nikchris Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έρεε για κάτι πτεσματα που δίνετε τα κινητά σαν ένα φίλο μου σε 2 βδομάδες πούλησε καινούργιο μηχανάκι γιατί? Γιατί χαλούσε το λαστιχακι του ορθοστάτη.. Αν δεν του κανει δηλαδη η μπαταρια, σου πεφτει λογος ή ειναι 'πταισμα'; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τα 2700 μία χαρά έπρεπε να είναι κανονικά, το θέμα είναι ότι φοράει τον άθλιο 808. Όπως και το 6p χαντακωνεται με τον 810. Έχετε ξεχάσει μαλλον ότι παλιά παίζαμε μπάλα με 2200 και 2300 κλπ. Η διαφορα θα φανεί με το επόμενο Nexus που θα έχει ίδια μπαταρία και σίγουρα πολυ καλύτερη αυτονομία. Γιατί είναι άθλιος ο 808; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Γιατι δεν βαζεις και εσυ κανα κερνελ να φτασεις τις 5 ωρες οπως κανουν τα παιδια εδω; /s Αυτη ειναι δυστυχως η μπαταρια του, αλλα τι να κανουμε που δεν υπαρχει σοβαρος αντιπαλος μεχρι τα 300 με εξαιρετικη καμερα. Θα σου φανεί γελοίο αλλά υπάρχει αντίπαλος με καλύτερη καμερα και μπαταρία και πανγρηγορο το lg g2 στα 258 32αρι που εμφανίστηκε στο σκρουτζ.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Θα σου φανεί γελοίο αλλά υπάρχει αντίπαλος με καλύτερη καμερα και μπαταρία και πανγρηγορο το lg g2 στα 258 32αρι που εμφανίστηκε στο σκρουτζ.:) Φαντάζομαι για αστείο το έγραψες! Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Σοβαρός αντίπαλος είναι το p9 lite. Είμαι μεταξύ των δύο για αγορά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Φαντάζομαι για αστείο το έγραψες! Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Όχι γιαυτό στο διευκρίνησα παραδόξως το έχω ακόμα και με το 5χ φίλου διάφορες πλην της μπροστινή κάμερας δεν βρήκαμε σε γρηγοραδα πχ σαν καμερα το τζι είναι καλύτερο και για αυτονομία δε το συζητώ παλιό αλλά καλό και ήδη το ένα από τα δύο σκρουτζομαγαζα τα έδωσε .Όσο για το p9 lite για τον εταίρο φίλο είναι και αυτό πολύ καλο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Edit. Δεν ξέρω τι έχω κάνει κ δεν μου εμφανίζεται όλο το μήνυμα. Συγγνώμη από το φορουμ. Διαγραψτε εάν είναι δυνατόν. Edited August 4, 2016 by brian13 Δεν μου εμφανίζεται όλο το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παιδια θελω βοηθεια, εστειλα το τηλεφωνο μου στην procordia γιατι παρουσιαζε την κιτρινιλα που γραφουν στο ιντερνετ, το βρηκαν και αυτοι το πρόβλημα αλλα μου λενε δεν υπαρχει οθονη αυτή τη στιγμη και ουτε ξερουν ποτε θα βρουνε. Μου προτειναν να μου δωσαν άλλο το lg x screen που είναι 10 φορες χειροτερο και προφανως δεν δεχτηκα ταυτόχρονα δεν θελουν να μου δωσουν πιστωτικο στο κατάστημα γιατι δεν είναι εισαγωγή lg hellas μου λενε. Τι στο καλο να κανω ρε παιδια ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παιδια θελω βοηθεια, εστειλα το τηλεφωνο μου στην procordia γιατι παρουσιαζε την κιτρινιλα που γραφουν στο ιντερνετ, το βρηκαν και αυτοι το πρόβλημα αλλα μου λενε δεν υπαρχει οθονη αυτή τη στιγμη και ουτε ξερουν ποτε θα βρουνε. Μου προτειναν να μου δωσαν άλλο το lg x screen που είναι 10 φορες χειροτερο και προφανως δεν δεχτηκα ταυτόχρονα δεν θελουν να μου δωσουν πιστωτικο στο κατάστημα γιατι δεν είναι εισαγωγή lg hellas μου λενε. Τι στο καλο να κανω ρε παιδια ??? Βγαζουν τα νεξους κιτρινιλα;Δε το ηξερα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Βγαζουν τα νεξους κιτρινιλα;Δε το ηξερα μπορει να είναι και μεμονωμενο περιστατικο το πρόβλημα είναι όμως ότι τωρα που δεν εχουν οθονη και δεν μου το φτιαχνουν τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 μπορει να είναι και μεμονωμενο περιστατικο το πρόβλημα είναι όμως ότι τωρα που δεν εχουν οθονη και δεν μου το φτιαχνουν τι να κανω Απο σκρουτζομαγαζο το πηρες; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Απο σκρουτζομαγαζο το πηρες; ναι από σκρουτζομαγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 ναι από σκρουτζομαγαζο Χμμμμ δυσκολα τα πραγματα το 32αρι ειναι;πες τους να σου δωσουν αντι το lg x το lg g flex2 η lg g3 32αρι να δωσεις και εστω μικρη διαφορα χρηματων στην αναγκη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Χμμμμ δυσκολα τα πραγματα το 32αρι ειναι;πες τους να σου δωσουν αντι το lg x το lg g flex2 η lg g3 32αρι να δωσεις και εστω μικρη διαφορα χρηματων στην αναγκη. και το 32αρι να είναι τι φοραει άλλη οθονη από το 16αρι? Ας κατσουν να βρουνε οθονη δεν είναι δικο μου πρόβλημα ( και ο νομος οριζει ότι πρεπει να μου δωσουν καποιο ισων 'η καλυτερων προδιαγραφών) Τεσπα τωρα θα το παρω πισω γιατι είναι τετοιο το πρόβλημα που η συσκευή είναι λειτουργικη και θα μιλησω ξανα με lg σε κανα 2 εβδομαδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 και το 32αρι να είναι τι φοραει άλλη οθονη από το 16αρι? Ας κατσουν να βρουνε οθονη δεν είναι δικο μου πρόβλημα ( και ο νομος οριζει ότι πρεπει να μου δωσουν καποιο ισων 'η καλυτερων προδιαγραφών) Τεσπα τωρα θα το παρω πισω γιατι είναι τετοιο το πρόβλημα που η συσκευή είναι λειτουργικη και θα μιλησω ξανα με lg σε κανα 2 εβδομαδες Ζητα τους ενα g3 16αρι αποψη μου κερδος σου θα ειναι ειδαλως θα κανεις υπομονη φιλε μου συμβαινουν αυτα να σου δωσω να καταλαβεις εγω ψηνομαι στην παραλια με το g2 μου και δεν ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ αλλα το εχουν θαψει με κατι κιτρινες οθονες κλπ ειναι τι θα σου βγει η αποφαση δικια σου φιλε μου. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Έρεε για κάτι πτεσματα που δίνετε τα κινητά σαν ένα φίλο μου σε 2 βδομάδες πούλησε καινούργιο μηχανάκι γιατί? Γιατί χαλούσε το λαστιχακι του ορθοστάτη.. Ακριβέστατο παράδειγμα. Το λαστιχακι του φίλου σου, με το γεγονός ότι εμένα το κινητό δε με φτάνει μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Οι απαιτήσεις μου από το κινητό που κραταω στα χέρια ειναι συγκεκριμένες και το nexus δεν τις καλύπτει. Τα περί πταισματων , άποψη σου, αλλά δε νομίζω να σου ζήτησα να πουλήσεις το δικό σου. Για κάποιους το κινητό είναι εργαλείο, και πράγματα που εσένα δε σε απασχολούν καν , εμένα μπορούν να με κρεμάσουν. @nikchris δοκιμασα και elemental, και pure android και parandroid. 3 ώρες δεν είδα με τίποτα. Αν εφτανα έστω μέχρι τις 4 θα ήταν παραπανω απο αρκετά , αλλά δυστυχώς με τίποτα. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ακριβέστατο παράδειγμα. Το λαστιχακι του φίλου σου, με το γεγονός ότι εμένα το κινητό δε με φτάνει μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Οι απαιτήσεις μου από το κινητό που κραταω στα χέρια ειναι συγκεκριμένες και το nexus δεν τις καλύπτει. Τα περί πταισματων , άποψη σου, αλλά δε νομίζω να σου ζήτησα να πουλήσεις το δικό σου. Για κάποιους το κινητό είναι εργαλείο, και πράγματα που εσένα δε σε απασχολούν καν , εμένα μπορούν να με κρεμάσουν. @nikchris δοκιμασα και elemental, και pure android και parandroid. 3 ώρες δεν είδα με τίποτα. Αν εφτανα έστω μέχρι τις 4 θα ήταν παραπανω απο αρκετά , αλλά δυστυχώς με τίποτα. Μόνο με 4g θα φτάσεις με το ζόρι. 4 ώρες με wifi, όλα ανοιχτά gps, location reporting κλπ φτάνω κάθε μέρα. Αλλά αν δεν σε καλύπτει πας αλλού. Απλό είναι όπως το λες. Μου φαίνεται πάντως λίγο περίεργο με το ζόρι 3. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 http://timesofindia.indiatimes.com/tech/5-budget-Android-smartphones-with-big-batteries/Micromax-Canvas-Juice-4G-Rs-7399/itslideshow/51660682.cms Μερικά mid range phones με μεγάλες μπαταρίες Το zenphone max κοίτα φθηνό με 5.000 μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μόνο με 4g θα φτάσεις με το ζόρι. 4 ώρες με wifi, όλα ανοιχτά gps, location reporting κλπ φτάνω κάθε μέρα. Αλλά αν δεν σε καλύπτει πας αλλού. Απλό είναι όπως το λες. Μου φαίνεται πάντως λίγο περίεργο με το ζόρι 3. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Με 4G είμαι σχεδόν το 90% της ημέρας. για του λόγου το αληθες ορίστε και τα σημερινά αποτελέσματα @nokisas , δε θέλω ένα οποιοδήποτε Midrange με καλή μπαταρία. Αν είναι έτσι έπαιρνα και ένα Oukitel K10000 και έβγαζα ένα τετραήμερο. Θέλω καλό κινητό με μέτρια προς καλη μπαταρία. Έγραψα και πιο πριν, το Mi4c που έχει το ίδιο hardware με το Nexus μου έβγαζε για την ίδια δουλειά, σχεδόν μια ώρα παραπάνω οθόνη, και το άλλαξα με την ελπίδα οτι το Nexus θα έκανε ακόμα καλύτερη διαχείριση. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου, το Nexus έχει κακή μπαταρία. και ο μόνος λόγος που το κράτησα όσο το κράτησα, είναι γιατι φορτίσει απίστευτα γρήγορα. 3.5 ωριτσες οθόνη αν μου έβγαζε θα το κρατούσα χωρίς κανένα παράπονο. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 πως γινεται να δημιουργηθει νεος φακελος? δεν μπορω ουτε στην αρχικη οθονη ουτε πουθενα αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 πως γινεται να δημιουργηθει νεος φακελος? δεν μπορω ουτε στην αρχικη οθονη ουτε πουθενα αλλου Φέρνεις δύο εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Φέρνεις δύο εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο; ναι αυτο το ξερω. εννοω να δημιουργησω κενο φακελο με οτι ονομα θελω και να βαζω μεσα αρχεια που θελω πχ mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 ναι αυτο το ξερω. εννοω να δημιουργησω κενο φακελο με οτι ονομα θελω και να βαζω μεσα αρχεια που θελω πχ mp3. Κανείς αυτό που σου είπε ο φίλος βάζεις μετά αυτά που θέλεις και μετά σβηνεις αυτά που δεν θες γιατί για να παραμένει ο φάκελος πρέπει να έχει 2 app μέσα τώρα για mp3? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Papp0us. Σκέφτομαι τι μπορείς να κάνεις για να πάει πιο πάνω με 4g και Bluetooth και δεν.. η μόνη λύση σου θα ήταν μία θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία αλλά δε πιστεύω να υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Κανείς αυτό που σου είπε ο φίλος βάζεις μετά αυτά που θέλεις και μετά σβηνεις αυτά που δεν θες γιατί για να παραμένει ο φάκελος πρέπει να έχει 2 app μέσα τώρα για mp3? παω στο φακελο ληψεις που εχω καποια mp3, μαρκαρω πανω απο 3 παταω αντιγραφη μετα παταω στο εικονιδιο που εχει ενα φακελο μου λεει δημιουργια φακελου γραφω ενα ονομα και μου λεει αποτυχια δημιουργιας φακελου.. εν τω μεταξυ εγω θελω εξω στην αρχικη οθονη να φτιαξω φακελο οχι μεσα στις ληψεις που μου εχει επιλογη μονο εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Papp0us. Σκέφτομαι τι μπορείς να κάνεις για να πάει πιο πάνω με 4g και Bluetooth και δεν.. η μόνη λύση σου θα ήταν μία θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία αλλά δε πιστεύω να υπάρχει Σκέφτηκα και το ενδεχόμενο ενός PowerBank αλλα στη δουλειά μου, με το ζόρι μπορώ να έχω συνέχεια πάνω μου κινητό (και όχι πάνω απο 5.2") πόσο μάλλον έξτρα καλώδια και έξτρα μπαταρίες. Στις 7 ξεκινάω στις 14.30 με χαιρετάει. Αν την πάλευε μέχρι τις 16.00 θα είμασταν ολοι ευτυχισμένοι :P μιση ώρα-σαρανταπέντε λεπτά οθόνη παραπάνω και θα είμασταν τζετ. Πάω παρακάτω και βλέπουμε, μη χειροτερέψει το πράμα με το Mi5 :P Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts