Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάφερα μετα απο 1,5 μηνα και ξεκλειδωσα το NXT-DL00 του αλλαξα και Region και χω πλεον την C432B320 με Emui4.1 Εχει δοκιμασει κανεις την Β301; Διαχείριση μπαταρίας κ.τ.λ.;

OnePlus 12R

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατάφερα μετα απο 1,5 μηνα και ξεκλειδωσα το NXT-DL00 του αλλαξα και Region και χω πλεον την C432B320 με Emui4.1 Εχει δοκιμασει κανεις την Β301; Διαχείριση μπαταρίας κ.τ.λ.;

Τι διαφορα ειπαμε εχει το DL00 απο το AL10? Οτι ειναι για carriers στην κινα? Καλα θυμαμαι? Δεν ειναι ιδια η διαδικασια με το ξεκλειδωμα του AL10? Εμενα 4 λεπτα μου ειχε παρει απο την πρωτη μερα που το ειχα στα χερια μου...

Μάριος...

Τι διαφορα ειπαμε εχει το DL00 απο το AL10? Οτι ειναι για carriers στην κινα? Καλα θυμαμαι? Δεν ειναι ιδια η διαδικασια με το ξεκλειδωμα του AL10? Εμενα 4 λεπτα μου ειχε παρει απο την πρωτη μερα που το ειχα στα χερια μου...

Ναι καλά θυμάσαι,απλα είναι κλειδωμένο σε τοπικό παροχο (κοινώς στο WO) ενώ το AL10 ειναι ξεκλειδωτο για παγκόσμια χρήση.Δεν αλλαζει επι της ουσίας κάτι...Dusl sim full active,3-32gb,multilang και την 800αρα μπάντα.

Μέσω Adb δεν δεχόταν την εντολή για ξεκλειδωμα του bootloader ουτε με σφαίρες.Επισης στις επιλογές προγραμματιστών δεν είχε την επιλογή για ΟΕΜ ξεκλειδωμα.

Ώσπου ένα μεσημέρι κατέβασα όλα τα multi tools από τον xda και τα δοκίμασα ένα ένα.

Τώρα από DL00 το έχω L29 και αλλαζω region για να δοκιμασω τις Rom ,απλά το κουλο είναι ότι εάν του περάσω Rom για το AL-10 και το έχω μετατρέψει από DL00 σε AL10 μου το κάνει μονοκαρτο και μάλιστα δεν ανάγνωριζει την sim στην θέση 1.

Edited by CRISPAF77

OnePlus 12R

Από 321 μπορούμε να πάμε 190 που βγήκε ;

Έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να πας από Emui 4.1 σε 4.0. έτσι εύκολα.Χρειαζεται μια διαδικασία.

OnePlus 12R

Έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να πας από Emui 4.1 σε 4.0. έτσι εύκολα.Χρειαζεται μια διαδικασία.

Ναι το ξέρω αυτό δεν ξερω για την 190 τι είναι emui 4 η 4.1Απο ότι καταλαβαίνω μάλλον 4.

Από 321 μπορούμε να πάμε 190 που βγήκε ;

190? Τωρα βγηκε ; Την εχει περασει κανεις να μας πει εντυπωσεις;

Εμεις που εχουμε το NXT-L29C432 μπορουμε να την περασουμε?

Edited by gthebest

ΟΤΑ δεν βγάζει καμμία ενημέρωση πάντως..
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Βασικά B192 είναι .

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι για εμας είναι την περνάς αν θες.

ΟΤΑ δεν βγάζει καμμία ενημέρωση πάντως..

Δεν θα βγει σύντομα.

Εχω το ΝΧΤ-DL00 και επειδη μολις το γυρισα απο EMUI 4.1 NXT-AL10 C00B369 σε EMUI 4.0 NXT-L29C432B180 για να το χαρω λιγο που λεει ο λογος:p εχεις την καλοσυνη να μας πεις πως τα παει η C432B192 απο μπαταρια - ειδοποιησεις κ.τλ.;

OnePlus 12R

Ακόμη είναι νωρίς για συμπέρασμα. Αλλά είμαι συγκινημένος. Ενημέρωση ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου!

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω το ΝΧΤ-DL00 και επειδη μολις το γυρισα απο EMUI 4.1 NXT-AL10 C00B369 σε EMUI 4.0 NXT-L29C432B180 για να το χαρω λιγο που λεει ο λογος:p εχεις την καλοσυνη να μας πεις πως τα παει η C432B192 απο μπαταρια - ειδοποιησεις κ.τλ.;

Λιγο υπομονη. Χθες την περασα αργα την νυχτα και θα την δοκιμάσω κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για την ώρα έχω μία αίσθηση ότι είναι λίγο καλύτερη η διάρκειά της μπαταρίας

Πάντως παρατήρησα ότι κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης

Λιγο υπομονη. Χθες την περασα αργα την νυχτα και θα την δοκιμάσω κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για την ώρα έχω μία αίσθηση ότι είναι λίγο καλύτερη η διάρκειά της μπαταρίας

Πάντως παρατήρησα ότι κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης

Εννοείται,δεν το συζητάμε καν.Έχουν προσθέσει στην διαχείριση μπαταρίας την εναλλακτική για 720p στην οθόνη;

OnePlus 12R

Εχει μπερδεψει λιγο το θεμα. Η κινεζικη ειναι στο 36κατι η 636 ειναι στο 321, αυτη η 432 ειναι στο 192 τωρα...WTF πως θα ξεχωριζει καποιος ποια ειναι η πιο νεα εκδοση?
Μάριος...

Εχει μπερδεψει λιγο το θεμα. Η κινεζικη ειναι στο 36κατι η 636 ειναι στο 321, αυτη η 432 ειναι στο 192 τωρα...WTF πως θα ξεχωριζει καποιος ποια ειναι η πιο νεα εκδοση?

Η 192 έχει ενημέρωση πολιτικής ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου 2016, οπότε είναι και η τελευταία.

Η 192 έχει ενημέρωση πολιτικής ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου 2016, οπότε είναι και η τελευταία.

Ναι το καταλαβα αυτο αλλα αντε να βγαλεις ακρη αν δεν την εχεις περασει ποια ειναι μεταγενεστερη απλα βλεποντας τα νουμερα...

Μάριος...

Ναι το καταλαβα αυτο αλλα αντε να βγαλεις ακρη αν δεν την εχεις περασει ποια ειναι μεταγενεστερη απλα βλεποντας τα νουμερα...

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στο Emui 4.0 η τελευταία είναι η B192 και στο Emui4.1 η B369.Όπως και να χει πάντως η Β369 στον κινέζικο πάροχο δηλαδή C00B369 που έχουν τα NXT-AL10 βγαίνουν πρώτες και πιο ολοκληρωμένες.

OnePlus 12R

Πολύ πίσω και δεν ξέρω γιατί είναι στα l29 και στην 4.1 που είναι ακόμα στο B321 εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Βέβαια από την μία λέω δεν βγάζουν καμια αναβάθμιση αλλά και από την άλλη όλα δουλεύουν ρολόι...

Πολύ πίσω και δεν ξέρω γιατί είναι στα l29 και στην 4.1 που είναι ακόμα στο B321 εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Βέβαια από την μία λέω δεν βγάζουν καμια αναβάθμιση αλλά και από την άλλη όλα δουλεύουν ρολόι...

Την C432B321 που μπορούμε να την βρούμε;

OnePlus 12R

Την C432B321 που μπορούμε να την βρούμε;

Νομίζω πως υπάρχει μόνο στην c636

Είναι εδώ στο πρώτο ποστ ψάξε λίγο κάτω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3391727

Νομίζω πως υπάρχει μόνο στην c636

Είναι εδώ στο πρώτο ποστ ψάξε λίγο κάτω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3391727

Γι αυτό ρώτησα.Δηλαδή οι C636 περνάνε κανονικά στα C432.Οι C185 πάντως δεν είναι συμβατές το τσέκαρα.

OnePlus 12R

Γι αυτό ρώτησα.Δηλαδή οι C636 περνάνε κανονικά στα C432.Οι C185 πάντως δεν είναι συμβατές το τσέκαρα.

Ναι εγώ έτσι την έχω. Βέβαια δεν γράφει μετά C636 αλλά C900B321

Αξιζει να παω απο B197 σε B368; Το εχει κανει κανενας;; Θετικα - αρνητικα;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αξιζει να παω απο B197 σε B368; Το εχει κανει κανενας;; Θετικα - αρνητικα;