Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίος!! :)

Τι μεταφορικά πληρώνεις?

Τα αναφέρει στο κάτω μέρος κάθε δημοπρασίας... συνήθως γύρω στα 5 Ε.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:X συνήθως τα bid για τους φορτιστές για iPod έκλειναν πάνω από 10λίρες...

Περίεργο... ίσως έψαχνα λάθος εποχή!

Thanks για το link-θα κοιτάξω τον πωλητή και θα τσιμπίσω ένα φορτιστή :happy:

:X συνήθως τα bid για τους φορτιστές για iPod έκλειναν πάνω από 10λίρες...

Περίεργο... ίσως έψαχνα λάθος εποχή!

Thanks για το link-θα κοιτάξω τον πωλητή και θα τσιμπίσω ένα φορτιστή :happy:

Προσοχή μόνο στο ότι συνήθως οι φορτιστές απο αγγλία έχουν το αγγλικό φις και χρειάζεται κανείς ή να πάει σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά και να αγοράσει μετατροπέα ή να πάρει αυτόν.

Ο συγκεκριμένος πωλήτής πάντως, και τις 2 φορές που αγόρασα φορτιστή από αυτόν, μου έβαλε στο πακέτο και έναν τέτοιον μετατροπέα δωρεάν (βέβαια έχω αγοράσει πολλά οπότε ίσως να το έκανε απο καλοσύνη). Πάντως δεν είναι θέμα, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο αυτό λύνεται εύκολα.

to sony to egrinete?

exoun pesei oi times tous.

180 euro exei ayto me ta 6 giga kai 225 me ta 20..

Πήρα χθες (μου έκαναν δώρο!) το Sony A3000 (20 GB δηλαδή). Πριν είχα το HD5 και μπορώ να πω ότι διακρίνω μια αρκετά μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα ήχου, εκτός αν είναι η ιδέα μου. Η μπαταρία ελπίζω να είναι το ίδιο καλή (του HD5 μπορεί να μου κρατούσε και μία βδομάδα με καθημερινή χρήση 1-2 ωρών !).

Το μόνο κάπως αρνητικό που βρίσκω είναι το πρόγραμμα Sony Connect που απ'ό,τι κατάλαβα έχει κάποιες διαφορές με το Sonicstage (το οποίο το έβρισκα μια χαρά προσωπικά). Δε με ενθουσίασε. Αλλά από την άλλη δεν είχα ποτέ διαφορετική μάρκα και δεν μπορώ να συγκρίνω με i-tunes κλπ.

Πού έχεις δει τις τιμές αυτές? Εγώ μέχρι το Σάββατο τα έβρισκα 249 και 299 αντίστοιχα!:blink:

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Για το πρόβλημα που είχα με το ipod μου, επικοινώνησα με την rainbow, μου είπαν ότι θα μου στείλουν στο σπίτι κάτι έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσω και στην συνέχεια θα τους τα στείλω μαζί με το ipod μου για να το φτιάξουν.

Σε όλη αυτή την διαδικασία, τι πρέπει να προσέξω; Το ipod είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση, έχω την απόδειξη αγοράς.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Πήρα χθες (μου έκαναν δώρο!) το Sony A3000 (20 GB δηλαδή). Πριν είχα το HD5 και μπορώ να πω ότι διακρίνω μια αρκετά μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα ήχου, εκτός αν είναι η ιδέα μου. Η μπαταρία ελπίζω να είναι το ίδιο καλή (του HD5 μπορεί να μου κρατούσε και μία βδομάδα με καθημερινή χρήση 1-2 ωρών !).

Το μόνο κάπως αρνητικό που βρίσκω είναι το πρόγραμμα Sony Connect που απ'ό,τι κατάλαβα έχει κάποιες διαφορές με το Sonicstage (το οποίο το έβρισκα μια χαρά προσωπικά). Δε με ενθουσίασε. Αλλά από την άλλη δεν είχα ποτέ διαφορετική μάρκα και δεν μπορώ να συγκρίνω με i-tunes κλπ.

Πού έχεις δει τις τιμές αυτές? Εγώ μέχρι το Σάββατο τα έβρισκα 249 και 299 αντίστοιχα!:blink:

nomizo sto pixmania tis eida..

Πώς 'έβγαζες' album με το Sonicstage από το HD5 ?

Εχω κάποια τραγούδια στο HD5 και θέλω να σβήσω μερικά αλλά η λίστα μου τα βγάζει ανά καλλιτέχνη. Ετσι δεν μπορώ να σβήσω ένα album με διάφορους καλλιτέχνες.

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι (αρκετά ενοχλητικό στο ipod nano)

Λοιπόν σε ορισμένα τραγούδια σε άσχετες στιγμές ακούγεται ένα μικρό τριξιματάκι στο αριστερό ακουστικό,το οποίο είναι αρκετά ενοχλητικό..

καμιά ιδέα για το τι παίζει?

Thnx!

EDIT Νομίζω πως το πρόβλημα λύθηκε - απενεργοποίησα το eq

EDIT 2 : όχι,το πρόβλημα παραμένει...

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι (αρκετά ενοχλητικό στο ipod nano)

Λοιπόν σε ορισμένα τραγούδια σε άσχετες στιγμές ακούγεται ένα μικρό τριξιματάκι στο αριστερό ακουστικό,το οποίο είναι αρκετά ενοχλητικό..

Δοκίμασες με άλλα ακουστικά αν παρουσιάζει το ίδιο πράγμα;

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι (αρκετά ενοχλητικό στο ipod nano) Λοιπόν σε ορισμένα τραγούδια σε άσχετες στιγμές ακούγεται ένα μικρό τριξιματάκι στο αριστερό ακουστικό,το οποίο είναι αρκετά ενοχλητικό..

Ναι, μου έχει συμβεί και μένα.

Το καλώδιο που συνδέει το αριστερό ακουστικό δεν κάνει καλή επαφή.

Η λύση είναι να περάσεις μια βόλτα από το service και να ζητήσεις αντικατάσταση.

Εχω κάποια τραγούδια στο HD5 και θέλω να σβήσω μερικά αλλά η λίστα μου τα βγάζει ανά καλλιτέχνη. Ετσι δεν μπορώ να σβήσω ένα album με διάφορους καλλιτέχνες.

Σόρυ που απαντώ τόσο αργά αλλά τώρα το είδα..

Να σου πω την αλήθεια είχα κι εγώ αυτήν την απορία - δεν είχα ιδέα πώς γίνεται..:(

Τώρα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο: αντιμετωπίζω το εξής προβληματάκι στο A3000. Όταν βάζω shuffle, όλα καλά, μέχρι να αποφασίσω να διαλέξω εγώ ένα κομμάτι και να το βάλω..Τότε το shuffle σταματάει και συνεχίζει μετά να παίζει τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ που είχα διαλέξει. Το HD5 δεν το κανε αυτό...Μπορώ να την αλλάξω αυτήν την ανοησία?

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Η λύση είναι να περάσεις μια βόλτα από το service και να ζητήσεις αντικατάσταση.

Είμαι στην Έδεσσα.Στην Θεσσαλονίκη μπορώ να πάω κάπου για service.Μέσα στην εγγύηση είναι.

thnx!

Emena to de3i trizei alla se merika kommatia mono.

Είμαι στην Έδεσσα.Στην Θεσσαλονίκη μπορώ να πάω κάπου για service.Μέσα στην εγγύηση είναι.

thnx!

Rainbow τηλ. 210-9012892

Ρώτησέ τους ποιά διαδικασία ακολουθούν για τέτοιες περιπτώσεις.

1. iPod Sport Kit από την Apple και την... Nike!!!

Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :up:

Το πουλάει κανείς εδώ ή να το παραγγείλω? :confused:

Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :up:

Το πουλάει κανείς εδώ ή να το παραγγείλω? :confused:

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Αμερική και ρωτάς αν το πουλάει κανείς εδώ; :worry:

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Αμερική και ρωτάς αν το πουλάει κανείς εδώ; :worry:

Σωστά! Τώρα το είδα ότι λέει αρχές Ιουλίου... :O

Απλά με μπέρδεψε γιατί είχε Pre-order με τιμές. ;)

Θέλει και ειδικό παπούτσι!!! Καλό όμως! Δείτε και http://www.nikeplus.com

Θέλει και ειδικό παπούτσι!!! Καλό όμως! Δείτε και http://www.nikeplus.com

Αυτό είδα και μέπιασε όρεξη για :music: τρέξιμο... :p

Θα έχει και ανάλυση της διαδρομής σου μετά! Σούπερ!

Θα έχεις τη δυνατότητα να κατεβάζεις και μουσική Sport iMixes που λέει...

Φαντάζομαι θα τη πληρώνεις και αυτήν ε...? :O

PS. Τα κομμάτια που έχει στο Music Store του iTunes αν πληρώσεις και τα κάνεις download ,σε τι μορφή αποθηκεύονται? Mp3 φαντάζομαι ε?:confused:

Τα κομμάτια που έχει στο Music Store του iTunes αν πληρώσεις και τα κάνεις download ,σε τι μορφή αποθηκεύονται? Mp3 φαντάζομαι ε?:confused:

Nope. AAC (.m4p) (protected)

... download ,σε τι μορφή αποθηκεύονται? Mp3 φαντάζομαι ε?:confused:

Kανένα site δεν πουλάει τραγούδια σε mp3.

Όλα είναι σε wma κλειδωμένα.

Το iTunes τα πουλάει σε AAC όπως προαναφέρθηκε.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]