Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ περιμένω να δω αν η κάμερα είναι καλύτερη από το note 4 μου.......

Δυσκολο. Δεν την εχω ικανη για τοσο καλο software στην καμερα την hua, ειδικα με αυτα που εχω διαβασει στα reviews... Γιατι σαν προδιαγραφες ειναι μια χαρα η καμερα που εχει...

ΥΓ Αν καποιος το εχει απο Αθήνα θα με ενδιεφερε να κανονισουμε να του ριξω μια ματια του χρυσου... Αν παιζει στειλτε ΠΜ

Edited by icy20
Μάριος...

Δυσκολο. Δεν την εχω ικανη για τοσο καλο software στην καμερα την hua, ειδικα με αυτα που εχω διαβασει στα reviews... Γιατι σαν προδιαγραφες ειναι μια χαρα η καμερα που εχει...

ΥΓ Αν καποιος το εχει απο Αθήνα θα με ενδιεφερε να κανονισουμε να του ριξω μια ματια του χρυσου... Αν παιζει στειλτε ΠΜ

Πάντως τα manual settings δε στερούνται κάτι. Τι εννοείς; :happy:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως τα manual settings δε στερούνται κάτι. Τι εννοείς; :happy:

Στα reviews λεγανε με τα πρωτα firmwares οτι εχανε φουλ λεπτομέρειες στο αυτόματο

Μάριος...

2 φωτογραφίες με auto... μια βραδινή και μια πρωινή χωρίς autofocus... τα συμπεράσματα δικά σας!

http://s26.postimg.org/h0aysl8lh/IMG_20160119_121749.jpg

http://s26.postimg.org/ncq42fbnp/IMG_20160119_182538.jpg

Δλδ η κάμερα για να καταλάβω είναι χειρότερη από note3?

Του νοτε3 δεν την θεωρώ και πολύ καλή αν είναι να μην σκέφτομαι την μετάβαση στο 8

Δλδ η κάμερα για να καταλάβω είναι χειρότερη από note3?

Του νοτε3 δεν την θεωρώ και πολύ καλή αν είναι να μην σκέφτομαι την μετάβαση στο 8

Καλα μην παιρνεις τοις μετρητοις αυτα που λεω εγω. Δεν το εχω το κινητο. Τι διαβαζα απο τα reviews εγω αναπαρηγαγα... Τα παιδια που το εχουν θα πουν...

Μάριος...

2 φωτογραφίες με auto... μια βραδινή και μια πρωινή χωρίς autofocus... τα συμπεράσματα δικά σας!

Ναι....αν θες πες μας όλα συσκευή είχες πριν και όσο πιο αντικειμενικά μπορείς πως σου φαινεται εσένα συγκριτικά....μιας και δεν είμαστε όλοι φωτογράφοι.....

Δυστυχώς εμένα μου ακύρωσαν την παραγγελία από amazon.de με την δικαιολογία Ότι δεν παραδίδουν Ελλάδα...όποτε τώρα σε αναμονή να επιστρέψουν τα χρήματα στην κάρτα μου πάλι....(μήπως ξέρει κανείς πόσες μέρες θα πάρει?)...και όχι τίποτα άλλο αλλά είναι στο δρόμο tempered glass, θήκες κτλ.....ξενέρωσα άσχημα.....

Έκανα μια δοκιμή και το παράγγειλα από amazon.UK στα 664 ευρω (επιβεβαίωσα ότι παραδίδει Ελλάδα) και την πήρε κανονικά την αγορά....μου ήρθε και confirmation email Από amazon....τι γίνεται....λέτε να την πήρε κανονικά την αγορά?

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ναι....αν θες πες μας όλα συσκευή είχες πριν και όσο πιο αντικειμενικά μπορείς πως σου φαινεται εσένα συγκριτικά....μιας και δεν είμαστε όλοι φωτογράφοι.....

Δυστυχώς εμένα μου ακύρωσαν την παραγγελία από amazon.de με την δικαιολογία Ότι δεν παραδίδουν Ελλάδα...όποτε τώρα σε αναμονή να επιστρέψουν τα χρήματα στην κάρτα μου πάλι....(μήπως ξέρει κανείς πόσες μέρες θα πάρει?)...και όχι τίποτα άλλο αλλά είναι στο δρόμο tempered glass, θήκες κτλ.....ξενέρωσα άσχημα.....

Έκανα μια δοκιμή και το παράγγειλα από amazon.UK στα 664 ευρω (επιβεβαίωσα ότι παραδίδει Ελλάδα) και την πήρε κανονικά την αγορά....μου ήρθε και confirmation email Από amazon....τι γίνεται....λέτε να την πήρε κανονικά την αγορά?

Είχα/έχω το N6P - το γράφω πιο πάνω.

Δεν έχω άποψη ακόμα μιας και το κινητό το έχω λιγότερο απο 48 ώρες. Απλά σας έβαλα τις φωτος για να δείτε!

Είχα/έχω το N6P - το γράφω πιο πάνω.

Δεν έχω άποψη ακόμα μιας και το κινητό το έχω λιγότερο απο 48 ώρες. Απλά σας έβαλα τις φωτος για να δείτε!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτη τη φορά και να παραλάβω κανονικά σε καμία 15αρια μέρες και μετά θα κάνω εγώ τις συγκρίσεις με το LG G4 που από πολλούς θεωρείτε ότι έχει την καλύτερη κάμερα Από όλα τα τηλέφωνα Που κυκλοφορούν....εγώ είμαι ένας από αυτούς μιας και πριν είχα το NOTE 4.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Κοιταγα ενα βιντεο που συγκρινει με την καμερα του νοτε 5 που κατα πολλούς είναι η καλύτερη. Τη βγάζει χειρότερη βέβαια, οχι πολυ ομως που για εμένα αυτο ακούγεται πολυ θετικά. Οποιος θελει ας το δει εδω:

Πολυ καλα για ενεργοποιημενες 2 sim... Ενα αλλο που νομιζω οτι θα με κανει να περιμενω, ειναι οτι ολα αυτα απο αμαζον κτλ εχουν 1 χρονο εγγυηση σιγουρα καθως ερχονται απο Ασια... Το vmall που δινει 2 χρονια εχει μονο το 3αρι προς το παρον. Δεν ξερουν λεει ποτε θα φερουν το 4αρι.
Μάριος...

Μπαταρία θηρίο...

Να σε ρωτησω...μιας και δουλευεις 2 σιμ...

1)Στις ρυθμησεις των σιμ μπορεις να αντιστοιχησεις 1 επαφη με μια από τις 2 σιμ ώστε όταν καλεις αυτην την επαφη να την παιρνει ΠΑΝΤΑ με αυτή την σιμ παρολο που μπορει σαν γενικη επιλογή να εχεις την άλλη σιμ για κλησεις (assotiation sim contacts)???

2)Μπορεις να αλλαξεις τα χρωματα των σιμ όπως αυτά εμφανιζονται???αν εμφανιζονται με καποιο χρωμα μεσα στα μενου κλησεων η' στην επιλογή με ποια σιμ θα καλεσεις κτλ!!!

3)Όταν σε καλουν και βγαινει η φωτο του καλουντα αυτή είναι σε μικρο μέγεθος σε σχεση με την οθονη η' fullscreen....υπαρχει επιλογή????

4)Αν από τα widget βαλεις το ''αμεση κληση'' μια επαφη αυτην την καλει με την σιμ που εχεις προκαθωρισει για αυτην την επαφη (συμφωνα με την ερωτηση (1) αν τελικα αυτό γινεται) η την καλει με την γενικη προεπιλογή σιμ που εχεις ορισει για τις κλησεις?

Να σε ρωτησω...μιας και δουλευεις 2 σιμ...

1)Στις ρυθμησεις των σιμ μπορεις να αντιστοιχησεις 1 επαφη με μια από τις 2 σιμ ώστε όταν καλεις αυτην την επαφη να την παιρνει ΠΑΝΤΑ με αυτή την σιμ παρολο που μπορει σαν γενικη επιλογή να εχεις την άλλη σιμ για κλησεις (assotiation sim contacts)???

2)Μπορεις να αλλαξεις τα χρωματα των σιμ όπως αυτά εμφανιζονται???αν εμφανιζονται με καποιο χρωμα μεσα στα μενου κλησεων η' στην επιλογή με ποια σιμ θα καλεσεις κτλ!!!

3)Όταν σε καλουν και βγαινει η φωτο του καλουντα αυτή είναι σε μικρο μέγεθος σε σχεση με την οθονη η' fullscreen....υπαρχει επιλογή????

4)Αν από τα widget βαλεις το ''αμεση κληση'' μια επαφη αυτην την καλει με την σιμ που εχεις προκαθωρισει για αυτην την επαφη (συμφωνα με την ερωτηση (1) αν τελικα αυτό γινεται) η την καλει με την γενικη προεπιλογή σιμ που εχεις ορισει για τις κλησεις?

1) Οχι, δεν έχει association sim contacts. Μπορείς να διαλέξεις μεταξύ Smart Calling (σε ρωτάει με πια SIM να καλέσει) ή του επιλέγεις εσυ default.

2) Δεν έχει χρώματα οχι. Σου γράφει μόνο από ποια SIM δεχτηκες / έκανες τηλέφωνο.

3) Full Screen

4) Με την default SIM.

Tragic.......οι παραπάνω ήταν οι λόγοι που έδωσα το NOTE 4 dual sim και πήρα το LG G4 dual sim το οποίο θα εξακολούθηση να έχει το καλύτερο dual sim μενού ever......κρίμα....

Στο κινεζικο VMall υπάρχει η επιλογή Full Netcom!

υπάρχει περίπτωση αυτές οι συσκευές να λειτουργούν κανονικά στην Ελλάδα;

Κάποιος που να γνωρίζει ας βοηθήσει την κατάσταση!

Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro ....

Αυτή η έκδοση (NXT-AL10) παίζει κανονικά στην Ευρώπη/Ελλάδα.

Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα τα ασιατικα αν παθουν κατι πρεπει να σταλουν εκει για σερβις. Σιγα μην η αρβατο δεχεται για σερβις αυτα τα κινητα... Γιαυτο κωλωνω. Εσεις που το εχετε παρει δεν σας πειραζει αυτο ε?

ΥΓ To spemall το εχει κανεις υποψιν? Τι ρολο βαραει?

Edited by icy20
Μάριος...

Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα τα ασιατικα αν παθουν κατι πρεπει να σταλουν εκει για σερβις. Σιγα μην η αρβατο δεχεται για σερβις αυτα τα κινητα... Γιαυτο κωλωνω. Εσεις που το εχετε παρει δεν σας πειραζει αυτο ε?

ΥΓ To spemall το εχει κανεις υποψιν? Τι ρολο βαραει?

Τότε περιμένεις την "μικρή" έκδοση των 3GB που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τέλος Φεβρουαρίου.

Τότε περιμένεις την "μικρή" έκδοση των 3GB που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τέλος Φεβρουαρίου.

3 gb RAM εχω εδω και 2 χρονια. Οχι αλλο καρβουνο... Αν παω στο mate8 θα παω μονο 4. Απλα μονη ελπιδα μου ειναι vmall.eu μηπως μεχρι τελος Φλεβαρη φερει το 4αρι... Επειδη το κινητο θα το κρατησω κανενα χρονο, μετα μεταπωληση αν δεν εχει εγγυηση θα χασει πολυ...Γιαυτο δεν το παιρνω απο Κινα

ΥΓ Δοκιμασα vmall.eu να κανω λογαριασμο αλλα θελει να βαλεις διευθυνση στην χωρα που διαλεξες? Δεν ειναι λιγο ακυρο αυτο? Δηλαδη μονο εντος των χωρων αυτων στελνει? Εχει παρει κανεις?

ΥΓ2 Ειμαι στο τσακ να το παρω απο spemall που αν πληρωσεις ενα μικρο ποσο εχεις διετη εγγυηση απλα πρεπει να το στειλεις Ισπανια... Το εχουν και στο mocha gold :)

Edited by icy20
Μάριος...

Κι εγώ περιμένω αυτή τη σύγκριση με ανυπομονησία! ....πολύ περισσότερο που είχες και το Note 4

Πώς και κανένας δεν αναφέρεται στο χρώμα Mocha Brown; Κατ' εμέ είναι όχι μόνο ωραίο, αλλά και διαφορετικό από ό,τι κυκλοφορεί. Εγώ θα πήγαινα για αυτό σε 128/4.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!