Shuffle Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Ήταν ξεκλείδωτο ή είχες ενεργοποιήσει το oem unlocking από τα developer options? Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΉταν ξεκλειδωτο. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Ήταν ξεκλειδωτο. Sent from my Pixel using TapatalkΑκολούθησε τα βήματα εδώ και κατά πάσα πιθανότητα θα το σώσεις με λίγο χειρότερες επιδόσεις. https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/tool-bootloop-death-blod-workaround-t3819497 Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Ακολούθησε τα βήματα εδώ και κατά πάσα πιθανότητα θα το σώσεις με λίγο χειρότερες επιδόσεις. https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/tool-bootloop-death-blod-workaround-t3819497 Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Σε ευχαριστώ. Σε περίπτωση που είναι hw, να μη μπω καν στη διαδικασία να πρήξω procordia για free repair έτσι? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Σε ευχαριστώ. Σε περίπτωση που είναι hw, να μη μπω καν στη διαδικασία να πρήξω procordia για free repair έτσι?Σιγά μη κάνουν χάρη εκτός εγγύησης. Μπορείς να ρωτήσεις. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Σιγά μη κάνουν χάρη εκτός εγγύησης. Μπορείς να ρωτήσεις. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΤην έκανα τη διαδικασία, άνοιξε για καμιά ώρα και μετά πάλι έκλεισε. Πήρα procordia, 240κατι ζήτησαν, της πήρα το htc u11 life που είναι και Android one και κλείσαμε! Σε ευχαριστώ πολύ! Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Την έκανα τη διαδικασία, άνοιξε για καμιά ώρα και μετά πάλι έκλεισε. Πήρα procordia, 240κατι ζήτησαν, της πήρα το htc u11 life που είναι και Android one και κλείσαμε! Σε ευχαριστώ πολύ! Sent from my Pixel using TapatalkΝα σαι καλά. Αν δεν θες να το πουλήσεις και είσαι Αθήνα, θα το ήθελα να παίξω. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 να ρωτήσω πριν την πατήσω όταν έρχεται update κ είσαι root πως γίνεται να το κάνεις ? γιατί ένας φίλος μου είπε οτι κάτι είχε διαβάσει οτι κάνεις uninstall το magisk το έκανε κ μετά δεν του άνοιγε καν το κινητό κ πέρασε πάλι την official rom κ κάτι τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 να ρωτήσω πριν την πατήσω όταν έρχεται update κ είσαι root πως γίνεται να το κάνεις ? γιατί ένας φίλος μου είπε οτι κάτι είχε διαβάσει οτι κάνεις uninstall το magisk το έκανε κ μετά δεν του άνοιγε καν το κινητό κ πέρασε πάλι την official rom κ κάτι τετοιαΟ καλύτερος τρόπος είναι αν έχεις twrp, να κατεβάσεις το full ota zip και το τελευταίο magisk. Μπαίνεις έπειτα twrp, install full ota, install magisk, reboot και είσαι όπως πριν αλλά updated. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Καλησπέρα και απο εμένα. Bootloop και εγώ. Φρόντισε μάλιστα να μου το κάνει Σάββατο απόγευμα ενώ Δευτέρα πρωί έφευγα διακοπές. Πέρασα τις διακοπές μου χωρίς κινητό σε περιοχή που δεν την γνώριζα και πραγματικά το χρειαζόμουν... Ελπίζω να μην προκύψει κανένα απρόοπτο με τους όρους της εγγύησης μετά απο όλη αυτή την ατυχία που με δέρνει αυγουστιάτικα. Το κινητό δεν έχει βραχεί ποτέ και δεν έχει ξεκλειδωθεί επίσης ποτέ. Οποιαδήποτε φθορά/γρατζουνιά φέρει είναι σε λογικά επίπεδα χρήσης.Τελικά όλα καλά. Το πήγα στην procordia και το παρέλαβα την Παρασκευή. Το κράτησαν 10 ημέρες γιατί δεν υπήρχε πλακέτα και έπρεπε να περιμένουν να τους στείλουν. Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν οπότε το αναφέρω εδώ. Η πλακέτα όπως αναγράφεται στο απόκομμα που μου έδωσαν είναι refurbished και έχει εγγύηση για 2 χρόνια από την επισκευή. Επίσης μου διευκρινήσαν ότι αν η συσκευή πουληθεί, μεταβιβάζεται η εγγύηση αυτή αρκεί να δώσω στον νέο κάτοχο την απόδειξη αγοράς. Η συσκευή για την ώρα δουλεύει σωστά αλλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει κανείς να ανοίξει την συσκευή μετά από παρόμοια επισκευή. Αν ναι παρατηρήσατε αν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό στην refurbished πλακέτα η lg έτσι ώστε να μην επαναληφθεί το πρόβλημα; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_dentist_V Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Παρέλαβα την συσκευή κι εγώ μετά από τρεις εβδομάδες! Νέα πλακέτα, συν δύο χρόνια εγγύηση!!! Υπόψιν είναι η δεύτερη φορά που αλλάζω πλακέτα, όλα καλά, όπως πριν!! Πώς μπορώ όμως να εμπιστευτώ το κινητό και ποιος μου λέει ότι δεν θα ξανασυμβεί;; Καλή και ξεκούραση Κυριακή σε όλους! Παράθεση Ας κάνουμε όλοι τον κόσμο λίγο καλύτερο!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Παρέλαβα την συσκευή κι εγώ μετά από τρεις εβδομάδες! Νέα πλακέτα, συν δύο χρόνια εγγύηση!!! Υπόψιν είναι η δεύτερη φορά που αλλάζω πλακέτα, όλα καλά, όπως πριν!! Πώς μπορώ όμως να εμπιστευτώ το κινητό και ποιος μου λέει ότι δεν θα ξανασυμβεί;; Καλή και ξεκούραση Κυριακή σε όλους!Καλή Κυριακή. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τη συσκευή και θα ξανασυμβεί. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Παρέλαβα την συσκευή κι εγώ μετά από τρεις εβδομάδες! Νέα πλακέτα, συν δύο χρόνια εγγύηση!!! Υπόψιν είναι η δεύτερη φορά που αλλάζω πλακέτα, όλα καλά, όπως πριν!! Πώς μπορώ όμως να εμπιστευτώ το κινητό και ποιος μου λέει ότι δεν θα ξανασυμβεί;; Καλή και ξεκούραση Κυριακή σε όλους!Εγω αλλαξα 3 φορες πλακετα οσο το ειχα στα χερια μου το τηλεφωνο! Ειχα 4 διαφορετικα imei! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Πουλα την να μη ζεις με το αγχος! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_dentist_V Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πουλα την να μη ζεις με το αγχος! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς μπορώ να το πουλήσω και πόσο; Σε ευχαριστώ! Παράθεση Ας κάνουμε όλοι τον κόσμο λίγο καλύτερο!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Αγγελία βάλε. Τώρα το ποσό, εξαρτάται πόσο κυμαίνεται στην αγορά. Κάνε μια έρευνα, σχημάτισε άποψη και όρισε τιμή! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Όταν κάνω βιντεοκλήση με skype υπερθερμαίνεται και καταπίνει την μπαταρία. Σε 15λεπτη κλήση χάνει πάνω από 20%. Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eckart90 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Another one bites the dust (17/06/16 - 20/09/18) Και πάνω που έλεγα ότι μπορεί να με βγάλει τρία χρόνια επειδή δεν το ζορίζω ώστε να ανεβάζει θερμοκρασίες συχνά, και το φόρτιζα πάντα με αργό φορτιστή. Να φανταστώ επειδή είμαι 2 χρόνια και 3 μήνες δεν με καλύπτει η εγγύηση για επισκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Another one bites the dust (17/06/16 - 20/09/18) Και πάνω που έλεγα ότι μπορεί να με βγάλει τρία χρόνια επειδή δεν το ζορίζω ώστε να ανεβάζει θερμοκρασίες συχνά, και το φόρτιζα πάντα με αργό φορτιστή. Να φανταστώ επειδή είμαι 2 χρόνια και 3 μήνες δεν με καλύπτει η εγγύηση για επισκευή?Δεν σε καλύπτει δυστυχώς. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Με το που πέρασα το σημερινό update του Lineage OS λειτούργησε για 5 λεπτά και ξαφνικά έσβησε. Δεν ανάβει καν, ούτε με σκέτο το power button ούτε σε recovery mode. Τουλάχιστον αν έμπαινε σε bootloop θα το πάλευα με το fix που έχει κυκλοφορήσει. Καμιά ιδέα μήπως και ξαναζωντανέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Με το που πέρασα το σημερινό update του Lineage OS λειτούργησε για 5 λεπτά και ξαφνικά έσβησε. Δεν ανάβει καν, ούτε με σκέτο το power button ούτε σε recovery mode. Τουλάχιστον αν έμπαινε σε bootloop θα το πάλευα με το fix που έχει κυκλοφορήσει. Καμιά ιδέα μήπως και ξαναζωντανέψει; Δοκίμασες να το συνδέσεις σε υπολογιστή και να δείς αν ανταποκρίνεται σε εντολές μέσω adb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Από μπαταρία πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Δοκίμασες να το συνδέσεις σε υπολογιστή και να δείς αν ανταποκρίνεται σε εντολές μέσω adb? Ναι, τίποτα. Ούτε adb ούτε fastboot το βλέπουν. Από μπαταρία πως πάει; Είχε 70%+ όταν το έπαθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Είχε 70%+ όταν το έπαθε. Αν η μπαταρία είναι προβληματική, το ποσοστό που βλέπεις δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Σας ευχαριστώ. Κατάφερα να το ανοίξω αλλά το fix δεν λειτούργησε. Πήγα σε LG G6. Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλησπέρα, μετά από 2,5 χρόνια η μπαταρία ήθελε αλλαγή γι'αυτό της έβαλα μια bulk των 10 ευρώ Δυστυχώς είναι χάλια ποιότητα και δεν έχει ούτε τη μισή ζωή σε σχέση με την ορίτζιναλ. Ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω original LG μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts