aplos73 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλοδούλευτο και σε ευχαριστούμε για την παρουσίαση.πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες! Θα μπορούσες να ανεβάσεις καμια τραβηγμένη Βράδυ??? Το βράδυ αρκετά τηλέφωνα βγάζουν πολύ κακής ποιότητας φωτογραφίες....θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε μερικές ....Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOSXRISA Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλησπέρα σας,απο μέρα σε μέρα περιμένω και εγω την συσκευή (cubotx17) μόλις την παραλάβω θα ανεβάσω φώτος και τις εντυπώσεις!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOSXRISA Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!!Παιδιά χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας...Παρέλαβα μια συσκευή το Cubot X17 και εχει την έκδοση Android 5,1.Οσο και αν έψαξα δεν μπορώ να βρώ πουθενά την επιλογή για το πως κάνω απόκρυψη/μετακίνηση τα εικονίδια απο εφαρμογές μέσα στο μενού(να το οργανώσω δλδ) και επίσης δεν μπορώ να βρω την επιλογή για να μου εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας πάνω στην οθόνη....Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Το πρώτο έχει σχέση μετον launcher. Μπορεί ο στοκ της συσκευής να μην υποστηρίζει απόκρυψη κλπ, βάλε έναν άλλο launcher που να το κάνει και είσαι έτοιμος. To δεύτερο, δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο μενού επειδή έχω άλλο κινητό (με 5.1 πάντως), εμένα το έχει στη διαδρομή Settings->Notification center->Advanced settings->Display battery indicator->Percentage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOSXRISA Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Το πρώτο έχει σχέση μετον launcher. Μπορεί ο στοκ της συσκευής να μην υποστηρίζει απόκρυψη κλπ, βάλε έναν άλλο launcher που να το κάνει και είσαι έτοιμος. To δεύτερο, δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο μενού επειδή έχω άλλο κινητό (με 5.1 πάντως), εμένα το έχει στη διαδρομή Settings->Notification center->Advanced settings->Display battery indicator->Percentage. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου να είσαι καλά!!!! Το κινητό το εχω λίγες μέρες στην κατοχή μου και είναι πολύ καλό,τρέχει γρήγορα δεν κολλάει πουθενά,απίστευτα λεπτό,το touch πολύ γρήγορο,οθόνη πολύ καλή.Το μόνο που διαπίστωσα είναι ενα καμμένο pixel που έχει στην οθόνη,και την μπαταρία του που τελειώνει πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOSXRISA Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παιδιά μια ερώτηση προς τους κατόχους της συσκευής......πως ενεργοποιήτε η επιλογή να εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 αν δεν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις, κατέβασε αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent δεν χρειάζεται root. κάνεις enable, restart, απεγκατάσταση. έτοιμο. (η εφαρμογή χρησιμοποιείται σε πολλές συσκευές που δεν υπάρχει επιλογή για εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilovemusic Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 skeftomai na parw to cubot x 17 alliws lenovo k3 note h leagoo elite 1 to thema mou einai apo poio site na to parw? ta xw brei se kales times sto tomtop gearbest e fox ... fovamai mhn den mou erthei pote kai xasw ta lefta mou me th paypal ths mhteras mou tha to agorasw :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOSXRISA Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 αν δεν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις, κατέβασε αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent δεν χρειάζεται root. κάνεις enable, restart, απεγκατάσταση. έτοιμο. (η εφαρμογή χρησιμοποιείται σε πολλές συσκευές που δεν υπάρχει επιλογή για εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,να σαι καλά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnon38 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλησπέρα σκέφτομαι να το πάρω και εγώ έχετε κάποιο κατάστημα να μου προτείνετε? Επίσης ξέρει κανείς εάν πάρει την αναβάθμιση σε 6? http://eu.banggood.com/ Εδώ το βρίσκω 153€ είναι αξιόπιστο το μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowgamer Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Μετά από εβδομάδα περίπου που το δουλεύω έχω να πω ότι όλα καλά με το τηλέφωνο αλλά η μπαταρία του ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Πολύ μικρή και εμένα με fb, messenger, ομιλια κλπ δεν μου φτάνει για μια μέρα. Κρίμα και μου άρεσε. Επίσης να ρωτήσω κάτι περίεργο. Μου κάνω ΠΑΝΩ από 4 ώρες να φορτίσει. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό ή μονο σε μένα. Μου φαίνεται υπερβολικός ο χρόνος σε σχέση με άλλα κινητά που είχα. Εϊναι 9 τώρα και το φορτίζω από τις 4 και ακόμα φορτίζει. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει φυσικά. ΑΝ κάποιος μπορεί ας μου απαντήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOSXRISA Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μετά από εβδομάδα περίπου που το δουλεύω έχω να πω ότι όλα καλά με το τηλέφωνο αλλά η μπαταρία του ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Πολύ μικρή και εμένα με fb, messenger, ομιλια κλπ δεν μου φτάνει για μια μέρα. Κρίμα και μου άρεσε. Επίσης να ρωτήσω κάτι περίεργο. Μου κάνω ΠΑΝΩ από 4 ώρες να φορτίσει. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό ή μονο σε μένα. Μου φαίνεται υπερβολικός ο χρόνος σε σχέση με άλλα κινητά που είχα. Εϊναι 9 τώρα και το φορτίζω από τις 4 και ακόμα φορτίζει. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει φυσικά. ΑΝ κάποιος μπορεί ας μου απαντήσει Εγω το εχω περίπου ενα μήνα τώρα,μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά,έκτος απο ενα καμμένο pixel που εχω παρατηρήσει οτι έχει στην οθόνη του ολα καλά.Για την μπαταρία και σε εμένα τελειώνει πολύ γρήγορα αλλά μια φόρτιση απο το 1-2% πες περίπου μου κάνει γύρω στις 2 ώρες με τον φορτιστή που είχε στο πακέτο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σκέφτομαι να το πάρω και εγώ έχετε κάποιο κατάστημα να μου προτείνετε? Επίσης ξέρει κανείς εάν πάρει την αναβάθμιση σε 6? http://eu.banggood.com/ Εδώ το βρίσκω 153€ είναι αξιόπιστο το μαγαζί? Για την αναβάθμιση που λες φίλε μου δεν το γνωρίζω αυτό.Τώρα για το banggood εχω ακούσει καλά σχόλια!!Είναι σε γενικές γραμμές αξιόπιστο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μετά από 1,5 Μήνα χρήσης με εγκατάσταση πολλών παιχνιδιών και ατελείωτες ώρες ασχολίας, το κινητό είναι πραγματικά διαμάντι. Το μόνο μειονέκτημα για εμένα προσωπικά συνεχίζει να είναι τα μη φωτιζόμενα 3 "πλήκτρα" . Ειδικά το βράδυ όταν θέλω να τα χρησιμοποιήσω η αλήθεια είναι ότι τα πατάω με "μαντεψιά"....που θα πάει, θα το συνηθίσω Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOSXRISA Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μετά από 1,5 Μήνα χρήσης με εγκατάσταση πολλών παιχνιδιών και ατελείωτες ώρες ασχολίας, το κινητό είναι πραγματικά διαμάντι. Το μόνο μειονέκτημα για εμένα προσωπικά συνεχίζει να είναι τα μη φωτιζόμενα 3 "πλήκτρα" . Ειδικά το βράδυ όταν θέλω να τα χρησιμοποιήσω η αλήθεια είναι ότι τα πατάω με "μαντεψιά"....που θα πάει, θα το συνηθίσω Απο μπαταρία φίλε μου πως είσαι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Απο μπαταρία φίλε μου πως είσαι;;;; Καλημέρα συνφορουμίτη, Από μπαταρία με 75% φωτεινότητα στην οθόνη και πάντα ανοικτό το WiFi και αρκετή ώρα παιχνιδιού και FB, μου παίρνει 2 μέρες (το βράδυ της δεύτερης μέρας πέφτει περίπου 10% - 15% η μπαταρία). Πραγματικά αξίζει τα λεφτά του (148 € από Ebay) . Δές και τα post μου #21 και #23. Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Από gps πώς τα πάει? Έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOSXRISA Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Από gps πώς τα πάει? Έχεις δοκιμάσει? Το Gps δουλεύει πάρα πολύ καλά το χρησιμοποιώ συνέχεια. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα συνφορουμίτη, Από μπαταρία με 75% φωτεινότητα στην οθόνη και πάντα ανοικτό το WiFi και αρκετή ώρα παιχνιδιού και FB, μου παίρνει 2 μέρες (το βράδυ της δεύτερης μέρας πέφτει περίπου 10% - 15% η μπαταρία). Πραγματικά αξίζει τα λεφτά του (148 € από Ebay) . Δές και τα post μου #21 και #23. Εμένα με τελειώνει μέσα στην μέρα,έλεγα μπας και βελτιωθει λιγάκι η κατάσταση με την αναβάθμιση αλλα τίποτα.Μεσα στην μέρα θέλει να το φορτίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εμένα με τελειώνει μέσα στην μέρα,έλεγα μπας και βελτιωθει λιγάκι η κατάσταση με την αναβάθμιση αλλα τίποτα.Μεσα στην μέρα θέλει να το φορτίσω. Δές μήπως τρέχουν εφαρμογές στο background και κόψτες. Επίσης έλεγξε τη φωτεινότητα της οθόνη. Πιστεύω πως γύρω στο 75% είναι καλά (προσωπική επιλογή). Επίσης στο facebook εγώ χρησιμοποιώ το 0.facebook (αρκετά πιο ελαφρύ από το κανονικό). Όταν λές αναβάθμιση, την έκανες από το επίσημο της Cubot ή έβαλες κάποια custom Rom; Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisida Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας. Αγόρασα πριν λίγους μήνες το cubot x17. Είναι πολύ καλό! Το συνιστώ!! Ωστόσο, μου έπεσε και έσπασε η οθόνη και δεν λειτουργεί η αφή. Πήγα σε αντιπροσωπεία και μου ζήτησαν 100-120ευρω για να φτιαχτεί ενώ το κινητό κάνει από μόνο του 190. Μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί να το πάω που να βάζουν άλλης εταιρίας ανταλλακτικά; Για να μου βγει πιο φθηνά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας. Αγόρασα πριν λίγους μήνες το cubot x17. Είναι πολύ καλό! Το συνιστώ!! Ωστόσο, μου έπεσε και έσπασε η οθόνη και δεν λειτουργεί η αφή. Πήγα σε αντιπροσωπεία και μου ζήτησαν 100-120ευρω για να φτιαχτεί ενώ το κινητό κάνει από μόνο του 190. Μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί να το πάω που να βάζουν άλλης εταιρίας ανταλλακτικά; Για να μου βγει πιο φθηνά. Ευχαριστώ! Καλησπέρα, Θα σου πρότεινα να δείς πρώτα κάποια video στο youtube αν υπάρχει κάπου αποσυναρμολόγηση συσκευής και αντικατάσταση οθόνης. Παρατήρησε μην έχει σπάσει μόνο το digitizer ή και η οθόνη. Δές επίσης και στο ebay πόσο στοιχίζουν (~30 - 40$ δες ενδεικτικό link http://www.ebay.com/itm/OEM-Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-For-Cubot-X16-X17-Tools-/111848134203?hash=item1a0aab163b:g:Jc8AAOSw8-tWa~fX) και ρώτα και σε καταστήματα που επισκευάζουν κινητά να σου πούν τιμή. Ελπίζω να σε βοήθησα.:) Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisida Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) προσπαθώ να βρω μαγαζιά για κινητά αλλά δεν ξέρω που υπάρχουν! Σε ένα που πήγα μου είπαν ότι δεν μπορούν να το φτιάξουν. Για αυτό το λόγο έγραψα και στο forum. Θα το ψάξω για αυτό με το digitizer. Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά αυτού με την οθόνη αλλά θα το βρω :p κ πάλι ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) προσπαθώ να βρω μαγαζιά για κινητά αλλά δεν ξέρω που υπάρχουν! Σε ένα που πήγα μου είπαν ότι δεν μπορούν να το φτιάξουν. Για αυτό το λόγο έγραψα και στο forum. Θα το ψάξω για αυτό με το digitizer. Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά αυτού με την οθόνη αλλά θα το βρω :p κ πάλι ευχαριστώ!! Όταν με το καλό το επισκευάσεις, κάνε ένα review (εταιρία, κόστος κλπ). Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Δείτε εδώ φωτογραφίες --->> https://photos.google.com/share/AF1QipNzpLnpf7I1Lx0PxtEjV5uUWgW6vLctrF_4CRPf-E6Kr2MP-3eP3a3t5gTTnLqwVw?key=Z00yNXpUM3pscjB3OHBFMmtycHR1UFF6TW55MkhR (tip. Μπορείτε να κάνετε ζουμ με την ροδέλα του mouse στις φώτο που ανοίγετε) ναι θα ηταν πολυ ενδιαφερον να εχουμε και καποιες νυκτερινες , σε σκοταδι. Επι πλεον ειναι οντως 16MP η camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. April 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση του λογισμικού που εμφανίζει εδώ και κάποιες μέρες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts