sav4ever Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Oχι πρασινίζει και φτιάχνει στην φόρτιση σαν να βραχυκυκλωνει η θυρα φόρτισης. Επίσης όταν δεν το φορτιζεις και πατάς το αριστερό κουμπί παλι πρασινίζει και φτιάχνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ε αρα ειναι hardware θεμα. Μιλας με εκει που το πηρες. Βγαλτο και ενα βιντεο και στειλτους το. Απο που το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sav4ever Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το πήρα απο το gearbest λετε να μην μου δωσουν αλλο ή θα μου φτιαξουν αυτο γιατι θα μεινω χωρις κινητο για 1.5 μηνα πανε ελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Δε νομιζω να δινουν καινουργιο. Δυστυχως θα φας το πηγαινε ελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Παιδιά σήμερα έγινε κατι πολύ παράξενο στο κινητο μου. Ενώ το έχω 20 μέρες και δεν μου έχει πέσει ποτέ σήμερα το είδα με μία μεγάλη κλήση. Σαν το φαινόμενο με το iphone 6. Η κλήση είναι μεγάλη και ενώ το κινητό δουλεύει χωρίς κανένα θέμα είναι σαν να χαλασε το μεταλλικό fraim. Στην τσεπη να έγινε τόση ζημιά? Κρίμα πραγματικα... Edited January 20, 2016 by johnftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Παιδιά πως περνάω gapps σε αγγλοκινεζικη ρομ ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Kαλησπερα , απο την ευρωπαικη αποθηκη του vickmall , με ποια rom ερχεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) παιδιά γίνεται όταν σου ζητά να κατεβάσεις κάτι, αντί να σε παραπέμπει στο κινέζικο μαγαζί να σε στέλνει κατευθείαν στο google play;; ακόμα και για βασικές λειτουργίες όπως αλλαγή γραμματοσειράς με στέλνει σε κινέζικο. επίσεις να υποθέσω ότι στην MIUI 7.0/STAPLE 7.0.19.0 δεν γίνονται ενημερώσεις;; Edited January 20, 2016 by left69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Κανονικά έπρεπε να ερθεουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Σήμερα ανακάλυψα ότι μπορεί να ακούσεις σταθμούς από το ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά!!! Το κινητό είναι καταπληκτικό!!!! Αρκεί να είσαι συνδέμενος στο ίντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ρε παιδιά καμία βοηθεια για το πώς θα περάσω τα gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Τι εγινε ρε παιδια μας την πεσανε ... ?? Που ελεγε και ο σπυρος στους Απαραδεκτους...!!! Ο ενας δεν του αναβει του αλλου πρασινιζει του αλλου λυγιζει τι εγινε ολοι μαζι ??? Πειτε μας αν εφτιαξε κατι ... :wacko::wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Αρκεί να είσαι συνδέμενος στο ίντερνετ? προφανώς θα αναφέρετε στο fm radio οπότε που κολλάει το internet ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Ξέρεις κανείς πως μπορώ να διαγραψω το youtube που έχει προεγκατεστημένο και να κταβασω ξανά απο το store? Επίσης πάτησα αρκετές φορές εκεί που λέει για να γίνεις προγραμματιστής τη μου επιτρέπει να κάνω τώρα?? Ευχαριστώ Ξέρει κάποιος ?? Edited January 21, 2016 by Sokk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ρε παιδιά καμία βοηθεια για το πώς θα περάσω τα gapps? Εχει λινκ πιο πισω και λινκ για να κατεβαινουν στα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Άρα έχει ενσωματωμένη κεραία?????!!! Στο νοτε 2 μια και μοναδική φορά(άλλαξα ρομ, έβαλα ελληνική και μετά cm) έπαιξε το ράδιο χώρις ακουστικά. Και αυτό ενώ ήμουν στο νετ. Δε πρόλαβα να το δοκιμάσω ξανά. Πάντως δε το κάνει πλέον. Προφανώς φορούσε την global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 όντος το δοκίμασα μόλις τώρα κι εγώ και όντως πιάνει το ράδιο χωρίς ακουστικά.... και αν ο χώρος είναι περιορισμένος αν ακουμπήσεις ότι δήποτε στην εσοχή γίνεται αμέσως κεραία... το δοκίμασα με μολύβι, με μικρό πιαστράκι, αλλά και το δάχτυλο μόνο να έχεις ακουμπήσει πιάνει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHATZAMICH Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Παιδιά δεν ανάβει με τίποτα....τι φόρτιση πέντε ώρες τι laptop τι πάτημα παρατεταμένο όλα τα κουμπιά.....τζίφος.....κρίμα....αύριο το πρωί θα το πάω σε έναν τεχνικό να δούμε τι θα μου πει......και περίμενα ρε γ...το με τόσο ενθουσιασμό να το δω πως είναι......πάντως αν έχει κάποιος καμία άλλη ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει δεκτή ευχαρίστως ...να θυμίσω ότι το παρέλαβα σήμερα και απλά δεν ανάβει με τίποτα και όταν είναι στην φόρτιση πάλι είναι νεκρο:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Και εγώ είχα ένα θεματακι σήμερα με 7.00.11 μουλτι είμαι. Εκεί που το είχα αφημενο πάνω στο τραπέζι (με αναμμένη την οθονη) βγάζει την εικόνα (μαυρη) που γράφει android και mi στο κάτω μέρος σαν και αυτή που όταν κανείς επανεκκίνηση και μετά από 5 δευτερολεπτα βγάζει αρχική οθόνη. Χωρίς να ζητήσει pin. Το κινητό δεν έκανε επανεκκίνηση γιατί και το wifi ήταν συνδεδεμένο κανονικά. Κανείς άλλος είχε τέτοιο θέμα. Το είχα πετύχει και άλλη μια φορά αλλά ήταν σβηστή ή οθόνη Πατούσα να το ξεκλειδωσω και δεν έκανε τίποτα μετά από 2-3 πατήματα εμφανησε πάλι την μαυρη οθόνη και κατευθείαν μπήκε στην αρχικη. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Και εγώ είχα ένα θεματακι σήμερα με 7.00.11 μουλτι είμαι. Εκεί που το είχα αφημενο πάνω στο τραπέζι (με αναμμένη την οθονη) βγάζει την εικόνα (μαυρη) που γράφει android και mi στο κάτω μέρος σαν και αυτή που όταν κανείς επανεκκίνηση και μετά από 5 δευτερολεπτα βγάζει αρχική οθόνη. Χωρίς να ζητήσει pin. Το κινητό δεν έκανε επανεκκίνηση γιατί και το wifi ήταν συνδεδεμένο κανονικά. Κανείς άλλος είχε τέτοιο θέμα. Το είχα πετύχει και άλλη μια φορά αλλά ήταν σβηστή ή οθόνη Πατούσα να το ξεκλειδωσω και δεν έκανε τίποτα μετά από 2-3 πατήματα εμφανησε πάλι την μαυρη οθόνη και κατευθείαν μπήκε στην αρχικη. μου το έχει κάνει δύο φορές και σ εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 μου το έχει κάνει δύο φορές και σ εμένα Με ποια rom? Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Με ποια rom? MIUI 7.0/STAPLE 7.0.19.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Παιδιά δεν ανάβει με τίποτα....τι φόρτιση πέντε ώρες τι laptop τι πάτημα παρατεταμένο όλα τα κουμπιά.....τζίφος.....κρίμα....αύριο το πρωί θα το πάω σε έναν τεχνικό να δούμε τι θα μου πει......και περίμενα ρε γ...το με τόσο ενθουσιασμό να το δω πως είναι......πάντως αν έχει κάποιος καμία άλλη ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει δεκτή ευχαρίστως ...να θυμίσω ότι το παρέλαβα σήμερα και απλά δεν ανάβει με τίποτα και όταν είναι στην φόρτιση πάλι είναι νεκρο:(:(:( Μπας και έχεις αυτοκόλλητο στους ακροδέκτες της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Τι εγινε ρε παιδια μας την πεσανε ... ?? Που ελεγε και ο σπυρος στους Απαραδεκτους...!!! Ο ενας δεν του αναβει του αλλου πρασινιζει του αλλου λυγιζει τι εγινε ολοι μαζι ??? Πειτε μας αν εφτιαξε κατι ... :wacko::wacko: Προφανως εδω γραφουν και οσοι θελουν να λυσουν το προβλημα τους, στους λοιπους παει μια χαρα.Ακολουσθησε τις χρησιμες οδηγιες των παιδιων εδω μεσα και θα τα λυσεις ολα.Το δικο μου παει σφαιρα μην το ματιαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Παιδιά δεν ανάβει με τίποτα....τι φόρτιση πέντε ώρες τι laptop τι πάτημα παρατεταμένο όλα τα κουμπιά.....τζίφος.....κρίμα....αύριο το πρωί θα το πάω σε έναν τεχνικό να δούμε τι θα μου πει......και περίμενα ρε γ...το με τόσο ενθουσιασμό να το δω πως είναι......πάντως αν έχει κάποιος καμία άλλη ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει δεκτή ευχαρίστως ...να θυμίσω ότι το παρέλαβα σήμερα και απλά δεν ανάβει με τίποτα και όταν είναι στην φόρτιση πάλι είναι νεκρο:(:(:( δοκιμασε να περασεις την καινουργια ρομ μηπως και ανοιξει .εχει οδηγο μερικες σελιδες πισω .flashboot rom με το flashtool .μαστορας δεν νομιζω να σου κανει κατι διαφορετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts