Rayden1 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Την ενδειξη "κανενα" δεν την εχει ενεργοποιημενη και κατα συνεπεια δεν μπορω να κλικαρω. Γραφει "απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη πολιτικης κρυπτογραφησης η χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων". ??????? Πως το αλλαζω αυτο Αποστολε;;; Καλησπέρα Νίκο. Άκου τι θα κάνεις. Πήγαινε στις ρυθμίσεις κλείδωματος και επέλεξε κλείδωμα με μοτίβο. Βάλε ένα και στη συνέχεια επέλεξε ένα πίν ασφαλείας. Κλείδωσε το κινητό και βάλε 5 φορές λάθος μοτίβο για να το αναγκάσεις να σου ζητήσει το πίν. Βάλε αυτό που επέλεξες και αν μπεις πάλι στις ρυθμίσεις ασφαλείας θα είναι μεν πάλι λευκή η επιλογή "χωρίς κωδικό κλειδώματος" αλλα πλέον δε θα σου ζητά κωδικό. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Έχω το ΝΧΤ-L29C432B320, κατέβασα την εφαρμογή Firmware Finder και μου έβγαλε σαν ΟΤΑ την Β560. Αφου την κατέβασα, την έκανα Unpack και transfer to dload, έκανα μετά επανεκκίνηση όπως μ είπε και ξεκίνησε να την κάνει install. Στο 5% όμως συνεχώς κολλούσε. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό? Υπάρχει κάτι π πρέπει να προσέξω? Γιατι μου εμφανίζει 4 ίδια ΟΤΑ. Τώρα την ξανακατεβάζω (παρόλο που η ταχύτητα σέρνεται :D ) Και σε μενα το ιδιο εκανε. Δυστυχως θελει ξεκλειδωτο bootloader για να περαστει, προφανως δεν ειναι η επίσημη έκδοση. Εδω εχει την διαδικασία https://forum.xda-developers.com/mate-8/general/how-to-install-nxt-l29c432b560-official-t3540042 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrunkKiddo Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Μάλιστα..!! Δυστυχώς δεν μου δέχεται τα στοιχεία για να γίνει unlock, θα δοκιμάσω με mail.. Έχει ακουστεί για το πότε περίπου να περιμένουμε την official για το συγκεκριμένο μοντέλο? Βλέπεις 3 μήνες τώρα λόγο δουλείας είχα περιορισμένη πρόσβαση στο ιντερνετ και έχω μείνει πολύ πισω Edited January 22, 2017 by Johny-B Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Μάλιστα..!! Δυστυχώς δεν μου δέχεται τα στοιχεία για να γίνει unlock, θα δοκιμάσω με mail.. Έχει ακουστεί για το πότε περίπου να περιμένουμε την official για το συγκεκριμένο μοντέλο? Βλέπεις 3 μήνες τώρα λόγο δουλείας είχα περιορισμένη πρόσβαση στο ιντερνετ και έχω μείνει πολύ πισω Μου έφερε σήμερα, μέσα από την ενημέρωση συστήματος την L29C432B560. κατέβηκε και εγκαταστάθηκε αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα. Έτσι έπαψα να βλέπω το Β521-log:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μου έφερε σήμερα, μέσα από την ενημέρωση συστήματος την L29C432B560. κατέβηκε και εγκαταστάθηκε αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα. Έτσι έπαψα να βλέπω το Β521-log:p Το δικό μου έχει την Β192. Αν βάλω την 320 θα μου έρθει update με την 560? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μου έφερε σήμερα, μέσα από την ενημέρωση συστήματος την L29C432B560. κατέβηκε και εγκαταστάθηκε αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα. Έτσι έπαψα να βλέπω το Β521-log:p Την 521 την ειχες περασει χωρις ξεκλειδωμα bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Την 521 την ειχες περασει χωρις ξεκλειδωμα bootloader? Με ξεκλείδωτο bootloader και εγκατεστημένο TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisG7 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 έκανα και εγώ την αναβάθμιση και έχω ένα πρόβλημα. Μόλις τελείωσε η διαδικασία του update μου ζήτησε να βάλω το PIN της κάρτας SIM και δεν μου το δέχεται με αποτέλεσμα να μην ξεκλειδώνει το κινητό. Το ξεκλειδώνω μόνο με το δαχτυλικό αποτύπωμα. Λέτε να είναι πρόβλημα της SIM ή πρόβλημα του κινητού;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Με ξεκλείδωτο bootloader και εγκατεστημένο TWRP. Δυστυχως προσπαθω να αποφυγω να πειραξω την συσκευη. Οποτε οσοι ειμαστε στην Β320 αναγκαστικα περιμενουμε να βγει καποια αλλη εκδοση πιο επίσημη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrunkKiddo Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Τελικά ξεκλείδωσα το bootloader, έβαλα twrp και πέρασα κάτι αρχεία που κατέβασα, αλλα ήταν η 521-log. Ευχτυχώς μου έφερε μόνο του update την 560. Την πέρασα, κλείδωσα bootloader και όλα μια χαρά :D Βέβαια σαν να παρατηρώ οτι το κινητό κολλάει λίγο παραπάνω απο οτι πριν με την 360 (Όχι κατι το τρομερό, αλλα έτσι μου φαίνεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Τελικά ξεκλείδωσα το bootloader, έβαλα twrp και πέρασα κάτι αρχεία που κατέβασα, αλλα ήταν η 521-log. Ευχτυχώς μου έφερε μόνο του update την 560. Την πέρασα, κλείδωσα bootloader και όλα μια χαρά :D..... Τον bootloader πως τον κλείδωσες;;; Και εγώ θέλω να το κάνω, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. ......Βέβαια σαν να παρατηρώ οτι το κινητό κολλάει λίγο παραπάνω απο οτι πριν με την 360 (Όχι κατι το τρομερό, αλλα έτσι μου φαίνεται) Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Θα έχω το νου μου και θα αναφέρω αν καταλάβω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrunkKiddo Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Με το πρόγραμμα αυτό. Με αυτό ξεκλείδωσα, έκανα ροοτ και κλέιδωσα πάλι μέσω υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Με το πρόγραμμα αυτό. Με αυτό ξεκλείδωσα, έκανα ροοτ και κλέιδωσα πάλι μέσω υπολογιστή. Μηπως ομως σου γραφει relocked και οχι locked; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχως προσπαθω να αποφυγω να πειραξω την συσκευη. Οποτε οσοι ειμαστε στην Β320 αναγκαστικα περιμενουμε να βγει καποια αλλη εκδοση πιο επίσημη :( Παντως στην Πολωνια σε ενα χρηστη πηγε ΟΤΑ απο C432B192 σε C432B560 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Με το πρόγραμμα αυτό. Με αυτό ξεκλείδωσα, έκανα ροοτ και κλέιδωσα πάλι μέσω υπολογιστή. Τι bootloader code βαζεις ? Αυτο που λεει στο video : 2173179217217105 ? Μπορει καποιος να με βοηθησει πως μπορω να παρω εναν κωδικο για bootloader? Edited January 23, 2017 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Λίγη βοήθεια κάποιος.. πήγα ρυθμίσεις-Διαχείριση κινησης δεδομένων- γραναζάκι πάνω δεξια - Συνολικά μηνιαία δεδομένα που ειναι διαθέσιμα Έβαλα μια τιμή και ενώ μπορώ να την αλλάξω, δεν μπορώ να το ορίσω στην αρχική κατάσταση "δεν έχει ρυθμιστεί". Δε θέλω να έχω με το ζόρι όριο εκεί. Καμμιά ιδέα να το επαναφέρω ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλημερα παιδια ! Ειμαθ σπο εχθες κστοχος του. Mate 8 64gb 4gb με απογοητευσε το ποκυ κινεζικο ...ακομα και μια απλη ενεργεια (αντιγραφη-επικολληση) η μπαρα βγαινει στα κινεζικα. Εχω αλλαξει βεβσιως τη γκωσσα στα Ελληνικα και το πληκρολογιο. Αλλα ο περιηγητης ειναι κινεζικος και πρεπει να πληκτρολογησω ,google. ,για να προχωρησω. Το αγορασα απο το public. Επισης περασα ταινιες και κατεβασα το playstore για να κατεβασω τον. Vlc. Η εικονα με τρεμαμενα καρε και χωρις αναλυση. Δεν ειναι υψηλης αναλησης αλλα και μια 720 p που εβαλα δεν εντυπωσιαστηκα απο την εικονα,που επισης δεν ειχε ηχο. Η μπαταρια απο το 92 % το πρωι,στις 06:00 τωρα εχει 50 % 12:00 με συνεχη χρηση με 4G και μικρα διαλειματα. Αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλημερα παιδια ! Ειμαθ σπο εχθες κστοχος του. Mate 8 64gb 4gb με απογοητευσε το ποκυ κινεζικο ...ακομα και μια απλη ενεργεια (αντιγραφη-επικολληση) η μπαρα βγαινει στα κινεζικα. Εχω αλλαξει βεβσιως τη γκωσσα στα Ελληνικα και το πληκρολογιο. Αλλα ο περιηγητης ειναι κινεζικος και πρεπει να πληκτρολογησω ,google. ,για να προχωρησω. Το αγορασα απο το public. Επισης περασα ταινιες και κατεβασα το playstore για να κατεβασω τον. Vlc. Η εικονα με τρεμαμενα καρε και χωρις αναλυση. Δεν ειναι υψηλης αναλησης αλλα και μια 720 p που εβαλα δεν εντυπωσιαστηκα απο την εικονα,που επισης δεν ειχε ηχο. Η μπαταρια απο το 92 % το πρωι,στις 06:00 τωρα εχει 50 % 12:00 με συνεχη χρηση με 4G και μικρα διαλειματα. Αυτα.. Μηπως κανεις καποιο λαθος? Το 64αρι δεν εχει ερθει Ελλαδα. Μου φαινεται αδιανοητο το public να εχει φερει το AL10 μοντελο και να το πουλαει...Μηπως εχεις μπερδευτει? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Λοιπόν θέλεις το κωδικό του bootloader και τα srk tools κατά προτίμηση το 1.9 που τα έχει όλα. Μετά θα αλλάξεις region από κινα σε Ευρώπη και θα έχεις εύκαιρη την rom την ευρωπαϊκή για να φλασαρεις. Και εδώ είμαστε πάλι Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Το 64αρι εχω...αποδειξη απο. Public 16 12 2016 Μπορεις να μου απαντησεις,εαν ξερεις,γιαυτα που εγραψα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) Λίγη βοήθεια κάποιος.. πήγα ρυθμίσεις-Διαχείριση κινησης δεδομένων- γραναζάκι πάνω δεξια - Συνολικά μηνιαία δεδομένα που ειναι διαθέσιμα Έβαλα μια τιμή και ενώ μπορώ να την αλλάξω, δεν μπορώ να το ορίσω στην αρχική κατάσταση "δεν έχει ρυθμιστεί". Δε θέλω να έχω με το ζόρι όριο εκεί. Καμμιά ιδέα να το επαναφέρω ? Ευχαριστώ Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα στο ΜΑΤΕ9. Δεν μπορώ να βρω λύση ανέβασα προς στα 10gb για να μην με ενοχλεί. Το 64αρι εχω...αποδειξη απο. Public 16 12 2016 Μπορεις να μου απαντησεις,εαν ξερεις,γιαυτα που εγραψα ; Το αγόρασες εσύ καινούργιο από το public και είναι κινέζικο 64gb; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μπας και το πείρες μεταχειρισμένο και σου έδειξαν ψεύτικη απόδειξη; δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ωχ από τι είδα την ημερομηνία εγγύησης με το ότι το αγόρασες εχθές λογικά σου έχουν πλαστογραφησει απόδειξη. Αυτό το μοντέλο δεν έχει έρθει στα public. Μακάρι να κάνω λάθος και ας με διαψεύσει κάποιος. Πόσο το αγόρασες και από που; Edited January 24, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Το 64αρι εχω...αποδειξη απο. Public 16 12 2016 Μπορεις να μου απαντησεις,εαν ξερεις,γιαυτα που εγραψα ; Καταρχάς, το Public δεν έχει καν Mate είτε μιλάμε για το 8 είτε για το 9. Οπότε, για ψάξου λίγο (όπως σου είπαν και οι άλλοι). Βασικά, γράψε τι model number σου αναφέρει (στο Σχετικά με το Τηλέφωνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Θελετε. Imei ; Και ας μου απαντησει καποιος για τα κινεζικα και το ξελιγωμα της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) Όχι imei. Γράψε τον κωδικό του μοντέλου και τον αριθμό έκδοσης του τηλεφώνου: είναι NXT-κάτι... Γράψε πρώτα το μοντέλο του τηλεφώνου και μετά τα υπόλοιπα (για να ξέρει κάποιος τι θα σου απαντήσει). Edited January 24, 2017 by SpySif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Κωδικος μοντελου HUAWEI NXT-AL10 Αριθμος εκδοσης NXT-AL10C00B386 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts