da59190 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Με την 029 σε μένα ανάβει κανονικά το led... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Με την 029 σε μένα ανάβει κανονικά το led... Κοίτα να δεις που θα μπω δε ιστορίες με το Lenovo... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Τελικά δεν παίρνει την 036 με τίποτα, μένει κολλημένο στην 029, αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα !!! Το Superb cleaner και το Baca (παιχνίδι) εξακολουθούν να εμφανίζονται μόνα τους ξανά και ξανά, όσες φορές και αν τα κάνω απεγκατάσταση. Η απενεργοποίηση τους μέσα από τις εφαρμογές παρασκηνίου και η παύση όλων των δικαιωμάτων τους δεν τα πτοεί και ειδικά το πρώτο τρέχει και έτσι !!! Επιπλέον, το greenify δεν μπορεί να μείνει σε accesibility mode on (ώστε να τα παγώνει τουλάχιστον) και φυσικά καθίσταται άχρηστο. Με το ζόρι να το ρουτάρω δηλαδή, αλλά επειδή δε θέλω να το κάνω έτσι (με το ζόρι), μάλλον θα τους το πάω πίσω να το στρώσουν αυτοί !!! Ακόμη και το doogee x5 pro που έχω αγοράσει (σχεδόν στη μισή τιμή) δεν κάνει τέτοιες χαζομάρες. Απίστευτη lenovo, μακριά και αγαπημένοι στο μέλλον !!! Edited October 13, 2016 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το Superb cleaner και το Baca (παιχνίδι) εξακολουθούν να εμφανίζονται μόνα τους ξανά και ξανά, όσες φορές και αν τα κάνω απεγκατάσταση. Η απενεργοποίηση τους μέσα από τις εφαρμογές παρασκηνίου και η παύση όλων των δικαιωμάτων τους δεν τα πτοεί και ειδικά το πρώτο τρέχει και έτσι !!! Γιατί δε δοκιμάζεις το άλλο; Πήγαινε στο Play Store, βρες αυτές τις 2 εφαρμογές, scroll προς τα πάνω και στο κάτω μέρος θα δεις μια επιλογή "Flag as inappropriate". Το θέμα αυτό υπάρχει από την 27, αλλά από τη στιγμή που έκανα το παραπάνω, δεν τις έχω δει εγκατεστημένες. P.S.: Στην 27 μια χαρά τις διέγραφα (δε μου έχουν εγκατασταθεί ξανά). Ποτέ δεν είναι στις εγκατεστημένες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Γιατί δε δοκιμάζεις το άλλο; Πήγαινε στο Play Store, βρες αυτές τις 2 εφαρμογές, scroll προς τα πάνω και στο κάτω μέρος θα δεις μια επιλογή "Flag as inappropriate". Το θέμα αυτό υπάρχει από την 27, αλλά από τη στιγμή που έκανα το παραπάνω, δεν τις έχω δει εγκατεστημένες. P.S.: Στην 27 μια χαρά τις διέγραφα (δε μου έχουν εγκατασταθεί ξανά). Ποτέ δεν είναι στις εγκατεστημένες. To έχω κάνει και στις δύο, αλλά αυτό δεν είναι παρά μια υποβολή στη google. Αυτές μπαίνουν στο κινητό εκτός play store, παρά το ότι είναι απενεργοποιημένη η εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Δοκίμασα να τις βάλω και από το play, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, το superb τρέχει στο παρασκήνιο ότι και αν ρυθμίσω εγώ. Και το baca τελικά δεν είναι παιχνίδι :lol: Είναι φανερό ότι έχει πρόβλημα η rom και το χειρότερο είναι ότι δεν το διορθώνουν με μια ΟΤΑ αναβάθμιση που να μπορεί να εγκατασταθεί πάνω στην προβληματική. Θα το πάω στη lenovo κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ελπίζω να το διορθώσουν επί-τόπου. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είναι το δεύτερο (το πρώτο είναι τάμπλετ) αλλά και το τελευταίο lenovo μου... Edited October 13, 2016 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 To έχω κάνει και στις δύο, αλλά αυτό δεν είναι παρά μια υποβολή στη google. Αυτές μπαίνουν στο κινητό εκτός play store, παρά το ότι είναι απενεργοποιημένη η εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Δοκίμασα να τις βάλω και από το play, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, το superb τρέχει στο παρασκήνιο ότι και αν ρυθμίσω εγώ. Και το baca τελικά δεν είναι παιχνίδι :lol: Είναι φανερό ότι έχει πρόβλημα η rom και το χειρότερο είναι ότι δεν το διορθώνουν με μια ΟΤΑ αναβάθμιση που να μπορεί να εγκατασταθεί πάνω στην προβληματική. Θα το πάω στη lenovo κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ελπίζω να το διορθώσουν επί-τόπου. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είναι το δεύτερο (το πρώτο είναι τάμπλετ) αλλά και το τελευταίο lenovo μου... Ποτέ δεν τα βλέπω στο παρασκήνιο. Και το κοίταξα και τώρα, πριν γράψω το post και δεν υπάρχουν. Τι να πω... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλημέρα σε όλους.Λοιπόν μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: Δεν αλλάζει με τίποτα ο ήχος κλήσης του κινητού. Ενώ στις ρυθμίσεις είναι επιλεγμένος άλλος ήχος (που έχω βάλει εγώ ) αυτό παίζει άλλον όταν χτυπάει.Στην ουσία δεν "βλέπει" τους άλλους ήχους εκτός απο τους εργοστασιακούς.Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα?Μήπως είναι κάποιο bug της 036? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα τελευταία μήνυματα δεν θα χρειαζόταν να κάνεις την ερώτηση. Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Με την 029 σε μένα ανάβει κανονικά το led... Επειδή εχω θέμα με το led στο viber ποια έκδοση του έχεις; Δοκίμασα ολες τις ρομ από την 27 εως την 36 αλλά σε καμιά δεν λειτουργεί εκτός και αν χρησιμοποιηθεί κάποια εφαρμογή όπως το led manager αλλά μετα δεν πηγαίνει σε deep sleep το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade2014 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά!SOS...κάτοχος lenovo vibe p1m απο σήμερα το πρωί εντελώς ξαφνικά όταν είναι πολύ ψηλά ρυθμισμένη η ένταση στο ακουστικό κατα τη διάρκεια συνομιλίας έχει έντονη παραμόρφωση ο ήχος....καμία γνώμη????? Edited October 17, 2016 by blade2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Παιδιά η μόνη ενδεδειγμένα λειτουργική λύση είναι : 1. Συνδέουμε το τηλ με pc. 2. Εντοπίζουμε το drive letter μας (συνήθως Ε: ) 3. Ανοίγουμε cmd.exe 4. Γράφουμε format e: Όλα τέλεια μετά !!! :lol: Lenovo rocks !! :w00t: Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Παιδιά η μόνη ενδεδειγμένα λειτουργική λύση είναι : 1. Συνδέουμε το τηλ με pc. 2. Εντοπίζουμε το drive letter μας (συνήθως Ε: ) 3. Ανοίγουμε cmd.exe 4. Γράφουμε format e: Όλα τέλεια μετά !!! :lol: Lenovo rocks !! :w00t: Format; Σου αρέσουν τα νεύρα, ε; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Format; Σου αρέσουν τα νεύρα, ε; :lol: Μας τα έχει κάνει τσουρέκια η Lenovo. Έχω laptop thinkpad, σκυλί !! Έχω tablet, σκυλί !! Το κινητό όμως ... χολαίνει !!:wacko: Με απογοήτευσε !:X Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostra Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μας τα έχει κάνει τσουρέκια η Lenovo. Έχω laptop thinkpad, σκυλί !! Έχω tablet, σκυλί !! Το κινητό όμως ... χολαίνει !!:wacko: Με απογοήτευσε !:X Συμφωνώ ρε φίλε,στο σπίτι υπάρχουν 3 τάμπλετ και είναι σούπερ αξιόπιστα,για μένα μακράν η καλύτερη λύση όσον αφορά το value for money.Στα κινητά έχει το θέμα η lenovo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Africa_twin τελικά δοκιμασες καμιά custom rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Africa_twin τελικά δοκιμασες καμιά custom rom;Όχι ακόμα φίλε μου. Αυτόν τον καιρό πνίγομαι και δεν προλαβαίνω... Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Μου χει σπάσει τα νεύρα. Θα το πετάξω απ'το παράθυρο! Κλείνω τα δεδομένα, κλειδώνω οθόνη και όταν την ξανανοίξω είναι ανοιχτά! 15 φορές σερί. Αύριο μποεί να είναι ΟΚ, μεθαύριο πάλι τα ίδια... Και να μου το λεγαν δε θα το πίστευα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Μου χει σπάσει τα νεύρα. Θα το πετάξω απ'το παράθυρο! Κλείνω τα δεδομένα, κλειδώνω οθόνη και όταν την ξανανοίξω είναι ανοιχτά! 15 φορές σερί. Αύριο μποεί να είναι ΟΚ, μεθαύριο πάλι τα ίδια... Και να μου το λεγαν δε θα το πίστευα.. Αυτό το έχω κι εγώ αυτές τις 2 μέρες... Και το θέμα είναι ότι κρατάει "ξύπνιο" τον επεξεργαστή........ Αυτό θα έχουμε τώρα;.. Edit: Με την 027 έκδοση. Edited October 27, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Αυτό το έχω κι εγώ αυτές τις 2 μέρες... Και το θέμα είναι ότι κρατάει "ξύπνιο" τον επεξεργαστή........ Αυτό θα έχουμε τώρα;.. Edit: Με την 027 έκδοση. Και μετά κοροϊδεύετε το format e:\ ....... !!:lol::lol::lol: Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Αυτό το έχω κι εγώ αυτές τις 2 μέρες... Και το θέμα είναι ότι κρατάει "ξύπνιο" τον επεξεργαστή........ Αυτό θα έχουμε τώρα;.. Edit: Με την 027 έκδοση. Κρατάει ξύπνιο τον επεξεργαστή και αδειάζει τη μπαταρία... Εγώ με την 029 είμαι.. Σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα, για αύριο έχει ο Θεός.. Μόλις είπα ότι θα το πετάξω, σα να φοβήθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Και μετά κοροϊδεύετε το format e:\ ....... !!:lol::lol::lol: χαχαχαχαχα :lol: Και μόνο που σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω backup και πέρασμα ξανά, δακρύζω λίγο..... Κρατάει ξύπνιο τον επεξεργαστή και αδειάζει τη μπαταρία... Εγώ με την 029 είμαι.. Σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα, για αύριο έχει ο Θεός.. Μόλις είπα ότι θα το πετάξω, σα να φοβήθηκε... Αν σου πω ότι σήμερα πρέπει να σταμάτησε και στο δικό μου; Τι ***** κάνει η Lenovo; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ρε παιδες τελικα η 36 περναει με καποιο απλο τροπο χωρις αλχημειες? Ερχεται η αναπτυξη Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Χμ... Παίζει να σταμάτησε η ενεργοποίηση των δεδομένων... "Παίζει", γιατί χρησιμοποιώ δεδομένα ή wi-fi, κι έτσι δε μπορώ να δω αν τα ενεργοποιεί από μόνο του. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Εμενα μου εφαγε την καρτα και ησυχασε Ερχεται η αναπτυξη Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Σήμερα έχω το αντίθετο πρόβλημα. Δεν ανοίγουν καθόλου τα δεδομένα. Ούτε με restart. Άβυσσος η ψυχή του p1m... :lol: Εμενα μου εφαγε την καρτα και ησυχασε Ερχεται η αναπτυξη Φτιάξε κι εσύ ένα κενό apn και όρισέ το ως προεπιλεγμένο... P.S.: Χτύπησε κι ένα restart μόνο του........ Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts