Jump to content

Lenovo P1m

inactiveaccount20072016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σε συσκευή χωρίς root δεν ξέρω γιατί δεν αναβαθμίζεται. Η υποτίθεται αναβάθμιση ήρθε σήμερα στο τηλέφωνο. Στην επανεκκίνηση μου λέει φθαρμένο αρχείο.

http://i66.tinypic.com/dmejaw.png

και βγάζει αυτό:

http://i67.tinypic.com/256s8i8.jpg

:mad:

Edited by Vox

Και πως είναι καλη;

Αλλάζει έκδοση λογισμικού ή ίδια είναι;

την πέρασα τελικά.

δεν είδα καμιά διαφορά.

Xiaomi 12 Pro

Το μόνο που πρόσεξα είναι το πρόβλημα με το που βάζεις ή βγάζεις τα ακουστικά μειώνεται ο ήχος κλήσης το οποίο παραμένει! :mad:

Αυτό το βλέπω σαν feature πλέον! :lol:

Huawei Nova 5T

Σε συσκευή χωρίς root δεν ξέρω γιατί δεν αναβαθμίζεται. Στην επανεκκίνηση μου λέει φθαρμένο αρχείο.

http://i66.tinypic.com/dmejaw.png

και βγάζει αυτό:

http://i63.tinypic.com/j0a9au.jpg

:mad:

Τα ίδια και σε μένα! Και δοκίμασα 7 φορές OTA, 2 φορές με το Lenovo Smart App στο pc και 2 φορές update from sd card! Lenovo sucks..

Τα ίδια και σε μένα! Και δοκίμασα 7 φορές OTA, 2 φορές με το Lenovo Smart App στο Lenovo sucks..

Κάτι έχει γραφτεί λάθος στον κώδικα, γι' αυτό δεν περνάει. Είχα και σε άλλη συσκευή με Android παρόμοιο πρόβλημα. Το πολύ σε ένα μήνα, θα περάσει κανονικά το update.

"Lenovo sucks". Αν κοιτάς να αλλάξεις συσκευή, μην κοιτάς (τουλάχιστον προς το παρόν) Samsung, γιατί αυτές κάνουν κάτι παραπάνω από suck... :lol:

Huawei Nova 5T

"Lenovo sucks". Αν κοιτάς να αλλάξεις συσκευή, μην κοιτάς (τουλάχιστον προς το παρόν) Samsung, γιατί αυτές κάνουν κάτι παραπάνω από suck... :lol:

Σε αυτό με την Samsung έχεις δίκιο. :)

Κάτι έχει γραφτεί λάθος στον κώδικα, γι' αυτό δεν περνάει. Είχα και σε άλλη συσκευή με Android παρόμοιο πρόβλημα. Το πολύ σε ένα μήνα, θα περάσει κανονικά το update.

Το περίεργο είναι ότι στον Africa_Twin και σε κάποιους άλλους πέρασε κανονικά!

Δεν σκοπεύω να αλλάξω συσκευή για 2 μικρά θεματάκια που αντιμετωπίζω, αλλά μου τη δίνει το πόσο ερασιτεχνικά ασχολείται η Lenovo με το software της!!! Και τα γράφω από Lenovo laptop που μ'έχει αφήσει ευχαριστημένο (βέβαια εκεί κάνω update σε ότι λειτουργικό θέλω κι από μόνος μου αν χρειαστεί...)

Το περίεργο είναι ότι στον Africa_Twin και σε κάποιους άλλους πέρασε κανονικά!

Δεν σκοπεύω να αλλάξω συσκευή για 2 μικρά θεματάκια που αντιμετωπίζω, αλλά μου τη δίνει το πόσο ερασιτεχνικά ασχολείται η Lenovo με το software της!!!

Αν σου πω και αυτό γινόταν και στην άλλη συσκευή; Σε μερικούς πέρναγε, σε άλλους όχι.

Βασικά, με αυτά που βλέπω στην συσκευή μας δε θα το έλεγα ερασιτεχνικά. Με καλό τρόπο το εννοώ.

Huawei Nova 5T

Στο p1m (που κατέχει η γυναίκα μου πλέον ) η αναβάθμιση μπήκε μόλις προ λίγου κανονικά. Περιμένω να εκκινήσει και πάλι η συσκευή (στην ενημερωση εφαρμογών του android βρίσκεται εδώ και κάμποση ώρα ) και βλέπουμε.

Ελπίζω τουλάχιστον να έφτιαξαν το πρόβλημα με το "χλώμιασμα" των χρωμάτων της οθόνης μετα από επανεκκίνηση.. όπως επίσης και να τραβαει λίγο καλύτερες φωτογραφίες στο εξής.. αν μπορεί να γίνει με ένα τέτοιο update αυτό το πράγμα φυσικά..

Συγνώμη για το συνεχόμενο ποστ..

Κατ'αρχήν η οθόνη δεν, μόλις έκανα επανεκκίνηση τα χρώματα πάλι χάνουν τη ζωντάνια τους και απαιτεί πάλι ρυθμίσεις απ'το miravision για να φαίνονται τα χρώματα αξιοπρεπώς (αχ μωρέ lenovo πια.. ).

Η κάμερα τα ίδια μου φαίνεται, σαν να σταμάτησε όμως αυτό το συνεχες αυτόματο focus. Θα το δω εν καιρω.

Τρίτον κατι που παρουσιάστηκε πριν το update και παρεμεινε εκει μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης, μήπως ξέρεις κάποιος δηλαδή.. αφορα αυτό το αστεράκι στη μπάρα ειδοποιήσεων. Εμφανιστηκε ξαφνικά χωρίς να εγκαταστήσουμε κάτι και μπαστακώθηκε εκεί. Αρχικά νόμιζα ότι είχε να κάνει με την ειδοποιηση για το update αλλά τζίφος. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/c2bf5b6f6a37d871abb0e437d6ac835a.jpg

Edit: το βρήκα το αστεράκι, είχε να κάνει με τις "προτεραιότητες ειδοποιήσεων" πατώντας το πλήκτρο volume ;)

Edited by makis206

Το πρόβλημα με το mira vision δεν υπάρχει στην 033 όπως επίσης είναι καλύτερη ή λύθηκε η κατάσταση εντελώς με τις ειδοποιήσεις κάποιων εφαρμογών οταν κλεινουν. Η κάμερα σε ολες τις εκδόσεις είναι πανω κατω η ίδια.

Το γιατί επισήμως πηγαν στην λύση του patch με την 036 αντι να δωσουν την 033 δεν το καταλαβαίνω. Εκτός και αν η 033 έχει κάποια bug σε θέματα που δεν με ενδιαφέρουν και για αυτό δεν τα βρήκα μπροστά μου τόσο καιρό

Καλησπέρα σε όλους, μόλις έκανα την αναβάθμιση κ ήταν ΟΚ όλη η διαδικασία.

Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno:

iPhone 6

Πρόβλημα με το Miravision δεν έχω από όταν αγόρασα τη συσκευή και είμαι με την 027..

Κάποιο log, που να αναφέρει τι αλλάζει με το update υπάρχει;

Huawei Nova 5T

Ρε παιδιά... γιατί η καινούργια έκδοση μου άλλαξε τα ringtones κ ενώ τσέκαρα εκ νέου ότι τα έχω αντιστοιχήσει σωστά, βαράει ότι να'ναι??

Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno:

iPhone 6

Πρόβλημα με το Miravision δεν έχω από όταν αγόρασα τη συσκευή και είμαι με την 027..

Κάποιο log, που να αναφέρει τι αλλάζει με το update υπάρχει;

εμένα πάλι μετά από κάθε reboot,τα χρώματα αλλάζουν.

Xiaomi 12 Pro

Ρε παιδιά... γιατί η καινούργια έκδοση μου άλλαξε τα ringtones κ ενώ τσέκαρα εκ νέου ότι τα έχω αντιστοιχήσει σωστά, βαράει ότι να'ναι??
κι εμένα το ίδιο μου κάνει!!!:mad::X

Μπορεί να τσεκάρει κάποιος με την 36 αν του παίζει ringtones από την sd! Τι διάλο αντί να φτιάχνουν χαλάνε;;;;:angry:

Δυστυχώς τα updates της lenovo μόνο αυτό δείχνουν ότι κάνουν μέχρι σήμερα στη συγκεκριμένη συσκευή..

Τους ήχους πώς δοκιμάζετε αν έχουν αλλάξει;

Γιατί, αν πάτε στις ρυθμίσεις και παίξετε με την ένταση:

- Στον ήχο κλήσης, η προεπισκόπηση του ήχου αργεί να αλλάξει.

- Στον ήχο ειδοποίησης, δεν αλλάζει ποτέ.

Αλλά και οι 2 ήχοι αλλάζουν κανονικά

Δοκιμάστε με αναπάντητη.

Huawei Nova 5T

Τους ήχους πώς δοκιμάζετε αν έχουν αλλάξει;

Γιατί, αν πάτε στις ρυθμίσεις και παίξετε με την ένταση:

- Στον ήχο κλήσης, η προεπισκόπηση του ήχου αργεί να αλλάξει.

- Στον ήχο ειδοποίησης, δεν αλλάζει ποτέ.

Αλλά και οι 2 ήχοι αλλάζουν κανονικά

Δοκιμάστε με αναπάντητη.

Έχεις την τελευταία version 36 και μπορείς να βάλεις ήχο κλήσης mp3 από την cd κάρτα; Αν ναι μπορείς να το εξηγήσεις πιο αναλυτικά;

Τι καινούργιο εχει η αναβάθμιση? Την εχω βαλε να γίνεται... Τι με περιμένει ? Ειδατε διαφορες σε κατι?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Τι καινούργιο εχει η αναβάθμιση? Την εχω βαλε να γίνεται... Τι με περιμένει ? Ειδατε διαφορες σε κατι?

Διάβασε 2-3 μηνύματα πίσω

Nαι,δεν άλλαξε τίποτα.:lol:

Xiaomi 12 Pro

Γεια σε ολους και εγω περασα την αναβαθμιση

Σχεδον 300mb ολα καλα . το προβλημα με τους ηχους κλησης εμφανιστηκε και σε μενά.

Παρολο που κανεις αντιστοιχηση ηχου η σαν γενικο ηχο κλησης η σε καποια επαφη η σε ομαδα η συσκευη χτυπαει με ηχο προεγκαταστημενο. Μετεφερα ολους τους ηχους -τραγουδια μου απο την sd στον αποθηκευτικο χωρο του κινητου αλλα κανει παλι τα ιδια Οσο για χρωματα δεν μου φανηκε καποια διαφορα.Η ταχυτητα της συσκευης ομως μου φαινεται πιο αργη σε σχεση με την 029 .Το προβλημα με τα ακουστικα και αυτο παραμενε το ιδιο με την ενταση του ηχου κλησης

Παιδια εγω πριν την αναβάθμιση ειχα θεμα με το wifi, ανοιγοκλεινε συνέχεια... Μετα την αναβάθμιση παλι τα ιδια... Αυτη η λενοβο......