Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nai kati tetoio alla den einai toso edono oute toso mavro kai einai stin aristerh plevra:(

na anisixw poli h para poli?:(

Μόνο του το έπαθε αυτό;

update: Θυμήθηκα ότι όταν είχαν πρωτοβγεί τα nano είχε γίνει ένα ψιλοθέμα με οθόνες που τα έφτυναν ξαφνικά, και η Apple είχε πει ότι ήταν θέμα παρτίδας και τις άλλαξε αλλά σε όσους τύχαινε αυτό να το πήγαιναν να τους το αλλάξει. Μετά δεν ξανακούστηκε θέμα για τις οθόνες. Επειδή προφανώς είναι σε εγγύηση το iPod σου, τρέχα στη rainbow και ζήτα αντικατάσταση. Δεν ξέρω τι θα σου πούνε, σε μένα που τα έπαιξε ο δίσκος πριν απο 3 μήνες, μου το άλλαξαν ολόκληρο μέσα σε 2 μέρες χωρίς να ρωτήσουν τίποτα, μόνο ζήτησαν να δουν την απόδειξη αγοράς.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

nai mono tou to epathe:( ena prwi piga na akousw mousiki kai ksafnika parousiastike to provlima:(diladi na to stilw stin rainbow stin athina?(egw eimai thessaloniki).na min to paw pisw sto katastima pou to pira??

Ε μάλλον ξεκίνα από το κατάστημα που το πήρες...

Παιδιά ποτέ δεν είχα mp3 συσκευη γιατι παντα κανω την δουλεια αυτη με το κινητο μου(903)που τα παει πολυ καλα στα ακουστικα με επιλογες οπως surround,bass,surround bass,ktl.

πριν καμια εβδομαδα αγορασα μια ψηφιακη μηχανη sony n1(i opoia dystixos klapike tin kyriaki)kai eixe doro ena mp3 player sony 512 mb,to montelo einai ayto:http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=NW-E002F&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=PAW+Network+Walkman

poly kalo μικρο,ωραιο design.λοιπον περασα τραγουδια και ειπα να χρησιμοποιω αυτο πλεον αφου ειναι αρκτετα μικρο και εχει πολυ καλη μπαταρια.Απελπιστηκα ο ηχος ειναι πιο χαμηλος απο το κινητο μου!πως γινεται αυτο?οσο και αν εψαξα την ενταση equalizer ktl, tpt oxi megali diafora.Δεν το χρησιμοποιω πλεον.

λεω τωρα μηπως ξερει κανεις τπτ?λετε να εχει πρόβλημα το δικο μου?

help!

λεω τωρα μηπως ξερει κανεις τπτ?λετε να εχει πρόβλημα το δικο μου?help!

Δυστυχώς, δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Είχα δοκιμάσει όλα τα mp3 players της Sony στο Sony Center του Βερολίνου, και η ένταση του ήχου ήταν απόλυτα απογοητευτική.

Επειδή το δικό σου το πήρε πρόσφατα ένας συνάδελφος, μπορώ να σου πω μάλιστα ότι είναι μάλλον από τα πιο δυνατά της Sony στην ένταση.

Άστα να πάνε. Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο είναι πολύ κομψό και πρακτικό.

L' enfer c' est les autres

Δυστυχώς, δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Είχα δοκιμάσει όλα τα mp3 players της Sony στο Sony Center του Βερολίνου, και η ένταση του ήχου ήταν απόλυτα απογοητευτική.

Επειδή το δικό σου το πήρε πρόσφατα ένας συνάδελφος, μπορώ να σου πω μάλιστα ότι είναι μάλλον από τα πιο δυνατά της Sony στην ένταση.

Άστα να πάνε. Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο είναι πολύ κομψό και πρακτικό.

απο οτι ξερω ολα τα συγχρονα mp3 εχουν περιορισμο εντασης(μονο για τις ευρωπαικες χωρες)και εγω εχω το ιδιο προβλημα με ενα zen micro photo και δημερα θα δοκιμασω να περασω το αμερικανικο firmware μπας και σωθω

les na exei periorismo kai to diko moy?ayto exo http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=NW-E002F&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=PAW+Network+Walkman

please re file koitakse an mporo na kano kai ego kati!giati einai poli spastiko!to kinito poly pio dynata paizei..

Κάντε οικονομίες λοιπόν γιατί 12 Σεπτεμβρίου η Apple θα ανακοινώσει ταυτόχρονα σε Καλιφόρνια, Λονδίνο και Παρίσι κάτι (το οποίο κάτι, σύμφωνα με το BusinessWeek είναι τουλάχιστον νέα iPods και iTMS). Θυμίζω ότι πέρυσι 7 Σεπτεμβίου είχε βγει το nano.

:)

Πολύ ωραία. Άρα καλά έκανα που δεν έσπευσα να αντικαταστήσω το nano μου με 30άρι... Άντε να δούμε τι θα δούμε...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

ρε παιδια μια silicone θηκη για zen vision m που μπορω να βρω?εκτος απο εξωτερικο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ρε παιδια μια silicone θηκη για zen vision m που μπορω να βρω?εκτος απο εξωτερικο.

Στο fnac είδες; Έχει αρκετά περιφερειακά για Creative οπότε ίσως έχει και θήκη...

απο οτι ξερω ολα τα συγχρονα mp3 εχουν περιορισμο εντασης(μονο για τις ευρωπαικες χωρες)και εγω εχω το ιδιο προβλημα με ενα zen micro photo και δημερα θα δοκιμασω να περασω το αμερικανικο firmware μπας και σωθω

τελικα περασα σημερα το firmware απο το αμερικανικο site και ως εκ θαυματος η ενταση αυξηθηκε παρα πολυ:D

δες και για το δικο μου ρε please,αυτο έχω http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=NW-E002F&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=PAW+Network+Walkman

γινεται κατι?

αγορασα εχτες τα ακουστικα SHURE e2c και μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικα.http://images.amazon.com/images/P/B0000CE1UO.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

η shure ειναι εταιρια που παραγει επαγγελματικο εξοπλισμο ηχου και στην ελλαδα προμηθευει σχεδον ολους τους τραγουδιστες με τα ακουστικα της σειρας Ε.οσοι δεν συμβιβαζονται με την ποιοτητα τους τα προτεινω ανεπιφυλακτα

Αυτό το έχετε δει?

από τη samsung

με ενσωματωμένο συρόμενο ηχείο

ραδιόφωνο

ξυπνητήρι που παίζει mp3 ή ράδιο

υποστηρίζει ogg

oled οθόνη

πλήκτρα αφής

1,2,4 γίγα

http://www.samsung.com/uk/products/digitalaudioplayer/flashmemory/images/k5_lrg.jpg

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

αγορασα εχτες τα ακουστικα SHURE e2c και μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικα.http://images.amazon.com/images/P/B0000CE1UO.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

η shure ειναι εταιρια που παραγει επαγγελματικο εξοπλισμο ηχου και στην ελλαδα προμηθευει σχεδον ολους τους τραγουδιστες με τα ακουστικα της σειρας Ε.οσοι δεν συμβιβαζονται με την ποιοτητα τους τα προτεινω ανεπιφυλακτα

Στην ίδια τιμή (10-15% ακριβότερα-αλλά με λίγο ψάξιμο στο Ebay μπορείτε να τα βρείτε ακριβώς στην ίδια τιμή με τα SHURE e2c, είναι τα ER6i. Αρκετά καλύτερη εφαρμογή και ακουστική... μπορείτα να κάνετε ένα search στο google για συγκρητικά test. Όχι πως τα SHURE e2c δεν είναι καλά, απλά για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω στην ίδια τιμή...)

paidia sos! pira to kainourgio mp3 tis sony ayto me ta 20GB kai den akougetai xristos! an eisai sto kentro tis athinas den akous tpt! twra me megali mou apogoiteysi, lew na parw kapoio allo. ta kalitera logia ta akouw gia to i pod kai skeftomai na parw ayto twn 30GB afou thelw ena me megali mnimi. ektos apo to i pod iparxei kapoio mp3 sta idia panw katw lefta pou na einai kalitero? episis mporei na mou eksigisei kaneis ti einai ayto to programma pou xrisimopoieis gia na valeis tragoudia se ayto? emena ayto pou me endiaferei einai na mporw na dimiourgw fakelous opws thelw egw, pragma pou sto sony de ginotane, alla ginotane se ena samsung pou eixa. plz enimerwste me asap! thanx!genika opoios mporei as mou dwsei to mail tou na ton rwtisw kapoia pragmata giati de leei na dwsw tosa lefta pali kai na ta klaiw!!

α. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα την επόμενη Τρίτη να έχουμε και νέα nano και νέα iPods με μεγαλύτερες χωρητικότητες. Βέβαια και να βγούν, μέχρι να έρθουν θα περάσει κανάς μήνας, ίσως όμως πέσουν οι τιμές των άλλων.

β. iPod και φάκελοι δεν. Θα μπορείς να κρατάς τους φακέλους σου στο δίσκο αλλά το iTunes/iPod δεν θα κρατήσουν τη δομή που θα έχεις φτιάξει. Μόλις ξεπεράσεις το πρώτο σοκ θα δεις γιατί αυτό είναι θετικό :)

giati einai thetiko?

Γιατί επιτρέπει πολύ καλύτερη οργάνωση των mp3 σου.

Και η δημιουργία των playlists, είναι παιχνιδάκι μετά.

H ταξινόμηση σε folders είναι ένα "άθλημα" που το έχω παρατήσει εδώ και μια δεκαετία. Ειδικά από τη στιγμή που γιγαντώθηκε η βιβλιοθήκη μου.

α. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα την επόμενη Τρίτη να έχουμε και νέα nano και νέα iPods με μεγαλύτερες χωρητικότητες. Βέβαια και να βγούν, μέχρι να έρθουν θα περάσει κανάς μήνας, ίσως όμως πέσουν οι τιμές των άλλων.

Δεν με βλέπω να γλυτώνω την αγορά του νέου Nano. Παρόλο που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το 4 GB μου.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, κι έτσι μου ζήτησε δώρο ένα ipod για τα γενέθλιά της τον Οκτώβρη.

giati einai thetiko?

Γιατί επιτρέπει πολύ καλύτερη οργάνωση των mp3 σου.

Και η δημιουργία των playlists, είναι παιχνιδάκι μετά.

Για τους λόγους που είπε και ο punky.

Ένα παράδειγμα: θες να έχεις μια λίστα 'καινούρια τραγούδια' και μία 'pop' και θες ένα τραγούδι να είναι και στις 2 (και γιατί είναι καινούριο και γιατί είναι pop). Με folders η μόνη λύση είναι να το έχεις εις διπλούν και στους 2. Άσε που δεν θα μπορούσες καν να το κάνεις αυτόματα, ενώ στο iPod του λες μια φορά να μαζεύει τα καινούρια και μια τα pop και μετά τέλειωσες. Κάθε καινούριο pop τραγούδι που κατεβάζεις θα μπαίνει αυτόματα και στις 2 λίστες.

Δεν με βλέπω να γλυτώνω την αγορά του νέου Nano. Παρόλο που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το 4 GB μου.

Α Σ Ε :)

Τα τελευταία τελευταία νέα (όπου νέα = φήμες) λένε για nano σε διάφορα χρώματα (μερικά και με μεταλλικό φινίρισμα) και σε χωρητικότητες που θα εξομαλύνουν τη διαφορά μεταξύ μεγαλύτερου nano-μικρότερου with video.

Α Σ Ε :)

Τα τελευταία τελευταία νέα (όπου νέα = φήμες) λένε για nano σε διάφορα χρώματα (μερικά και με μεταλλικό φινίρισμα) και σε χωρητικότητες που θα εξομαλύνουν τη διαφορά μεταξύ μεγαλύτερου nano-μικρότερου with video.

Ελπίζω να βγει σύντομα πάντως. Γιατί 5 Οκτώβρη είναι τα γενέθλια της μικρής, και ήδη κοιμάται αγκαλιά με το ροζ Nano tube, περιμένοντας να της πάρω το ipod. Οπότε αναγκαστικά θα της δώσω το δικό μου και θα πάρω άλλο.

Ε, ας είναι το καινούριο αυτό που θα πάρω εγώ.

Για πες τίποτα πιο συγκεκριμένο για τις φήμες που παίζουν; Κάποιο νέο feature?