ninjamoz Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Διεθνή επίσημη παρουσία σε ποιες χώρες έχει; Στην Ευρώπη δεν έχει επίσημη παρουσία πάντως. Κίνα και Ινδία έχει επίσημη δραστηριότητα και γενικά στην Ασία. φιλε μου ειναι ενα κινητο που αγοραστηκε απο την κινα οπως αλλες 500 εταιριες που πουλανε κινητα απο την κινα. αν δεν σεβεται η ιδια τους πελατες που την ταιζουν εγω δεν μπορω να της βρω καμια δικαιολογια. και το ονομα της το εχτισε περισσοτερο απο την παγκοσμια υποστηριξη των φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Θα συμφωνήσω ότι την φήμη της την έκανε λόγω των forum αλλά σου ξανά λέω ότι από την επίσημη σελίδα της πουλάει μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Από την στιγμή που ακόμα τώρα εξαπλώνεται κατά Ευρώπη μεριά δεν μπορείς να κατηγορείς ότι κάνει κάτι ενάντια στους πελάτες της εφόσον εκείνη δεν "γνωριζει" την ύπαρξη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxkalamaria Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ραδιο εχει,sd οχι! ουτε μεσα απο την σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Διεθνή επίσημη παρουσία σε ποιες χώρες έχει; Στην Ευρώπη δεν έχει επίσημη παρουσία πάντως. Κίνα και Ινδία έχει επίσημη δραστηριότητα και γενικά στην Ασία. Mα εχει δηλωσει στο παρελθον (απο mi3 εποχη) πως η αγορα της γηραιας ηπειρου δεν την ενδιαφερει αμεσα, εξ ου και δεν υπαρχει πουθενα το CE0700 στα προιοντα της. Αρα? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Άρα εν γνώση μας αγοράζουμε κάτι από κινεζομαγαζα και αν πάει κάτι στραβά το μόνο που μπορούμε είναι να παρακαλούμε να σταθούμε τυχεροί. Αλλιώς μπορούμε να πάμε σε κάποια άλλη μάρκα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Άρα εν γνώση μας αγοράζουμε κάτι από κινεζομαγαζα και αν πάει κάτι στραβά το μόνο που μπορούμε είναι να παρακαλούμε να σταθούμε τυχεροί. Αλλιώς μπορούμε να πάμε σε κάποια άλλη μάρκα..... φιλε μου δεν μιλαμε για θεμα τυχης εδω μιλαμε για παγκοσμιο προβλημα λογω αλλαγη πολιτικης της εταιριας... αν θελεις εσυ μπορεις να δωσεις το καπελο των 200ευρω για κινητα με ευρωπαικη παρουσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Το καπέλο των 200 ευρώ δεν το πλήρωσα και πήρα ένα υπέροχο κινητό από την xiaomi, αφότου όμως είχα φροντίσει να ενημερωθώ για την τακτική της εταιρείας. Εχεις δίκαιο να είσαι εκνευρισμενος αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που σου φταίω πάρα μάλλον η ατυχία σου στο θέμα του ξεκλείδωματος. Καλή τύχη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 καλησπερα. εκανα την παραγγελια μου απο banggood και τους ζητησα την stable rom και να εχει το play store και μου στειλανε αυτο : this phone is multi language ROM and it have playstore, the bootloader is unlocked. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ενδιαφέρον αυτό με το ξεκλείδωμα, να μια θετική εξέλιξη λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 οποτε αν ισχυει αυτο απλα περναω την δικια μας και ολα καλα? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 καλησπερα. εκανα την παραγγελια μου απο banggood και τους ζητησα την stable rom και να εχει το play store και μου στειλανε αυτο : this phone is multi language ROM and it have playstore, the bootloader is unlocked.Εγώ παλι πιστευω οτι δεν ισχυει αυτο ...... Δεν τους πιστεύω ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 παιδια, οταν στέλνω sms σε καποιον και μου απαντησει, μου εμφανιζεται ο αριθμος του σε καινουρια συνομιλια (και μονο ο αριθμος, οχι το ονομα του), οποτε εχω 2 διαδορετικες συνομιλιες η μια κατω απο την αλλη. Ξερει κανεις τι παιζει; Κατέβασε το number fixer απο το play store και πρόσθεσε το πρόθεμα +30 σε όλες τις επαφές σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Για όσους έχουν ξεκλειδώσει bootloader εκτός απο την ελληνική dev gtv, έχει κυκλοφορήσει και η multi stable 7.1.6.0 από το xiaomi.eu που έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικων και προεγκατεστημένα gapps. Θα τη βρείτε εδώ https://www.androidfilehost.com/?fid=24389512218018198 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisSe Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδια προσπαθω να βαλω εναν extra applocker εκτος απο αυτον που εχει η miui αλλα δεν μπορω να τον ενεργοποιησω. εχω δωσει κανονικα δικαιωματα στην εφαρμογη αλλα δεν ανταποκρινεται.. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 πως ξεκλειδωνουμε Bootloader? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλησπέρα σε όλη την παρέα.. Μου ήρθε κ εμένα το τηλέφωνο μετά από 20 μέρες κ εκ πρώτης άποψης είναι τέλειο. Όμως θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις αν κ έχω διαβάσει σχεδόν όλο το θέμα κ θα ήθελα την βοήθεια σας. ΝΑ παω μόνο ότι είμαι με official rom Πως να βάλω play store να το κάνω μέσω apk η μέσω miui store? Υπάρχει κάποιος οδηγός ποιες κινέζικες εφαρμογές μπορούμε να διαγράψουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ........................ Πως να βάλω play store να το κάνω μέσω apk η μέσω miui store? Υπάρχει κάποιος οδηγός ποιες κινέζικες εφαρμογές μπορούμε να διαγράψουμε? Μέσω apk Μην διαγραψεις τίποτε, κάνε ένα φακελλο στην επιφάνεια εργασίας και βαλε όλες τις κινεζοεφαρμογες μεσα και αστες μέχρι να ξεκλειδώσουμε bootloader και να βαλουμε ελληνική καθαρή Rom από xiaomi-miui.gr ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κυκλοφόρησε η multi stable 7.1.6 xiaomi.eu και εχει Ελληνικα κανονικά(έτσι λέει δεν την δοκιμασα)! Μπαίνει με SP flash tool,ειναι root και δεν παιρνει updates. GoogleKeyboard and Xperia Keyboard (you can choose) iOS 9.1 Smilies GooglePlay No Chinese Apps and Bloatware http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=216904&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D679%26typeid%3D679&mobile=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μέσω apk Μην διαγραψεις τίποτε, κάνε ένα φακελλο στην επιφάνεια εργασίας και βαλε όλες τις κινεζοεφαρμογες μεσα και αστες μέχρι να ξεκλειδώσουμε bootloader και να βαλουμε ελληνική καθαρή Rom από xiaomi-miui.gr ;) tnx a lot. Θα το κανω κ βλεπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κυκλοφόρησε η multi stable 7.1.6 xiaomi.eu και εχει Ελληνικα κανονικά(έτσι λέει δεν την δοκιμασα)! Μπαίνει με SP flash tool,ειναι root και δεν παιρνει updates. GoogleKeyboard and Xperia Keyboard (you can choose) iOS 9.1 Smilies GooglePlay No Chinese Apps and Bloatware http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=216904&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D679%26typeid%3D679&mobile=2 Μια χαρα. Δε χρειαζεσαι ουσιαστικα ξεκλειδωτο bootloader εαν βαλεις μια τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μια χαρα. Δε χρειαζεσαι ουσιαστικα ξεκλειδωτο bootloader εαν βαλεις μια τετοια.Ναι μια χαρα. και δεν θα πάρεις αναβάθμιση ποτε. Τι να το κάνω ? :X Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ναι μια χαρα. και δεν θα πάρεις αναβάθμιση ποτε. Τι να το κάνω ? :X Γιατι θες να μου πεις οτι θα καθεσαι καθε εβδομαδα να κανεις την αναβαθμιση? Η με τον ξεκλειδωτο bootloader θα περνας καθε λιγο αλλη ρομ και θα καθεσαι να το σεταρεις ξανα απο αρχη? Η οτι και με τις αναβαθμισεις βλεπεις και διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Γιατί θες να μου πεις ότι θα κάθεσαι κάθε εβδομάδα να κανεις την αναβάθμιση? ............... Η οτι και με τις αναβαθμισεις βλεπεις και διαφορες?Φυσικά και θα κάνω. Τζάμπα τις βγάζουν τα παιδιά από το xiaomi-miui.gr κάθε βδομαδα ?Αλλα και αν δεν κάνω θα είναι δικη μου επιλογή, όχι της Xiaomi ........... Και πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορες από αναβάθμιση σε αναβάθμιση. Αλλά γούστα είναι αυτά ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Κρίμα τον ενθουσιασμό. Πιο χαρούμενη είναι η γυναίκα μου με το Note 2 32 παρά εγώ με το Note 3. Θα τα μαζέψω όλα που έχω, τηλέφωνα μπαταρίες ακουστικά bluetooth και band και θα βγάλω μια φωτό ποιυ να λέει ότι τα πουλάω όλα γιατί η Xiaomi δεν με σέβεται σαν πελάτη. Που να είμαι ενεργός χρήστης; Στο Κινεζοsite τους; Γαmot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Κυκλοφόρησε η multi stable 7.1.6 xiaomi.eu και εχει Ελληνικα κανονικά(έτσι λέει δεν την δοκιμασα)! Μπαίνει με SP flash tool,ειναι root και δεν παιρνει updates. GoogleKeyboard and Xperia Keyboard (you can choose) iOS 9.1 Smilies GooglePlay No Chinese Apps and Bloatware http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=216904&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D679%26typeid%3D679&mobile=2 κατεβαζω να την δοκιμασω και παιζει να το βαλω και αγγελια. δεν μπορεσα να την περασω θα δοκιμασω και απο το σπιτι Edited January 28, 2016 by ninjamoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts