Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geia sas paides exw to sony NW-E005 2gb kai thelw na rwthsw se ti format me symferei na exw ta songs..mp3,wma,atrac,h sth morfh pou einai ta songs sta cd...

Το atrac είναι ένα φορμά που παίζει μόνο στα sony (κληρονομιά από την τεχνολογία του Mini Disc). Εχει πολή καλή ποιότητα και καλή συμπίεση. Προτείνεται αν θέλεις να έχεις περισσότερα τραγούδια στο player σου. Το τίμημα είναι ο χρόνος αναμονής μέχρι να γίνει η μετατροπή.

To wma πιάνει περίπου τον ίδιο χώρο σε θεωριτικά ίδια ποιότητα με το atrac, δηλ ότα επιλέγεις το ίδιο bitrate. Η πραγματική ποιότητα όμως του atrac είναι ανώτερη του wma.

To wav αποκλείεται γιατί τα 2gb θα γεμίσουν με 2 ή 3 cd μουσικής.

Mένει το mp3 για πιο σύντομη μεταφορά, ή το atrac για καλύτερη ποιότητα (στο ίδιο bitrate) αλλά με μεγαλύτερη αναμονή.

Ούτως ή άλλως το sony δεν σου επιτρέπει να μεταφέρεις τα τραγούδια από το player σε άλλο pc, οπότε το κριτήριο είναι χρόνος/ποιότητα.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι λιγο παραλογο ενας registered χρηστης του iTunes Store (του ελληνικου) να μην εχει προσβαση στο US ??? Υπαρχει καποιος τροπος να ξεπεραστει αυτο???

To nikeplus.com πλέον υποστηρίζει και την Ελλάδα. Και είμαστε πάνω από τους 4 (μαζί με μένα) που ξέρω εγώ! Άλλος κανείς από εδώ;;;;

:)

Γιατι δεν ειδα τιποτα τετοια στο αντισοιχο site???:wacko:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Δεν ειναι λιγο παραλογο ενας registered χρηστης του iTunes Store (του ελληνικου) να μην εχει προσβαση στο US ??? Υπαρχει καποιος τροπος να ξεπεραστει αυτο???

Όχι, δεν είναι, διότι για κάθε χώρα/γεωγραφική περιοχή γίνονται ξεχωριστές συμφωνίες μεταξύ του διανομέα (iTunes) και των παρόχων του περιεχομένου (δισκογραφικές, studios κλπ.). Ο μόνος τρόπος να αγοράσεις κάτι από το αμερικάνικο store είναι να δώσεις πιστωτική κάρτα με billing address σε αμερικάνικο έδαφος.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Είναι ο ίδιος λόγος που μερικές ταινίες τις βλέπουμε μήνες αργότερα, κάποιες σειρές μια σαιζόν μετά κλπ (δλδ ό,τι είπε ο marvin)

Γιατι δεν ειδα τιποτα τετοια στο αντισοιχο site???:wacko:

Κάτω αριστερά έχει το choose country και μετά έχει Europe. Greece δεν έχει ξεχωριστά, αλλά αν πας μετά στο community/leaderboard θα δεις και την Ελλάδα στις επιλογές πάνω δεξιά.

Παιδιά λίγη βοήθεια....

Ψάχνω ένα mp3 player με τα εξης χαρακτηριστικά:

1. όσο το δυνατόν πιό compact σε διαστάσεις

2. να λειτουργεί με μπαταρίες (όχι φόρτιση μέσω usb μόνο)

3. χωρητικότητα ανω των 4gb

4. να έχει ραδιόφωνο

5. τιμή γύρω στα 220€-250€(max)

Εχετε να προτέινεται τίποτα?

Χαίρεται, σκέφτομαι να πάρω ενα ipod video 30giga και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις..

1) Η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη για να βλεπεις videos και καμιά ταινία αμα λάχει? Φαίνονται οι υπότιτλοι?

2) Η ποιότητα τού ήχου είναι καλή? τα ακουστικά έχω ακούσει οτι είναι πολύ μάπα. αληθεύει?

3) τι πρόβλημα υπάρχει με το να περνάς και να βλέπεις videos γιατι όλοι μου λένε οτι δε μπορούνε και κάτι τέτοια.. Έχει περάσει κανείς?

Και γενικά ότι εντυπώσεις παρατηρήσεις , σχόλια και γνώμες έχετε.. εκφραστείτε ελεύθερα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Χαίρεται, σκέφτομαι να πάρω ενα ipod video 30giga και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις..

1) Η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη για να βλεπεις videos και καμιά ταινία αμα λάχει? Φαίνονται οι υπότιτλοι?

2) Η ποιότητα τού ήχου είναι καλή? τα ακουστικά έχω ακούσει οτι είναι πολύ μάπα. αληθεύει?

3) τι πρόβλημα υπάρχει με το να περνάς και να βλέπεις videos γιατι όλοι μου λένε οτι δε μπορούνε και κάτι τέτοια.. Έχει περάσει κανείς?

Και γενικά ότι εντυπώσεις παρατηρήσεις , σχόλια και γνώμες έχετε.. εκφραστείτε ελεύθερα..

1. Μια χαρά είναι αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τους υπότιτλους. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει βέβαια, μου φαίνεται μικρή για πολύωρη παρακολούθηση με υπότιτλους.

2. Σίγουρα δεν είναι και τα καλύτερα που θα μπορούσαν αλλά για ακουστικά που σου δίνουν μαζί με το player είναι εντάξει. Τα νέα είναι πολύ καλύτερα.

3. Μέσω iTunes δεν μπορείς να μετατρέψεις πολλά είδη, και αν ο ήχος με την εικόνα είναι πολυπλεγμένα (muxed) τότε καταλήγεις χωρίς ήχο. Δε σε νοιάζουν όλα αυτά όμως διότι υπάρχουν αρκετά εργαλεία (και δωρεάν) που μετατρέπουν τα πάντα. Ιδίως πλέον που, απ'ό,τι φαίνεται, το H.264 γίνεται ψιλοστάνταρ.

Κάποια θα πρέπει να τα μετατρέπεις, κάποια όχι, αλλά γενικώς δε θα έχεις πρόβλημα στον τομέα αυτόν.

Υπ'όψιν ότι στην Ελλάδα ακόμα έχουν τα παλιά. Τα νέα έρχονται όπου να'ναι και αν σε ενδιαφέρει το video (που μάλλον σε ενδιαφέρει) καλύτερα να πάρεις νέο γιατί έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

To nikeplus.com πλέον υποστηρίζει και την Ελλάδα. Και είμαστε πάνω από τους 4 (μαζί με μένα) που ξέρω εγώ! Άλλος κανείς από εδώ;;;;

:)

Γαμώτο. Πάλι την πλάτη σου βλέπω :p

Γκρρ, τρίτος στην πανελλήνια κατάταξη.

Θα φορτσάρω όμως.

/ψώνιο mode on

Τουλάχιστον είμαι όχι απλά πρώτος, αλλά και ο μόνος έλληνας που έχει τρέξει 10k

/ψώνιο mode off

L' enfer c' est les autres

Η οθόνη είναι πολύ καλή. Υπάρχουν και καλύτερες, αλλά πιστεύω ότι θα σε καλύψει απόλυτα. Οι υπότιτλοι διαβάζονται εύκολα.

Τα ακουστικά είναι όντως λίγο μάπα...στα δυνατά volumes, τρίζουν έντονα, και γενικά δεν αποδίδουν καλά τα μπάσα...

Τα βίντεο θέλουν μετατροπή σε format συμβατό με το ipod. Θεωρητικά αυτή τη δουλειά την κάνιε και το Itunes αλλά δεν δουλεύει πάντα. Για αυτό και υπάρχουν ειδικά προγράμματα.

Εγώ το έχω περίπου 9 μήνες το μαύρο το 30άρι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Με βολεύει τρομερά, κυρίως λόγω του μικρού μεγέθους. Να ξέρεις όμως ότι αν δεν θέλεις να φθαρεί, πρέπει να του πάρεις ΑΜΕΣΩΣ θήκη...Το ipod είναι ΜΑΓΝΗΤΗΣ hairline γρατζουνιών...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Τα ακουστικά είναι όντως λίγο μάπα...στα δυνατά volumes, τρίζουν έντονα, και γενικά δεν αποδίδουν καλά τα μπάσα...

Yeap, όπως τα λέει ο shodanjr_gr είναι.

Και εκτός αυτών, ψοφάνε και σχετικά γρήγορα. Αποκτούν μόνιμο θόρυβο και τριγμούς, σε κάθε επίπεδο έντασης μετά από λίγο καιρό πολύωρης και καθημερινής χρήσης.

L' enfer c' est les autres

Ακριβώς...

Και μιας και είμαστε στο θέμα των ακουστικών, θα μου προτείνει κάποιος ένα καλό και σχετικά φθηνό ζευγάρι;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ακριβώς...

Και μιας και είμαστε στο θέμα των ακουστικών, θα μου προτείνει κάποιος ένα καλό και σχετικά φθηνό ζευγάρι;

κάνε τον κόπο να ψάξεις 2-3 σελίδες πιο πίσω.

Θα βρεις ένα ποστ μου για ακουστικά γύρω στα 30€.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά το δικό μου θα έρθει απο HOng Kong κατα 200 ευρο λιγότερα με φορτιστή (14Ε) και isocks. επίσης θέλω να ρωτήσω αν η θήκη που παρέχεται μέσα στο κουτί (γιατί στο σιτε λέει πως παρέχεται) ειναί καλή και καλύπτει και την οθόνη. Απότι είδα αυτό που θα μου ρθει ειναι 5ης γενιάς. Τα δικά σας τι είναι?

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της 5ης έναντι προηγούμενων? Η διάρκεια μπαταρίας ειναι καλή?

Αυτα και...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:)

Βασικά το δικό μου θα έρθει απο HOng Kong κατα 200 ευρο λιγότερα με φορτιστή (14Ε) και isocks. επίσης θέλω να ρωτήσω αν η θήκη που παρέχεται μέσα στο κουτί (γιατί στο σιτε λέει πως παρέχεται) ειναί καλή και καλύπτει και την οθόνη. Απότι είδα αυτό που θα μου ρθει ειναι 5ης γενιάς. Τα δικά σας τι είναι?

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της 5ης έναντι προηγούμενων? Η διάρκεια μπαταρίας ειναι καλή?

Αυτα και...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:)

Τι χωρητικότητας; Το 30άρι όπως έλεγες;

Ναι το 30αρι, πιστεύω οτι είναι καλή αγορά. επίσης θέλω να ρωτήσω τι παίζει με την μπαταία γιατί βρήκα οτι διαρκεί μόνο 18 μήνες και δεν την αντικαθιστούν. Όποιος θέλει ας δει αυτό.

http://www.youtube.com/watch?v=BK3uUfMWy6I

γενικά κανα σιτε με παιχνίδια και τέτοια καλό που βρίσκω..

Αυτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ναι το 30αρι, πιστεύω οτι είναι καλή αγορά. επίσης θέλω να ρωτήσω τι παίζει με την μπαταία γιατί βρήκα οτι διαρκεί μόνο 18 μήνες και δεν την αντικαθιστούν. Όποιος θέλει ας δει αυτό.

http://www.youtube.com/watch?v=BK3uUfMWy6I

γενικά κανα σιτε με παιχνίδια και τέτοια καλό που βρίσκω..

Αυτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν σου έρθει το 30άρι 200 Ε φθηνότερα, πόσα θα δώσεις; 100; :)

Πέραν της πλάκας, είναι λογικό να πέφτει η απόδοση της μπαταρίας με τον καιρό αλλά όχι σε 18 μήνες (άσε που αυτός στο video ούτε γραμματική δεν ξέρει). Εγώ το έχω ένα χρόνο τώρα και δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Ένός 3G ενός φίλου μου η μπαταρία τα έφτυσε σχεδόν στα 3 χρόνια αλλά με ελάχιστα χρήματα το φτιάξαμε μέσω ebay.

Tα καινούρια flash Walkmans της Sony είναι πανέμορφα (ως συνήθως), με εξαιρετικά χαρακτηριστικά (ως συνήθως) αλλά όλοι γκρινιάζουν για το software (δικαιώς, ως συνήθως).

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Guest valeria
Tα καινούρια flash Walkmans της Sony είναι πανέμορφα (ως συνήθως), με εξαιρετικά χαρακτηριστικά (ως συνήθως) αλλά όλοι γκρινιάζουν για το software (δικαιώς, ως συνήθως).
Δεν μπορούσε και η Apple να δίνει τέτοια ακουστικά :mad: :mad: :mad:

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα αποφάσισα να βάλω και εγώ rockbox

στο H10, το αποτέλεσμα απλά καταπληκτικό, κρυστάλλινος ήχος

χιλιάδες ρυθμίσεις, παιχνίδια...

Αλλά, δεν υποστηρίζεται ακόμα το ραδιόφωνο και η μπαταρία δεν κρατάει

πολύ...

Αλλά θα φτιαχτούν!

;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Και με εξωφρενική τιμή (όχι ως συνήθως) δηλαδή το 4άρι κάνει 7 δολλάρια λιγότερο από το 30άρι iPod;