geo_pro Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 οχι ψειρες αλλα με αγιστρο.......... να αγκαλιαζουν το αυτι.....!!!!!!!! οχι με πολλα μπασα αλλα κατι ενδιαμεσο......μια μεση κατασταση αλλα να δινουν συνολικα καλο ηχο...!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 οχι ψειρες αλλα με αγιστρο.......... να αγκαλιαζουν το αυτι.....!!!!!!!! οχι με πολλα μπασα αλλα κατι ενδιαμεσο......μια μεση κατασταση αλλα να δινουν συνολικα καλο ηχο...!!!!! Πάρε αυτά και θα με θυμηθείς.:) http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=33976&category=6 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Πάρε αυτά και θα με θυμηθείς.:) http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=33976&category=6 Τα εχω δοκιμάσει και ειναι πολυ βολικα και πολυ δυνατα.:music: Τα προτεινω κι'εγω ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_pro Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ευχαριστω για την βοηθεια ρε παιδια!!!!!!! εχω βρει αυτα για δειτε τα και πειτε μου γνωμη αν μπορειτε.....!!!!!!! ειμαι αναμεσα σε αυτα που μου προτεινεται και σε "Sennheiser OMX70 - Sport Portable Headphones" γνωριζεται ποιες οι διαφορες μεταξυ τους....????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ευχαριστω για την βοηθεια ρε παιδια!!!!!!! εχω βρει αυτα για δειτε τα και πειτε μου γνωμη αν μπορειτε.....!!!!!!! ειμαι αναμεσα σε αυτα που μου προτεινεται και σε "Sennheiser OMX70 - Sport Portable Headphones" γνωριζεται ποιες οι διαφορες μεταξυ τους....????? Αυτα που λες εσυ ειναι πιο καλα και πιο δυνατα.επισης ειναι ρυθμιζομενα και νομιζω οτι εχουν και ρυθμιστη εντασης.αν εχεις τα λεφτα παρε αυτα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Αυτα που λες εσυ ειναι πιο καλα και πιο δυνατα.επισης ειναι ρυθμιζομενα και νομιζω οτι εχουν και ρυθμιστη εντασης.αν εχεις τα λεφτα παρε αυτα ;) Και αυτά που προτείνω εγώ έχουν ρυθμιστή της έντασης. Κατά την άποψή μου, πάρε αυτά που είναι ακριβότερα. Πάντως δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος ό,τι και να διαλέξεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_pro Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 ευχαριστω παιδια και μαλλον θα παρω τα ΟΜΧ70...απο Αγγλια!!! ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες...!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Αυτό το χει δει κανείς: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/06/iriver-lplayer-review.php Σκεφτόμουν είτε αυτό, είτε ένα Zen 4 giga. Γενικά ψάχνω κάτι μέχρι 100 ευρώ, με 4 γίγα flash που να παίζει videάκια. Προτάσεις; :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 :!: Πού μπορώ να βρω skins για zen stone plus; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 δεν μπορεις να βρεις. δεν ειναι δα και κινητο. ενα modding μπορει να εκανες, αλλα δεν εχεις την δυνατοτητα να το αλλαξεις τελειως!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 δεν μπορεις να βρεις. δεν ειναι δα και κινητο. ενα modding μπορει να εκανες, αλλα δεν εχεις την δυνατοτητα να το αλλαξεις τελειως!!:) Εννοώ λαστιχένια χρωματιστά skins. (τι είναι το modding; ) :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 :lol::lol:αλλο ελεγα εγω!! το Modding ειναι η αλλαγη firmware (Λογισμικου) στο κινητο/mp3 κ.ο.κ!! και γενικα η επεξεργασια του εσωτερικου του κινητου. οσον αφορα το βαθυ εσωτερικο. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_pro Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Αυτό το χει δει κανείς: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/06/iriver-lplayer-review.php Σκεφτόμουν είτε αυτό, είτε ένα Zen 4 giga. Γενικά ψάχνω κάτι μέχρι 100 ευρώ, με 4 γίγα flash που να παίζει videάκια. Προτάσεις; :) ψαξε να δεις αυτο για το οποιο ρωτησα πιο πανω....αν το γνωριζει κανεις!!!!! το "stage 4g" κοστιζει 50 ευρω και απλα παιζει τι παντα!!!!! το μονο μειωνεκτημα το οποίο βρισκω εγω ειναι οτι ειναι "no name" αν δεν σε πειραζει αυτο ειναι μια καλη προταση!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 ενα τσεκαρισματακι, απο videos!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos04 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Γεια σας. θα αγοράσω ένα από τα δύο αυτές τις μέρες. Ποιό κατά την γνώμη σας, έχει καλύτερη ακουστική; Σας ευχαριστώ πολύ, γιατί η γνώμη σας μετράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εγω το ZEN V θα επαιρνα...γιατι φαινεται πιο ευκολο στην πλοηγηση λογω της οθονης.Τωρα για την ακουστικη,η ιδια πρεπει να ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Έχει εντοπίσει κανείς πρόβλημα φόρτισης στο Zen stone plus (με το ενσωματωμένο ηχείο;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Εδω κ καμποσο καιρο εχω προβλημα με το ipod μου.Ειναι το προηγουμενο μπντελο απο αυτο που κυκλοφορει τωρα των 80gb.Ενω λοιπον ειχα σε καποια στιγμη 6χιλιαδεσ τραγουδια περιπου κ κατι βιντεο,οταν το συνδεω με το itunes να προσθεσω ενα album ξαφνικα κολλαει κ δειχνει το μηλο που αναβοσβηνει συνεχεια,το αφηνω να τελειωσει η μπαταρια μηπως κ γινει τιποτα αλλα οχι,το ιδιο πραγμα.Οταν το πηγα στην ασχετη Rainbow-apple ελλαδας τη μια μου ειπαν οτι εχει προβλημα ο σκληρος,την αλλη εχει ροβλημα το λογισμικο,την αλλη λενε να μην βαζω πολλα τραγουδια κ παει λεγοντας...Τωρα αμα βαλω πανω απο 500 τραγουδια κολλαει παλι...Ξερει κανεις καμια λυση γιατι καλοκαιρι ερχεται......:music::music: Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Πειτε καμια ιδεα ρ παιδια............ Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Οταν το πηγα στην ασχετη Rainbow-apple ελλαδας τη μια μου ειπαν οτι εχει προβλημα ο σκληρος,την αλλη εχει ροβλημα το λογισμικο,την αλλη λενε να μην βαζω πολλα τραγουδια κ παει λεγοντας...Τωρα αμα βαλω πανω απο 500 τραγουδια κολλαει παλι...Ξερει κανεις καμια λυση γιατι καλοκαιρι ερχεται......:music::music: Δεν είναι λύση να μην βάζεις πολλά τραγούδια..:confused::confused:ΕΛΕΟΣ.... Πήγαινε άστο και απαίτησε να στο φτιάξουν.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Δεν είναι λύση να μην βάζεις πολλά τραγούδια..:confused::confused:ΕΛΕΟΣ.... Πήγαινε άστο και απαίτησε να στο φτιάξουν.. Aυτο λεω κ γω...επειδη εχει ληξη η εγγυηση εδω κ λιγους μηνες λεει οτι θα ηταν πιο καλο να παω ν παρω ενα καινουριο ipod..πραγματικα δεν ξερω τι γινεται... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Κανένα restore του έκανες; Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Κανένα restore του έκανες; 1 και 2????????καθε φορα που κολλουσε restore του εκανα...πραγματικα πανω απο 20 φορες του εχω κανει...οχι τιποτα αλλο εχασα κ τα τοσα τραγουδια που ειχα.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 1 και 2????????καθε φορα που κολλουσε restore του εκανα...πραγματικα πανω απο 20 φορες του εχω κανει...οχι τιποτα αλλο εχασα κ τα τοσα τραγουδια που ειχα.... Φίλε, δώστο στις γάτες και πήγαινε να πάρεις ένα καινούριο μηχάνημα να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Αμά είναι έτσι τότε πάρε ένα καινούργιο Ipod. Μια ερώτηση στο Ipod nano 2G 8GB ,μπορεί να συνδεθεί μόνο με το Itunes,δεν γίνετε κάπως να συνδεθεί με το media player? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts