Jump to content

mostra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mostra

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

mostra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά,έχει κάποιος άποψη για το innovator 8DTB38;μέσω του newsletter του eshop το βρήκα στα 73 ευρώ και η προσφορά είναι μέχρι και αύριο.Αυτό που με προβληματίζει είναι η μπαταρία του,δε ξέρω αν έχει αρκετή διάρκεια και όταν λέω αρκετή εννοώ την τυπική των 7 ωρών.Δύο lenovo 7ιντσα που πήρα αυτή τη διάρκεια είχαν(3500 mAh).Εν αντιθέσει μ'ένα 8ίντσο της mls που μου έδωσε ο αδερφός μου(3200 mAh και 1280x800 ανάλυση)που κρατάει μόλις 3,5 ώρες και φρίκαρα!Ουσιαστικά μου είναι άχρηστο με τέτοια αντοχή. Γι'αυτό και είμαι ανάμεσα σε αυτό το μοντέλο και το lenovo A7-10 στα 70 ευρώ που το είχα πάρει και για τον πατέρα μου και είναι σκυλί από κάθε άποψη,τρομερή ταχύτητα και μπαταρία. Εδώ είναι και τα link των τάμπλετ:http://www.e-shop.gr/tablet-innovator-8dtb38-8-ips-quad-core-16gb-wifi-gps-bt-android-60-black-p-PER.920587 http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-ideapad-a7-10-7-ips-quad-core-8gb-wifi-bt-gps-android-44-black-p-PER.910424 Όποιος έχει άποψη/εμπείρια θα τον ευχαριστούσα να την καταθέσει μιας και μάλλον σήμερα θα κάνω την παραγγελία. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμη,από ποια χώρα ρε παιδιά είναι η Innovator;μου κάνει εντύπωση που οι πληροφορίες γι'αυτή είναι σχεδόν μηδαμινές.
  2. Συμφωνώ ρε φίλε,στο σπίτι υπάρχουν 3 τάμπλετ και είναι σούπερ αξιόπιστα,για μένα μακράν η καλύτερη λύση όσον αφορά το value for money.Στα κινητά έχει το θέμα η lenovo.
  3. Αυτό που έκανε τελικά φίλε είναι να κλειδώνει κάθε φορά την οθόνη στις κλήσεις χειροκίνητα.Δηλαδή όποτε καλεί ή τον καλούν κατεβάζει κατευθείαν το "σεντόνι" με τις διάφορες επιλογές από την κορυφή της οθόνης και επιλέγει το κλείδωμά της.
  4. Χαχα το σκέφτηκα φίλε αλλά πάλι τα ίδια.Και το είχα πει του αδερφού μου αν είσαι ευχαριστημένος μην κανεις update γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να βρεις μπροστά σου.
  5. Καλημέρα παιδιά,μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Στο p1m του αδερφού μου έγινε διαθέσιμο ένα update και το διήμερο που πέρασε προσπάθησε ανεπιτυχώς 3 φορές να το εγκαταστήσει(πάντα κολλούσε οριστικά κάποια στιγμή οπότε και εγκατέλειψε την προσπάθεια).Το θέμα είναι ότι από τότε έχει θέμα με τις κλήσεις και συγκεκριμένα με την οθόνη.Δηλαδή ξεκλειδώνει από μόνη της η οθόνη κι έτσι αφού το κινητό το έχει στην τσέπη(είναι στη δουλειά και το hands free βολεύει απίστευτα)έχει επακόλουθο να τερματίζονται συνέχεια οι κλήσεις!Λόγω της επαφής της ξεκλείδωτης οθόνης με το μπούτι. :p Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αυτό;ευχαριστώ.
  6. mostra

    Sony Xperia L

    Γεια σας παιδιά.Όπως είπε κι ένα φίλος πριν 3 ημέρες και στου αδερφού μου το κινητό το ίδιο μήνυμα βγάζει μετά την αναβάθμιση για την sd κάρτα:δυστυχώς η ρύθμιση σταμάτησε να λειτουργεί.Ήξερα και πως στην καινούρια αναβάθμιση δεν θα μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές αλλά πλέον δε μπορεί να αποθηκεύσει ούτε τραγούδια,φωτογραφίες και video!Ξέρεις κανείς τί παίζει;
×
×
  • Create New...