araditsas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μπορεί κάποιος που έχει βάλει την C636B321 να μας πει αν στις ρυθμίσεις του βίντεο υπάρχει η ρύθμιση IOS και αν ναι αν έκανε καθαρή εγκατάσταση... Εγω πάντως με την Β321 δεν την έχω... Και δεν θυμάμαι αν την είχα με την Β320 Δεν το εχω δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Δεν το εχω δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση. Πολύ ωραία αντί να προσθέτουν αυτοί αφαιρουν Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Στην Β350 υπάρχει η ρύθμιση ΙΟS? Οχι συνφορουμιτη δεν βλέπω κάτι.... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Οχι συνφορουμιτη δεν βλέπω κάτι.... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Μα καλά έχουν τρελαθεί οι chaiνεζοι στην Huawei... Πήγαν και έβγαλαν το image stabilization από το βίντεο? Ή μήπως το ενσωματωσαν οπότε δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει στις ρυθμίσεις? Θα πρέπει να τσεκάρουμε να δούμε τι παίζει... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 οσοι αγοραζουν απο eu ειναι στην Β170?δεν δεχονται ΟΤΑ καθολου? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Μπορεί να πάρεις μπορεί όχι πέρασε την αναβάθμιση μόνος σου γιατί να περιμένεις; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Μπορεί να πάρεις μπορεί όχι πέρασε την αναβάθμιση μόνος σου γιατί να περιμένεις; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου πωσ γινεται ?με το dload?εχουμε την διαδικασια? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Βάζεις το σωστό apdate.app της rom σου στο φάκελο dload και αφού κλείσεις το κινητό, κρατάς πατημένα τα volume up/down και το on/off μέχρι να σου δείξει το logo της Huawei. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το κινητό. Sent from my Pixel C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 (edited) Βάζεις το σωστό apdate.app της rom σου στο φάκελο dload και αφού κλείσεις το κινητό, κρατάς πατημένα τα volume up/down και το on/off μέχρι να σου δείξει το logo της Huawei. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το κινητό. Sent from my Pixel C using Tapatalk Οκ κατανοητό μπορεί ει να γίνει και με το *#*#2846579#*#* κλπ?αν γίνει το απντειντ χάνεις το σεταρισμα που έχεις ήδη κάνει στην προηγούμενη ρομ?την εγγύηση?δεν θεωρείται ρουτ έτσι? Edited June 21, 2016 by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Όχι δεν χάνεις τίποτα. Sent from my VIE-AL10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Φίλες και φίλοι καλημέρα. Μετά από 1 βδομάδα χρήσης του τηλεφώνου (πάντα με την εργοστασιακή Β170) εχω να παρατηρησω τα εξης : 1. Η διαρκεια της μπαταριας περιπου φτανει τις 2 μερες βια 2,5 με φυσιολογική χρηση (7 ωρες οθονη). Σε γενικες γραμμες ικανοποιητικη διαρκεια αλλα συγκριτικά με το Mate 7 περιμενα καλυτερα αποτελεσματα. 2. Η αυτοματη φωτεινοτητα δεν λειτουργει σωστα. Πολλες φορες σκοτεινιαζει την οθονη υπερβολικα ενω θα πρεπε να ειναι ενα κλικ παραπανω. 3. Ενω εχω ξετσεκάρει καποιες επιλογες σε ενεργοβορες εφαρμογες να μην τρεχουν στο παρασκηνιο, μετα απο καποιες ωρες σε sleep mode (δηλ την νυχτα) ξανανοιγουν απο μονες τους. Εχω Facebook & Messenger και ξερω οτι ειναι εφαρμογες "σουρωτηρι" για την μπαταρια, αλλα περισσοτερη ζημια μου την κανει ο Chrome. Νομιζω τετοια θεματα δεν τα ειχα με το Mate 7. Και για να μην λεω μονο αρνητικα : 1. Τρομερη ποιοτητα ηχειου 2. Τελειο σημα παντου 3. Φωτογραφικη εκπληκτικη 4. Lag, κολληματα κτλ απλα ουτε ενα στο εκατομμύριο 5. Πολυ καλη φωτεινοτητα οθονης. Ειπα να το καθυστερισω λιγο και να μην κανω κατευθειαν αναβαθμιση. Εσεις που εχετε κανει, τα θεματακια που γραφω πιο πανω, εχουν διορθωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλοριζικο το θηρίο καταρχήν όσον αφορά την μπαταρία 7 + βγάζω και εγώ τις θεωρώ υπεραρκετες με την χρήση που κάνω τις ίδιες έβγαζα και με το 7 με την ίδια χρήση τυχαίο ρίξιμο της φωτεινότητας έχω και εγώ αν και υποψιαζομαι ότι είναι επειδή ανεβάζει θερμοκρασία ή CPU όσο για τις ενεργοβορες εφαρμογές δεν τις κλείνω ποτέ με αυτή τη μπαταρία δεν χρειάζεται να κλεινεις τίποτα , σου εύχομαι να το χαρείς το τηλέφωνο σου είναι από τα καλύτερα της αγοράς sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Βλέπω ότι βγήκε και Β352 για το Κινέζικο (που έχω). Τώρα φοράω τη Β350. Έχει βάλει κάποιος την 352 να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Οχι δεν το είχα δει θα τη βάλω εγώ αργότερα το μεσημέρι sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Από προχθές κάτοχος και ενός S7 edge DUOS.... Παιδιά η σπιρταδα-ταχυτητα του Mate αξεπέραστη...σε όλα τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια εκτός της κάμερας που στο s7 edge είναι καλύτερη, ο ήχος του ακουστικού και ίσως το σήμα 4g και αυτό γιατί με όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα στο γραφείο μου με wind στο αυτόματο 2g-3g-4g όταν με έπαιρναν έβγαζε εκτός δικτύου και αναγκαζομουν να βαζω μονο 2g-3g ενώ με το S7 edge δεν έχω πλέον πρόβλημα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα,ρε παιδιά στη φωτογραφία έχει βελτιωθεί καθόλου?θέλω να το πάρω αλλά με χαλάει με την φωτογραφία έχω lg v10 τώρα sorry για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα,ρε παιδιά στη φωτογραφία έχει βελτιωθεί καθόλου?θέλω να το πάρω αλλά με χαλάει με την φωτογραφία έχω lg v10 τώρα sorry για το off topic. Είχα και εγώ LG V10- G4 ...έχω την εντύπωση ότι η κάμερα του V10 ήταν καλύτερη και από του S7 edge...θα σου πρότεινα να περιμένεις το επόμενο LG V?? ή το Note 7 γιατί η αλήθεια είναι ότι έχεις την πληρέστερη συσκευή στην αγορά αλλά με μέτρια μπαταρία.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Από προχθές κάτοχος και ενός S7 edge DUOS.... Παιδιά η σπιρταδα-ταχυτητα του Mate αξεπέραστη...σε όλα τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια εκτός της κάμερας που στο s7 edge είναι καλύτερη, ο ήχος του ακουστικού και ίσως το σήμα 4g και αυτό γιατί με όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα στο γραφείο μου με wind στο αυτόματο 2g-3g-4g όταν με έπαιρναν έβγαζε εκτός δικτύου και αναγκαζομουν να βαζω μονο 2g-3g ενώ με το S7 edge δεν έχω πλέον πρόβλημα Ειδικά για το σήμα μου φαίνεται περίεργο επειδή ή huawei φημίζεται ότι έχει πολύ καλό sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Είμαι συγκινημένος....σήμερα ήρθε η αναβάθμιση από 170 σε 180... ;) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 ξερεις κανεις αν το ματε 8 διαβαζει την 200γβ(KARTA μνημης) της SANDISK? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Είμαι συγκινημένος....σήμερα ήρθε η αναβάθμιση από 170 σε 180... ;) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/7eef56dc49621455b8e2c79b9eadf126.jpg Με 352 εδώ και λίγες ώρες δεν έχω βρει διάφορες από την 350 ούτε και κάποιο πρόβλημα ξερεις κανεις αν το ματε 8 διαβαζει την 200γβ(KARTA μνημης) της SANDISK? Ναι φίλε κανονικά μέχρι 256mb διαβάζει sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Είμαι συγκινημένος....σήμερα ήρθε η αναβάθμιση από 170 σε 180... ;) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εγκατέστησα και γω. Ελπιζω να ειναι για καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Ή 180 ήταν πολύ καλή έλυνε τα προβληματακια της 170 πάντως στην 352 που είμαι τώρα ή αυτονομία εκτοξεύτηκε είμαι με 5 ώρες οθόνη και 51% μπαταρία sent from my mate 8 Edited June 25, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Ή 180 ήταν πολύ καλή έλυνε τα προβληματακια της 170 πάντως στην 352 που είμαι τώρα ή αυτονομία εκτοξεύτηκε είμαι με 5 ώρες οθόνη και 51% μπαταρία sent from my mate 8 Λες να την περάσω και 'γω? Αξιζει τον κοπο? Εμενα ομως που ειναι το NXT-L29C432 η πιο τελευταια που υπαρχει ειναι η B320 Edited June 25, 2016 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 H B320 τι λεει απο μπαταρία? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts