Aelin Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Εμένα μετά το update χρειάστηκε να ορισω πάλι δακτυλικό αποτυπωμα Ναι και σε εμένα. Τα είχε κρατήσει αλλά δεν τα αναγνώριζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Πληροφοριακά το πρόβλημα με τη mi pc suit λύνεται μόνο αν κατεβάσεις την εφαρμογή στα κινέζικα.ή αγγλική δεν αναγνωρίζει καμμία συσκευή μετά τη MI 6 ρομ.Στα win 10 λύθηκε το θέμα με εφαρμογή για update όλων των συσκευών του λαπτοπ και κυρίως τυχαία από έναν τύπο σε απάντηση στο MI forum ,όπου εδωσε οδηγό έξτρα mtk preload USB port. Θα τα δοκιμασω και στα win 7 αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 ρε παιδια θελω να το παρω το τηλ αλλα δεν ξερω αν υποστηριζει την 800ρα στο to2c που ειδα λεει οχι ετσι ειναι γιατι αν ειναι ετσι κριμα γιατι ειναι ωραιο αλλα χωρις 800ρα αχρηστο σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Και γιατι ειναι αχρηστο σε σενα? Οχι δεν την υποστηριζει παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 ρε παιδια θελω να το παρω το τηλ αλλα δεν ξερω αν υποστηριζει την 800ρα στο to2c που ειδα λεει οχι ετσι ειναι γιατι αν ειναι ετσι κριμα γιατι ειναι ωραιο αλλα χωρις 800ρα αχρηστο σε εμενα Δεν έχει 800. Το αν είναι άχρηστο όπως λες εσύ το κρίνεις. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanath Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Δεν την υποστηρίζει όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) βρε παιδια δεν λεω οτι ειναι αχρηστο σε εμενα δεν κανει γιατι η wind με την 800ρα παιζει οποιος εχει wind χωρις 800ρα δεν κανει τιποτα Edited January 21, 2016 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Η wind ΘΑ βαλει 800αρα στην επαρχια. Αλλα και να μην την υποστηριζει,θα εχεις καλυψη απο 3G κτλ. Τωρα εαν εσυ ανακαλυψεις σημειο στην επαρχια που να εχει 4G,μη το παρεις,θα σου ειναι αχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 ατικη ειμαι δυτικα προαστια ενω με 4g ειμαι μια χαρα παντα με 800ρα χωρις 4g δεν εχω καν 3g φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Και πως το ξερεις οτι δουλευει 800αρα εκει? Γιατι καπου που ειχα διαβασει σε ελαχιστα σημεια ,δουλευει με 800. Και σε ακομα λιγοτερα,δουλευει αποκλειστικα 800. Πολλες φορες υπαρχει 800αρα μαζι με αλλες οποτε και παλι θα εχεις 4G. Τωρα δες κατι αλλο,δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε. Υπαρχουν ποσοι που λενε οτι μια χαρα πιανουν 4G παντου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtm_21 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 ρε παιδια δεν μπορω να βρω απο τις επαφες πως να παω στις ρυθμισεις και να επιλεξω εξαγωγη ή απο που να διαβαζει τις επαφες. καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Παιδιά ξέρει κάποιος πως να κάνω απεκαντασταση της εφαρμογής του youtube που έχει προεγκατεστημένο ?? Επίσης αμα γινεις προγραμματιστής απο της ρυθμίσεις τη δικαιώματα αποκτας?? Είμαι με multi απο banggood (miui stable 7.0.99.11LHFNYUN)και επειδή είμαι λίγο άσχετος με Ρομ όσο δουλεύει σωστα δε θέλω να το πειραξω. Επίσης απο εφαρμογές έχω απενεργοποίηση : 360 security Clean master Dcshare Documents Du speed booster Opera mini Μήπως μπορω να τις απαιγκαταστησω? Τέλος το kingroot που έχει προεγκατεστημένο τη είναι και πρεπει να κάνω κάτι με αυτό?? Ευχάριστο πολύ και συγνώμη για το μεγαλο μνμ αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Edited January 21, 2016 by Sokk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Παιδιά ξέρει κάποιος πως να κάνω απεκαντασταση της εφαρμογής του youtube που έχει προεγκατεστημένο ?? Επίσης αμα γινεις προγραμματιστής απο της ρυθμίσεις τη δικαιώματα αποκτας?? Είμαι με multi απο banggood (miui stable 7.0.99.11LHFNYUN)και επειδή είμαι λίγο άσχετος με Ρομ όσο δουλεύει σωστα δε θέλω να το πειραξω. Επίσης απο εφαρμογές έχω απενεργοποίηση : 360 security Clean master Dcshare Documents Du speed booster Opera mini Μήπως μπορω να τις απαιγκαταστησω? Τέλος το kingroot που έχει προεγκατεστημένο τη είναι και πρεπει να κάνω κάτι με αυτό?? Ευχάριστο πολύ και συγνώμη για το μεγαλο μνμ αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Το kingroot ειναι μια εφαρμογη που κανει root το τηλέφωνο, αλλά θα σου πρότεινα να μην το χρησιμοποιησεις γιατι εχουν αναφερθει περιπτωσεις μπρικαρισματος μετά από χρήση του. Για τις εφαρμογες που ρωτάς δεν γνωρίζω και καλό ειναι αφου ουτε εσυ ξερεις , να μην τις πειραξεις, μηπως ειναι καποιες απο αυτές εφαρμογες του συστηματος και εχεις θεματα. Εκτος και εαν μας διαφωτίσει καποιος αλλος στο φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 ρε παιδια δεν μπορω να βρω απο τις επαφες πως να παω στις ρυθμισεις και να επιλεξω εξαγωγη ή απο που να διαβαζει τις επαφες. καμια βοηθεια? Πατώντας παρατεταμενα το αριστερό κουμπί κάτω αριστερά σου ανοίγει τις ρυθμίσεις και θα βρεις αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Το kingroot ειναι μια εφαρμογη που κανει root το τηλέφωνο, αλλά θα σου πρότεινα να μην το χρησιμοποιησεις γιατι εχουν αναφερθει περιπτωσεις μπρικαρισματος μετά από χρήση του. Για τις εφαρμογες που ρωτάς δεν γνωρίζω και καλό ειναι αφου ουτε εσυ ξερεις , να μην τις πειραξεις, μηπως ειναι καποιες απο αυτές εφαρμογες του συστηματος και εχεις θεματα. Εκτος και εαν μας διαφωτίσει καποιος αλλος στο φορουμ. Ευχαριστώ όσο γιατις εφαρμογές είναι κάποιες που υπάρχουν στο playstore και απο τη πρωτη μέρα που τις απενεργοποίησα δεν έχω θέμα Μακάρι να βρεθεί κάποιος να μας διδάξει ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Φίλος παρέλαβε σήμερα redminote 3 αλλά ρήμαξε το tempered glass.. Εφαρμόζει του redmi note 2 στο 3? Γτ δε βλέπω να έχει κάνα ελληνικό eshop stock για το 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 ατικη ειμαι δυτικα προαστια ενω με 4g ειμαι μια χαρα παντα με 800ρα χωρις 4g δεν εχω καν 3g φιλε μου Εγώ πάντως Χαϊδάρι, Αιγάλεω και Περιστέρι που έχω βρεθεί πιάνω κανονικά 4G με το redmi note 3 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα.είχα φρικτά παράπονα από όσους με καλούσαν πως δεν ακουγομουνα καθόλου καλά ενώ την ίδια στιγμή εγώ άκουγα άψογα....το διαπιστωσα και εγώ κάνοντας μια αλαγη στα κινητά με έναν φίλο μου και βάζοντας τον να με καλέσει με τη δική μου συσκευή για να ακούσω και ο ίδιος....μιλάμε για βαβαουρα και παραμόρφωση τρελλή....είμαι με μουλτι από βικ μολ....καμία ιδέα? Μου το έκανε κι εμένα αυτό μια φορά στην 7.0.19.0 και άλλη μια στην 7.0.22.0. Έκανα ένα restart και έφτιαξε. Με την 7.1.6.0 που είμαι εδω και 3 μερες δεν μου το έχει κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Φίλος παρέλαβε σήμερα redminote 3 αλλά ρήμαξε το tempered glass.. Εφαρμόζει του redmi note 2 στο 3? Γτ δε βλέπω να έχει κάνα ελληνικό eshop stock για το 3 Γιατί δεν κοιτάς και από photos? Ίδια οθόνη έχουν μόνο το άνοιγμα για το ακουστικό σε νοιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Οταν μιλαω στην μια καρτα, αν καποιος με παρει στην δευτερη που ειναι whats up το δειχνει σαν να ειναι απενεργοποιημενο . Υπαρχει καποια επιλογη να στειλω με sms, φταιει το κινητο ή θελει καποια επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Οταν μιλαω στην μια καρτα, αν καποιος με παρει στην δευτερη που ειναι whats up το δειχνει σαν να ειναι απενεργοποιημενο . Υπαρχει καποια επιλογη να στειλω με sms, φταιει το κινητο ή θελει καποια επιλογη? Το κινητο δεν ειναι dual active. Γιαυτο συμβαινει αυτο. Λογικο ειναι. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtm_21 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλημερα σε ολους. Εχει σεταρει κανεις το fingerprint? Εγω εχω κανει πολλες προσπαθειες και εχω βαλει και 5 διαφορετικα fingerprints αλλα δεν ανοιγει. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα ή εστω βημα βημα καθοδηγηση μηπως μου διαφευγει κατι. Γενικοτερα εχθες παρελαβα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Θα δουμε μετα απο λιγες μερες χρησης. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Έχεις βάλει κωδικό κλειδώματος? Χωρίς κωδικό δεν δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλημερα σε ολους. Εχει σεταρει κανεις το fingerprint? Εγω εχω κανει πολλες προσπαθειες και εχω βαλει και 5 διαφορετικα fingerprints αλλα δεν ανοιγει. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα ή εστω βημα βημα καθοδηγηση μηπως μου διαφευγει κατι. Γενικοτερα εχθες παρελαβα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Θα δουμε μετα απο λιγες μερες χρησης. Ευχαριστω παιζει να ναι θεμα της ρομ. αν τις υπολοιπες κινησεις τις κανεις σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Εμένα με 7.0.19.0/stable και μια εβδομάδα στα χέρια μου γιατί δεν μου δίνει αναβάθμιση συστήματος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Και πως το ξερεις οτι δουλευει 800αρα εκει? Γιατι καπου που ειχα διαβασει σε ελαχιστα σημεια ,δουλευει με 800. Και σε ακομα λιγοτερα,δουλευει αποκλειστικα 800. Πολλες φορες υπαρχει 800αρα μαζι με αλλες οποτε και παλι θα εχεις 4G. Τωρα δες κατι αλλο,δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε. Υπαρχουν ποσοι που λενε οτι μια χαρα πιανουν 4G παντου... το ξερω γιατι εχω δοκιμασει τηλ με 800ρα και τηλ χωρις 800ρα και κανεις λαθος εγω ξερω η wind δουλευει φουλ 800ρα φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts