deyan Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Καλησπέρα! Έβαλα δοκιμαστικά το iTunes στο pc μου για να δω προς τι ο λόγος. Έχω να κάνω μια ερώτηση, απο το task manager βλέπω οτι το itunes δεσμεύει περίπου 180mb μνήμη! Στο media player 11 που έχω και εκεί περασμένα τα mp3 μου δεν πιάνει πάνω απο 20mb... Είναι αλήθεια τοσο αδηφάγο αυτό το πρόγραμμα?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Καλησπέρα! Έβαλα δοκιμαστικά το iTunes στο pc μου για να δω προς τι ο λόγος. Έχω να κάνω μια ερώτηση, απο το task manager βλέπω οτι το itunes δεσμεύει περίπου 180mb μνήμη! Στο media player 11 που έχω και εκεί περασμένα τα mp3 μου δεν πιάνει πάνω απο 20mb... Είναι αλήθεια τοσο αδηφάγο αυτό το πρόγραμμα?! Κοίταξε, αγώ αυτή την στιγμή το άνοιξα και έβαλα ένα τραγούδι να παίζει, και πιάνει 43 mb :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν...! Για να ακούσω μουσική θα πρέπει να πάρω server...! Τι να κάνω? να του περιορίσω μήπως το Library βγάζοντας έξω Mp3? Άμα κάνω όμως αυτό αυτομάτως σημαίνει οτι το itunes δεν κάνει για να διαχειρίζεσαι πολλά mp3.... άρα μάπα το καρπούζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν...! Για να ακούσω μουσική θα πρέπει να πάρω server...! Τι να κάνω? να του περιορίσω μήπως το Library βγάζοντας έξω Mp3? Άμα κάνω όμως αυτό αυτομάτως σημαίνει οτι το itunes δεν κάνει για να διαχειρίζεσαι πολλά mp3.... άρα μάπα το καρπούζι aytes einai oi vlakies toy sygekrimenou! to eixa pathei kai ego kai to paretisa!:mad: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Κατ'αρχάς, αυτό περί λίγων και πολλών mp3 δεν ισχύει. Το μόνο που ξέρει το iTunes για τα τραγούδια είναι το αρχείο xml της βιβλιοθήκης που φορτώνει. Το αρχείο αυτό είναι πολύ μικρό (ιδίως σε σχέση με τα τραγούδια) και κάθε τραγούδι που προσθέτεις το μόνο που κάνει είναι να αυξάνει αυτό το αρχείο κατά κάτι Κ. Για παράδειγμα, το αρχείο της μίας μου βιβλιοθήκης που περιέχει 497 τραγούδια/2.48 Gb είναι 723 Κ. Της άλλης που έχει 5.632 τραγούδια/36.12 Gb, το αρχείο έχει μέγεθος 8 Μ. Αυτό φαίνεται επιπλέον μια που η μνήμη που δεσμεύει το ένα είναι 33 Mb, και το άλλο 41 Mb (η διαφορά τους είναι όση και η διαφορά των δύο αρχείων βιβλιοθηκών). Στα ίδια μηχανήματα η κατανάλωση CPU είναι 0.1%. Τα νούμερα αυτά ανεβαίνουν σε 5% CPU περίπου και +3-4 ΜΒ μνήμη όταν παίζει ένα τραγούδι (και μη νομίζετε ότι μιλάμε για τίποτα μηχανήματα τεελυταίας τεχνολογίας, ένα παλιό PC και ένα thinkpad είναι, με 512 μνήμη το καθένα). Μήπως λοιπόν φταίει κάτι άλλο και όχι το iTunes; Μήπως εκείνη την ώρα που το τσέκαρες έκανε και άλλες δουλειές, όπως να εισάγει αρχεία, να φτιάχνει τη βιβλιοθήκη του, να κατεβάζει εξώφυλλα ή κάτι παρόμοιο; Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Εμένα το xml είναι 30mb, έχω γύρω στα 20.000 mp3 μέσα γιαυτό. Ισως να φταίει που φορτώνει τα εξώφυλλα των άλμπουμ το πρόγραμμα (γιατί έχω για τα περισσότερα εξώφυλλα) δεν ξέρω. πάντως το πρόγραμμα δεν τρέχει φυσιολογικά αυτό είναι σίγουρο. Ερώτηση, χρησιμοποιείς τις playlists αρκετά ή ψάχνεις απο το library τα κομμάτια? Προσπαθώ να σκεφτώ έναν τρόπο να ακούω τα πρόσφατα άλμπουμ που βάζω (γιατί τα ξεχνάω μετα απο μερικά άλμπουμ) τώρα όμως που τα έβαλα όλα στο itunes έχουν όλα την ίδια ημερομηνία εισαγωγής και δεν μπορώ να τα ταξινομήσω έτσι, εσείς πως τα διαχειρίζεστε? Επίσης παρατήρησα οτι το rating που είχαν τα κομμάτια απο το tag δεν περνά στο itunes, ούτε το rating στο itunes περνά μετα στα tag των κομματιών, γιατί? edit:λές οτι έχεις 2 βιβλιοθήκες, πως γίνεται αυτό? μπορείς απο το itunes να φορτώνεις κάθε φορά διαφορετική βιβλιοθήκη, χωρίς την ταλαιπωρία της εισαγωγής των κομματιών? αν ναι ίσως να κάνω 2-3 βασικές κατηγοριοποιήσεις και να χωρίσω τα mp3 σε διαφορετικές βιβλιοθήκες, συμφέρει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Ερώτηση, χρησιμοποιείς τις playlists αρκετά ή ψάχνεις απο το library τα κομμάτια? Προσπαθώ να σκεφτώ έναν τρόπο να ακούω τα πρόσφατα άλμπουμ που βάζω (γιατί τα ξεχνάω μετα απο μερικά άλμπουμ) τώρα όμως που τα έβαλα όλα στο itunes έχουν όλα την ίδια ημερομηνία εισαγωγής και δεν μπορώ να τα ταξινομήσω έτσι, εσείς πως τα διαχειρίζεστε? edit:λές οτι έχεις 2 βιβλιοθήκες, πως γίνεται αυτό? μπορείς απο το itunes να φορτώνεις κάθε φορά διαφορετική βιβλιοθήκη, χωρίς την ταλαιπωρία της εισαγωγής των κομματιών? αν ναι ίσως να κάνω 2-3 βασικές κατηγοριοποιήσεις και να χωρίσω τα mp3 σε διαφορετικές βιβλιοθήκες, συμφέρει αυτό? Είναι σε διαφορετικά μηχανήματα οι δύο βιβλιοθήκες. Όμως μπορείς να έχεις όσες βιβλιοθήκες θες ακόμα και σε ένα μηχάνημα. Απλά όταν κάνεις διπλό click στο iTunes για να ανοίξει, κρατάς πατημένο και το shift και σε ρωτάει. Αν του πεις crete new θα είναι σα να ανοίγεις το iTunes για πρώτη φορά. Στη συνέχεια θυμάται την τελευταία βιβλιοθήκη μέχρι να το ξανα-ανοίξεις με Shift. Στην αρχή το iTunes κάνει πολλά πράγματα, πχ ψάχνει για εξώφυλλα, για gapless playback, ταξινομεί τα τραγούδια κλπ, θέλει δλδ έναν άλφα χρόνο να ηρεμήσει (επίσης ειδικά για τη v. 7 σε windows έχουν ακουστεί αρκετά παράπονα οπότε βλέπω να βγαίνει σύντομα διορθωτική έκδοση). Τέλος για το θέμα που όλα έχουν ημερομηνία εισαγωγής την ίδια, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Αν τα είχες βέβαια πριν χωρισμένα, θα μπορούσες να τα προσθέσεις σταδιακά. Για να βρίσκω τα τραγούδια που δεν ακούω έχω ένα playlist last played not in the last x days και ποτέ δεν ξεμένω (αν το συνδυάσεις κιόλας με ημερομηνία που βγήκε ένα album/τραγούδι, ίσως να είσαι κοντά σε αυτό που ζητάς). Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Είναι λοιπόν όλα θετικά;;;;;; Όχι! Έχει ένα μειονέκτημα! Η μέγιστη έντασή του (λόγω volume limiter) είναι ακόοομα πιο χαμηλή από τα προηγούμενα!!! Λίγο που έψαξα είδα ότι οι κανόνες της EU μάλλον έγιναν λίγο πιο αυστηροί οπότε ίσως και να οφείλεται σε αυτό, αλλά ήταν η πρώτη φορά που με ενόχλησε (και μάλιστα αρκετά). :( Μέχρι το gopod να υποστηρίξει τα νέα nano, αύξησα την ένταση από το iTunes και είμαστε ΟΚ, αλλά εντάξει κυρίες Apple και EU, θέλουμε την ακοή μας αλλά θέλουμε και να ακούμε και τα τραγούδια μας κιόλας! αυτο λυνεται ευκολα πιστευω αρκει να περασεις το αμερικανικο firmware επανω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 αυτο λυνεται ευκολα πιστευω αρκει να περασεις το αμερικανικο firmware επανω Ναι, ΑΝ υπήρχε αμερικάνικο firmware. Πλέον βγάζουν ένα και τη στιγμή του update/restore κοιτάζει settings iPod/μηχανήματος/IP/δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, και ανάλογα πράττει! Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 tha ithela na agorasw mp3 player paidia. poia marka lete? egw kseftomai pros ipod 2 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 κι εγω γι αυτο θα σου ελεγα ομως καλυτερα να περιμενεις το καινουριο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 ...... η samsung αρκετα ακριβη εταιρια. το ειδα το μοντελο που λεει ο Muck Smith αλλα δεν μου αρεσε και τοσο πολυ. παντως εχει βγαλει ανακοινωση που λεει οτι σε 2-3 χρονια σκοπευει να ειναι πρωτη εταιρια στην πωληση mp3, αρα κατι πρεπει να βγαλει συντομα και ευχομαι να ναι καλο. μετα εχουμε την cowon με το iaudio x5! θα λεγα οτι αυτη τη στιγμη ειναι το κορυφαιο mp3 στην αγορα. βγαινει σε 20, 30 και 60 σε καλες τιμες. και το καλυτερο ειναι πως εχει και 2 εκδοσεις για το καθε μοντελο. μια κανονικη και μια large με αυτονομια μπαταριας στις 35 ωρες, σε αντιθεση με τις 14 του κανονικου. design τελειο και ποιοτητα κατασκευης! .... Το samsung και το iAudio έχουν τις ίδιες δυνατότητες/λειτουργίες με εφάμιλλη ποιότητα κατασκευής και ήχου. Προσωπικά δεν προτίμησα iAudio γιατί χρειάζεται να έχεις μαζί σου μία βάση που κουμπώνει στο κάτω μέρος προκειμένου να μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητές του (αν θυμάμαι καλά ήταν για την ηχογράφηση μέσω line-in και η σύνδεση μέσω usb). Η Samsung κυκλοφόρησε ένα με συρόμενο ηχείο, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι το πρώτο player με ενσωματωμένο ηχείο. Παρεμπιπτόντως είναι πανέμορφο και αφήνει αίσθηση πολυτέλειας (θυμίζει το chocolate κινητό της LG). Είχα δώσει το link πριν 2-3 εβδομάδες. Επίσης έχει αφήσει να διαρρέυσουν πληροφορίες για μοντέλα με μεγάλες χωριτικότητες. Για την Cowon το μόνο που έχει πέσει στην αντίληψή μου είναι το iAudio 6, μικροσκοπικό με 6GB σκληρό το οποίο αναπαράγει ogg και Flac!!!. Στο προηγούμενο ποστ μου που περιφράφω το Samsyung J70 πρόσθεσα ένα μειονέκτημά του που είχα ξεχάσει: ότι για τη σύνδεση με το PC δεν χρησιμοποιεί κλασικό usb καλώδιο αλλά ένα δικό του :mad: Γενικά ότι δεν είναι universal το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα. Btw έχει κυκλοφορήσει και καινούριο firmware για το J70. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 φιλε muck smith ευτυχως που σαι και εσυ γιατι ολοι για ipod μιλανε!:) οντως ειναι σπαστικο αυτο το πραμα που χει το x5 για να συνδεεται με τον υπολογιστη. το χα ξεχασει τελειως. παντως το iaudio 6 που λες πρεπει να ναι πολυ καλο, ειναι ums και μολις περασεις τα τραγουδια κανει αυτοματα ανανεωση της βιβλιοθηκης (υποστηριζει id3 tag), οχι οπως πχ το iriver (το αλλαξει σε ums) που ανοιγω καθε φορα το easy h10. τωρα βγαζει και το f2 http://www.cowonglobal.com/product/product_F2_feature.php αλλα μεχρι 2gb. ποτε θα ρθουν τα 30?????????:mad: οσο για την samsung, δεν ξερω γιατι, αλλα ακομη δεν με εχει πεισει. μπορει να μαι επηρεασμενος απο τα κιν της. δε μου λες αυτο που χεις το yj70 ειναι mtp ε? με το wmp δε δουλευεις? ή drag&drop? αντε να βγουν τα μεγαλα γιατι δεν παει αλλο!! κι εγω να αλλαξω και να παρω το ιδιο απλα να ναι σαν να του κανα firmware update (πολιτικη ipod :cool: ) δεν το κανω! υγ: αυτο με το ηχειο ειναι το yp-k5 http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2010974,00.asp και δειτε και ενα αστειο βιντεακι με το συγκεκριμενο mp3 http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.3635 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 φιλε muck smith ευτυχως που σαι και εσυ γιατι ολοι για ipod μιλανε!:) Ε, αν μιλούσα κι εγώ για ipod, δεν θα υπήρχε forum :p οσο για την samsung, δεν ξερω γιατι, αλλα ακομη δεν με εχει πεισει. μπορει να μαι επηρεασμενος απο τα κιν της. Γιατί επηρεάζεσαι από άλλη κατηγορία προϊόντος? Το yepp δεν είναι χτεσινό. Προυπήρχε πολλών άλλων ;). Θυμάμαι σε μία έκθεση που είχα δει το απίστευτο στερεοφωνικό της Samsung, πάνω στο οποίο κάρφωνες το yepp και του φόρτωνε σε mp3 το audio cd που έπαιζε! Realtime encodind δηλαδή χωρίς τη μεσολάβηση pc. Μετά έπαιρνες το yepp και δρόμο! Κι όλα αυτά πριν μία δεκαετία :!: Στη συνέχεια δεν τα προώθησε επαρκώς. δε μου λες αυτο που χεις το yj70 ειναι mtp ε? με το wmp δε δουλευεις? ή drag&drop? Για βιβλιοθήκες και προγράμματα διαχείρισης καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος άλλος. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο drag'n'drop. Οτιδήποτε θέλει convertion ή αναμονή απλά μένει εκτός pc μου. Η πρώτη και τελευταία συσκευή που είχα κι απαιτούσε convertion ήταν το Lyra της Thomson εν έτει 1999. Ισως ο καλύτερος ήχος που έχει βγάλει mp3 player, αλλά μόλις αντικαταστάθηκε με ένα Creative muvo τότε κατάλαβα πως το drag+drop φτιάχτηκε για μένα :lol: Η δισκοθήκη μου αριθμεί πολλές χιλιάδες cd οπότε η σωστή δημιουργία tags δεν προβλέπεται γι'αυτή τη ζωή :lol: Γι'αυτό λοιπόν αν σε ενδιαφέρουν τα προγράμματα διαχείρισης καλύτερα να σου απαντήσουν τα παιδιά που τα χρησιμοποιύν και ξέρουν. και δειτε και ενα αστειο βιντεακι με το συγκεκριμενο mp3 http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.3635 καλά, πάνε καλά? Απαντάω μόνος μου: δεν πάνε καλά! Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 κι εγω ακριβως αυτο χρειαζομαι και θελω. οχι προγραμματα για να περναω κατι στο mp3. δε μ'αρεσει να βαζω ο,τι ασχετο στον υπολογιστη μου επειδη καποιοι θελουν να βγαζουν κερδος απο αυτο, οπως itunes, οταν μπορει να γινει πολυ απλα. κοιτα, για να καταλαβεις αυτο περι ums mtp, στον μεν πρωτο η συσκευη σου διαβαζεται απο το pc σαν εξωτερικος δισκος ενω στο δευτερο σαν συσκευη ηχου. αυτο πρακτικα σημαινει οτι στο ums απλα κανεις drag&drop, το βγαζεις και ακους την μουσικουλα σου. αν πας καπου, θες να πασαρεις ενα τραγουδακι σε καποιον ή θες εσυ ενα, το βαζεις με το καλωδιο φυσικα, και τελειωσε η ιστορια. τοσο απλα! σαν συσκευη ηχου το προβλημα ειναι οτι χρειαζεσαι προγραμμα να περασεις τα τραγουδια στο mp3 σου για να τα διαβασει. ειχε η κοπελα μου ενα sony και μας ειχε βγαλει την πιστη, ασε που ταν και αργοστροφο. πολλες συσκευες, οπως η iriver πχ, χρησιμοποιυν σαν προγραμμα το windows media player ωστε να σου φταιχνει την βιβλιοθηκη, στο mp3 player λεω τωρα. μπορεις να κανεις drag&drop, αλλα τα τραγουδια θα πανε στο browser και οχι στον φακελο music. ειναι σαν να χεις ενα nokia symbian και για να δεις μια φωτο να πρεπει να πηγιανεις καθε φορα απ'το fexplorer και να την ανοιγεις. κουφο τελειως. τελος παντων, το θεμα ειναι να βγαλει καποιος ενα mp3 μεγαλης χωρητικοτητας να το παρω. δεν αντεχω αλλο με τα μικροσκοπικα ή πατικομενα! αν κανει την μαγκια η samsung, ευπροσδεκτη. αν και θα προτιμουσα να την κανει η cowon! κολλημα που χω φαει! πλακα πλακα και το iaudio x5 μ'αυτα που λες γαντι θα σου πηγαινε! ουτε καν id3 tags δεν υποστηριζει. φτιαχνεις απο μονος σου τους φακελους οπως σ'αρεσει απο τον υπολογιστη σου και τους περνας! τιποτε αλλα ακουστικα καλα εχεις να προτεινεις? πιο διακριτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 κι εγω γι αυτο θα σου ελεγα ομως καλυτερα να περιμενεις το καινουριο. ti tha edxei kai pote erxetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 για πειτε ποτε ερχεται???ενδιαφερομαι... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 για πειτε ποτε ερχεται???ενδιαφερομαι... Το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι εδώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 εχουν βγει πληροφοριες και φωτογραφιες για αυτο το νεο στο ιντερνετ? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 εχουν βγει πληροφοριες και φωτογραφιες για αυτο το νεο στο ιντερνετ? Οι προηγούμενες 6-7 σελίδες στο παρόν θέμα, είναι αφιερωμένες στα νέα iPods. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 ... τελος παντων, το θεμα ειναι να βγαλει καποιος ενα mp3 μεγαλης χωρητικοτητας να το παρω. δεν αντεχω αλλο με τα μικροσκοπικα ή πατικομενα! αν κανει την μαγκια η samsung, ευπροσδεκτη. αν και θα προτιμουσα να την κανει η cowon! κολλημα που χω φαει! πλακα πλακα και το iaudio x5 μ'αυτα που λες γαντι θα σου πηγαινε! ουτε καν id3 tags δεν υποστηριζει. φτιαχνεις απο μονος σου τους φακελους οπως σ'αρεσει απο τον υπολογιστη σου και τους περνας! τιποτε αλλα ακουστικα καλα εχεις να προτεινεις? πιο διακριτικα? -> Τα iRiver σε ρωτούν αν θέλεις να δουλεύει ως ums ή mtp την πρώτη φορά που το σετάρεις και μετά από κάθε reset. Στο Samsung επιλέγεις ποιο firmware θα του φορτώσεις κι ανάλογα θα παίζει ως ums ή ως mtp. To δικό μου εννοείται ότι είναι ums :D. Kαι έχει τους φακέλους που έχω στον υπολογιστή μου, κι ελληνικά id3 tags. -> Γιατί δεν κοιτάς το 60άρι της Cowon ή κάποιο 60-80-100 από την Archos αφού θέλεις μεγάλο? -> Aν δεν θέλεις ακουστικά κλειστού τύπου, κοίτα για ψείρες της Philips -αυτά που γράφουν iPod compatible, δεν θυμάμαι μοντέλο. Και της Creative, ένα ζευγάρι EP-630 ή 635 με κόστος 35-40€ που βγάζουν 6Hz-23kHz και 106db. Υπάρχουν και τα ΕΡ-880 με το απίστευτο 8Hz-27kHz και 110dB! Τα τελευταία δεν τα έχω δει ποτέ σε μαγαζί και ούτε τα έχω δοκιμάσει. Τώρα πού θα βρεις συσκευή να τους δώσει 110db αυτό είναι άλλη ιστορία :p Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariarch Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 το 20ρι iriver δυστυχως λειτουργει μονο σαν mtp οτι firmware και να του περασεις πανω (το εχω και το ξερω) οντως αν περασεις τα mp3 με drag&drop δεν αναγνωριζει tags και μπορεις να τα βρεις μονο με browse στα folders ΕΥΤΥΧΩΣ την κατασταση εσωσε (και δεν απογοητευτηκα πληρως) ενα free προγραμματακι που κυκλοφορει (easyH10) που κανει reconstruct οτι εχεις περασει με drag&drop οποτε ειναι σαν να τα περασες μεσω WMP παντως μου την εχει σπασει τελειως αυτη η λογικη στις μεγαλες χωρητικοτητες να περνας μεσα απο προγραμμα.... κατι σαν το muovo με σκληρο δισκο δεν υπαρχει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 @muck smith περιεργο αυτο με την iriver που λες. εγω δεν το χω σ'εμενα.χρειαστηκε ολοκληρη διαδικασια για να το αλλαξω σε ums. πολυ σπαστικο παντως που εδω στην ευρωπη, παιζει τοσο πολυ το mtp. Μας τα πρηξε η microsoft! αν δεν εχεις windows τι κανεις τοτε? τελος παντων... ρε συ δε χρειαζομαι τοσο μεγαλες χωρητικοτητες. με ενα 20-30gb τη βγαζω μια χαρα. οπως ειπα, το σημαντικοτερο ειναι η μπαταρια και το ums. τωρα δεν εχω λεφτα, αλλιως θα περνα το x5l, αν και δεν επειγει το θεμα. θα κοιταξω για τα ακουστικα που πες, αν και ρωτα θα περασω απο κανενα πλαισιο γερμανο να δω τι εχουν. αυτα τις creative παντως μια χαρα φαινονται. @mariarch οντως, το 20gb δεν εχει βγει σε ums γι'αυτο και δεν αλλαζει με τιποτα σε ums. κι εγω χρησιμοποιω το easyh10. πολυ καλο προγραμματακι, αλλα αν γινοταν και χωρις αυτο, ακομα καλυτερα! κοιτα, το μονο που ξερω οτι δεν χρειαζεται κανενα απολυτως προγραμμα ειναι το iaudio x5. γι'αυτο ειμια σιγουρος. λογικα και το iaudio 6 , το καινουριο. μετα η creative με zen vision m δεν ξερω τι παιζει. νομιζω οτι τα περνας απο wmp. παντως λιγοστευουν τα ums στην αγορα. Οι πιο πολλοι θελουν φαση ψιλο-itunes κλπ. ακομη και η creative προς τα κει παει. και το zune αν και της microsoft, δεν θα ναι mtp :blink: τωρα τι να πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 stereo:Επειδή πιο πάνω ανέφερες ότι η EU έχει βάλει λίγο πιο αυστηρούς όρους,με αποτέλεσμα η μέγιστη ένταση του νέου nano να είναι πιο χαμηλή σε σχέση με το παλιό,να ρωτήσω λες να κάνει αυτό το gopod που υπάρχει στο site http://gopod.free-go.net/ ;Μήπως το δοκίμασες;Επειδή λέει new γι'αυτό μου κάνει εντύπωση,αλλά από την άλλη δεν αναφέρει κάπου τα νέα μοντέλα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Το δοκίμασα και δεν κάνει. Τους έχω στείλει mail αλλά ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Πιστεύω πάντως ότι είναι θέμα χρόνου (σκέψου ότι πρέπει να έχουν ένα ευρωπαϊκό iPod για να το περιποιηθούν!). Αν ανεβάσεις την ένταση από το iTunes δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts