Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο το πηρα για την αδερφη μου εγω εχω το creative zen 8gb :lol: παρολα αυτα μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ απλο στην χρηση δεν εχει κατι περιεργο τουλαχιστον εγω δεν βρηκα κατι παραξενο... αυτο που μπορω να συγκρινω ειναι οτι με ιδια ακουστικα βγαζουν σχεδον ιδια ποιοτητα ηχου δηλαδη πρεπει να προσπαθησεις για να καταλαβεις διαφορα...

Δεν σου έκανε εντύπωση η οργάνωση των αρχείων και το music browsing του;;;

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia kalispera...!!!!!thelw voitheia opoios mporei kai exei diathesi fisika...!!!!

exw psaxsei para poli gia mp3 kai me tosa pou iparxoun stin agora exw pelagwsei....!!!!!

se kanoun kai xsexnas ton skopo gia ton opoio to xreiazesai....!!!!!!

egw proswpika thelw ena arketo mikro me 2G kathara gia tis xeimwniatikes exsormiseis mou sto vouno kanontas snowboard...!!!!!omws na exei kai radio kai na antexei i mpataria tou 4-5 wres sinexous leitourgias....exw katalixsei sto "creative stone plus with Built-in speaker"....exete na proteinetai kati allo....???????

kai kati akoma athlitika akoustika pou na min feugoun apo ta autia eukola dld me agistro apo pisw.....exete na proteinetai kati.....???????

euxaristw poli.....!!!!!!!!

Δεν σου έκανε εντύπωση η οργάνωση των αρχείων και το music browsing του;;;

Ναι, θέλω να πω ότι δείχνει μόνο τους φακέλους που περιέχουν τραγούδια, κάθε φορά που βλέπεις ένα φάκελο ξεκινάει να παίζει το πρώτο τραγούδι που περιέχει και άρα δεν μπορείς να κάνεις browsing ακούγοντας παράλληλα κάποιο τραγούδι, κλπ. Τουλάχιστον έτσι έλεγαν όλες οι κριτικές, και όταν το είδα σε κάποια καταστήματα έτσι φάνηκε να λειτουργεί.

@geo_pro: To mp3 για το οποίο μιλάμε ενδεχομένως να σ'ενδιαφέρει. Είναι μικρό, και η 2gb έκδοση με ενσωματωμένο ηχείο περιλαμβάνει skin και κλιπάκι. Υπάρχει ένας μικρός ενδοιασμός σχετικά με το ραδιόφωνό του. Κάποιοι λένε ότι δεν πιάνει καλά, αλλά ενδεχομένως να μην ισχύει αυτό. Καλύτερα μπορεί να σου απαντήσει γι'αυτό ο Spidergr. Τώρα για ακουστικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς.:(

Το zen stone plus (w/ speaker) 2 Gb. Ο Spidergr αναφέρεται βέβαια στην 4 gb έκδοση, η οποία δεν είμαι σίγουρος αν διαθέτει το ηχείο. Όπως και να'χει, δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Δες http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/04/creative-zen-stone-plus-speaker-review.php μια κριτική. Όπως θα δεις για το ραδιόφωνο δεν λέει πολύ καλά λόγια, αλλά ίσως να μην ισχύει, εξαρτάται και από ποια χώρα είναι.

euxaristw poli kai mallon se auto katelixsa kai egw.....dioti gia emena einai poli simantiko to poli mikro tou megethos......kai tin gia tin douleia pou ti thelw einai korifi...!!!!!!!!!!

to mono pou thelw twra einai kala akoustika pou na min feugoun apo ta autia katholou.....!!!!!!!grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........psaxnw sinexeia kai den mporw na apofasisw.....!!!!!!!!!

euxaristw poli pantws....!!!!!!!!

παιδιά ένας φίλος μου πάει αμερική και γυρίζει σε κανένα μήνα πάνω κάτω και θέλω να μου φέρει ένα ipod classic ή touch γνωρίζετε αν πρόκειται να βγουν καινούργια μοντέλα σύντομα ώστε να μην το αγοράσω τώρα?

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

παιδιά ένας φίλος μου πάει αμερική και γυρίζει σε κανένα μήνα πάνω κάτω και θέλω να μου φέρει ένα ipod classic ή touch γνωρίζετε αν πρόκειται να βγουν καινούργια μοντέλα σύντομα ώστε να μην το αγοράσω τώρα?

Touch δύσκολο να βγεί νέο τώρα εκτός και αν τα αλλάξουν μαζί με το iPhone αρχές Ιουνίου. Classic αποκλείεται να βγει νέο. Γενικά τα iPods τα αλλάζει κάθε Σεπτέμβριο.

ναι σε αυτο που αναφερομαι δεν εχει ηχειο το browsing του ειναι ετσι οπως το περιγραφεις δηλαδη βαζεις μεσα τους φακελους με τα τραγουδια και τα βλεπεις σαν φακελους οχι σαν albums η σαν artists απο οτι φενεται, δεν ξερω τωρα αν εχει κανενα κουμπι που να το κανει αλλα δεν νομιζω κιολας,

επισης ναι οταν παιζει ενα τραγουδι απο ενα φακελο και πας σε αλλο φακελο αυτοματα αλλαζει με το πρωτο τραγουδι που βρισκεται σε εκεινον το φακελο,

παρολα αυτα πιστευω οτι αν οργανωσεις τα τραγουδια σου σε φακελους σωστα δεν ειναι και κατι το τραγικο αν σκεφτεις οτι οι περισσοτεροι στα pc μας στην ουσια με φακελους ξεχωριζουμε τα τραγουδια.

Τωρα για το ραδιο εχω να πω οτι η εφαρμογη του ειναι πολυ απλη γρηγορη και σταθερη λιγο τωρα που το δοκιμασα επιασε τους σταθμους που γνωριζω γιατι δεν ειμαι Αθηνα αυτη τη στιγμη ...

θα ηθελα να πω στο φιλο πιο πανω αντι να παρει το zen stone plus με ηχειο 45 ευρω καλυτερα να παρει αυτο με χωρις ηχειο με 69 ευρω στα multirama http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Mp3Usb&cp_id=138518 γιατι ειναι 4gb και οχι 2gb ειναι σημαντικη διαφορα σε χωρο, μια φορα που ακουσα αυτο με το ηχειο δεν λεω μια χαρα ακουγοτανε αλλα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο εμενα μου φανηκε μουφα...

τελος επειδη και γω κανω σκι θα ηθελα να σου πω να προσεχεις το ενδεχομενο να μη ακουσεις καποιον απο πισω να φωναζει βοηθειαααα την στιγμη που φευγει προς τα πανω σου απο πισω σου :lol:

"oso gia ton an akousw kapoion na fwnazei"

opws eipa den thelw kai tin kaliteri akoustiki apo to mp3 mou....apla na kanei ti douleia tou na mou krataei parea se katavaseis apo apatita kommatia tou vounou....pou opws gnwrizeis den iparxoun kai poli pou pigainoun ekei.....etsi den tha exw full tin entasi me apotelasma na akouw kapoion pou fwnazei......lol

sas euxaristw pantws olous gia to endiaferon sas kai euxaristw gia tis plirofories!!!!!!!!!!

omws as apantisei kapoios an gnwrizei gia akoustika kala pou na min feugoun eukola apo ta autia.......as proteinei kapoio montelo pou na to exei dokimasei prwta omws.....dioti exw vrei arketa alla den exw dokimasei kanena.......!!!!!!!!

Touch δύσκολο να βγεί νέο τώρα εκτός και αν τα αλλάξουν μαζί με το iPhone αρχές Ιουνίου. Classic αποκλείεται να βγει νέο. Γενικά τα iPods τα αλλάζει κάθε Σεπτέμβριο.

εσείς γενικά τι θα μου προτείνατε από τα δύο; δεν με νοιάζει τόσο η χωρητικότητα και το touch φαίνεται μονόδρομος, όμως έχω αμφιβολίες σχετικά με την πρακτικότητά του σε καθημερινή χρήση σε σχέση με το κλασικό.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

χρειαζομαι το

Sub Pack

για το iAudio X5

αυτο δηλ. που μπαινει απο κατω..

που το βρισκω;;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΧΩ ΤΟ mp3 samsung T9 και αντιμετωπιζω προβλημα με ττην μεταφορα των αρχειων. Για την ακριβεια δεν μπορω να μεταφερω τιποτα, ουτε απο το mp3 στο pc ουτε και το αντιστροφο. Εχω windows xp ,μολις συνδεομαι διχνει πως συνδεεται αλλα δεν υπαρχει ενδειξη στο my computer και γενικα δεν ξερω πως θα μεταφερω αρχεια

please τα φωτα σας

καλησπερα σας...εχω παρει εδω και 3 μερες το creative zen και ενω γενικα ειμαι εντυποσοσιασμενη..και επειδη ξερω οτι εχει πολυ καλη μπαταρια και το χρειαζομαι για τα ταχιδια ..ηταν το καταλληλο...αλλα εχω ενα προβλημα.....μεχρι στιγμης η μπαταρια δεν μου κραταει πανω απο 9 ωρες...και ακουω μονο ραδιο...οχι mp3..και η πρωτη φορτιση εγεινε κανονικα...ολο το βραδυ!!!!!!!

δηλαδη αμα ακουω mp3 που θα παει???στις 5??? και video στις 2????

αν ξερει καποιοσ κατι ας πει.....υπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωματικη μπαταρια??? ααα εκανα και αναβαθμιση μωλις το πιρα....

δεν ξερω τι να κανω!!!!:(:cry::cry:

ευχαριστω πολυ

καλησπερα σας...εχω παρει εδω και 3 μερες το creative zen και ενω γενικα ειμαι εντυποσοσιασμενη..και επειδη ξερω οτι εχει πολυ καλη μπαταρια και το χρειαζομαι για τα ταχιδια ..ηταν το καταλληλο...αλλα εχω ενα προβλημα.....μεχρι στιγμης η μπαταρια δεν μου κραταει πανω απο 9 ωρες...και ακουω μονο ραδιο...οχι mp3..και η πρωτη φορτιση εγεινε κανονικα...ολο το βραδυ!!!!!!!

αν ξερει καποιοσ κατι ας πει.....υπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωματικη μπαταρια??? ααα εκανα και αναβαθμιση μωλις το πιρα....:(

:cry::cry:

δεν ξερω τι να κανω!!!!:cry:

ευχαριστω πολυ

αν ξερει καποιοσ κατι ας πει.....υπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωματικη μπαταρια??? ααα εκανα και αναβαθμιση μωλις το πιρα....:(

:cry::cry:

δεν ξερω τι να κανω!!!!:cry:

ευχαριστω πολυ

Το κλειδώνεις από το πλαινό κουμπί για να σβήνει τελείως η οθόνη?:confused:

Το δικό μου κρατάει 7 ώρες mp3 + 1,5-2 ώρες βίντεο(με το φωτισμό στο 40% όταν παίζει βίντεο).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τώρα που αναφέρατε τη μπαταρία των Creative zen, τι γίνεται αν θέλουμε να την αλλάξουμε? Γίνεται και αν ναι, πόσο εύκολα και πόσο μπορεί να κοστίζει περίπου??? Έχω το Zen V Plus 4GB. :confused:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

7 ώρες mp3 + 1,5-2

δεν ειχα προσεξει το + οποτε ακυρο, αν και ειναι σωστο εν μερη :)

Ειχα μια προσφορα απο τον Γερμανο, και αγορασα ενα mp3 NWD-B103F,(οχι κατι το ιδιαιτερο).:O Ωστοσο το αγορασα Δευτερα πρωι κ μου χαλασε το κουμπι που κατεβαζει την ενταση το Σαββατο το μεσημερι,κ υστερα απο χρηση 1-2 ωρων!!:mad:Το πηγα την Δευτερα στο καταστημα κ μου ειπαν πως θα παει μεσο service της SONY. Δεν υπαρχει νομος που τους υποχρεωνει να κανουν αμεση αλλαγη του προιοντος,εντος 14 ημερων???:ninja::mad::!:
[sIGPIC][/sIGPIC]

κατσε ρε c εγω σε ταξιδια τυπου αθηνα - πτολεμαιδα του βαζω μεσα 3 ολοκληρες ταινιες και τις βλεπω και οταν φτανω η μπαταρια ειναι σχεδον στο τελος της αν υπολογισουμε οτι η καθε ταινια ειναι 1ωρα και 30 λεπτα που σηνυθως καποια ειναι και 2 ωρες τοτε εμενα μου παιζει βιντεο 4.30-5 ωρες με τον ηχο στο 18-20 κι φωτεινοτητα στο 40% και γω.. αλλα ομως δεν το πειραζω καθολου οταν βλεπω τις ταινιες

Ναι, κάπου τόσο κρατάει.

Εγώ σου λέω βλέπω μια ταινία + επτά ώρες mp3.

Ειχα μια προσφορα απο τον Γερμανο, και αγορασα ενα mp3 NWD-B103F,(οχι κατι το ιδιαιτερο).:O Ωστοσο το αγορασα Δευτερα πρωι κ μου χαλασε το κουμπι που κατεβαζει την ενταση το Σαββατο το μεσημερι,κ υστερα απο χρηση 1-2 ωρων!!:mad:Το πηγα την Δευτερα στο καταστημα κ μου ειπαν πως θα παει μεσο service της SONY. Δεν υπαρχει νομος που τους υποχρεωνει να κανουν αμεση αλλαγη του προιοντος,εντος 14 ημερων???:ninja::mad::!:

Ζήτα επίμονα αλλαγή με άλλο ή αλλιώς τα λεφτά σου πίσω.

Έχεις κάθε δικαίωμα από το νόμο να διαλέξεις εσύ τι από τα 2 αυτά θέλεις(επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή).

Μην το αφήσεις έτσι, κάνε τους καταγγελία

κανενα mp3 με line-in recording σε mp3 υπαρχει;;

κατω απο 200 ευρω..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παιδια, μια γρηγορη απαντηση!!

Δωστε μου το site για να κατεβασω το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ firmware του my zen creative 4gb κλπ....

Οχι το αμερικανικο!! αυτο το εχω, θελω το ευρωπαϊκο για μια εγγυηση!!

ευχαρισω!!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παιδια, μια γρηγορη απαντηση!!

Δωστε μου το site για να κατεβασω το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ firmware του my zen creative 4gb κλπ....

Οχι το αμερικανικο!! αυτο το εχω, θελω το ευρωπαϊκο για μια εγγυηση!!

ευχαρισω!!

http://gr.europe.creative.com/support/downloads/