ddr2 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Να κανω μια προκαταρκτικη ερωτηση πριν μπω στο ζουμι? ενα v9 σε τι υστερει σε σχεση με ενα νοκια 88xx ?? Μηπως στα τεχνικα χαρακτηριστικα? στην ποιοτητα κατασκευης? στην ποιοτητα ομιλιας? στην αυτονομια? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Να κανω μια προκαταρκτικη ερωτηση πριν μπω στο ζουμι? ενα v9 σε τι υστερει σε σχεση με ενα νοκια 88xx ?? Μηπως στα τεχνικα χαρακτηριστικα? στην ποιοτητα κατασκευης? στην ποιοτητα ομιλιας? στην αυτονομια? Δεν γνωρίζω τα χαρακτηριστικά του Nokia αλλά σε όλα τα υπόλοιπα δεν νομίζω οτι υστερεί ιδιαίτερα και σίγουρα όχι στην ποιότητα κατασκευής και ομιλίας. Η αυτονομία των Nokia είναι πολύ καλή γενικά και εκεί ίσως ειναι λίγο καλύτερο από το V9. Πάντως από αισθητικής άποψης αν και υποκειμενικό θέμα θεωρώ οτι το V9 είναι σαφώς κομψότερο!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Μια χαρά απαντήσεις έχω, επειδή δεν έχεις κάτι να αντικρούσεις δεν σημαίνει ότι είναι λανθασμένες. Οπότε ψάξε το καλύτερα. Το ποιός έχει και ποιός δεν έχει να αντικρούσει, φαίνεται. Αν είχες απαντήσεις, θα τις είχες δώσει οπότε καλύτερα να το ψάξεις εσύ. ;) Άρα λοιπόν λες ότι η Motorola είναι καλύτερη. Όχι γιατί επιμένεις να φάσκεις και να αντιφάσκεις περί αυτού. Όχι, δεν είπα κάτι τέτοιο. Το τι αρέσει στον καθένα, δε σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο. Άλλωστε αν το είχα πει, θα μπορούσες κάλλιστα να το κάνεις quote. Για άλλη μια φορά, μου χρεώνεις πράγματα που δεν έκανα και είναι ότι χειρότερο μπορείς να μου κάνεις. Επί του θέματος τώρα, δεν εξετάζω αν είναι καλύτερα τα Nokia και τα Motorola (νομίζω αυτό μπορείς να το καταλάβεις). Απλά αναφέρω ότι η μία εταιρεία πουλάει τριπλάσια από την άλλη. Οπότε κάτι θα κάνει σωστά. Άρα, εφόσον η μία πουλάει τριπλάσια από την άλλη, είναι βλακώδες να επιμένεις ότι η άλλη έχει καλύτερα προϊόντα (εξ άλλου όλοι έχουν παραδεχθεί τις αδυναμίες της Motorola εκτός από σένα - μήπως είσαι μέτοχος; ), όσο βλακώδες είναι να εμμένεις στο παράδειγμα σου για τη Saab (λες και η Mercedes έχει τα καλύτερα αυτοκίνητα). Καταρχήν σε παρακαλώ να μιλάς πιο όμορφα. Στο θέμα μας, για άλλη μια φορά, θα σου κάνω την ίδια ερώτηση (σιγά μη την απαντήσεις...): Αυτός που πουλάει πιο πολύ, έχει και τα καλύτερα προϊόντα; Όσο για το αν είμαι μέτοχος στη Motorola... Είμαι όσο είσαι κι εσύ μέτοχος στη Nokia. Κατάλαβε το, δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ αυτοκινήτων και κινητών. Το ένα αν δεν είναι καλό σε σκοτώνει, το κρατάς για 5-10 χρόνια, το αγοράζεις με δάνειο. Το άλλο αν δεν είναι καλό το πετάς. Μην παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές και πάψε να εμμένεις σε κάτι το οποίο είναι εξ ορισμού λανθασμένο ως σκεπτικό. Την προστακτική όχι στο forum, αλλού! Από marketing γνωρίζεις καθόλου; Αν ανοίξεις ένα βιβλίο, θα δεις τον όρο αντικείμενο προς πώληση! Μπορεί να είναι από μπαταρία ως ελικόπτερο (κάτι μου θυμίζει αυτό...)! Οι τρόποι προώθησης και πώλησης είναι ακριβώς οι ίδιοι είτε 1 ευρώ στοιχίζει, είτε 1.000.000 ευρώ! Τώρα κατάλαβες; Αν δεν κατάλαβες πάλι, λυπάμαι, πιο "νιανια" δε γίνεται! Αν καταλάβαινες από την αρχή, θα ήταν κατά μια σελίδα ελαφρύτερο το topic! Η Nokia είναι καλύτερη εταιρεία. Μπορεί να μην βγάζει καλά τηλέφωνα, μπορεί οι συσκευές της να είναι οι χειρότερες που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία της κινητής τηλεφωνίας, αλλά κάνει πράγματα σωστά. Κάνει πράγματα σωστά! ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ! :lol: Η αγαπητή σου Motorola έχει κολλήσει στο τελευταίο της πετυχημένο σχέδιο, το έχει τεντώσει εώς εκεί που δεν παίρνει, το έχει παρουσιάσει με 1002 μετατροπές και τα χαρακτηριστικά του δε λέει να τα βελτιώσει. Ως αποτέλεσμα αυτής της εμμονής, οι πωλήσεις της και τα έσοδα της έπεσαν, άρα δεν μπορεί να αναπτύξει προϊόντα, δεν μπορεί να τα διαφημίσει και δεν μπορεί να πουλήσει. Νομίζω πως σου έχω απαντήσει ήδη σε αυτό! Μπορεί η Motorola να το παραξήλωσε με το V3 αλλά η Nokia το παραξήλωσε με τις πλατφόρμες (S40, S60 κ.λπ.)! Τουλάχιστον η Motorola πειραματίζεται και προοδεύει στις πλατφόρμες και τα λειτουργικά! Γνωρίζεις ποιά εταιρία τόλμησε να κατασκευάσει κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό Linux; Πάντως όχι η Nokia... Παράλληλα, οι συσκευές της μπορεί να αντέχουν 250 χρόνια κάτω από το νερό, αλλά υστερούν σημαντικά έναντι του ανταγωνισμού στον τομέα των χαρακτηριστικών (ρίξε μιά ματιά και στις απαντήσεις των άλλων, δεν τα λέω μόνο εγώ). Το ότι δεν έχουν κάμερες 763 megapixels, δε μου λέει απολύτως τίποτα! Το "μπάνικο" Z10 μου, παίζει DivX/XviD ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και ΑΒΙΑΣΤΑ και αυτή τη στιγμή έχει μέσα του μια microSD 16GB η οποία χωράει αρκετές ταινίες για το δρόμο! Επίσης, "τραβάει" βίντεο κλάσης 30 fps και έχει μια αξιοπρεπέστατη κάμερα των 3.2 mp. Και όλα αυτά στην τιμή των 109 ευρώ! Τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το post, το ταπεινό 3120 classic της Nokia, κοστίζει 112.90 ευρώ στο e-shop. Αν κάποιους τους αρέσει να είναι θύματα, εμένα δε μου αρέσει! Όσο για την "υπεροχή" των καμερών της Nokia, το N96 αυτή τη στιγμή στοιχίζει 566 ευρώ (πάλι από e-shop) και τραβάει πολύ χειρότερες φωτογραφίες από μια ψηφιακή των 100 ευρώ ρυθμισμένη στην ανάλυση των 3.2mp! Μπορώ κάλλιστα να συνεχίσω την κολοκυθιά και να πω ότι δεν έγραψα πως είπες πως είσαι ο μόνος που ξέρει από κινητά. Νομίζω καταλαβαίνεις πολύ καλά τι είπα και δεν χρειάζεται να συζητήσω κι άλλο αυτό το θέμα. Καμία κολοκυθιά δεν παίζω! Το έγραψες και ορίστε και η απόδειξη: Μα δεν είσαι ο μόνος που ξέρει από κινητά. ;) Υ.Γ. Να «ξεγλυστρίσω»; Σιγά ρε φίλε την δήλωση του αιώνα. Αν είναι τόσο σημαντικό για σένα ok έχεις δίκαιο. :rolleyes: 1ον, δεν είμαι φίλος σου και 2ον, το "ρε" δεν είναι και τόσο ευγενικό (όπως και το να μου λες ότι λέω "βλακώδη" πράγματα)... ;) Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 είναι το τελευταίο ποστ που τρώγεστε σαν τα κοκόρια....ή θα μείνετε ontopic ή θα τα πάρει όλα ο κάδος...δε γίνεται να μπαίνει κάποιος να διαβάζει και να βλέπει σχόλια τύπου ''δεν απαντάς''..'''εσύ δε κατάλαβες'' κτλ... period...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Δεν γνωρίζω τα χαρακτηριστικά του Nokia αλλά σε όλα τα υπόλοιπα δεν νομίζω οτι υστερεί ιδιαίτερα και σίγουρα όχι στην ποιότητα κατασκευής και ομιλίας. Η αυτονομία των Nokia είναι πολύ καλή γενικά και εκεί ίσως ειναι λίγο καλύτερο από το V9. Πάντως από αισθητικής άποψης αν και υποκειμενικό θέμα θεωρώ οτι το V9 είναι σαφώς κομψότερο!:cool: Τα τεχνικα χαρακτηριστικα μπορεις να τα δεις απο το http://www.gsmarena.com Για τα 8800. Αυτο που θελω να πω, για να εχει ενα νοημα αυτη η κουβεντα, ειναι οτι δεν τιθεται ζητημα καλυτερης εταιρειας. Απλα η μια (μοτορολα) δραστηριοποιειται σε λιγοτερες κατηγοριες κινητων απο την αλλη. Δεν βγαζει φωτοκινητα.Τελος. Οταν ομως ερχομαστε να συγκρινουμε τηλεφωνα ιδιων κατηγοριων, τοτε βλεπουμε οτι οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες, ενω αντιστοιχα υπαρχουν και διαφορες στις τιμες που ειναι σημαντικες. Αυτο ειναι καθαρα θεμα επιλογης μαρκετινγκ της καθε εταιριας και οχι θεμα τεχνογνωσιας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Αυτο που θελω να πω, για να εχει ενα νοημα αυτη η κουβεντα, ειναι οτι δεν τιθεται ζητημα καλυτερης εταιρειας. Απλα η μια (μοτορολα) δραστηριοποιειται σε λιγοτερες κατηγοριες κινητων απο την αλλη. Δεν βγαζει φωτοκινητα.Τελος. Οταν ομως ερχομαστε να συγκρινουμε τηλεφωνα ιδιων κατηγοριων, τοτε βλεπουμε οτι οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες, ενω αντιστοιχα υπαρχουν και διαφορες στις τιμες που ειναι σημαντικες. Αυτο ειναι καθαρα θεμα επιλογης μαρκετινγκ της καθε εταιριας και οχι θεμα τεχνογνωσιας. Τα είπες όλα με 2 παραγράφους! :clap: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Τα τεχνικα χαρακτηριστικα μπορεις να τα δεις απο το http://www.gsmarena.com Για τα 8800. Αυτο που θελω να πω, για να εχει ενα νοημα αυτη η κουβεντα, ειναι οτι δεν τιθεται ζητημα καλυτερης εταιρειας. Απλα η μια (μοτορολα) δραστηριοποιειται σε λιγοτερες κατηγοριες κινητων απο την αλλη. Δεν βγαζει φωτοκινητα.Τελος. Οταν ομως ερχομαστε να συγκρινουμε τηλεφωνα ιδιων κατηγοριων, τοτε βλεπουμε οτι οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες, ενω αντιστοιχα υπαρχουν και διαφορες στις τιμες που ειναι σημαντικες. Αυτο ειναι καθαρα θεμα επιλογης μαρκετινγκ της καθε εταιριας και οχι θεμα τεχνογνωσιας. Εν μέρει δεν έχεις άδικο αλλά για να έχει πάψει ο κόσμος να αγοράζει κινητά Motorola όπως παλιά σημαίνει οτι η εταιρία δεν προσφέρει πλέον μοντέλα ικανά να προσελκύσουν τους υποψήφιους πελάτες. Δραστηριοποιείται σε λιγότερες κατηγορίες, κατά τη γνώμη μου που θεωρώ οτι επιβεβαιώνεται και από την πορεία της εταιρίας, όχι όμως από επιλογή αλλά από έλλειψη σχετικών προϊόντων λόγω μη ολοκληρομένου σχεδίου και λόγω έλλειψης κατανόησης των αλλαγών στην αγορά και στην νοοτροπία των καταναλωτών. Αν δεν ήθελε να βγάζει π.χ. φωτοκινητά όπως λες δεν θα έβγαζε ούτε το ΖΝ5 και το γεγονός οτι συνεργάστηκε με την Kodak δείχνει οτι όχι απλά ήθελε να έχει παρουσία στα φωτοκινητά αλλά αυτή η παρουσία να είναι και καλή αν και έκανε άλλα τραγικά λάθη στο αισθητικό κομμάτι που σκότωσαν το κινητό. Θέλει να μπει και σε άλλες κατηγορίες πιστεύω αλλά απλά δεν ενεργεί σωστά για να το καταφέρει.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Εν μέρει δεν έχεις άδικο αλλά για να έχει πάψει ο κόσμος να αγοράζει κινητά Motorola όπως παλιά σημαίνει οτι η εταιρία δεν προσφέρει πλέον μοντέλα ικανά να προσελκύσουν τους υποψήφιους πελάτες. Δραστηριοποιείται σε λιγότερες κατηγορίες, κατά τη γνώμη μου που θεωρώ οτι επιβεβαιώνεται και από την πορεία της εταιρίας, όχι όμως από επιλογή αλλά από έλλειψη σχετικών προϊόντων λόγω μη ολοκληρομένου σχεδίου και λόγω έλλειψης κατανόησης των αλλαγών στην αγορά και στην νοοτροπία των καταναλωτών. Αν δεν ήθελε να βγάζει π.χ. φωτοκινητά όπως λες δεν θα έβγαζε ούτε το ΖΝ5 και το γεγονός οτι συνεργάστηκε με την Kodak δείχνει οτι όχι απλά ήθελε να έχει παρουσία στα φωτοκινητά αλλά αυτή η παρουσία να είναι και καλή αν και έκανε άλλα τραγικά λάθη στο αισθητικό κομμάτι που σκότωσαν το κινητό. Θέλει να μπει και σε άλλες κατηγορίες πιστεύω αλλά απλά δεν ενεργεί σωστά για να το καταφέρει.:( Φυσικα και θελει αλλα δεν μπορει. Ομως το "δεν μπορει" δεν εχει να κανει με ελλειψη τεχνογνωσιας. Εχει να κανει με τους προμηθευτες υλικων, τις τιμες που θα αγορασει πχ τα modules των καμερων (οσο μεγαλυτερες οι παραγγελιες τοσο μικροτερη η τιμη ανα κομματι) αλλα οι αναμενομενες πωλησεις δεν ειναι πολυ μεγαλες και συνεπως της ερχεται πιο ακριβα απο οτι πχ στη νοκια και παει λεγοντας. Αυτα ειναι θεμα μαρκετινγκ και στρατηγικης,οχι τεχνογνωσιας Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Φυσικα και θελει αλλα δεν μπορει. Ομως το "δεν μπορει" δεν εχει να κανει με ελλειψη τεχνογνωσιας. Εχει να κανει με τους προμηθευτες υλικων, τις τιμες που θα αγορασει πχ τα modules των καμερων (οσο μεγαλυτερες οι παραγγελιες τοσο μικροτερη η τιμη ανα κομματι) αλλα οι αναμενομενες πωλησεις δεν ειναι πολυ μεγαλες και συνεπως της ερχεται πιο ακριβα απο οτι πχ στη νοκια και παει λεγοντας. Αυτα ειναι θεμα μαρκετινγκ και στρατηγικης,οχι τεχνογνωσιας Συμφωνώ απολύτως, σίγουρα όπως είπες αυτός είναι ένας λόγος αλλά από τις διάφορες κινήσεις της εταιρίας είναι φανερό οτι ο βασικότερος ίσως λόγος είναι οτι το μάρκετινγκ και η στρατηγική χολένουν όπως σωστά ανέφερες και αυτό βέβαια οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και οι λάθος αποφάσεις οδηγούν σε μειωμένες πωλήσεις που οδηγούν εν τέλει στον εξαναγκασμό της εταιρίας να αγοράζει εξαρτήματα ακριβότερα λόγω μειωμένων πωλήσεων και αυτό σημαίνει λιγότερα διαθέσιμα χρήματα για περαιτέρω ανάπτυξη νέων μοντέλων και τεχνολογιών. Όλα λοιπόν είναι μια αλυσίδα η οποία δυστυχώς όλο και σφίγγει γύρω από την Motorola και ακόμα δεν βλέπω το πως θα βγει από την κατάσταση αυτή. Τελευταία έχει παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα (τα περισσότερα για την Κινεζική και Αμερικανική αγορά), κάποια μια από τα ίδια αλλά και κάποια άλλα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που όμως δεν προβλέπεται μάλλον να έρθουν στην Ευρώπη. Με το να αποκόβεται από μια τεράστια αγορά σαν την Ευρωπαϊκή χάνει ένα σημαντικό κομμάτι της πίτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Συμφωνώ απολύτως, σίγουρα όπως είπες αυτός είναι ένας λόγος αλλά από τις διάφορες κινήσεις της εταιρίας είναι φανερό οτι ο βασικότερος ίσως λόγος είναι οτι το μάρκετινγκ και η στρατηγική χολένουν όπως σωστά ανέφερες και αυτό βέβαια οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και οι λάθος αποφάσεις οδηγούν σε μειωμένες πωλήσεις που οδηγούν εν τέλει στον εξαναγκασμό της εταιρίας να αγοράζει εξαρτήματα ακριβότερα λόγω μειωμένων πωλήσεων και αυτό σημαίνει λιγότερα διαθέσιμα χρήματα για περαιτέρω ανάπτυξη νέων μοντέλων και τεχνολογιών. Όλα λοιπόν είναι μια αλυσίδα η οποία δυστυχώς όλο και σφίγγει γύρω από την Motorola και ακόμα δεν βλέπω το πως θα βγει από την κατάσταση αυτή. Τελευταία έχει παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα (τα περισσότερα για την Κινεζική και Αμερικανική αγορά), κάποια μια από τα ίδια αλλά και κάποια άλλα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που όμως δεν προβλέπεται μάλλον να έρθουν στην Ευρώπη. Με το να αποκόβεται από μια τεράστια αγορά σαν την Ευρωπαϊκή χάνει ένα σημαντικό κομμάτι της πίτας. Όπως τα λες. Μια μεγάλη αλυσίδα είναι όλα. Επίσης αποκόβεται από την Ευρώπη. Ναι. Αλλά η Ευρώπη είναι μακριά από την έδρα της μοτορόλα.Αυτό σημαίνει περισσότερα έξοδα για την ίδια,(μεταφορικά κλπ) τα οποία θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην τιμή των συσκευών, πράγμα που θα τις έκανε μη ανταγωνιστικές = λιγότερες πωλήσεις. Το ίδιο πρόβλημα έχουν πχ και οι ιαπωνικές εταιρίες, οι οποίες, πλην της se δεν δραστηριοποιούνται με αξιώσεις στην Ευρώπη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Motorola A1210 http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/03/a1210-1.jpg http://www.mobilewhack.com/motorola-a1210-is-just-a-ming-sequel/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Καλησπέρα σε όλη τη Moto-παρέα. Έχω ένα ακουστικό bluetooth της Motorola (το H605) το οποίο αγόρασα πριν από περίπου ένα χρόνο. Έως πριν λίγες μέρες το χρησιμοποιούσα με το πολυαγαπημένο μου L9 αλλά τώρα έχω αγοράσει ένα Z10 και παράλληλα πήρα και ένα VE538 από επιδότηση. Το ακουστικό, για ένα χρόνο λειτουργούσε άψογα με το L9 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος αλλά το Z10 και το VE538 το "αγνοούν" ΕΝΤΕΛΩΣ!! Τι μπορεί να συμβαίνει; :wacko: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Οχι κατι ιδιαιτερο για μενα. Πολυ απλο χωρις προηγμενες δυνατοτητες! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Δοκίμασες να βάλεις το ακουστικό σε "pairing mode" ενώ έχεις το κινητό σου να ανιχνεύει για νέα συσκευή; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Δοκίμασες να βάλεις το ακουστικό σε "pairing mode" ενώ έχεις το κινητό σου να ανιχνεύει για νέα συσκευή; Μου έδωσες το "σπρώξιμο" που χρειαζόμουν για να βρω τη λύση! Το ακουστικό ανοίγει πιέζοντας το πλήκτρο κλήσης για 2 δευτερόλεπτα αλλά για να μπει σε pairing mode, πρέπει να το πιέσεις για 5 δευτερόλεπτα! Και να σκεφτείς ότι διάβαζα και ξαναδιάβαζα το manual... Έπρεπε να μου δώσει κάποιος τη σπρωξιά για να το προσέξω! Μα τι βλάκας... :wacko: Σ' ευχαριστώ πολύ!!! :D:D Υ.Γ.: Ας το κλείσει κάποιος. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει σύντομα καινούριο RAZR, συνέχεια του V8 και V9? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Μόνο φήμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Ρε παιδια , ειναι λογικο τωρα το z8 ferrari να αξιζει 159€ ενω το z6 να εχει 169 € στον γερμανό???:blink: Ειναι πολυ παραξενο διοτι το z8 βγηκε πολυ αργοτερα, με περετερω δυνατοτητες + το οτι ειναι by ferrari, που αξιζε στην αρχη κοντα στα 450 €. :blink::blink: z10, 329€. Τρελαμένη η motorola....:confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Μια καλούτσικη προσφορά: v8 , 175€ στο e-shop. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Motorola z8 Saturn Καλλιθεας 79 ευρώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Motorola Evoke QA4 http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/04/motorola-evoke-qa4-goes-live-on-alltel-2-280x280.jpg Motorola unveils a new handset in the Motorola Evoke QA4, a full-feature, touch-screen handset that allows users to stay connected via voice, text, video and popular online social networking services. Motorola Evoke QA4 is designed for users to easily and seamlessly interact with friends and family through their wireless device. Featuring a 2.8” full touch-screen, Motorola Evoke offers both a touch-screen QWERTY keyboard and a traditional slide-out keypad, allowing for easy communication, no matter what method the user prefers. Motorola Evoke’s home screen can be customized with integrated widgets that provide access to real-time information such as sports, news, weather, stocks and traffic. For those who never want to be out of touch with their favorite social networks, Motorola Evoke provides fast access to leading sites, including built-in MySpace integration. Users can easily post instant updates and view profiles in one simple step with Motorola Evoke. From the touch-screen display users can also instantly launch a full HTML browser and use quick-start widgets for fast access to popular sites. Motorola Evoke features a 2.0MP camera with video capture, expandable memory slot, stereo Bluetooth, GPS capabilities and an ultra intuitive user interface. The handset comes pre-loaded with popular Alltel applications such as TV on Demand, Radio on Demand and Alltel Navigation. http://www.mobilewhack.com/motorola-evoke-qa4-targeting-social-circles/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 iphone copy και αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Ίσως mol, μπορεί. Για ρίξτε μια ματιά σε ένα βίντεο που έχω στο blog http://mynextphone.gr/motorola-evoke-qa4/ . Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά είναι εξαιρετικά γρήγορο, και η εναλλαγή από portrait σε landscape mode γίνεται ταχύτατα. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με εντυπωσίασε γιατί είναι και όμορφο!:happy: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εμενα η καμερα με προβληματιζει...Μονο 2ΜΡ και χωρις φλας ειναι ενα πισωγυρισμα.Παντως οντως ειναι αρκετα γρηγορο, το περιμενα πιο αργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 QA30 CDMA ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ... http://www.phonearena.com/htmls/Motorola-Hint-QA30-phone-p_3277.html Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts