Jump to content

The_dentist_V

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by The_dentist_V

  1. Τι είναι το notch ρε παιδιά επιτέλους;; Καλή επιλογή, κι εγώ είμαι σε φάση που ψάχνομαι!
  2. Πώς μπορώ να το πουλήσω και πόσο; Σε ευχαριστώ!
  3. Παρέλαβα την συσκευή κι εγώ μετά από τρεις εβδομάδες! Νέα πλακέτα, συν δύο χρόνια εγγύηση!!! Υπόψιν είναι η δεύτερη φορά που αλλάζω πλακέτα, όλα καλά, όπως πριν!! Πώς μπορώ όμως να εμπιστευτώ το κινητό και ποιος μου λέει ότι δεν θα ξανασυμβεί;; Καλή και ξεκούραση Κυριακή σε όλους!
  4. Σε ευχαριστώ πολύ, δεν ήξερα ότι έχει οργανωθεί τόσο πολύ η Xiaomi στην Ελλάδα! Δεν το βρίσκω όμως τώρα το συγκεκριμένο σε κανένα κατάστημα! Και το καινούριο το mi 8 φαίνεται πανέμορφο!!!
  5. Ποια μαγαζιά, εάν γνωρίζεις, συνεργάζονται με την infoquest; ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αλήθεια είναι ότι η διπλή sim θα με βόλευε, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου, πολύ νορμάλ χρήση, καθόλου βαριά θα έλεγα!
  6. Με τα 4g ή με τα 6; Δεν το έχω δει καθόλου από κοντά, με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω. Να το προτιμήσω από το s8; Με χαλάει που είναι κινέζικο και έχω κι ένα ερωτηματικό για το service του! Σε ευχαριστώ.
  7. Έχω μπερδευτεί λίγο με την Xiaomi, τώρα στο σκρουτζ βλέπω mi 6 6gb 411, mi 6 4gb 364 και άλλα δύο πιο ακριβά!! Αυτό με τα 4 gb φαίνεται ενδιαφέρον και δείχνει όμορφο, αλλά εάν κάτι συμβεί υπάρχει εδώ service της Xiaomi; Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα κινέζικο.. Το s8 μου αρέσει περισσότερο!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως και να έχει με καίει το 500 για κινητό, ταβάνι είχα τα 300-350.. Μας έχουν βάλει άγρια στο τριπάκι κάθε τρία χρόνια να ψάχνουμε κινητό!!!!
  8. Τόσο καλά!!!:wacko::lol: Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Xiaomi, γιατί μου αρέσει το Mi6, έχει πολύ δυνατά specs!
  9. Αν πάθει κάτι το One Plus τι κάνουμε, υπάρχει service εδώ Ελλάδα;;
  10. Από πού μπορώ να αγοράσω αξιόπιστο μεταχειρισμένο, και πόσο περίπου θα κοστίσει αυτό που λες; Σε ευχαριστώ!
  11. Την περασμένη Κυριακή έκλεισε και δεν μου άνοιξε ξανά! Ήταν ζεστό πίσω στην περιοχή πάνω από την κάμερα!! Έχει ήδη αλλαχτεί η πλακέτα έξι μήνες αφού το πήρα, γιατί τότε είχε εμφανιστεί πρόβλημα στην οθόνη!!! Μου είχαν πει ότι θα ισχύσει εκ νέου η εγγύηση από τότε! Το άφησα την Δευτέρα στο service και μου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα είμαι μέσα στην εγγύηση, αλλά θα μου πουν αφού το δουν πρώτα, δέκα εργάσιμες και περιμένω!!! Ευτυχώς έχω και άλλο κινητό, ένα ρουταρισμένο LG P-880, το οποίο σκεφτόμουν να αντικαταστήσω, τελικά δεν ξέρω πιο θα αντικαταστήσω πρώτα!!!!! Και να πάρω τι;;;;; Να δώσω ένα σωρό λεφτά να πάρω iphone να "ξενοιάσω", και ποιο, το 7 ή το 8;; Συνήθως έδινα μέχρι 300ευρώ, μου αρέσει πολύ το s8 για την υπέρβαση, επίσης μου άρεσαν το Nokia 8 και το Xiaomi Mi6! Αυτά, είπα τον πόνο μου!!!:)
  12. Πολύ ενδιαφέρον! Πώς λειτουργεί όμως με το android; Γι΄αυτό έχω μία προτίμηση για τα stock android..
  13. Και μετά τι γίνεται;; ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η κάμερα δεν με πολύ-ενδιαφέρει, και το Xiaomi που λες βλέπω ότι είναι ακριβότερο. Με ενδιαφέρει να είναι αλαγκάριστο και να έχει υποστήριξη για χρόνια!! Σε ευχαριστώ πολύ!
  14. Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι είναι ίσως το καλύτερο value for money, αυτήν την στιγμή ( για το Nokia μιλάω). Γνωρίζεις εάν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της Nokia στην Ελλάδα σε περίπτωση που χρειαστεί;
  15. Μετά από μικρή έρευνα κατέληξα σε αυτά τα τρία κινητά, θα ήθελα την άποψή σας. Υπόψιν ότι το NOKIA κοστίζει γύρω στα 300, το Samsung στα 450 και το iphone στα 500!! Τώρα έχω το Nexus 5X από το 2015 και για δεύτερο ένα ρουταρισμένο LG-P880 4HD από το 2012 το οποίο θέλω να αντικαταστήσω. Σας ευχαριστώ πολύ!!
  16. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Σίγουρα με καλύπτει τώρα το 7, το θέμα είναι μέχρι πότε θα δέχεται αναβαθμίσεις και για πόσο θα είναι smooth η λειτουργία του;;! Αυτός είναι ο προβληματισμός μου, ότι το 8 θα μου πάει περισσότερο.
  17. Εγώ δεν έχω καθόλου απαιτητική καθημερινότητα.. από android μόνο σε pixel θα πήγαινα, τώρα έχω το nexus 5x με 8.1.0 και δουλεύει άψογα, λέω για iphone για καλύτερα!
  18. Αξίζει τώρα η αγορά του 7; Θα είναι το πρώτο μου iphone, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις εκτός των βασικών. Θέλω να έχω ήσυχο το κεφάλι μου για κάποια χρόνια. Για το επαγγελματικό μου νούμερο το θέλω και σκέφτομαι αυτό ή το 8; Σας ευχαριστώ!
  19. Καλησπέρα, Ποιο από τα δύο;;!!! Το θέλω για χρήση ίντερνετ, Social media, δεν παίζω παιχνίδια, δεν με πολυενδιαφέρει η κάμερα, θέλω Premium feeling και όχι κολλήματα σε βάθος χρόνου (τουλάχιστον δύο με τρία)! Ευχαριστώ πολύ..
  20. Δεν βαζω τίποτα πλέον γιατί θέλώ να το χαίρομαι, το προσεχω όμως αρκετά και το κρατάω για χρόνια! Μου έχει πέσει δυο-τρεις φορες χωρίς να πάθει κάτι! Στην παραλία είναι λίγο δύσκολα, θέλει πολύ προσοχή!
  21. Γνωρίζετε εάν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση του Z3+ εδώ στην Ελλάδα; Επικοινώνησα με κατάστημα στο Skroutz και μου είπαν ότι έχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια αντιπροσωπίας, το Z3+ dual μου είπαν δεν έχει εγγύηση, Ευχαριστώ.
  22. Όσο καλό κι αν είναι εάν δεν είναι όμορφο....
  23. Σας ευχαριστώ πολύ, δεν θα το τολμήσω εφόσον δουλεύει άριστα και έχει και τα χρονάκια του, θα γνωρίσω τα 10 όταν θα αγοράσω καινούριο! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς αυτό με 3g ram όμως. Κι εγώ γύρω στο χρόνο έχω που έβαλα τα 7 pro από vista και επίσης έχω βάλει και ssd, φοβάμαι να το τολμήσω μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Κρίμα για τα ηχεία σου, η harman είναι κορυφαία στον χώρο!
  24. Είναι το κινητό που μου αρέσει περισσότερο, ποια είναι η γνώμη σας, θετικά-αρνητικά, εάν με την 6 έχει βελτιωθεί και ρολάρει καλύτερα;; Για γενική καθημερινή χρήση το θέλω, να μην κολλάει και να είμαι ξένοιαστος για χρόνια με αυτό το κινητό! Σας ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...