αλλά και όλοι μας.

Νομίζω πως εννοεί πως συνολικά του κρατάει 7 ώρες η μπαταρία (όχι ώρες οθόνης), το οποίο είναι σίγουρα πολύ λίγο (ακόμα και με συνεχή χρήση 4G). Το πιθανότερο είναι ότι κάτι τρέχει από πίσω και του τελειώνει την μπαταρία [είτε κάποια εφαρμογή (όπως είχε γίνει πριν μερικές μέρες με το Facebook και το Messenger) είτε κάτι γίνεται με το σήμα (σε μένα εμφανίζει μερικές φορές αυξημένο ποσοστό κατανάλωσης η "ετοιμότητα κυψέλης" που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν είναι αυξημένο το ποσοστό)].

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι σου έκαναν που@@@ με τα της εγγύησης. Να σου πει, τουλάχιστον, από που το αγόρασε (αν δεν του το γυρίσεις πίσω), ώστε να ξέρεις τι θα κάνεις αν γίνει καμιά στραβή.

Και δες και το θέμα με την αναβάθμιση σε 7.0

Οχι δεν ειναι απο το φορουμ,απο το insomnia.gr ειναι.

Συννενοηθηκα μαζι του και θα το παρει πισω.

Θα τσεκαρω και την αποδειξη και θα σας πω.

Ευχαριστω πολυ

Οχι δεν ειναι απο το φορουμ,απο το insomnia.gr ειναι.

Συννενοηθηκα μαζι του και θα το παρει πισω.

Θα τσεκαρω και την αποδειξη και θα σας πω.

Ευχαριστω πολυ

Το αγόρασες και πολύ ακριβά με άλλα 60€ το αγόραζες καινούργιο από Ελλάδα ναι οκ θα ήταν το 3/32 αλλά θα ήταν καινούργιο και με εγγύηση.

Το αγόρασες και πολύ ακριβά με άλλα 60€ το αγόραζες καινούργιο από Ελλάδα ναι οκ θα ήταν το 3/32 αλλά θα ήταν καινούργιο και με εγγύηση.

Ποιος ειπε οτι δεν εχει εγγυηση; Ειπα οτι το αγορασθηκε απο το. Public .

Τσεκαρα και το Imei και ειναι ολα σωστα.

Βγηκε σε λιγα κομματια και τωρα δεν υπαρχει στην Ελλαδα,ουτε σε σκρουντζομαγαζο.

Αποφασισα να το κρατησω,διοτι δουλευοντας το 2 μερες συνειδητοποιησα οτι πιο γρηγορο τηλεφωνο ειναι ζητημα να βρω.

Το θεμα της μπαταριας νομιζω οτι εχει σχεση με τις εφαρμογες που "τρεχουν" .

Ο περιηγητης ειναι για κλαματα.

Το θεμα των κινεζικων στις επιλογες και οτι αλλο δεν χρειαζεται, θα το διορθωσει το φιλαρακι μου ο Γιωργος !!

Ασε που παρηγγειλα ενα σκασμο θηκες απο το ebay...

Ακους φιλε ;

Βγηκε σε λιγα κομματια και τωρα δεν υπαρχει στην Ελλαδα,ουτε σε σκρουντζομαγαζο.

Αποφασισα να το κρατησω,διοτι δουλευοντας το 2 μερες συνειδητοποιησα οτι πιο γρηγορο τηλεφωνο ειναι ζητημα να βρω.

Το θεμα των κινεζικων στις επιλογες και οτι αλλο δεν χρειαζεται, θα το διορθωσει το φιλαρακι μου ο Γιωργος !!

Ακους φιλε ;

Το μοντέλο σου απο οσο διαβάζω έχει βγει μόνο Κίνα για αυτό έχεις και κινέζικα στα υπόλοιπα δεν υπάρχουν.

Αν πράγματι το έφερε το public τότε είναι εισαγωγής δικιά του και εγγύηση έχεις αυτούς.

Από xda αυτό

Here you will find a following entries:

cust eu = C432 - Europe

cust specseas = C636 - Asia

cust meanaf = C185 - Africa / Middle East

cust ru = C10 Russian

Και

AL10 = chinese version, unlocked

TL00, DL00, CL00 = chinese versions, locked to chinese carriers

L29 = international version, unlocked, dual sim

L09 = international version, unlocked, single sim, only available in 3/32 GB

Edited by msdxgr

Ακους φιλε ;

Εγγύηση δεν έχεις αν είσαι με το κινέζικο.

Τώρα ακόμα και στα public αν το έφεραν όπως λες που δεν το πιστεύω τι θα κάνουν αν πάθει κάτι;

Το ιμει πως το τσέκαρες δλδ;

Συνεχίζω να πιστεύω πως τι παλικάρι που στο πούλησε απλά σου είπε άλλο ένα ψέμα.

Μακάρι να κάνω λάθος.

Εδώ εσύ μας ρώτησες τι παίζει εμείς σου είπαμε και εσύ συνεχίζεις να επιμένεις. Κανείς ότι θες δικό σου, σε καλή μεριά ακούς φίλε;

f35a18027ffdb07ed52db9f3ffa27a92.jpg

Στην Ελληνική αγορά επίσημα ήρθε μόνο αυτό το μοντέλο και μόνο αυτό.

Edited by araditsas

Εγγύηση δεν έχεις αν είσαι με το κινέζικο.

Τώρα ακόμα και στα public αν το έφεραν όπως λες που δεν το πιστεύω τι θα κάνουν αν πάθει κάτι;

Το ιμει πως το τσέκαρες δλδ;

Συνεχίζω να πιστεύω πως τι παλικάρι που στο πούλησε απλά σου είπε άλλο ένα ψέμα.

Μακάρι να κάνω λάθος.

Εδώ εσύ μας ρώτησες τι παίζει εμείς σου είπαμε και εσύ συνεχίζεις να επιμένεις. Κανείς ότι θες δικό σου, σε καλή μεριά ακούς φίλε;

Ρε φιλε ! Αφου τσεκαρα το Imei του κινητου με την αποδειξη τι προσπαθεις να μου πεις ;

Πηρα και ρωτησα στο public ,οντως το εφερε σε περιορισμενη ποσοτητα μονο αυτο το μαγαζι και εξαντηθηκε σε λιγες ωρες.

Γιαυτο δεν υπαρχει.

Το μοντελο αυτο απο αυτα που εμαθα ειναι κινεζικο αλλα ξεκλειδωτο για να μπορεις να περασεις την ευρωπσικη εκδοση.

Αυτο εισηγαγε το public.

Η μπαταρια ειναι στο 48 % τωρα 13:30 απο τις 07:00 το πρωι που ανοιξα το 4G

Εντάξει αγόρι μου. Μακάρι να το χαρείς αφού δεν έχεις εσύ πρόβλημα με τα λεφτά που έδωσες και με το κινέζικο μοντέλο θα έχω εγώ;

Όσο για την μπαταρία αν μας έλεγες και πόση ωρα γράφει ότι είναι ανοιχτή η οθόνη θα μπορούσα να σου πω.

Βασικα αν δεν γράφει 3 με 3,5 ώρες οθόνη για αυτά που περιγράφεις κάπου υπάρχει θέμα ίσως να τα έχει παίξει η μπαταρία ίσως να τρέχει κάποια εφαρμογή.

Βασικα μαγειρεμενες αποδειξεις μπορει να φτιαξει ο καθενας. Δεν σημαινει κατι οτι γραφει πανω το IMEI... Πολυ παλια με ειχαν βαλει να φτιαξω αποδειξη απο αλλο μαγαζι για κατι που ειχαν χασει κατι ξαδερφια μου την αποδειξη... Αλητεια μεν αλλα γινονται αυτα...

Ποιο public σου ειπε τετοιο πραγμα? Απατεωνια μυριζεται η ολη φαση...Καταρχας ειναι παρανομο να πουλαει καποιος κινητο εντος ευρωπαικης ενωσης χωρις τη σημανση CE που σε ολα τα κινεζικα λειπει...

Μάριος...

Ρε φιλε ! Αφου τσεκαρα το Imei του κινητου με την αποδειξη τι προσπαθεις να μου πεις ;

Πηρα και ρωτησα στο public ,οντως το εφερε σε περιορισμενη ποσοτητα μονο αυτο το μαγαζι και εξαντηθηκε σε λιγες ωρες.

Γιαυτο δεν υπαρχει.

Το μοντελο αυτο απο αυτα που εμαθα ειναι κινεζικο αλλα ξεκλειδωτο για να μπορεις να περασεις την ευρωπσικη εκδοση.

Αυτο εισηγαγε το public.

Η μπαταρια ειναι στο 48 % τωρα 13:30 απο τις 07:00 το πρωι που ανοιξα το 4G

Αφου τα ξερεις ολα τα στοιχεια του κινητου σου εδω γιατι ρωτας;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Άστον μωρέ τι ψάχνεις να βρεις.

Μία χαρά την πάτησε και ας λέει ότι θέλει τα public δεν το έχουν φέρει εκτός και αν ο άλλος το έχει ρουταρεις και του έχει βάλει καμία ρομ κινεζική και το ιμει είναι σωστό . Ο άλλος δε που το πούλησε και ακριβά, τι σου λέει;

Αμ απατεωνια αμ και δεν έριξε στο πάτωμα την τιμή. Και πολύ καλά έκανε.

Έβγαλε περισσότερα και από καινούργιο.

Αμαζον uk παρακαλώ

8d21619b7298e08b968974bacca5bda2.jpg

Edited by araditsas

Ερωτηση: Εχω το ΑL29 με ρομ NXT-L29C636B180.Καμμια προταση για να το αναβαθμισω σε πιο φρεσκια?Ποια μου προτεινετε?

Nougat να δοκομασω?

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Άστον μωρέ τι ψάχνεις να βρεις.

Μία χαρά την πάτησε και ας λέει ότι θέλει τα public δεν το έχουν φέρει εκτός και αν ο άλλος το έχει ρουταρεις και του έχει βάλει καμία ρομ κινεζική και το ιμει είναι σωστό . Ο άλλος δε που το πούλησε και ακριβά, τι σου λέει;

Αμ απατεωνια αμ και δεν έριξε στο πάτωμα την τιμή. Και πολύ καλά έκανε.

Έβγαλε περισσότερα και από καινούργιο.

Αμαζον uk παρακαλώ

8d21619b7298e08b968974bacca5bda2.jpg

Σορρυ αλλα αυτα που βαζεις δεν ειναι καινουρια. Μεταχειρισμενα ειναι. Το amazon εχει σε νεο το 32αρι 420 λιρες :P

Μάριος...

Σορρυ αλλα αυτα που βαζεις δεν ειναι καινουρια. Μεταχειρισμενα ειναι. Το amazon εχει σε νεο το 32αρι 420 λιρες :P

Μα και ο φίλος μεταχειρισμένο το αγόρασε.

Ερωτηση: Εχω το ΑL29 με ρομ NXT-L29C636B180.Καμμια προταση για να το αναβαθμισω σε πιο φρεσκια?Ποια μου προτεινετε?

Nougat να δοκομασω?

Προσωπικά σου προτείνω την C636B321.

OnePlus 12R

Μολις παρελαβα κι εγω το 8 (ως εταιρικο) και προς ευχαριστη μου εκπληξη ειναι το dual sim. Ήρθαν και οι θήκες της Spigen οπότε ειναι ετοιμο για χρηση και ελπιζω να μείνω το ιδιο ικανοποιημένος οσο εμεινα και απο το 7, το οποιο κρατησα 2 χρονια με τελειως απροβληματιστη χρηση. Edited by navi55

Προσωπικά σου προτείνω την C636B321.

Αναρωτιέμαι φίλε CRISPA γιατί του προτείνεις την C636B321 και όχι Nougat....C432B560;;

Είσαι τόσο ευχαριστημένος από αυτήν; Ξέρω ότι έχεις δοκιμάσει όλες τις Nougat μέχρι τώρα. Δεν έμεινες στην Β560 τελικά;

Περιμένεις κάτι άλλο;

Μολις παρελαβα κι εγω το 8 (ως εταιρικο) και προς ευχαριστη μου εκπληξη ειναι το dual sim. Ήρθαν και οι θήκες της Spigen οπότε ειναι ετοιμο για χρηση και ελπιζω να μείνω το ιδιο ικανοποιημένος οσο εμεινα και απο το 7, το οποιο κρατησα 2 χρονια με τελειως απροβληματιστη χρηση.

Πιστεύω φίλε μου ότι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Η συσκευή είναι κορυφαία, με τη γνωστή εξαίρεση βέβαια!

Καλοδούλευτο λοιπόν!

Εγώ είμαι με την Β560 και ψάχνω ένα τρόπο να το κάνω root...αλλά δεν το έχω καταφέρει

υπάρχει καμιά ιδέα;;;

Edited by Green_Dragon

Αναρωτιέμαι φίλε CRISPA γιατί του προτείνεις την C636B321 και όχι Nougat....C432B560;;

Είσαι τόσο ευχαριστημένος από αυτήν; Ξέρω ότι έχεις δοκιμάσει όλες τις Nougat μέχρι τώρα. Δεν έμεινες στην Β560 τελικά;

Περιμένεις κάτι άλλο;

Επειδη βρισκεται ηδη σε αυτο το region και παραλληλα αναμενεται επισημα πια να ερθει ΟΤΑ η Β560.:D

Μετα απο τοσα φλασαρισματα λεω να περιμενω και γω μια φορα να ερθει ΟΤΑ :lol:

OnePlus 12R