Jump to content

Συναντήσεις μελών myphone.gr Ιωαννίνων (Επίσημο Θέμα)

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α να έρθω δηλαδή. Χαχαχαχαχαχ

Εννοείται να έρθεις!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα είμαστε στο ίδιο τραπέζι που είμασταν και στις προηγούμενες συναντήσεις! Με τέτοιο καιρό δεν νομίζω να ήθελε κανένας να κάτσουμε έξω...... :ninja: :ninja:

Καλό καιρό θα έχει. Δεν νομίζω να είναι χάλια.

Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί έσπασα το πόδι μου... :sorry: :cry: :sorry: :cry: :sorry: :cry: :sorry: :cry:

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί έσπασα το πόδι μου... :sorry: :cry: :sorry: :cry: :sorry: :cry: :sorry: :cry:

Ωχ, περαστικά..!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ερχοοοομαιιιιι

Εγώ στο μώλο είμαι αλλά έκατσα σε άλλο μαγαζί γιατί είμαι με παρέα.αχαχαχαχαχαχα! Βαλτε με στην κλήρωση και αν κερδίσω θα περάσω να σας δω :p
:luck:

Καλή ανάρρωση! :)

Ωχ, περαστικά..!

Περαστικά! Εγω πάντως μόλις εκατσα και παρήγγειλα καφεδάκι...

ευχαριστώ! Να περάσετε super!! Την επόμενη φορά θα είμαι και εγώ! It's a promise!!

Και ανεβάστε καμία φωτό, έτσι να ζηλέψω λίγο...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Τελικά πέτυχα διανα! Ευχαριστώ παίδες για το δωράκι! Πάντα τέτοιες αναπαντεχες κληρώσεις!

• 10 months later...
Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία συνάντηση. Φέτος θα έχουμε καμιά πασχαλινή συνάντηση;;

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία συνάντηση. Φέτος θα έχουμε καμιά πασχαλινή συνάντηση;;

Αφού δεν τραβάει το πράμα, τι περιμένεις;

τρείς και ο κούκος θα είμαστε πάλι..

Εγώ Μ. Πέμπτη - Μ. Παρασκευή θα ανέβω Γιάννενα για λίγες μέρες. Θα χαρώ να σας γνωρίσω αν κανονίσετε κάποια συνάντηση.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3