geovass Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Α οκ, δεν ήξερα ότι είχες Ευρωπαϊκή συσκευή. China model AL10 for ever τότε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ε, ας μας πει ο araditsas ή οποίο άλλο μέλος έχει Ευρωπαϊκή συσκευή. @araditsas, άντε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3317588 και βάλε την τελευταία Ευρωπαϊκη μιας και δεν σου ήρθε ακόμα ΟΤΑ. Δυστυχώς τα αγγλικά μου είναι ανύπαρκτα και δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιο οδηγό. Αν είναι κάτι εύκολο και αν αξίζει και αν μπορεί κάποιος ας μου πει. Ήμουν 3 χρόνια με το Νοτε3 ρουταρισματα ρομ κτλ πήγαινα τυφλοσουρτι τώρα λέω να μην ρουταρω για λίγο και βλέπουμε. Μου έχει λείψει το novago και του ΟΤΕ που έχω να βλέπω live και δεν δουλεύουν σε ρουτ. Το κινητό είναι απίστευτο έχει δεν θα πω χειρότερη θα πω διαφορετική οθόνη από το νοτελι αλλά είναι κάτι που μόνο αν τα βάλεις δίπλα δίπλα το καταλαβαίνεις είναι απίστευτο. Δεν νομίζω να μετανιωσω που πείρα το 3αρι. Το Εύχομαι δλδ χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Με τι πατεντα δηλαδη; Μπορεις να το αναλυσεις; Κι εγω Ευρωπαικο εχω γι αυτο ενδιαφερομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Α οκ, δεν ήξερα ότι είχες Ευρωπαϊκή συσκευή. China model AL10 for ever τότε! Οχι AL10 εχω απλα με ευρωπαικη ρομ... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Με "κρύωσε" κάπως το παρακάτω review: http://www.androidauthority.com/huawei-mate-8-review-669000/ και θεωρώ είναι αξιόπιστο site. Κάμερα και software λέει πάσχουν. Η κάμερα πιστεύω είναι βασικό χαρακτηριστικό, και πρέπει να είναι τέλεια σε ένα flagship κινητό. Τι λέτε όσοι το έχετε επί αυτού; Είναι good enough ή όχι; Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Με "κρύωσε" κάπως το παρακάτω review: http://www.androidauthority.com/huawei-mate-8-review-669000/ και θεωρώ είναι αξιόπιστο site. Κάμερα και software λέει πάσχουν. Η κάμερα πιστεύω είναι βασικό χαρακτηριστικό, και πρέπει να είναι τέλεια σε ένα flagship κινητό. Τι λέτε όσοι το έχετε επί αυτού; Είναι good enough ή όχι; Το software δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειται αρνητικο. Εμενα προσωπικα μου αρεσε. Η καμερα τωρα ειναι σιγουρα αναβαθμιση απο το Ζ3 μου αλλα ισως υπολειπεται απο g4/s6/s7. Προσωπικα με καλυπτει μια χαρα Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Δυστυχώς τα αγγλικά μου είναι ανύπαρκτα και δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιο οδηγό. Αν είναι κάτι εύκολο και αν αξίζει και αν μπορεί κάποιος ας μου πει. Ήμουν 3 χρόνια με το Νοτε3 ρουταρισματα ρομ κτλ πήγαινα τυφλοσουρτι τώρα λέω να μην ρουταρω για λίγο και βλέπουμε. Μου έχει λείψει το novago και του ΟΤΕ που έχω να βλέπω live και δεν δουλεύουν σε ρουτ. Το κινητό είναι απίστευτο έχει δεν θα πω χειρότερη θα πω διαφορετική οθόνη από το νοτελι αλλά είναι κάτι που μόνο αν τα βάλεις δίπλα δίπλα το καταλαβαίνεις είναι απίστευτο. Δεν νομίζω να μετανιωσω που πείρα το 3αρι. Το Εύχομαι δλδ χαχαχα Κατέβασε απο εδώ το update - https://mega.nz/#!hlF2GJCA!6uLDgzruOmzMkMxeGv6DSjMPJDs1odVh6V6QdUN99qw Κάνε unzip και φτιάξε ενα φάκελο dload και πέτα μέσα το update.app (μόνο αυτό) απο το zip. Κλείσε τη συσκευή και κράτα πατημένα vol Up/Down και power μέχρι να μπεί στη recovery mode... μετά θα κάνει αναθάθμηση. Δεν το έχω κάνει ποτέ με αυτό το αρχείο οπότε προσοχή! Προχωράς με δική σου ευθύνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Κατέβασε απο εδώ το update - https://mega.nz/#!hlF2GJCA!6uLDgzruOmzMkMxeGv6DSjMPJDs1odVh6V6QdUN99qw Κάνε unzip και φτιάξε ενα φάκελο dload και πέτα μέσα το update.app (μόνο αυτό) απο το zip. Κλείσε τη συσκευή και κράτα πατημένα vol Up/Down και power μέχρι να μπεί στη recovery mode... μετά θα κάνει αναθάθμηση. Δεν το έχω κάνει ποτέ με αυτό το αρχείο οπότε προσοχή! Προχωράς με δική σου ευθύνη! Το αρχείο που αναφέρεις είναι η 160 έκδοση για Ευρωπαική συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 NXT-L29C185 model και είναι η B162 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) NXT-L29C185 model και είναι η B162 Μια ερώτηση. Αφού ειναι επισημες εκδοσεις γιατι δεν υπαρχουν στο επισημο σαιτ της εταιρειας? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- NXT-L29C185 model και είναι η B162 Εγώ έχω τη dual sim συσκευή την έκδοση NXT-L29 Ευρωπαικό μοντέλο. Ποια ακριβώς είναι η τελευταία έκδοση? Αυτή η 162 που λες θα κάνει για μένα? Έχω τώρα την NXT-L29C432B152 Edited March 8, 2016 by damierom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Μια ερώτηση. Αφού ειναι επισημες εκδοσεις γιατι δεν υπαρχουν στο επισημο σαιτ της εταιρειας? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω οτι στο site δεν έχει καμία επίσημη ROM; Εγώ έχω τη dual sim συσκευή την έκδοση NXT-L29 Ευρωπαικό μοντέλο. Ποια ακριβώς είναι η τελευταία έκδοση? Αυτή η 162 που λες θα κάνει για μένα? Έχω τώρα την NXT-L29C432B152 Λογικά ναί... αλλά και πάλι προχωράς με δική σου ευθύνη. @icy20 - εσύ μπορείς να βοηθήσεις τα παίδια μίας και φλάσαρες Ευρωπαική ΡΟΜ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εβαλα το ACR για ηχογραφηση κλησης και μου βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζει την υπηρεσια. Η μονη πηγη ηχου που γραφει ειναι το MIC που γραφει τη φωνη μου κι οχι τον συνομιλητη. Καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Λογικά ναί... αλλά και πάλι προχωράς με δική σου ευθύνη. @icy20 - εσύ μπορείς να βοηθήσεις τα παίδια μίας και φλάσαρες Ευρωπαική ΡΟΜ ? Εγώ το είχα δοκιμασει πριν καμια 3-4 μερες αλλα δεν προχωράει η Β162 σε εγκαταστση βγαζει μνμ σφαλματος. Εχω το L29C432 Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παιδια μην συγκρινετε. Εγω ειμαι ξεκλειδωτος κ μπορω να περασω οτι ρομ θελω απο twrp. Γιαυτο δ3ν ειχα προβληματα με φλασαρισμα. Οι κλειδωμενοι μονο για το μοντελο τους την αντιστοιχη εκδοση απο το erecovery νομιζω μπορουν Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Οχι AL10 εχω απλα με ευρωπαικη ρομ...μηπως μπορεις να μου πεις πως και ποια ρομ περασες γιατι εχω και εγω ενα AL10??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) Λοιπον ξεκιναμε... Το πρωτο μερος το ξεκλειδωμα: http://forum.xda-developers.com/mate-8/general/guide-unlock-bootloader-root-install-t3301371 <- Εδω... απλα προτιμηστε το recovery απο το 3ο thread... Μετα παμε στο φλασαρισμα μεσω fastboot της international rom: http://forum.xda-developers.com/mate-8/general/guide-unlock-bootloader-root-install-t3301371 <- Εδω κατεβαζουμε την rom ολοκληρη και βαζουμε τα αρχεια μεσα στο φακελο που εχουμε στημενο το adb Στο πρωτο thread εχει ενα TWRP αλλα εγω προτεινω αυτο: http://forum.xda-developers.com/mate-8/development/recovery-twrp-rayglobe-mate-8-t3304687 Εφοσον εχουμε τα αρχεια απο το 2ο thread κανουμε το εξης: Μπουταρουμε στο TWRP που εχουμε βαλει απο το 3ο thread. -wipe / factory reset -κλεινουμε τη συσκευη και μπαινουμε στο fastboot (περιγραφεται μεσα σε αυτα τα thread πως) -φλασαρουμε την 133 απο το 2ο thread ολα τα partitions. -φλασαρουμε μεσω fastboot παλι το TWRP -εκκινουμε το κινητο -ενεργοποιουμε τα developer options και απο εκει το usb debugging -γραφουμε μεσα στην sd τις ενημερωμενες roms που χρειαζομαστε (εγω εβαλα την 152 και την 162) κατεβαζουμε το insecure boot απο εδω : https://drive.google.com/file/d/0B5I_q70mNuR4MzNVNWpmMTBSNTA/view?usp=sharing και το βαζουμε και αυτο στην sd. Τελος βαζουμε το supersu το τελευταιο στην sd. -μπαινουμε στo TWRP -flash την 152 , flash την 162 , flash το supersu , flash το insecure boot -clear cache Και τελος επανεκκινηση. Εχουμε λοιπον την 162 rootαρισμενη και οτι flash χρειαζεται απο εδω και περα το κανουμε απο το twrp οπως και τα wipes... Edited March 8, 2016 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παιδιά πέρα από το mediamarkt έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο ευρωπαϊκό site ή μη για αγορά;ας πούμε το έχω βρει και στο eglobalcentral.eu(υπάρχει και com),αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ή ευρωπαϊκή έκδοση ή η κινεζική. Και από θέμα εγγύησης το θα παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Θα φτιαξω μετα ενα guide ok?αν μπορεσεις θα ημουν υποχρεωμενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εγραψα το guide 2 ποστς πιο πανω για οσους κοιτανε μονο τα τελευταια ποστς... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εγώ το είχα δοκιμασει πριν καμια 3-4 μερες αλλα δεν προχωράει η Β162 σε εγκαταστση βγαζει μνμ σφαλματος. Εχω το L29C432 Έχεις δίκιο. Δεν περνάει ούτε την 160 ούτε την 162.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εγώ πάλι ρε παιδιά έχω την NXT-L29C636Β103 το τηλέφωνο ήρθε σφραγισμένο Από το εργοστάσιο Εγώ το άνοιξα και Από ρομ είναι ακόμα στην B103....Κανένα OTA για την ώρα.....τι παίζει για το δικό μου δεν έχουν βγάλει? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Υπομονή θα έρθει σε όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εγώ πάλι ρε παιδιά έχω την NXT-L29C636Β103 το τηλέφωνο ήρθε σφραγισμένο Από το εργοστάσιο Εγώ το άνοιξα και Από ρομ είναι ακόμα στην B103....Κανένα OTA για την ώρα.....τι παίζει για το δικό μου δεν έχουν βγάλει? Νομίζω ότι και εγω είχα αυτην όταν πηρα το κινητό και μετα απο λιγες μερες μου ήρθε η 152 που βελτίωσε παρα πολυ την αυτονομια. Στην αρχη εχανε περιπου 1% καθε μια ωρα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Τι μπορώ να κάνω για να μην μου βγάζει διαρκώς αυτό το μνμ; το Facebook το εχω κάνει να μην τρέχει αλλά το messenger το χρειάζομαι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160308/fd47bbd7929237cff55b00eaaa6f5532.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Πάτα "να μη λαμβάνω ειδοποίηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts