Jump to content

Πρόβλημα με τα SMS την Πρωτοχρονιά;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθε φορα που εχουμε πρωτοχρονια, Χριστουγεννα, Πασχα κτλ εχω προβλημα. Ενω μπορω να καλεσω ΔΕΝ μπορω να στειλω μηνυμα :mad: ... Συμβαινει και σε αλλους? Εχω ΤΙΜ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (31 Δεκ. 2004 , 17:21)

Καθε φορα που εχουμε πρωτοχρονια, Χριστουγεννα, Πασχα κτλ εχω προβλημα. Ενω μπορω να καλεσω ΔΕΝ μπορω να στειλω μηνυμα :mad: ... Συμβαινει και σε αλλους? Εχω ΤΙΜ.

Ακομα δεν συνεβει και ανοιξες και θεμα ? :worry:

Υπομονη λιγες ωρες ,

Καλη Χρονια :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (31 Δεκ. 2004 , 18:07)

Ακομα δεν συνεβει και ανοιξες και θεμα ? :worry:

Υπομονη λιγες ωρες ,

Καλη Χρονια :)

Θα συμβει ομως... Και τα Χριστουγεννα εγινε και πριν 366 ημερες :whistle: :p .

Τελος παντων... Μακαρι να μην γινει...

Καλη χρονια :) :D

Λογικό είναι φίλε μου. Τα δίκτυα δεν έχουν συνδυαστεί να υποστηρίζουν όλους τους συνδρομητές ταυτόχρονα,είναι ασύμφορο και θα χρησιμοποιείται δύο φορές τον χρόνο,άντε τρείς!!!! Τέλος πάντων,σήμερα δεν πιστεύω τουλάχιστον στις Ολυμπιακές πόλεις να κολλήσουν τα δίκτυα γιατί εκεί έχουν σχεδιαστεί τα δίκτυα να αντέχουν μεγάλο traffic. H TIM στην Αθήνα έχει περάσει οπτική ίνα σε όλη την πρωτεύουσα. Εγώ ΤΙΜ έχω αλλά δεν έχει τύχει να κολλήσει το κινητό μου την πρωτοχρονιά παρά το 2001 :lol: :wacko: αλλά υπάρχει μια διαφορά,μένω Καρδίτσα και λογικό είναι να μην υπάρχει τόσο traffic όσο στην Αθήνα :alien: Πάντως έχω την περιέργεια αν κολλήσει σήμερα!!! Μακάρι όχι γιατί έχω να στείλω γύρω στα 120 sms :p :) :D και κανά δυο τηλεφωνάκια!!!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mixtri (31 Δεκ. 2004 , 21:55)

Λογικό είναι φίλε μου. Τα δίκτυα δεν έχουν συνδυαστεί να υποστηρίζουν όλους τους συνδρομητές ταυτόχρονα,είναι ασύμφορο και θα χρησιμοποιείται δύο φορές τον χρόνο,άντε τρείς!!!! Τέλος πάντων,σήμερα δεν πιστεύω τουλάχιστον στις Ολυμπιακές πόλεις να κολλήσουν τα δίκτυα γιατί εκεί έχουν σχεδιαστεί τα δίκτυα να αντέχουν μεγάλο traffic. H TIM στην Αθήνα έχει περάσει οπτική ίνα σε όλη την πρωτεύουσα. Εγώ ΤΙΜ έχω αλλά δεν έχει τύχει να κολλήσει το κινητό μου την πρωτοχρονιά παρά το 2001 :lol: :wacko: αλλά υπάρχει μια διαφορά,μένω Καρδίτσα και λογικό είναι να μην υπάρχει τόσο traffic όσο στην Αθήνα :alien: Πάντως έχω την περιέργεια αν κολλήσει σήμερα!!! Μακάρι όχι γιατί έχω να στείλω γύρω στα 120 sms :p :) :D και κανά δυο τηλεφωνάκια !!!

Θα σου ερθει και ενας λογαριασμος :whistle: ...

120*0,085=10,2 τα μηνυματα 2 ωρων :whistle:

Και το γνωστο προβλημα μας χτυπησε (ευτυχως οχι στο κεφαλι) και ευτυχως μονο για κανα δεκαλεπτο...

Με TIM, περιοχή Μελίσσια και Μαρούσι κανένα πρόβλημα, ούτε για 1 λεπτό. :)

Η κατάσταση κάθε χρόνο βελτιώνεται. Αρκεί να θυμηθούμε ότι πριν 3-4 χρόνια τα δίκτυα μπλόκαραν για 12-48 ώρες, ανάλογα με την περιοχή... Θυμάμαι σε προηγούμενα χρόνια, πρωί της 2ης Ιανουαρίου, να μου έρχονται μηνύματα που μου είχε στείλει ο κόσμος από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή πριν 32 ώρες. Μια χαρά είμαστε τώρα... ;)

this signature is under heavy construction

Κύριο μέρος της λύσης του προβλήματος είναι το μεγαλύτερο δίκτυο που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες των ολυμπιακών αγώνων...

Η Κοσμοτέ μάλιστα ενίσχυσε 4 φορές το αρχικό της δίκτυο, στην Αθήνα...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Με q,αποστολή sms και mms,χωρίς καμία καθυστέρηση..

Πράγματι παιδιά η κατάσταση όσο πάει και βελτιώνεται

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras ( 1 Ιαν. 2005 , 00:32)

Θα σου ερθει και ενας λογαριασμος :whistle: ...

120*0,085=10,2 τα μηνυματα 2 ωρων :whistle:

120*0.041=4.92 έχω 2ΙΝ1 και έχω ένα free2go στη δεύτερη γραμμή. Πράγματι χθές και τα 122 μηνύματα που έστειλα πήγαν με την πρώτη(μερικά μόνο με την δεύτερη)και τα τηλέφωνα γινόταν πάρα πολύ γρήγορα :) Από ότι είδα στην περιοχή μου η vodafone τους πέταξε έξω από το δίκτυο για μισή περίπου ώρα και μετά στην επανασύνδεση δεν μπορούσαν να στείλουν ούτε μηνύματα αλλά ούτε και τηλέφωνα,έτσι λοιπόν η ξαδέλφη μου έκλεισε το κινητό και ησύχασε και τη Δευτέρα θα πάρει free2go ;) Η cosmote όχι,δεν κόλλησε από ότι θυμάμαι στην ομιλία αλλά στα μηνύματα μπλόκαρε κάτι που δεν είχα ξαναδεί παρά το 2001 :whistle: Η κατάσταση βελτιώνεται πάρα πολύ χρόνο με χρόνο... :D Στις ολυμπιακές πόλεις πάντως δεν είναι φυσιολογικό να κόλλησε το δίκτυο,τόσος εξοπλισμός έχει πέσει εκεί....

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα η q έφαγε κάτι κολλήματα μόλις άλλαξε ο χρόνος για 1 ώρα και παραπάνω!! Τα μηνύματα έφευγαν με δυσκολία και ούτε να σκεφτήτε για κλήσεις. Ήμουν σε περιαγωγή Vodafone και μένω στο Ελληνικό!!!! :( :(

Η vodafone εδω ακομα κολλημενη ειναι... Η Cosmote δεν ξερω αλλα δε νομιζω. Και η ΤΙΜ μονο το πολυ για κανα 10λεπτο... :whistle:

Η q δεν ξερω αλλα πρεπει να ειναι αφου χρησιμοποιει το ιδιο δικτυο με τη Vodafone.

Υ.Γ. Εστειλα ενα mms μεσω ΤΙΜ αλλα δε μου ηρθε η αναφορα... Σημαινει οτι δεν παραδοθηκε ακομα ετσι? Απο εμενα εχει φυγει... :)

Με TIM, περιοχή Βύρωνα-Καρέας-Καισαριανή κανένα πρόβλημα, ούτε για 1 λεπτό. :)

:) not bad at all... ;)

Εγω δεν ειχα καποιο προβλημα με Κοσμοτε Καλαματα αυτες τις μερες. Μονο χτες κατα τις 12 και μιση ενα με δυο μηνυματα στα εικοσι που εστειλα απετυχαν στην πρωτη προσπαθεια αλλα στα καπακια η 2η προσπαθεια ηταν επιτυχης. Στις κλησεις ολα καλα... Καμια σχεση με τα χαλια πριν 3-4 χρονια που ειχαν τα δικτυα (και ειδικα η καρτοκινητη της ΤΙΜ) που λεει πιο πανω και ο ng78!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Kανενα προβλημα και απο εμενα ,ολα οκ !

Καλη Χρονια σε ολους! :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Στους Θρακομακεδόνες με Cosmote κανένα πρόβλημα! Κλήσεις και μηνύματα, από το πρώτο λεπτό! Πάμε μπροστά! ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Η Q με σημα βοντα εδω Μαρουσι ηταν μια χαρα... με καθυστερηση 20' στα sms. Η ΤΙΜ με σουταρε για κανα μισαορο αλλα οσα προλαβα και εστειλα τα 10' πρωτα λεπτα πηγαν οκ. Η cote Μαρουσι ηταν οκ... αλλα Μελισσια ειχε νεκρωσει μιας και επερνα απο q,tim,cote -> cote και τπτ. Για τηλεφωνα ουδεν σχολιο... Παντως η βοντα σουταρε μια φιλη ενω εγω που ειμουν με roaming στη q πηγαινα μια χαρα.

Proswpika ta sms de me endiaferoun pleon,de stelnw se kanena kai teleiwnw!Padws otan phra thlefwno ligo meta thn allagh me TIM sth Komothnh den eixa to paramikro provlhma.Argotera malista siniditopoihsa oti alles xronies de douleve kanena dyktio sxedon (eidika h TIM) egw omws phra thlefwno xwris na xw sto myalo mou oti borei na mh boresw na kalesw ki etsi egine,sa na perna opoiadhpote mera.....pame kala loipon... :D

De borw na katalavw ti kolima exete na xryswnete tis eteries k na stelnete 500sms thn wra ths allaghs,ta misa de tha pane enw an ta steilete argotera (mesa sthn 1h ianouariou) tha pane k gia filanthrwpikous skopous (ap oti thimame ta sms pou stelnane ta esoda de metraganae ap tis 00:00 alla ap tis 8 to prwi h kati tetoio kala lamogia einai... :p )

vodafone, στο ιλιον ψιλοπροβλημα με τα μυνηματα, λυθηκε ομως γρηγορα, αδυνατον να κανω κληση.... Πολυ καλυτερα βεβαια απο τις προηγουμενες χρονιες, αλλα ακομα οχι αψογα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 ( 1 Ιαν. 2005 , 16:16)

Με TIM, περιοχή Βύρωνα-Καρέας-Καισαριανή κανένα πρόβλημα, ούτε για 1 λεπτό. :)

:) not bad at all... ;)

Πειραιά με ΤΙΜ το ίδιο. ΤΙΜ ρούλεζζζζ :p :up:

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone ( 2 Ιαν. 2005 , 03:41)

Proswpika ta sms de me endiaferoun pleon,de stelnw se kanena kai teleiwnw!Padws otan phra thlefwno ligo meta thn allagh me TIM sth Komothnh den eixa to paramikro provlhma.Argotera malista siniditopoihsa oti alles xronies de douleve kanena dyktio sxedon (eidika h TIM) egw omws phra thlefwno xwris na xw sto myalo mou oti borei na mh boresw na kalesw ki etsi egine,sa na perna opoiadhpote mera.....pame kala loipon... :D

De borw na katalavw ti kolima exete na xryswnete tis eteries k na stelnete 500sms thn wra ths allaghs,ta misa de tha pane enw an ta steilete argotera (mesa sthn 1h ianouariou) tha pane k gia filanthrwpikous skopous (ap oti thimame ta sms pou stelnane ta esoda de metraganae ap tis 00:00 alla ap tis 8 to prwi h kati tetoio kala lamogia einai... :p )

Εξυπνες εταιρειες κινητης τηλεφωνιας :mad: